Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου.

Παρότι το ΣΚ ήταν πολύ δύσκολο, προσπάθησα να σκεφτώ τα επόμενα βήματα. Πήρα έκλεισα στο Ελενα στο τμήμα αποβολών, πήρα έκλεισα με ανδρολόγο και εναλλακτικά να πάρω μια γνώμη από 2 άλλους εξωσωματιστες. Μετα ήρθα γραφείο αλλά αδυνατώ να συγκεντρωθώ σε οτιδήποτε. Νιώθω εξαντλημένη συναισθηματικά.

Καλη βδομάδα σε όλες. 

Έκανες πολύ καλά που κοίταξες τα επόμενα βήματα σου, αυτό θα σου δώσει μια ψυχική ανάταση. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου, μέρα με την μέρα θα είσαι καλύτερα θα δεις. Μην στεναχωριέσαι, παιδί δεν έκανε όποιος σταμάτησε τις προσπάθειες. Οσο προσπαθούμε πάντα θα είμαστε πιο κοντά στο στόχο μας. Ειμαστε εδώ όλες μας για να μοιράζεσαι τις σκέψεις σου. 
      σε ποιους εξωσωματικούς θα απευθυνθείς έχεις σκεφτεί ; 
      σκέφτομαι και εγώ αργότερα να πάρω μια δεύτερη γνώμη αλλά δεν εχω κάποιον κατά νου!

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

καλη ιδεα να κάνουμε λίστα ΠΗΤ!!!

την αλλαγή του μήνα την υπολογίζεις την βάση της ημερομηνίας της ΠΗΤ σου. δηλαδή εμένα π.χ με έβαλε να γεννήσω 10/6 άρα κάθε 10 του μηνα αλλάζω και μηνα! στις 10/11 μπήκα στον 3ο!

εγώ αυτό που δεν ξέρω είναι ποιά μερα της βδομάδας αλλάζω βδομάδα....

νία μου την λέει το τικεράκι σου. χθες έκλεισες την 10η. άρα κάθε Τετάρτη. εγώ αλλάζω εβδομάδα κάθε Κυριακή.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αυτο με το διαβήτη κύησης πολυ το φοβάμαι... Στην πρωτη δεν ειχα κανένα προβλημα. Στη δεύτερη ήμουν στο ανώτατο όριο αλλα δεν είχα κανένα προβλημα. Τώρα πολυ το φοβάμαι. Εχω αδυναμία στα γλυκά κ δυσκολεύομαι πολυ να ειμαι εγκρατης... Ωραίο πάντως αυτο που μου είπες Christab! Κάτι καλο υπάρχει που θα στερηθώ τα ζυμαρικά!

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

νία μου την λέει το τικεράκι σου. χθες έκλεισες την 10η. άρα κάθε Τετάρτη. εγώ αλλάζω εβδομάδα κάθε Κυριακή.

εκλεισα την 10η ή μπήκα στην 10η και έκλεισα την 9η???

το τικερακι το συμβουλεύομαι συχνά! οποτε ξεχνάω σε ποια βδομάδα είμαι το κοιτάζω για υπενθύμιση. όμως νομίζω ότι ο αριθμός που γραφει είναι η εβδομάδα που εισε τώρα όχι η εβδομάδα που κλείνεις... για να μπεις στην 10η βδομάδα πρέπει να κλείσει η 9η... καλά δεν τα λέω;;;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Αυτο με το διαβήτη κύησης πολυ το φοβάμαι... Στην πρωτη δεν ειχα κανένα προβλημα. Στη δεύτερη ήμουν στο ανώτατο όριο αλλα δεν είχα κανένα προβλημα. Τώρα πολυ το φοβάμαι. Εχω αδυναμία στα γλυκά κ δυσκολεύομαι πολυ να ειμαι εγκρατης... Ωραίο πάντως αυτο που μου είπες Christab! Κάτι καλο υπάρχει που θα στερηθώ τα ζυμαρικά!

και εγώ έχω αδυναμία στα γλυκά kidenio.. στις σοκολάτες ειδικά... πρεπει να προσέξουμε να τρώμε με μέτρο...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

απ'όσο ξέρω τα ζυμαρικά,τα ψωμιά, τα άμυλα (πατάτες κλπ) δεν κάνει να καταναλώνονται συχνά γιατί αυξάνουν τον κίνδυνο για τον διαβήτη. το ίδιο και τα γλυκά. ευτυχώς εγώ δεν έχω ακόμα λαχτάρα για γλυκά. ίσα ίσα που δεν τα θέλω και καθόλου. προτιμώ αλμυρά και ξινά πράγματα. και σκέψου πως πριν μείνω έγκυος δεν περνούσε μέρα χωρίς να φάω γλυκό!

Νια εχεις κλείσει τις 10 εβδομάδες κ τώρα διανύσεις την 11η!

σοβαρα??? γιατι έχω την εντύπωση ότι εκλεισα την 9η και διανύω τώρα την 10η..... θα ρωτησω τη γιατρό το απόγευμα..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Ξέρεις τι λένε για την προτίμηση στα αλμυρά, ε; Οτι εχεις αγόρι! Εγω με την εξάρτηση που εχω απο τα γλυκά...με βλέπω για παρθεναγωγείο!

και εγώ στο γιο μου τον μεγάλο ενώ είμαι γλυκαντζού απο τη φύση μου δεν έτρωγα γλυκά! έτρωγα σταφύλι και καρπούζι το καλοκαίρι αφού ο περισσότερος καιρός που ήμουν έγκυος ήταν καλοκαίρι! στον μικρό δεν πολυθυμάμαι αλλά έτρωγα από όλα νομιζω!! και τώρα από όλα θέλω να τρώω! ποτε γλυκά πότε ξινά!

αλήθεια κορίτσια έχετε προτίμηση στο φύλο εσεις;; εκτός βεβαια απο γερό μωρό που εννοείτε όλες θέλουμε!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Ξέρεις τι λένε για την προτίμηση στα αλμυρά, ε; Οτι εχεις αγόρι! Εγω με την εξάρτηση που εχω απο τα γλυκά...με βλέπω για παρθεναγωγείο!

λες να πηγαίνω για τον δεύτερο γιο?? ο άντρας έχει προαίσθημα ότι είναι και αυτό αγόρι. εγώ πάλι λέω κορίτσι γιατί αυτή η εγκυμοσύνη είναι χειρότερη όσο αφορά τα συμπτώματα. έχω αναγούλες που στον γιο μου δεν είχα.

μωρέ ας είναι γερό το μανάρι μου και ας είναι ότι θέλει.

η αλήθεια πάντως είναι πως προτίμηση δεν έχω. ένα 2ο αγοράκι θα ήταν καλοδεχούμενο θα έκανε και παρέα με τον μεγάλο και γενικά μου αρέσει τα παιδιά να είναι το ίδιο φύλο. από την άλλη θα ήθελα να δω και πως είναι να μεγαλώνεις ένα κοριτσάκι. θα έχει την γλύκα του και αυτό! οπότε είτε το ένα είτε το άλλο καλοδεχούμενα!!!εσείς κορίτσια?

Διαφημίσεις

λες να πηγαίνω για τον δεύτερο γιο?? ο άντρας έχει προαίσθημα ότι είναι και αυτό αγόρι. εγώ πάλι λέω κορίτσι γιατί αυτή η εγκυμοσύνη είναι χειρότερη όσο αφορά τα συμπτώματα. έχω αναγούλες που στον γιο μου δεν είχα.

μωρέ ας είναι γερό το μανάρι μου και ας είναι ότι θέλει.

η αλήθεια πάντως είναι πως προτίμηση δεν έχω. ένα 2ο αγοράκι θα ήταν καλοδεχούμενο θα έκανε και παρέα με τον μεγάλο και γενικά μου αρέσει τα παιδιά να είναι το ίδιο φύλο. από την άλλη θα ήθελα να δω και πως είναι να μεγαλώνεις ένα κοριτσάκι. θα έχει την γλύκα του και αυτό! οπότε είτε το ένα είτε το άλλο καλοδεχούμενα!!!εσείς κορίτσια?

εγώ λέω πως θέλω να είναι κορίτσακι αυτή τη φορά... έχοντας ήδη δύο αγόρια θέλω και εγώ να γνωρίσω την άλλη πλευρά... θα είναι κάτι καινούριο κατι προτώγνωρο... αν είναι αγοράκι βέβαια καλοδεχούμενο όπως λές και εσύ christab! μια προτίμηση όμως την έχω αυτή τη φορά...ασε που και ο γιος μου ο μεγάλος θέλει αδελφούλα....και δεν θέλω να απογοητευτεί...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Κ εγω κοριτσια τοσο εχω φοβηθεί που λέω Θεέ μου μόνο γερό να ειναι! Η αλήθεια ειναι θα ήθελα κ ενα αγοράκι. Φοβάμαι κ που το λέω... Μόνο γερά να ειναι!

και εγώ φοβάμαι κάθε φορά που το λέω και που το σκέφτομαι:confused::confused:

γερα ναναι Παναγίτσα μου!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

καλημέρα!! τι κανουμε σήμερα;; χαθήκατε βρε κορίτσια.. ελπιζω ολα να ειναι καλα.

λοιπον! μπήκα να πω τα νέα μου!!

πήγαμε γιατρό χθες! το σποράκι μεγάλωσε και είναι μια χαρούλα! 46χιλιοστα μας είπε και ειναι ολα τελεια! και η καρδούλα και όλα Δόξα το Θεό! κλείσαμε για αυχενική στις 2/12 και θα μας πει και πιθανότητα για φύλο! και έβαλα και 1 κιλό κιόλας! αυτά από μένα! ελπίζω να εισαστε καλά κορίτσια! πολύ ερημιά έπεσε εδω μέσα..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Καλημέρα Νια! Μπράβο το σπορακι! Όλα καλα! Τελικά τι σου ειπε ο γιατρός για τις εβδομάδες;

Χθες πρέπει να έπεσε ο server του parents για κάποια ώρα γιατι προσπαθούσα να μπω αλλα δεν τα κατάφερνα.

Εγω χθες έπαθα το εξής: έβλεπα το βράδυ μια σειρά στην τηλεόραση, όπου κάποιος έτρωγε ενα hamburger κ τον έβλεπα κ μου τρέχανε τα σαλια... Ο άντρας μου μάλλον με έβλεπε πως το κοιτούσα κ μου λέει, θέλεις να πάω να σου πάρω; Σε 20 λεπτά ηταν πίσω με ενα τέλειο burger το οποίο κ τσάκισα! Φυσικά μετα υπέφερα όλο το βράδυ, αλλα χαλάλι! Το ευχαριστήθηκα τοσο πολυ!

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...