Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Mama δεν έχει να κανει η βιταμίνη d με τον ικτερο . Πρεπει να υπάρχει στο ανθρώπινο σωμα για να μην υπαρχουν προβλήματα στα κόκαλα κ διαφορα αλλα που δεν θυμάμαι . Αν το γκουγκλαρεις θα δεις σε τι βοηθαει . Λενε οτι δεν υπάρχει στο μητρικό γαλα γι αυτο δινουν το συμπλήρωμα . Αννα υπομονη στην δουλεια , καταλαβαινω ποσο σου λείπει το μωρο σου κ ποσο δύσκολο θα ειναι ειδικα τωρα στην αρχη . Όσο για το τικερακι κ εμενα το ίδιο μου έβγαζε κ έτσι το έσβησα εντελώς ... Νίκη Αντωνία ευχομαι να πανε ολα καλα με το κοριτσάκι σας κ να ερθει γρηγορα σπίτι σας ...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα Αννουλα!!! Δύσκολο όντως καταλαβαίνω....υπομονή, Πίος την κοιτάει τις ώρες που λείπεις;

Νικηαντωνια ευχομαι όλα να πάνε καλά!!! Και εδώ να τελειώσουν όλα για το κορίτσι σας και την οικογένεια σας!!!! Με το καλό να ρθει σύντομα ή ώρα να την πάρετε σπίτι σας!!! Φιλάκια πολλά στο αγοράκι σου!!!

mama μου οταν λειπω στην δουλεια την μικρη μου την κραταει η μανουλα μου.και ευτυχως την εχει συνηθισει οποτε δεν ειχαμε θεματα να κλαιει και κλπ.

κοριτσια και εμενα στην κλινικη μου ειχαν πει για την βιταμινη και ο παιδιατρος μας μου ειπε να την παρει.αλλα εγω που μυαλο μερα παρα μερα της την δινω.

βασικα αναγουλιαζει και ξινιζεται η ζουζουνα μου .και η φαση ειναι οτι δεν εχει γευση.αλλα οπως λεει κ ο ανδρας μου στο κανει επιτηδες γιατι της την δινεις σε στιγμες που δεν το περιμενει.χαχααχα.

εχει και θεμα με τα κακακια της αυτες τις μερες κανει μια φορα και μετα το βραδυ ζοριζεται πολυ για αυτη την μια φορα.

και μια μερα δεν εκανε καθολου και εκανε μεχρι την πλατη το επομενο πρωι.

οι ανδρες εχουν πλακα γιατι μου εκανε παραπονα οτι δεν την αλλαζει και ετυχε στην φαση που εκανε το σωρο :).και με φωναξε γιατι τα επαιξε.και μου ειπε καλα δεν αναγουλιασες?αντιθετως μολις την επλυνα την γεμισα φιλακια στο κωλαρακι:)!!!καλα την κανω κατι τετοια και γελαει;)!!!αλλο πραμα οι μανουλες;)!!!

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Καλα αυτοί οι άντρες ειναι ωρες ωρες περίεργοι . Ο δικός μου δεν εχει αλλάξει ποτε καμμια απο τις κόρες μας οταν κάνουν κακακια . Τον ρωτούσα παλιά αν σε αφήσω μονο σου με το μωρο κ χεστει τι θα κανεις έτσι θα το αφήσεις ; Κ μου λέει οχι θα πάρω την μάνα μου να ερθει να την αλλάξει ... Κατα τ αλλα ολα τα υπόλοιπα τα κανει κ ειδικα τωρα που εγω θηλαζω συνέχεια το μωρο στην μεγαλη μας κόρη .

Καλα αυτοί οι άντρες ειναι ωρες ωρες περίεργοι . Ο δικός μου δεν εχει αλλάξει ποτε καμμια απο τις κόρες μας οταν κάνουν κακακια . Τον ρωτούσα παλιά αν σε αφήσω μονο σου με το μωρο κ χεστει τι θα κανεις έτσι θα το αφήσεις ; Κ μου λέει οχι θα πάρω την μάνα μου να ερθει να την αλλάξει ... Κατα τ αλλα ολα τα υπόλοιπα τα κανει κ ειδικα τωρα που εγω θηλαζω συνέχεια το μωρο στην μεγαλη μας κόρη .

Χαχαχα!!!:tongue::tongue::tongue:

Κι ο δικός μου το ίδιο θα κάνει σε τέτοια περίπτωση.

Που θα πάει, θα μάθουν....Είναι σιχασιάρηδες γενικά:tongue::rolleyes:

Αφού τα κάνει στην μεγάλη τότε μια χαρά!!

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Καλημέρα Αννουλα!!! Δύσκολο όντως καταλαβαίνω....υπομονή, Πίος την κοιτάει τις ώρες που λείπεις;

Νικηαντωνια ευχομαι όλα να πάνε καλά!!! Και εδώ να τελειώσουν όλα για το κορίτσι σας και την οικογένεια σας!!!! Με το καλό να ρθει σύντομα ή ώρα να την πάρετε σπίτι σας!!! Φιλάκια πολλά στο αγοράκι σου!!!

Ευχαριστώ πολύ mama μου, όμως θα αργήσει πολύ να έρθει σπίτι το πουλάκι μου.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

Νικηαντωνια μην χανεις το κουραγιο σου!!! θα δεις που ολα σιγα σιγα θα φιαξουν, κανε υπομονη για την μικρουλα σου, και οσο μπορεις να σαι εκει να της δειχνεις την παρουσια σου, παιζει σημαντικο ρολο!!! εν τω μεταξυ που ειναι στην αθηνα;;

yk1yp3.png

αννα παλι καλα που εχεις την μαμα σου και σε στηριζει!!

και μια που αναφερατε την σκ..κουβεντα, τα κακα μας γιναν πιο στερεα και μουσταρδι!! καλο σημαδι!!

εμενα ο αντρας μου θελει να τα κανει ολα αλλα ο καημενος νιωθει ανασφαλεια και φοβαται να μην την κανει τιποτα και ετσι αργει γιατι ειναι πολυ προσεκτικος και καμια φορα το μωρο τσατιζεται!! παντα τον αφηνω να την ντυνει μετα απο καθε αλλαγη πανας, επιδη την πλενω κιολας!!!

επισης η δικια μου τα κανει οποτε την αλλαζω, λες και περιμενει!! τις προαλλες κατουρησε το πανι της αλλαξιερας και μια φορα που τα κανε την παω στο μπ[ανιο να την πλυνω και τα κανει επιτοπου:shock:

yk1yp3.png

Νιώθουν δροσιά την ωρα που τους ανοίγουμε την πανα γι αυτο τα κάνουν εκείνη την ωρα ... Σημερα την πήγα μεχρι τον παιδιατρο παλι να την ζυγισει γιατι την πρωτη βδομαδα στο σπίτι είχε παρει μονο 160 γραμ κ του είχαν φανεί λιγο αλλα σημερα είχε παρει 320 σε 1 βδομαδα κ πήρα κ εγω τα πάνω μου που ειχα απογοητευτεί ...

Κοριτσια να σας ζησουν τα μπεμπε, χτες βγηκα και οπως καταλαβατε τα εχω παιξει.προσπαθω να θηλασω και γινευε χαμος...θηλαζει μονο απο το αριστερο...το δεξι μολις τον βαζω σηκωνει τον κοσμο...αναγκαστικα δινω συμπληρωμα..δεν ξερω τι να κανω!ελπιζω να βρω μια λυση!!!φιλακια σε ολρς...μαλλον θα σας διαβασω αργα.

BXYXp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια να σας ζησουν τα μπεμπε, χτες βγηκα και οπως καταλαβατε τα εχω παιξει.προσπαθω να θηλασω και γινευε χαμος...θηλαζει μονο απο το αριστερο...το δεξι μολις τον βαζω σηκωνει τον κοσμο...αναγκαστικα δινω συμπληρωμα..δεν ξερω τι να κανω!ελπιζω να βρω μια λυση!!!φιλακια σε ολρς...μαλλον θα σας διαβασω αργα.

Καλησπέρα ζουζού κάνε το εξής βάλε ένα μαξιλάρι από το δεξί βυζί και βάλτον όπως κάθεται στο αριστερό έτσι θα νομίζει ότι κάθεται στο αριστερό βυζί λόγω στάσης και κόψε μπιμπερό και πιπίλες δημιουργούν σύγχιση θηλών (ελπίζω να κατάλαβες την περιγραφή μου :rolleyes: )

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Γεια σας κοριτσια ήρθε ο παιδίατρος μια χαρά το κορίτσι μας!!! Πήραμε 1μιση πόντο και 300 γραμμάρια!!! Πολύ χαρηκα που ο θηλασμός πάει καλά!!!

Ζουζου προσπάθησε και από τα δύο το ένα θα είναι σαν στροφικό και το άλλο κανονικό, αν δίνει μπουκάλι και πιπιλα θα έχει σύγχιση θηλών και θα είναι πιο δύσκολο μετά

Όσο πίνει χωρίς να κουράζεται από το μπουκάλι δεν θα θέλει καθόλου το στήθος

Αν δεις πάλι ότι δεν μην στεναχωρεθεις προσπάθησε και αν δεν βγει δεν πειράζει, στην αρχή είναι δύσκολο αλλά στην πορεία θα δεις ότι είναι πολύ ωραίος ο θηλασμός και το.καλύτερο για το αγόρι σου

Φιλάκια σε όλες!!!

yk1yp3.png

καλημερα κοριτσια!!!

καλε που πηγατε ολες;;;; παει το καφε μας.....λιγο να συνελθουμε και θα το αναστησουμε παλι ετσι;;;

Η Βασω λογικα γεννησε, θα περιμενουμε νεα!! και η kirtiblue δεν παιζει θα γεννησε κι αυτη!!! περιμενουμε κοριτσια!!!

σιγα σιγα κλεινει και το πινακακι!!! εχω μια χαρα και ενα περιεργο συναισθημα μαζι που κλεινει αυτος ο κυκλος !!! θα ρθουν ομως κι αλλα καλυτερα!!!

φιλακια πολλα στα μωρακια εκτος και εντος!!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...