Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Δημητρα να σου ζησει! μπραβο για το κουραγιο σου! μαρουσκακι μου πρωτη στα πινακακια! χαχχαχα! εγω θηλαζω και θηλαζω και θηλαζω χιχιχιχιχιχιχι παλια μου τεχνη κοσκινο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δημητρα να σου ζησει! μπραβο για το κουραγιο σου! μαρουσκακι μου πρωτη στα πινακακια! χαχχαχα! εγω θηλαζω και θηλαζω και θηλαζω χιχιχιχιχιχιχι παλια μου τεχνη κοσκινο.

Τέχνη τεχνών κοριτσάκι μου ο θηλασμός, keep up the good work!;) Ευτυχώς το πινακάκι σας εντός ολίγων ημερών συμπληρώνεται, χαχα, άντε τυχερούλα, έχε χάρη που είσαι αγορομάνα και συμπάσχω!!!:tongue::tongue::tongue:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε; Που χαθηκατε όλες;; Φρεσκομανουλες περιμένουμε νέα από τα μωρακια σας!!!

Χθες μου Γράψε κι ή Δήμητρα ,σηκώθηκε κιόλας από το κρεβάτι και γενικά τα πάει μια χαρά το μωρό το θηλάζει και είναι κι αυτή μια ευτυχισμένη μανούλα!!!!

yk1yp3.png

Καλημέρα κ απο μένα ... Εχω ξυπνήσει απο τις 6 κ θηλαζω κ θηλαζω κ ξανα θηλαζω , κανω καμμια δουλεια κ στο 5 λεπτό παλι γαλα θελει . Εχω γίνει σαν την Τσιτσιολίνα με το στηθος ολη μέρα εξω ... Παρόλα αυτα το ευχαριστιέμαι παρα πολυ !!!

Διαφημίσεις

καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!

Ζουζού, Εύη και Δήμητρα να σας ζήσουν τα μωράκια! Γερά και καλότυχα να είναι!

costandan με το καλό κοπέλα μου! από στιγμή σε στιγμή γεννάς και εσύ!

Βάσω με το καλό και σε σένα! Όλα καλά να πάνε!

Η kirtiblue κορίτσια ξέρει καμία αν γέννησε?

Mama82, Sangre, Maria πως πάνε οι θηλασμοί?

Άννα και εσύ γυρνάς νωρίς στη δουλειά ε?μία από τα ίδια και εγώ..ευτυχώς για λίγες ώρες και μέρες αρχικά...

Νίκη Αντωνία τι κάνει το κορίτσι σου? Ακόμα Αθήνα την έχετε?

Marouskaki ευχαριστούμε που ανανεώνεις το πινακάκι μας! Τι κάνουν οι άντρες σου?

Κορίτσια ελπίζω να μην ξέχασα καμία... Είμαστε και πολλές!

Εμείς κορίτσια καλά τα πάμε. Ο μικρός θηλάζει φουλ, ο μεγάλος από διπλά μας δεν ξεκολλάει,όλα καλά. Μόνο που χθες το βράδυ ξεκίνησαν οι κολικοί και περάσαμε ενα δύσκολο δύωρο. Άντε να δούμε πως θα τα πάμε και απόψε. Εσάς τα μωράκια σας πως τα πάνε από κολικούς? Να σας ρωτήσω και κάτι άλλο. βιταμίνη d δώσατε ή σκοπεύετε να δώσετε? ο παιδίατρος του νοσοκομείου μου είπε να δώσω, η δική μου παιδίατρος μου είπε πως δεν χρειάζεται.

καλημερα!!! τι κανετε;;; το μωρο μου κοιμηθηκε λιγο και εκμεταλευτηκα κι εγω την ευκαιρια και την επεσα λιγο.....

Μαρια κι εγω ετσι ειμαι !!! με ενα βυζι μονιμως να δινω γαλα και γενικα βυζια εξω , τον εναν φραγμενο γαλακτικο πορο τον καταφερα ομως υπαρχει κι αλλος ο οποιος εχω την εντυπωση οτι ανοιξε γιατι εμφανιζεται καθε φορα που θηλαζει το μωρο (εννοω σαν να μουλιαζει μεσα στο στομα:confused:) παιζει αυτο;;;

οποτε δυο οι τσιτσιολινες!!! χαχα!!! παντως ωραιο πραγμα ο θηλασμος και για μαμα και για το μωρο, οσο περνουν οι μερες μ αρεσει περισσοτερο!!! που να εδραιωθει κιολας....

εμεις για κολικους ειχαμε 2-3 βραδια γυρω στις 11-12 για κανενα μισαωρο, χτυπιοταν η καημενη λυγιζε τα ποδια τα τεντωνε, τσιριζε λες και την σφαζουν, την καταλυπηθηκα αλλα προσπαθουσα να μην αγχωνομαι και το καταλαβει και γινει χειροτερη η κατασταση....σκεφτηκα και παρηγγειλα μια παιδικη θερμοφορα για να την βαζω στην κοιλιτσα μπας και ηρεμει γιατι την τριβω στην κοιλια, πλατη την βαζω μπρουμυτα, αλλα φυσικα δεν ανακουφιζεται 100% απλα πρεπει να περασει....επισης σκεφτηκα να πινω εγω ενα τσαι για τους κολικους ωστε να περναει απο τον θηλασμο σε αυτην και να ανακουφιζεται...ξερετε κανενα;; θα μου φερουν ενα τσαι θηλασμου της weleda αλλα δεν θελω να ενισχυει τον θηλασμο, εχω αρκετο γαλα και αν το βοηθησω κι αλλο μην παθω καμια μαστιτιδα.....

απο την αλλη μηπως ειναι νωρις για κολικους, ειμαστε 8 ημερων...

βιταμινη d γιατι δινουν ακριβως;;; σημερα θα ρθει ο παιδιατρος στο σπιτι και θα τον ρωτησω

yk1yp3.png

Cristab έτσι που γράφεις οτι θηλαζεις κ ειναι το μεγάλο σου παιδακι απο κοντά ειναι σαν να βλέπω εμενα ... Για κολικους είχε κ εμενα η μπεμπα μου κατι πονακια 2 μερες αλλα εχθές ηταν καλα οποτε δεν ξερω αν ηταν κολικοι η αν την πείραξε κατι που έφαγα ... Την βιταμίνη d μου είπε κ εμενα η παιδιατρος της κλινικής να δώσω αλλα ο δικός μας παιδιατρος ειναι αρνητικός κ εννοείται οτι αυτόν θα ακούσω . Μια βόλτα τα μωρα μας για μιση ωρα καθε μέρα να τα δει ο ήλιος κ δεν χρειάζεται τίποτα άλλο εκτός κ αν γίνει εξεταση κ διαπιστωθεί οτι το μωρο εχει έλλειψη της βιταμίνης κ χρειάζεται το συμπλήρωμα .

Α!!! επισης προσοχη στην διατροφη που ενισχυει κολικους!!! απαγορευονται σκορδο , κρεμμυδι, λαχανο, φασολια, σπανακι και μια φιλη μου που ειχαν αλλεργια τα μωρα της και εκοψε τα γαλακτοκομικα μου ειπε οτι δεν περασαν κολικους....οποτε οτι μπορειτε να βοηθησουμε τα μωρα

ωχ!!! συναγερμος!!! πειναμε!!! θα ξαναμπω σε λιγο!!! χαχα

yk1yp3.png

Μαμά μηπως αυτο που ειναι σαν πόρος σε εχει πληγώσει το μωρο ; Το ειχα τις πρώτες μερες αλλα μου το είχε κανει η μπεμπα . Θα φύγει όμως . Πάντως πόροι κλείνουν συχνα μην φοβηθείς . Α κ για το τσάι που είπες μην πιεις οτιδήποτε εκτός απο αυτα τα τσαγια θηλασμου γιατι κάπου διάβαζα οτι το πρασινο τσάι κ ολα αυτα τα βότανα τύπου φασκομηλο μειώνουν τον θηλασμο κ μπορει να σταματήσει το γαλα . Μονο το χαμομηλι απο ολα αυτα επιτρεπεται .

Διαφημίσεις

αυτο της weleda εχει γλυκανισο, μαραθο, τριγωνελλα και κατι αλλα που δεν θυμαμαι τωρα αλλα αυτα ξερω οτι βοηθουν και δεν ξερω θα ρωτησω σημερα τον γιατρο μηπως ξερει να μου προτεινει, την βιταμινη d την δινουν για ικτερο κτλ;; εμεις δεν ειχαμε ικτερο, θα δουμε για τον πορο μπορει να ναι και ετσι γιατι το αλλο εχει γινει σαν πληγη......παντως μετα την κομπρεσσα εγινε οποτε υποθετω οτι ειναι αυτο!!!!

yk1yp3.png

Καλημερα μανουλες.

ελπιζω ολες να ειστε καλα/

δευτερη μερα στην δουλεια και το μπεμπακι μου μου λειπει πολυ.εχω βαλει και την φωτο της στην οθονη απο αυτες που πηραμε απο την κλινικη τυπου ταυτοτητας:).αλλα μου λειπει.μετα το πρωινο ταισμα που φευγω τρελαινομαι.

γαμωτο.

κοριτσια μια μονο καλημερα ηθελα να πω .

με το καλο οι επομενες κοιλιτσες;)/

φιλια σε ολες.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!

Ζουζού, Εύη και Δήμητρα να σας ζήσουν τα μωράκια! Γερά και καλότυχα να είναι!

costandan με το καλό κοπέλα μου! από στιγμή σε στιγμή γεννάς και εσύ!

Βάσω με το καλό και σε σένα! Όλα καλά να πάνε!

Η kirtiblue κορίτσια ξέρει καμία αν γέννησε?

Mama82, Sangre, Maria πως πάνε οι θηλασμοί?

Άννα και εσύ γυρνάς νωρίς στη δουλειά ε?μία από τα ίδια και εγώ..ευτυχώς για λίγες ώρες και μέρες αρχικά...

Νίκη Αντωνία τι κάνει το κορίτσι σου? Ακόμα Αθήνα την έχετε?

Marouskaki ευχαριστούμε που ανανεώνεις το πινακάκι μας! Τι κάνουν οι άντρες σου?

Κορίτσια ελπίζω να μην ξέχασα καμία... Είμαστε και πολλές!

Εμείς κορίτσια καλά τα πάμε. Ο μικρός θηλάζει φουλ, ο μεγάλος από διπλά μας δεν ξεκολλάει,όλα καλά. Μόνο που χθες το βράδυ ξεκίνησαν οι κολικοί και περάσαμε ενα δύσκολο δύωρο. Άντε να δούμε πως θα τα πάμε και απόψε. Εσάς τα μωράκια σας πως τα πάνε από κολικούς? Να σας ρωτήσω και κάτι άλλο. βιταμίνη d δώσατε ή σκοπεύετε να δώσετε? ο παιδίατρος του νοσοκομείου μου είπε να δώσω, η δική μου παιδίατρος μου είπε πως δεν χρειάζεται.

Καλημέρα!

Η μικρή μας θα χειρουργηθεί αύριο το πρωί αν δεν στραβώσει κάτι πάλι.

Βιταμίνη d ξεκίνησα σήμερα στον μικρό. Κολικούς προς το παρόν δεν έχει.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Καλημέρα Αννουλα!!! Δύσκολο όντως καταλαβαίνω....υπομονή, Πίος την κοιτάει τις ώρες που λείπεις;

Νικηαντωνια ευχομαι όλα να πάνε καλά!!! Και εδώ να τελειώσουν όλα για το κορίτσι σας και την οικογένεια σας!!!! Με το καλό να ρθει σύντομα ή ώρα να την πάρετε σπίτι σας!!! Φιλάκια πολλά στο αγοράκι σου!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...