Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πάντως αυτο για τις κοκκινιλες στο δέρμα η σπυράκια συμβαίνει σε πολλα μωρακια κ ειναι φυσιολογικο . Το εχω διαβάσει αλλου .

Σκεφτομαι μηπως ειχε κατι το μπουρνουζι του..

BXYXp3.png

Οχι νομίζω πως εχω διαβάσει οτι αυτο συμβαίνει στο δέρμα του μωρου τις πρώτες βδομάδες επειδη ειναι τόσους μήνες στο νερο κ ξαφνικα βγαινει στον αέρα . Θα το ψάξω να δω .

Τα σπυρακια είναι βρεφική ακμή και συμβαίνει μην σκας!!! Θα περάσει μόνο του αλλιώς ρωτά τον παιδίατρο να σου πει μηπως να βάλεις κάτι

Κορίτσια πάντως ακόμα και να πτωχευσουμε μέχρι να μεγαλώσουν τα παιδιά ευχομαι να βρουν ένα πιο σωστό περιβάλλον να ξεκινήσουν την ζωή τους!!! Εμείς ούτως ή άλλως μας ρήμαξαν με δουλειές κτλ στην πιο παραγωγική μας ηλικία....ας τραβήξουμε τι άλλο μένει αρκεί να γίνουν καλύτερα τα πράγματα....

Εγω αγχωνομαι για τους συνταξιούχους, τους παππούδες και γιαγιάδες που μόνο την σύνταξη τους έχουν για να ζησουν ,αυτοί τι θα γίνουν;;

yk1yp3.png

Εγω σκέφτομαι κ τα παιδιά που τωρα ξεκινούν την ζωη τους . Είδα παιδιά να κλαίνε που εγραψαν στις πανελλήνιες κ σίγουρα μπαινουν στις σχολές που ονειρευόταν κ τωρα δεν ξέρουν αν καταφέρουν να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα . Παιδιά που στερήθηκαν πολλα της ηλικίας τους για ενα όνειρο .

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου!! Γεια σας !! Γέννησα κ εγω !!!

Το Σάββατο 20/06 το πρωί στις 6!!!! Μαζι με τη Zzouzou γεννήσαμε απ οτι ειδα στο πίνακακι;;

Παραςκευη Πρωί ειδα αιμα , το βραδυ με πιάσανε συσπασεις στο 3 λεπτό κ ειδα αιμα πάλι, έφυγα για μαιευτηριο , έκανα εισαγωγή στις 12.30 το βραδυ , στις 02.30 μπήκα στην αίθουσα ωδινων κ στις 6 το πρωί γέννησα. Φυσιολογικός τοκετός με επισκληριδιο κοριτςια , μεγάλη ανακάλυψη!!! Ο μπέμπης μου βγήκε 3320 γραμμάρια, ειναι κούκλος, τι θα πει η μάνα ε; Χαχαχα κάτσαμε κ ΄ενα βραδυ παραπανω γιατί είχε ίκτερο. Αλλα ολα καλα .

Μητρικος θηλασμος απο την πάρτη στιγμή κ μεχρι τώρα τα πάμε περίφημα. Εχτες τους βραδυ ήρθαμε σπιτι και η προσαρμογή ήταν δύσκολη το ιδιο κ σημερα αλλα θα το παλέψω!!!

Μονο που δεν εχω προλάβει να διαβάσω κανενα μήνυμα σας. Σιγά σιγά θα το κάνω.

Με το καλο και οι υπόλοιπες! Αχ παιδια τι έρωτας....kidenio είχες δίκιο!!! Έρωτας !!!

Με κοιτάει κ λιώνω.... Σας φιλώ παω να ρίξω εναν υπνάκο γιατί εννοείτε κ ειμαι ξενύχτησα, αλλα ειναι τα ωραιότερα ξενύχτια που εχω κανει !! Χαχαχα

Να σου ζήσει ο κούκλος κοριτσάρα!!!:P:p:p:p

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε;;; Χαμός γίνεται στις τράπεζες κτλ τι θα γίνει;;;;

Νικηαντωνια πως πάει ή μικρή;;; Έγινε επέμβαση;;;; Ο μικρός σου;;;

Εμένα σήμερα άλλο με βρήκε... Ή μια θηλή έχει θέμα, είναι σαν να πέτρωσε σχεδόν ή μισή δεν βγαίνει γάλα από κει σαν να έφραξε, τι γίνεται ρε γμτ;;; Πήρα μια σύμβουλο θηλασμού και μου πε ότι μάλλον δεν είναι φραγμενοι πόροι της έστειλα φωτό να δει και αν δεν βγάλουμε άκρη θα της πω να ρθει από το σπίτι....

Σας έχω πρηξει συγνώμη...

yk1yp3.png

Καλημερα κοριτσια.

Τι εβδομαδα ξεκινησε ?Πως καταντησανε ετσι την πιο ομορφη χωρα ?σας διαβασα λιγο στα πεταχτα γιατι ειμαι στην δουλεια.ελπιζω και εγω τα παιδακια μας να βιωσουν ενα καλυτερο αυριο.εμεις ετσι και αλλιως ποδοπατηθηκαμε αρκετα τα τελαυταια χρονια.

βλεπω αρχισαν αλλες ανησυχιες;).με την εγκυμοσυνη αλλες και τωρα αλλιως.

εμενα παλι οταν τσατιζεται τριβει το προσωπο της και βγαζει μικρα σπυρακια τα οποια βεβαια φευγουν.χθες δεν ηταν η μερα της.κοιμηθηκε ελαχιστα απο το απογευμα και μετα.και το βραδυ ειδικα μεχρι της 12 ηταν τρελα.αφου εκλαιγα σε καποια φαση γιατι δεν μπορουσα να την ηρεμησω.αλλα αυτη ειναι η αρχη;)!τα μπεμπακια μας θα περασουν απο διαφορα σταδια.υγεια να εχουν και ολα καλα.

σας φιλω γλυκα.

καλη μερα να εχουμε και καλη εβδομαδα.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Διαφημίσεις

Μαρία μου τις έστειλα φωτό και μου είπε θα με πάρει αλλά ακόμα...υπέθεσα ότι θα ναι γρήγορη και μαζεψα και άλλες απορίες...της είπα ότι κάνω ζεστές κομπρεσσες και βάζω το μωρό από εκείνο το στήθος...δεν μου είπε κάτι ούτε γι αυτό ούτε τι να κάνω, θα την ξαναπαρω το απόγευμα γιατί τώρα είναι μεσημέρι....και θα της πω να ρθει..πάντως έβαλα και πουρελαν και λίγο μαλάκωσε άντε να δουμε....επίσης πήρα και τον γιατρό το πρωί να του πω για την βλέννα αλλά κι αυτός ακόμα δεν πήρε, μ αυτόν όμως τσατιστηκα...αν είναι κάτι πιο σοβαρό θα τον ψάχνω;;;

Άννα μου έτσι είναι, λίγο ακόμα να ξεπεραστούν τα μπεμπακια μας και όλα θα στρωσουν!!!

Υπομονη και όλα θα φιαξουν

yk1yp3.png

Μαρία τελικά μου απάντησε ή σύμβουλος θηλασμού λέει ότι φαίνεται ερεθισμένο αλλά δεν μοιάζει με φραγμένο πόρο και είπαμε ότι αν δεν καλυτερέψει αύριο να την τηλ να ρθει

yk1yp3.png

Καλησπέρα κορίτσια μου! !! Ελπίζω να είστε εσείς και τα παιδάκια σας καλά! !! Όσο αφορά τα σπυράκια δεν είναι τπτ κι εμένα είχε και μου είπαν είναι από τη γέννα και θα φύγουν όπως και έγινε. Οι βλεννες και αυτές φυσιολογικές αφού καθαρίζει το εντερακι τους . Εμείς φουλ θηλασμό ανά 2,5 περίπου ώρες, είναι πολύ ήσυχη, κάθεται και ξύπνια στο ριλαξ ή στο λίκνο χωρίς να κλαίει για πάνω από ώρα! !! Αλλά φίλες μου δεν προλαβαίνω τις πάνες!!! Ένα πακέτο ανά 2 μερες. Εσεις πως πάτε στο θέμα αυτο; Τώρα για αυτά που γίνονται, ότι είναι ας γίνει για καλό! Ελπίζω πως τλκ όλα θα πάνε καλά ...

Γεια σου Εύη!! Μια χαρά σας βρίσκω μπραβο!!! Και εμείς μια χαρά, κι εμένα είναι πολύ υσηχη και γενικά είμαστε χαρούμενα κορίτσια!!!

Όσο για τις πάνες άστα!!! Μέχρι τώρα ξοδεψαμε 6-7 πακέτα!!! Και είμαστε 13 ημερών σήμερα!!! Δεν θα κρατήσει πολύ πάντως ή σκατοκατασταση όλοι μου λένε μέχρι τα σαράντα και μετά σιγά σιγά έρχεται σε πιο Νορμάλ συνθήκες η κατάστασή...

Πάντως αυτή τη περίοδο είμαστε μονίμως να θηλαζουμε και να αλλάζουμε πάνες!!! Χαχα

Όσο για την κατάσταση μου την δίνει ή τηλεόραση που σκορπαει τον πανικό!!! Ότι ειναι να γίνει θα γίνει!! Αν είναι να πτωχεύσει ή χώρα τουλάχιστον θα ξεκινήσουμε από το μηδέν αλλά θα ανακαμψουμε ενώ τώρα είμαστε κολλημένοι στο μηδέν!!! Οπότε δεν φοβάμαι!!! Θα ναι δύσκολα αλλά θα μας βγει σε καλό πιστεύω....

Φιλία σε ολες

yk1yp3.png

Γεια σου Ευη . Καλα απο πάνες κ εμεις άλλο τίποτα . Λιγο γαλα πινει κ χεζει κ την αλλάζω κ στο καπάκι τα ξανακάνει ... Καθε 3 μερες πακέτο πάνες ... Κατα τ αλλα ειναι ήσυχη κ μονο οταν πονάει κλαιει . Την μέρα δεν κοιμάται πολυ ισα ισα 1 ωρα κατα τις 12 κ άλλη 1 ωρα κατα τις 3 κ μετα τις 7 - 7 μιση την πιάνει υπνηλία κ κοιμάται μεχρι τις 9μιση περιπου μετα την κανουμε μπανακι , τρώει κ δεν ξυπνάει καθόλου μονο εγω την ξυπναω 1-2 φορές μεσα στην νύχτα για γαλα με τα χίλια ζόρια ... Mama ο παιδιατρος τελικα σου απάντησε για την βλεννα στα κακακια ;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...