Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια!!! Τι κάνετε;;;

Εμείς σήμερα είμαστε ανυσηχεις και δεν χοτταινουμε με τίποτα!!! Μαραθώνιος μιλαμε!!! Κάνω υπομονή αλλά αυτό που με αγχωσε είναι ότι είδα στα κακά της βλέννα το οποίο μπορεί να είναι από υπερπαραγωγή του γάλακτος μου μέχρι και αλλεργία σε κάτι που τρώω και μάλλον την ενοχλεί!!! Αύριο θα πάρω τον παιδίατρο και βλέπουμε.... Πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κόψω είναι τα γαλακτοκομικά και όλα τα προϊόντα αγελαδος και δεν συμμαζευεται...

Ξέρετε κάτι επί του θέματος;;; Θα σκασω....

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ειναι πολυ μικρο το μωρο ακομα κ ίσως να καθαρίζει το εντερακι του . Κ εμενα κανει βλεννα κ απ οτι είδε το παμπερς ο γιατρός δεν ειναι ανησυχητικό ακομα μου είπε . Δεν ξερω κ εγω πολλα αλλα το παρακολουθώ γιατι μάλλον ειναι απο υπερπαραγωγή . Πρόσεξε μονο μην εχει τίποτα μαύρα σπορακια στα κακα του η σκουρες κλωστουλες . Αν εχει αλλεργία για αρχη θα πρεπει να κοψεις τα φανερά γαλακτοκομικά . Αν εχεις φεισμπουκ εχω ομάδα που ασχολείται με αυτο να σου προτείνω .

Κι εγω απο αυτές τις ομάδες μπαίνω κ ενημερωνομαι. Εχει σημαντικά αρχεία κ ρωτάω κ τις απορίες μου . Επίσης ειναι κ η ομάδα με τις αλλεργίες που μπορείς να μάθεις πολλα.

Κοριτσια εχω προβλημα...σημερα απο τις 9 μεχρι πριν απο λιγο ο μπεμπης μου δεν ειχε κοιμηθει εκτος απο μια ωρα...πηναγε συνεχεια!!!!!!!!Δεν ηξερα τι να κανω!!!!!!!!του εδωσα 2 φορες συμπληρωμα και χορτασε το μαναρι μου και τωρα κοιματε! εκτος αυτου ενω τον εκανα μπανακι μηπως και χαλαρωσει ξαφνικα μου εμφανησε κατι κοκκινιλες....σαν σπυρακια!τι μερα και η σημερινη!:cry:

BXYXp3.png

Διαφημίσεις

Μαρία κι εγώ το σκεφτόμουν και για απορίες και να ενημερώνονται γενικά!!!

Συμπεθέρα λιγο υπομονή...σήμερα πειναμε ασταμάτητα είμαι με το βυζι έξω και θηλάζω ασταμάτητα από τις 6:30 το πρωί!!! Τσουζουν οι θηλές αλλά έχω πείσμα και θα τα καταφέρω...

Τώρα κοιμήθηκε λίγο πάνω μου, γενικά ο ύπνος σήμερα είναι δεκάλεπτο αλλά υπομονή...

Ο θηλασμός δεν εδραιώθηκε ακόμα και αν δίνεις συμπλήρωμα μπερδεύεται ή κατάσταση, αν πάλι δεν μπορείς μην σκας όπως νιώθεις κανε

yk1yp3.png

Μαρία κι εγώ το σκεφτόμουν και για απορίες και να ενημερώνονται γενικά!!!

Συμπεθέρα λιγο υπομονή...σήμερα πειναμε ασταμάτητα είμαι με το βυζι έξω και θηλάζω ασταμάτητα από τις 6:30 το πρωί!!! Τσουζουν οι θηλές αλλά έχω πείσμα και θα τα καταφέρω...

Τώρα κοιμήθηκε λίγο πάνω μου, γενικά ο ύπνος σήμερα είναι δεκάλεπτο αλλά υπομονή...

Ο θηλασμός δεν εδραιώθηκε ακόμα και αν δίνεις συμπλήρωμα μπερδεύεται ή κατάσταση, αν πάλι δεν μπορείς μην σκας όπως νιώθεις κανε

Συμπεθερα εχω υπομονη να φανε και οι κοτες που λενε....απλα φοβαμαι μην μου παθει τιποτα, δεν μπορεις να φανταστεις πως κατεβασε το μπουκαλακι!τρομαξε το ματι μου...για να μπερδευτει δεν μπερδευετε τον εχω συνεχεια στο στηθος...

BXYXp3.png

Κοριτσια εχω προβλημα...σημερα απο τις 9 μεχρι πριν απο λιγο ο μπεμπης μου δεν ειχε κοιμηθει εκτος απο μια ωρα...πηναγε συνεχεια!!!!!!!!Δεν ηξερα τι να κανω!!!!!!!!του εδωσα 2 φορες συμπληρωμα και χορτασε το μαναρι μου και τωρα κοιματε! εκτος αυτου ενω τον εκανα μπανακι μηπως και χαλαρωσει ξαφνικα μου εμφανησε κατι κοκκινιλες....σαν σπυρακια!τι μερα και η σημερινη!:cry:

Ζουζου εσυ εισαι η Ζωη που έγραψες στην ομάδα μητρικου θηλασμου ;

Δεν παθαίνει κάτι κι εγώ το σκεφτόμουν, ελεγξα το στήθος κι έχει μπόλικο γάλα, επίσης χεζει και κατουραει συνέχεια

Μια χαρά του ήρθε του μικρού, χωρίς προσπάθεια έτοιμο κατευθείαν στο στπμαχσκι χαχα

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

εχει φοβηθει το ματι μου....ποιος ξερει τι μας περιμενει...τα παιδακια μας σκεφτομαι!!!!!!!!

Κ εγω για τα παιδιά μας ανησυχώ . Δεν ξερω πια τι ειναι καλύτερο να γίνει . Ασε που τα μεγαλοποιουν κιόλας τα ΜΜΕ .

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...