Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Μαρία το πιστεύεις ότι με πήρε τώρα τηλ;;; Με νεογέννητο στις 11 ;;; Κι όλη μέρα περιμένω...εντάξει το άκυρο το πήρε....

Λοιπόν μου είπε ότι εφόσον δεν είδα αίμα ή κάτι σαν κλωστουλες αίμα στη βλέννα να μην ανυσηχεις είναι φυσιολογικό...όμως δεν μου δώσε μια ξεκάθαρη απάντηση για να αποδωσω την βλέννα κάπου και να ηρεμησω...δεν ξέρω αν είμαι υπερβολική αλλά θέλω να μου εξηγούν τα πράγματα ακόμα κι αν είναι κακό με ηρεμεί και σκέφτομαι πιο ψύχραιμα να βρω μια λύση

Τέλος πάντων....

Εμένα ξυπνάει μια στις 3:30 λες και κατάπιε ξυπνητήρι και μετά 7 αλλά είναι νωρίς μπορεί να αλλάξει, κάνουμε μπανακι σχετικά αργα11-11:30 και μετά κοιμομαστε σαν πουλακια

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ!!!!!!!!!

Δημητρα00 01/04 αγορακια διδυμα

kidenio..........18/05 αγοράκι-κοριτσάκι διδυμα

Αnna10047922/05 κοριτσάκι

marina-roz 26/05 αγοράκι

popaki 26/05 κοριτσακι

Μaria198406/06 κοριτσάκι

νικηαντωνία....07/06. αγοράκι-κοριτσάκι διδυμα

kyoya ........... 07/06 αγοράκι

christab..........10/06 αγορακι

sangreluna. ...16/06 μαγκακι

mama82........16/06 κοριτσάκι

ZZOUZOU......20/06 αγοράκι

kirtiblue.........20/06 αγοράκι

Ευη 1985 22/06 κοριτσακι

dimitra2222 22/06 κοριτσάκι

Βασω 79 23/06 αγορακι

Nefeli2014 29 /06 κοριτσάκι

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

Constantan 27/06 κοριτσακι

Γέννησε κι η Νεφέλη κορίτσια, άντε να μπει κι η Κονσταντάν να κλείσει το πινακάκι!Να σου ζήσει Νεφέλη καλή ανατροφή!:P:p:p

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλη σας μέρα κορίτσια ... Νεφελη να σου ζήσει το μωρακι ... Mama το ίδιο μου είπε κ ο δικός μου με την βλεννη αλλα εγω ανησυχώ γιατι συνεχίζεται κ επίσης ειναι ακομα νερουλα τα κακακια της . Αφου σκέφτομαι να πάω την πανα της για εξεταση σε 1 Μικροβιολογικο μηπως κ εχει κανενα μικρόβιο γιατι διάβασα κ διαφορα στο ιντερνετ . Θα τον ξαναπάθω τον γιατρο το μεσημέρι κ θα δω τι θα κανω .

Καλημέρα κορίτσια!!! Νεφέλη να σου ζήσει το μπουμπουκακι σου!!! Να ναι πΑντα γερή και καλότυχο και σε σένα καλή ξεκούραση και καλή προσαρμογή στο σπίτι!!!

Μαρία εγώ μόλις την άλλαξα και είδα πάλι, δεν βλέπω πάντα, επίσης τα κακά δεν είναι φυσιολογικό να είναι πιο νερουλα;;; Εμένα είναι σαν κρέμα με σπιτάκια και έχουν μουστάρδα χρώμα , εσένα τι χρώμα είναι;;; Εμένα ο παιδίατρος έδωσε πιο πολύ βάση στο αν έχω δει αίμα αλλιώς λέει δεν είναι τίποτα γενικά πάντως θα πάρω και δεύτερη γνωμη!!!

Σήμερα θα ρθει ή αδερφή μου και θα την βάλω να μου κάνει φεισμπουκ

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν το στήθος είναι καλύτερα αλλά όχι εντελώς και επειδή μαζεψα απορίες λέω να την φωναξω την σύμβουλο θηλασμού αν είναι θα την ρωτησω και για τα νερουλα κακά και θα σου πω

Πρωί πρωί κουβέντα που ανοιξαμε για να μας πάει καλά ή μέρα χαχα

yk1yp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!! Νεφέλη να σου ζήσει το μπουμπουκακι σου!!! Να ναι πΑντα γερή και καλότυχο και σε σένα καλή ξεκούραση και καλή προσαρμογή στο σπίτι!!!

Μαρία εγώ μόλις την άλλαξα και είδα πάλι, δεν βλέπω πάντα, επίσης τα κακά δεν είναι φυσιολογικό να είναι πιο νερουλα;;; Εμένα είναι σαν κρέμα με σπιτάκια και έχουν μουστάρδα χρώμα , εσένα τι χρώμα είναι;;; Εμένα ο παιδίατρος έδωσε πιο πολύ βάση στο αν έχω δει αίμα αλλιώς λέει δεν είναι τίποτα γενικά πάντως θα πάρω και δεύτερη γνωμη!!!

Σήμερα θα ρθει ή αδερφή μου και θα την βάλω να μου κάνει φεισμπουκ

Έφαγες καμιά μπανάνα, ίσως από κει τα σποράκια-σπιτάκια:tongue::tongue::tongue:Πάντως για θηλάζον βρέφος το μουσταρδί είναι απόλυτα φυσιολογικό χρώμα, πλέον καθάρισε από μηκώνιο που έδινε μια μαυροπράσινη απόχρωση και πήγε στη μουστάρδα!;)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημερα Μαρουσκακι!!! Πως τα πας;;;

Ή αλήθεια είναι ότι έφαγα μπανανα αλλά τι να πω, θα ρθει σύμβουλος θηλασμού το μεσημέρι έχω λίστα με απορίες και ή μια ή θηλή μου έχει θέμα, ας το δει κι αυτό

Πάλι ξυπνησες αξημερωτα και άρχισε την γενικη;; Ξεκουρασου όσο μπορείς μετά με 4 γιους και τον άντρα ανάσα δεν θα παιρνεις

yk1yp3.png

Καλημερα Μαρουσκακι!!! Πως τα πας;;;

Ή αλήθεια είναι ότι έφαγα μπανανα αλλά τι να πω, θα ρθει σύμβουλος θηλασμού το μεσημέρι έχω λίστα με απορίες και ή μια ή θηλή μου έχει θέμα, ας το δει κι αυτό

Πάλι ξυπνησες αξημερωτα και άρχισε την γενικη;; Ξεκουρασου όσο μπορείς μετά με 4 γιους και τον άντρα ανάσα δεν θα παιρνεις

Τα σποράκια τότε είναι από τη μπανάνα, μην την ψάχνεις, καλά έκανες και φώναξες τη σύμβουλο βέβαια γατί έχεις και το άλλο θέμα, της θηλής...Κατά τις 6 ξύπνησα σή:oμερα χαχα, άργησα!Τι να κάνω μανάρι μου που βάφω το σπίτι μέσα έξω και θέλω μετά να γίνει και η γενική, κουρτίνες, παράθυρα ξέρεις ώστε μετά να ξεκουραστώ :tongue::tongue::tongue: και να περιμένω το μπέμπη νούμερο 4!!!;);););)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Mama τα σπορακια στα κακα ειναι υπερπαραγωγή . Τα δικα μας ειναι νερουλα μουσταρδι με σπορακια . Ειναι φυσιολογικα κ τα νερουλα κ τα πιο κρεμωδης στα μωρα που θηλαζουν , μην αγχωνεσαι . Κι εγω τον ξαναπηρα για την βλεννη κ δεν ανησυχεί . Του είπα να κανω εξεταση κοπρανων κ μου είπε οχι μονο αν το παιδι κανει πυρετό ανησυχούμε . Τωρα τι να πω του εχω εμπιστοσύνη μιας κ τον ίδιο εχω κ στην κόρη μου απο νεογεννητο κ απλα συνεχίζω να το παρακολουθώ .

Διαφημίσεις

Mαρουσκακι χαρας το κουραγιο σου!!!! τι να πω;; απο την αλλη εχεις δικιο τοσα ατομα απο σενα περιμενουν....μπραβο παντως!!!

τωρα αυτη η υπερπαραγωγη με βολευει και για τα σπορακια που δεν με ανυσηχουν αλλα και για την βλεννα που μ ανυσηχει, γιατι το λεω;; γιατι νομιζω οτι ο θηλασμος μας εδραιωθηκε, βεβαια ειναι μια απο τις ερωτησεις της λιστας μου....δηλαδη : το στηθος μου δεν ειναι πρησμενο, μονο λιγο το πρωι ελαφρως κατα το υπολοιπο της μερας ειναι οπως πριν κανω μωρο....το μωρο χορταινει και χεζει τον κοσμο ολο και κατουραει κανονικα, το παταω μετα το μωρο και εχω μπολικο αρα κανω λαθος;; οποτε αν εδραιωθηκε ο θηλασμος την ωρα που ρουφαει το παιδι την ωρα εκεινη παραγεται και το γαλα, επομενως που ειναι η υπερπαραγωγη;;; εκτος και αν επειδη τρωει συχνα αυτο εννουμε.....

τωρα αλλο θεμα, παιρνω τα παμπερς τα οποια με βολεψαν πολυ εχουν κι αυτο το διχτακι που τα απορροφαει ολα, εν τω μεταξυ καθε φορα που την αλλαζω δεν χρησιμοποιω μωρομαντηλο την παω κατευθειαν στην βρυση, τις προαλλες ειπα τον αντρα μου να φερει πανες και δεν βρηκε παμπερς και πηρε babylino ομως το μωρο παρολο που την πλενω και βαζω μια κρεμα αλλαγης της mustela που θεωρειται καλη λιγο συγκαηκε!! να βαλω σπαθολαδο, καποια αλλη κρεμα;; η και πουρελαν;;

yk1yp3.png

Μαρια την εξεταση κοπρανων (mayer) εννοεις;; αυτην την εξεταση την κανουν να δουν αν εχει αιμα στα κακα και δεν χρειαζεται στην περιπτωση σας αφου ειναι μουσταρδι χρωμα αλλιως θα φαινοταν!!!

καλα τοσο σκανιασμα για τα κακα ουτε που το φανταζομουν....

yk1yp3.png

εν τω μεταξυ για τα σπορακια ρωτησα τον γιατρο και μου ειπε ειναι λιπος που δεν μεταβολιστηκε, μιας φιλης ο γιατρος ειπε ασβεστιο και το Μαρουσκακι λεει απο την μπανανα:confused: θα ρωτησω και την συμβουλο μηπως και εχουμε και αλλη επιλογη χαχα

yk1yp3.png

εν τω μεταξυ για τα σπορακια ρωτησα τον γιατρο και μου ειπε ειναι λιπος που δεν μεταβολιστηκε, μιας φιλης ο γιατρος ειπε ασβεστιο και το Μαρουσκακι λεει απο την μπανανα:confused: θα ρωτησω και την συμβουλο μηπως και εχουμε και αλλη επιλογη χαχα

Kαι μετά σου λένε οι απόψεις διίστανται, τριίστανται δεν σου λένε χαχα!Πάντως αφού κάνει κακά και τσίσα συνέχεια είσαι κομπλέ με το θηλασμό νομίζω...Α, πάρε ό,τι θέλεις από αλοιφές για σύγκαμα (εκτός από σουντοκρέμ ε), η πιο υγιεινή επιλογή για το πωπουδάκι της είναι η κεραλοιφή, πάω να βρω το λινκ κατασκευής της....Εγώ ήδη έφτιαξα για το γιόκα;)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...