Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Νικηαντωνια διαβάζω τα νέα κ προσεύχομαι για την μικρούλα σας. Είστε στη σκεψη μου συνεχεια. Τρόμαξα λιγο τις προάλλες αλλα η μικρη ειναι μεγάλη μάχητρια! Ολα θα πανε καλα! Σας στέλνω μια αγκαλιά!

Σανγκρε τι κανεις με τα αγόρια σου;

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάκια μου!! Γεια σας !! Γέννησα κ εγω !!!

Το Σάββατο 20/06 το πρωί στις 6!!!! Μαζι με τη Zzouzou γεννήσαμε απ οτι ειδα στο πίνακακι;;

Παραςκευη Πρωί ειδα αιμα , το βραδυ με πιάσανε συσπασεις στο 3 λεπτό κ ειδα αιμα πάλι, έφυγα για μαιευτηριο , έκανα εισαγωγή στις 12.30 το βραδυ , στις 02.30 μπήκα στην αίθουσα ωδινων κ στις 6 το πρωί γέννησα. Φυσιολογικός τοκετός με επισκληριδιο κοριτςια , μεγάλη ανακάλυψη!!! Ο μπέμπης μου βγήκε 3320 γραμμάρια, ειναι κούκλος, τι θα πει η μάνα ε; Χαχαχα κάτσαμε κ ΄ενα βραδυ παραπανω γιατί είχε ίκτερο. Αλλα ολα καλα .

Μητρικος θηλασμος απο την πάρτη στιγμή κ μεχρι τώρα τα πάμε περίφημα. Εχτες τους βραδυ ήρθαμε σπιτι και η προσαρμογή ήταν δύσκολη το ιδιο κ σημερα αλλα θα το παλέψω!!!

Μονο που δεν εχω προλάβει να διαβάσω κανενα μήνυμα σας. Σιγά σιγά θα το κάνω.

Με το καλο και οι υπόλοιπες! Αχ παιδια τι έρωτας....kidenio είχες δίκιο!!! Έρωτας !!!

Με κοιτάει κ λιώνω.... Σας φιλώ παω να ρίξω εναν υπνάκο γιατί εννοείτε κ ειμαι ξενύχτησα, αλλα ειναι τα ωραιότερα ξενύχτια που εχω κανει !! Χαχαχα

Κοριτσια να σας ζησουν τα μπεμπε, χτες βγηκα και οπως καταλαβατε τα εχω παιξει.προσπαθω να θηλασω και γινευε χαμος...θηλαζει μονο απο το αριστερο...το δεξι μολις τον βαζω σηκωνει τον κοσμο...αναγκαστικα δινω συμπληρωμα..δεν ξερω τι να κανω!ελπιζω να βρω μια λυση!!!φιλακια σε ολρς...μαλλον θα σας διαβασω αργα.

Zzouzou μου!!! Μαζι γεννήσαμε κ μαζι βγήκαμε απο το μαιευτηριο!!!! Να μας ζήσουν !! Λοιπον άκου κ εγω το ιδιο θέμα αντιμετώπισα κ τελικά ανακάλυψα οτι δεν του αρέσει ο τρόπος που τον έβαζα!! Δοκίμασε τη στάση ράγκμπι!!! Εγω έτσι τον βάζω τώρα και τον βολεύει .

Σε φιλώ πολυ πολυ γλυκά, μη το βάζεις κάτω γλυκιά μανουλα!!

Αχ μανουλα....γίναμε μανουλες!!!!

Κοριτσάκια μου!! Γεια σας !! Γέννησα κ εγω !!!

Το Σάββατο 20/06 το πρωί στις 6!!!! Μαζι με τη Zzouzou γεννήσαμε απ οτι ειδα στο πίνακακι;;

Παραςκευη Πρωί ειδα αιμα , το βραδυ με πιάσανε συσπασεις στο 3 λεπτό κ ειδα αιμα πάλι, έφυγα για μαιευτηριο , έκανα εισαγωγή στις 12.30 το βραδυ , στις 02.30 μπήκα στην αίθουσα ωδινων κ στις 6 το πρωί γέννησα. Φυσιολογικός τοκετός με επισκληριδιο κοριτςια , μεγάλη ανακάλυψη!!! Ο μπέμπης μου βγήκε 3320 γραμμάρια, ειναι κούκλος, τι θα πει η μάνα ε; Χαχαχα κάτσαμε κ ΄ενα βραδυ παραπανω γιατί είχε ίκτερο. Αλλα ολα καλα .

Μητρικος θηλασμος απο την πάρτη στιγμή κ μεχρι τώρα τα πάμε περίφημα. Εχτες τους βραδυ ήρθαμε σπιτι και η προσαρμογή ήταν δύσκολη το ιδιο κ σημερα αλλα θα το παλέψω!!!

Μονο που δεν εχω προλάβει να διαβάσω κανενα μήνυμα σας. Σιγά σιγά θα το κάνω.

Με το καλο και οι υπόλοιπες! Αχ παιδια τι έρωτας....kidenio είχες δίκιο!!! Έρωτας !!!

Με κοιτάει κ λιώνω.... Σας φιλώ παω να ρίξω εναν υπνάκο γιατί εννοείτε κ ειμαι ξενύχτησα, αλλα ειναι τα ωραιότερα ξενύχτια που εχω κανει !! Χαχαχα

Καλησπερα κοριτσαρες.

Kirtblue μου να σου ζησει το μικρο σου ανδρακι.

γερο κ ευτυχισμενο να ειναι.

κοριτσια σημερα πρωι πρωι πηγαμε παιδιατρο.

ειμαι πολυ χαρουμενη.βαλαμε 350γρμ σε μια εβδομαδα.κ ειπαμε με τον γιατρο με θηλασμο κ ξενο να συνεχισουμε.τελικα δεν της εφτανε την ζουζουνα μου.πηρε τα πανω της το κοριτσακι μου.καλο απογευμα μανουλες.

φιλια πολλα.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Γεια σας κορίτσια!!

Kirtiblue να σου ζήσει ο παίδαρος!!! Να ναι γέρος και ευτυχισμένος και σεις να καμαρωνετε!!!

Τι λέει ο άντρας σου;;;

Εμένα ο δικός μου την κοιτάει με τις ώρες και έχει ένα μόνιμο χαμόγελο!!! Χαχα

Άννα μου ειδες όλα διορθώνονται!!! Μπράβο στην μικρούλα σας!!!

Βάσω μάλλον θα γεννήσες περιμένουμε νέα όταν μπορεσεις!!!!

Δήμητρα και Ζουζου πως τα πάτε;;;

Τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνετε;;;;

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!!

Kirtiblue να σου ζήσει ο παίδαρος!!! Να ναι γέρος και ευτυχισμένος και σεις να καμαρωνετε!!!

Τι λέει ο άντρας σου;;;

Εμένα ο δικός μου την κοιτάει με τις ώρες και έχει ένα μόνιμο χαμόγελο!!! Χαχα

Άννα μου ειδες όλα διορθώνονται!!! Μπράβο στην μικρούλα σας!!!

Βάσω μάλλον θα γεννήσες περιμένουμε νέα όταν μπορεσεις!!!!

Δήμητρα και Ζουζου πως τα πάτε;;;

Τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνετε;;;;

Αςτα μαμα λιώνει...ειναι ολη την ώρα απο πανω κ τον κοιτάει...με βόηθαει πολυ! Καλα εςτες Που ήταν το πρώτο μας βραδυ εδώ είχε πολυ γέλιο, προσπαθούσαμε να βρούμε ΄ενα καλο μέρος για να θηλασω, κ μου λεει δε γινεται αύριο πρέπει να οργανωθούμε!!! καλα ο δικός σου πολυ εχει κόρη πρέπει να εχει κατουρηθει!!

Μπραβο Άννα μου για την κορούλα σου !!! Σε ευχαριστούμε για τις ευχές σου!!

Θα πρόσπαθησω να διαβάσω κ τα αλλα μηνυματα σας κοριτςια!

ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ!!!!!!!!!

Δημητρα00 01/04 αγορακια διδυμα

kidenio..........18/05 αγοράκι-κοριτσάκι διδυμα

Αnna10047922/05 κοριτσάκι

marina-roz 26/05 αγοράκι

popaki 26/05 κοριτσακι

Μaria198406/06 κοριτσάκι

νικηαντωνία....07/06. αγοράκι-κοριτσάκι διδυμα

kyoya ........... 07/06 αγοράκι

christab..........10/06 αγορακι

sangreluna. ...16/06 μαγκακι

mama82........16/06 κοριτσάκι

ZZOUZOU......20/06 αγοράκι

kirtiblue.........20/06 αγοράκι

Ευη 1985 22/06 κοριτσακι

dimitra2222 22/06 κοριτσάκι

Βασω 79 23/06 αγορακι

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

Constantan 27/06 κοριτσακι

Nefeli2014 08 /07 κοριτσάκι

Κιτριμπλού να σας ζήσει το αγοράκι σας!Πάντα γερό και τυχερό!Βάσω να σου ζήσει ο γιόκας σου, με το καλό να πάτε σπιτάκι σας!Καλή ανατροφή!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημερα μας!

Γεννησα τριτη 23/6 στις 11 με κτ. το αγορακι μου βγηκε 2830 κ 50 ποντους.μινιον μεν μια χαρα ομως!ζωηρος κ ροδαλος!ενα κουκλακι!

Ειμαστε στο λητω,θα εξεταστουμε για ικτερο και υπαρχει περιπτωση να βγουμε ως το μεσημερι.περιμενει το μελινακι μου πως κ πως...

Η τομη παει καλα,σημερα ποναω λιγοτερο.

Να μας ζησουν τα μπεμπακια μας!!!

Δεν εχω διαβασει τα προηγουμενα,θα επανελθω οταν βρω λιγο χρονο.

Φιλακια!

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε;

Μαρουσκακι Ευχαριστουμε!! Λογικα κι ή Βάσω γέννησε μην σου πω κι ή costandan!!! Τώρα για την Νεφέλη είναι και στις μανουλες Ιουλίου, για να δούμε....

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολες τις μανουλες ;)!!!

Βασω να σου ζησει το μωρακι σου.να ειστε γεροι και να το καμαρωνεις σε καθε στιγμη της ζωης του.

Μama και kirtiblue ευχαριστω κοριτσια μου ειμαι χαρουμενη που το κοριτσι μου πηρε τα πανω της.

σημερα την ταισα το πρωι και πριν φυγω και την παραδωσω στην μανουλα μου της εβαλα φυσιολογικο ορο για πρωτη φορα και η καημενη τρελαθηκε να κλαιει.ηταν βουλωμενη η μυτουλα της και δεν το περιμενε με τιποτα .αλλα και τι να κανεις.βασικα χρονια εβαζα και στα ανηψια μου αλλα στην εγκυμοσυνη οταν αρρωστησα και εβαζα συχνα ειδα πως ειναι.αλλα ειναι ο μονος τροπος να βγει οτι υπαρχει στην μυτουλα της.

λοιπον φιλια σε ολες.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Καλημερα κορίτσια!!! Τι κάνετε;; Πως τα πάτε με τα μωρακια σας;;

Εμείς πάμε καλά μέχρι στιγμής ξυπνάμε μια φορά το βράδυ( ελπίζω να κρατήσει) αλλα γενικά είμαστε άπειρες ώρες στο στήθος πολλές φορές την θηλάζω και τρώω μόνο τουαλέτα που δεν πάμε μαζί αν και το σκέφτηκα!!! Χαχα

Οπότε μπορείτε θέλω να μάθω νέα σας.....

Φιλάκια!!!!

yk1yp3.png

Καλημέρα κοριτςια μου!! Βάσω να σου ζήσει το μπεμπακι σου !!! Ολα καλα μπραβο κ για το. Βαρος!! Εσυ καλή ανάρρωση τώρα κ καλή ανατροφή!! Ρε κοριτςια απο τη νικηαντωνια εχουμε νέα; Δεν εχω διαβάσει τα προηγούμενα μην. Βέβαια γιατί δεν ειχα χρόνο, θα. Προσπαθήσω να τα διαβάσω...

Λοιπον εγω τι έπαθα εχτες. Πήγαμε για επανεξέταση ίκτερος ο οποιος μας βγήκε 14,7 . Εχουμε ασυμβατότητα αίματος με τον μικρό. Όχι ρέζους ευτυχώς μονο αίματος γι αυτο μας είπαν κανει κ τον ίκτερο. Πήγαμε λοιπον κ με την αιμοληψία μας εξέτασε και πρώτη φορα και ο παιδίατρο ο οποιος υποτίθεται ως είχαμε ακούσει άριστα λόγια κα υπέρ του θηλασμού. Ειναι ο διευθυντής της παιδιατρικής κλινικής του μαιευτηρίου που γέννησα.ολα καλα βρήκε τον μπέμπη μια χαρά κ μας λεει περιμένουν ουτε τα αποτελέσματα του ίκτερος. Βγήκαν τ αποτελέσματα το απόγευμα τον παίρνουν τηλ. Του τα λένε και τον παίρνω μετα και εγω. 14,7 όπως σας ειπα. Μου λεει λοιπον. Κόβεις το μητρικο γάλα και του δίνεις ξένο αυτη τη μάρκα μεχρι τη Δευτέρα που θα κάνουμε επανέλεγχο.μκαι μετα βλέπουμε. Λεω κ εγω κ γιατί να μη βγάζω με το θηλαστρο κ να του δίνω δικό μου; Όχι λεει το μητρικο γάλα δεν κατεβάζει τον ίκτερο. Κλάμα εγω δεν μπορώ να σας περιγράψω.. Έλεγα στον άντρα μου ειμαι σίγουρη πως μας κοροϊδεύει κ θέλει να πουλήσει..ολα τα σεμινάρια που εχω κανει δεν λένε πουθενά τέτοιο Πράγμα. ,η σας τα πολυλογώ παίρνω ακόμα 2 γιατρούς οι οποίοι μου είπαν πως δεν υπαρχει λόγος να κόψω το μητρικο γάλα. Να τον ταΐζω συνέχεια έτσι ώστε να ενυδατοθει και να κανει συνέχεια κακακια για να αποβάλει οςο γινεται γρηγορότερο τον ίκτερο. Και πάμε για επανέλεγχο αύριο πάλι. Δεν το κόβω το θηλασμο που να χτυπιούνται. Και ο σύμβουλος θηλασμού που την περιμένω σημερα να έρθει απο το σπιτι και η μαια μου είπαν οτι αυτά ειναι αηδίες και έτσι ξεκινάει....

Επισης ρε κοριτςια να σας ρωτησω , εμεις στο μαιευτηριο είχαμε πρόγραμμμα και ανα 2 ώρες τον τάιζα. Ειχα rooming in. Μόλις ήρθαμε σπιτι ειναι οτι Να ναι... Τον ταΐζω για κανενα 20 λεπτό και μετα μπορεί να ξυπνήσει στη μισή ώρα πανω και να θέλει κ αλλο. Και προβληματίστηκα πολυ και λεω μήπως δε του φτάνει το γάλα μου;; Αλλα 2 φιλες μου μου είπαν πως ειναι φυσιολογικό , ολα τα νεογέννητα και τα δικα τους τα είχαν ανα 10 λεπτά πολλές φορές στο στήθος... Σε εσάς ισχύει ;; Τι γινεται;;;

κιτριμπλου πρωτα από ολα σχολασε το μ..... πουσου ειπε κατι τετοιο και οτι κανει το μωρο ειναι φυσικο και εμενα ετσι θηλαζει και ειχε ικτερο 16 και 13 στον επανελεγχο και ουτε τολμησε ο παιδιατρος μου να μου κατι τετοιο και πες του αλμπανη να παει να να να να που λεει κι ο βασιλης ακου εκει ο καθε εμπορας μου γινεται γιατρος!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...