Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Kirtiblue βλακείες σου είπε ο γιατρός , προφανώς τα παίρνει κ αυτος απο την εταιρία που σου είπε να παρεις το γαλα . Η κόρη μου έκανε 10 ικτερο κ μου είπαν οι μαιες κ η παιδιατρος της κλινικής οτι μονο το μητρικό γαλα τον ρίχνει . Όσο για το οτι τρώει οποτε θελει έτσι ειναι σε αυτη την φάση κ η δικια μου μπορει να τρώει ολο το πρωι , να κοιμάται 5-10 λεπτα να ξυπνάει να ξανα τρώει κ αυτη γινεται ολη μέρα . Μονο το βραδυ κοιμάται κ δεν ξυπνάει με τίποτα μεχρι να την ξυπνήσω εγω στην μεση της νύχτας να πιει κανενα 5 λεπτό κ παλι νανακια ... Όπως είπα κ άλλη φορα ολη μέρα σαν την Τσιτσιολίνα ειμαι με το βυζι εξω .

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτςια μου!! Βάσω να σου ζήσει το μπεμπακι σου !!! Ολα καλα μπραβο κ για το. Βαρος!! Εσυ καλή ανάρρωση τώρα κ καλή ανατροφή!! Ρε κοριτςια απο τη νικηαντωνια εχουμε νέα; Δεν εχω διαβάσει τα προηγούμενα μην. Βέβαια γιατί δεν ειχα χρόνο, θα. Προσπαθήσω να τα διαβάσω...

Λοιπον εγω τι έπαθα εχτες. Πήγαμε για επανεξέταση ίκτερος ο οποιος μας βγήκε 14,7 . Εχουμε ασυμβατότητα αίματος με τον μικρό. Όχι ρέζους ευτυχώς μονο αίματος γι αυτο μας είπαν κανει κ τον ίκτερο. Πήγαμε λοιπον κ με την αιμοληψία μας εξέτασε και πρώτη φορα και ο παιδίατρο ο οποιος υποτίθεται ως είχαμε ακούσει άριστα λόγια κα υπέρ του θηλασμού. Ειναι ο διευθυντής της παιδιατρικής κλινικής του μαιευτηρίου που γέννησα.ολα καλα βρήκε τον μπέμπη μια χαρά κ μας λεει περιμένουν ουτε τα αποτελέσματα του ίκτερος. Βγήκαν τ αποτελέσματα το απόγευμα τον παίρνουν τηλ. Του τα λένε και τον παίρνω μετα και εγω. 14,7 όπως σας ειπα. Μου λεει λοιπον. Κόβεις το μητρικο γάλα και του δίνεις ξένο αυτη τη μάρκα μεχρι τη Δευτέρα που θα κάνουμε επανέλεγχο.μκαι μετα βλέπουμε. Λεω κ εγω κ γιατί να μη βγάζω με το θηλαστρο κ να του δίνω δικό μου; Όχι λεει το μητρικο γάλα δεν κατεβάζει τον ίκτερο. Κλάμα εγω δεν μπορώ να σας περιγράψω.. Έλεγα στον άντρα μου ειμαι σίγουρη πως μας κοροϊδεύει κ θέλει να πουλήσει..ολα τα σεμινάρια που εχω κανει δεν λένε πουθενά τέτοιο Πράγμα. ,η σας τα πολυλογώ παίρνω ακόμα 2 γιατρούς οι οποίοι μου είπαν πως δεν υπαρχει λόγος να κόψω το μητρικο γάλα. Να τον ταΐζω συνέχεια έτσι ώστε να ενυδατοθει και να κανει συνέχεια κακακια για να αποβάλει οςο γινεται γρηγορότερο τον ίκτερο. Και πάμε για επανέλεγχο αύριο πάλι. Δεν το κόβω το θηλασμο που να χτυπιούνται. Και ο σύμβουλος θηλασμού που την περιμένω σημερα να έρθει απο το σπιτι και η μαια μου είπαν οτι αυτά ειναι αηδίες και έτσι ξεκινάει....

Επισης ρε κοριτςια να σας ρωτησω , εμεις στο μαιευτηριο είχαμε πρόγραμμμα και ανα 2 ώρες τον τάιζα. Ειχα rooming in. Μόλις ήρθαμε σπιτι ειναι οτι Να ναι... Τον ταΐζω για κανενα 20 λεπτό και μετα μπορεί να ξυπνήσει στη μισή ώρα πανω και να θέλει κ αλλο. Και προβληματίστηκα πολυ και λεω μήπως δε του φτάνει το γάλα μου;; Αλλα 2 φιλες μου μου είπαν πως ειναι φυσιολογικό , ολα τα νεογέννητα και τα δικα τους τα είχαν ανα 10 λεπτά πολλές φορές στο στήθος... Σε εσάς ισχύει ;; Τι γινεται;;;

Στα γράφω γρήγορα για να κάνω πίτσα....Στα παιδιά με ίκτερο φυσικά και συνεχίζεις να θηλάζεις....Απλώς λόγω του ίκτερου τα μικρά γίνονται νωχελικά και ζορίζονται λίγο με το τζιτζί....Εγώ έβγαζα με το θήλαστρο και το έβαζα σε μπιμπερό μέχρι να δυναμώσει λίγο, μιλάμε γαι λίγες μερούλες έτσι?Δεν έχει θέμα σύγχισης θηλών, μην ανησυχείς, μην ακούς κανέναν, δεν υπάρχει σαν το γάλα σου.Και μην κοιτάς ρολόγια...Δεν υπάρχει δεν φτάνει το γάλα, άκου με, τρία παιδιά θήλασα.....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Kirtiblue τι μ....ς είναι αυτός;; Καλα θα μας τρελλανουν;;; Επειδή αυτοί είναι άπληστοι και θέλουν μόνο λεφτά και τα ξεπουλαν όλα θα παίξουν με το μωρό μου ή με το δικαίωμα που έχει κάθε μάνα και παιδί;;;; Εννοείται πως τον στέλνει, επίσης έχεις γάλα όχι μόνο γι αυτό αλλά και αλλά 5 παιδιά, το στήθος σου μια θα πρήζεται και μια θα ξεπρηζεται είναι Νορμάλ επίσης το μωρό που θηλάζει δύσκολα μπαίνει σε πρόγραμμα μπορεί μια μέρα να ποναει πολύ και να θέλει περισσό τερο γάλα μην σκας συνέχισε κανείς ότι καλύτερο για το μωρό

yk1yp3.png

Kitriblue άλλαξε γιατρο αν σου συνεχίσει τα ίδια . Αφου δίνει με τόση ευκολία σκονη θα σου πει κ αργότερα για κρεμα ίσως κ απο τον 5ο μηνα . Επίσης αν θες ζητά του να σου το δώσει γραμμένο κ με την υπογραφή του αυτο που σου είπε κ ειμαι σίγουρη οτι θα αλλάξει αμεσως την γνώμη του .

κ εγω απο μανουλα ιουλιου εγινα μανουλα ιουνιου! γεννησα την παρασκευη 19/6. Να σας ζησουν και με το καλο οσες ακομα περιμενουν στο καφε σας! ερωτας ειναι, οπως το λετε....πολυ αγχος, αλλά ερωτας! :)

8LVMp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου σας εχω χασει!Δεν ξερω και εγω ποσες σελιδες πρεπει να διαβασω για να μπω στο κλημα!!!!Did να σου ζησει το μωρακι σου!

Κοριτσια μου θηλαζω οσο γινετε περισσοτερο...με εχει ξεβυζαξει..χιχχιχιχιχιχι...ειχαμε προσβλημα με το δεξι αλλα απο χτες σαν να εχει αρχισει να το πιανει, βεβαια για λιγο αλλα απο το τιποτα κατι ειναι και αυτο!Την ημερα μπορει να μεινει νκαι ενα 3ωρο συνεχομενο ξυπνιος χωρις γκρινιες θα φαει και μετα θα κανει κανα 4ωρο να ξυπνησει, το βραδυ ομως ξυπναμε ανα 1 ωρα περιπου και τρωμε!

Δεν μπαινω γιατι δεν προλαβαινω, ειχα την μαμα μου 2 ημερες εδω αλλα απο την στιγμη που δεν γινοταν να μου προσφερει και πολλα εκτος απο ενα φαγητο την εστηλα!Ο αντρουλης μου με βοηθαει πολυ!!!!!!!!!

Τι να σας πρωτο πω.....Στο μαιευτηριο φανταστητε εμενα να εχω αγκαλια τον μπεμπη και να προσπαθω να τον θηλασω και απο την μια η μανα μου και απο την αλλη η πεθερα μου και να λενε την γνωμη τους....:evil::evil::evil:, κοριτσια μιλαμε πως κρατηθηκα να μην χτυπησω τα κεφαλια τους!!!!!!!!!!!!λες και ημουν αξιοθεατο ενιωθα...ευτυχως καταλαβαινει ο αντρουλης μου!

Μολις μπορεσω θα ξανα μπω...ελπιζω να βρω λιγο χρονο να σας διαβασω....φιλακια πολλα σε ολες!

BXYXp3.png

Καλημέρα!

Η μικρή μας θα χειρουργηθεί αύριο το πρωί αν δεν στραβώσει κάτι πάλι.

Βιταμίνη d ξεκίνησα σήμερα στον μικρό. Κολικούς προς το παρόν δεν έχει.

Κοριτσακι μου γλυκό εύχομαι ολα καλα κ να την πάρετε γρηγορα στο σπιτι σας και στην αγκαλιά σου! Η σκέψη μου πανω σας κ η θετική μου ενέργεια.

Πρόλαβα να διαβάσω κάποια απο τα μηνυματα ,

Οςο αναφορά τη βιταμινη d και εμενα μου την έδωσε ο σκατοπαιδιατρος αλλα ρώτησα τη σύμβουλο θηλασμού και μου είπε οτι τη βιταμινη d τη δίνεις στο παιδι όταν εσυ δεν εχεις επάρκεια στο σώμα σου άρα και δεν μπορεί να την πάρει. Οποτε λεει φρόνιμο θα ήταν να κανεις μια εξέταση αίματος για το αν εχεις επάρκεια εσυ βιταμίνης d και μετα πράττειν αναλόγως... Κ νομιζω αυτο θα κάνω...

Επισης για τη σκατοκουβεντα! Χαχαχα και εμεις μόλις ειμαστε έτοιμη να βάλουμε την καινούργια πάνα....τα ξανακάνουμε!! Ένας χαμός !! Ο αντρουλης μου εχει αναλάβει το άλλαγμα και το μπάνιο ! Εχτες του κάναμε μπάνιο το κεφάλι του. Τον κράταγα εγω φάσκει μένα με το μπουρνούζι σε θεση ράγκμπι και ο άντρας μου του έλουζε το κεφάλι..πολυ γέλιο!!! Είχε λιώσει ο μπέμπης στη χαλάρωση!!!

Κοριτςια ήρθε σημερα σπιτι η σύμβουλος θηλασμού και με βοήθησε τρελα!! Μου έδειξε καινούργιες στάσεις! Ελπίζω να τα πάμε καλυτερα απο σημερα , γιατί ο μικρός ήταν συνέχεια στο στήθος μου αλλα απο βαρος τίποτα.. Έκανα το λάθος μόλις τον έπαιρνε ο ύπνος στο στήθος να τον κρατάω αγκαλιά οποτε δεν ξύπναγε κοιμόταν χωρίς να εχει χορτάσει. Η σύμβουλος με συμβούλεψε μόλις το ν παίρνει ο ύπνος στο στήθος μου , τον βγάζω κ τον ακουμπάω στην κούνια. Έτσι ξυπνάει κ θέλει πάλι στήθος κ θηλάζει πάλι ενεργά!!

Κοριτςια να σας ρωτησω; Παιρνεται συμπληρώματα διατροφής;; Εγω παίρνω φιλικό οξύ και ασβέστιο ..αλλα έλεγα μήπως πρέπει να πάρω κ βιταμινη ..

Διαφημίσεις

kirtiblue για την βιταμινη d οι περισσοτεροι γιατροι το δινουν γιατι δεν υπαρχει στο μητρικο γαλα, τωρα τι φαινεται απο τις εξετασεις αιματος θα σε γελασω.... παντως καλοκαιρι ειναι ο ηλιος θα βοηθησει

οσο για τα συμπληρωματα η γνωμη μου ειναι οτι δεν χρειαζεται εκτος και αν υπαρχει καποιο προβλημα, ασβεστιο μονο αν δεν τρεφεσαι με γαλακτοκομικα και το χεις αναγκη, εμενα μου ειπε και ο γυναικολογος και ο παιδιατρος να παρω σιδηρο αλλα δεν θα παρω γιατι φοβαμαι μην φερει δυσκοιλιοτητα στο μωρο.... θα δειξει....

καλα τι μπανιο το μωρο!!! χαχα δεν το κανετε κανονικα;;; εμεις καθε βραδυ και μετα πεφτει σε βαθυ υπνο και κοιμομαστε ολοισαν πουλακια!!!

συμπεθερα μια απο τα ιδια με τις μαμαδες , κι εμεις μονες και μια χαρα ειμαστε!!! εχουμε μια ωραια ηρεμια στο σπιτι....απολαυση!!!

προσεχε να μην παθεις τιποτα με το στηθος, παρε μια συμβουλο θηλασμου να σε βοηθησει και αν δεν θελεις δες στο ιντερνετ τουλάχιστον πως να τον βαζεις στο στηθος για να πιανει κατευθειαν!!!

yk1yp3.png

σας ευχαριστω! κοριτσακι εκανα!!!! και εγω προσπαθω με τον θηλασμο αλλα επειδη ειναι μικρουλα και πρεπει να παρει βαρος μεχρι να εχω κανονικα γαλα , δινω και ξενο... εσεις θηλαζετε αποκλειστικα? ειχατε εξαρχης γαλα? εμενα ειναι 10 μερα και ειναι υδαρωδες ...

8LVMp3.png

ντιντ να σου ζησει λοιπόν θα σου προτεινα να κοψεις το ξενο να δινεις μονο το δικο σου και να σχολασεις τον παιδιατρο που στο προτεινε γνωστη μου γεννησε 6 μηνων και βτης ειπαν θα μπορουσαμε να του δωσουμε ξενο αλλα χιλιες φορες καλυτερα να βγαζεις εσυ με το θηλαστρο δικο σου και να μας το φερνεις.

Did θα συμφωνήσω κ εγω με την σανγκρε κόψει το ξένο γαλα κ δίνε μονο δικο σου . Αν δίνεις κ ξένο δεν θα αυξηθεί η παραγωγή σου . Τωρα που ειναι μικρο το μωρο εχεις όσο γαλα χρειάζεται . Ο θηλασμος μεχρι να εδραιωθεί θελει πολλη υπομονη μην τα παρατήσεις ... Εγω έκανα την κόρη μου 2980 κ σε 4 μερες έχασε 300 γραμ . Φύγαμε απο την κλινικη κ ηταν 2680 , την πρωτη βδομαδα πήρε μονο 160 γραμ που δεν ηταν κ τόσο ικανοποιητικό που αυτο σήμαινε οτι ακομα δρν ειχα καλο γαλα αλλα ο γιατρός μας , μας ενθάρρυνε να συνεχίσουμε κ να μην δώσουμε σκονη . Την επόμενη βδομαδα όμως έβαλε 320 γραμ κ ηταν τέλειο δηλαδη έφτασε τα 3120 κ συνεχίζουμε με αποκλειστικό θηλασμο ... Στο πρωτο μου παιδι έδωσα σκονη κ δεν τα κατάφερα να θηλασω αλλα σε αυτο θα το παλέψω όσο παει ... Να σου πω οτι εμενα η κόρη μου έκανε κ λιγο ικτερο κ η μαιες επέμεναν μονο θηλασμο ... Βρες ενα παιδιατρο που να σε στηρίζει σε αυτο γιατι ειναι οτι καλύτερο μπορείς να δώσεις στο μωρακι σου ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...