Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Κοριτσια μου γεννησα στις 9:10 το πρωί με καισαρική. Όλα πήγαν πολύ καλά 2.700 η μικρή μας! !!! Στήθος έπιασε αμέσως, είμαι πολύ ευτυχισμένη!!!!! Φιλιά σε όλες και πολλά κουράγια! !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

didi τι εννοεις πως ειναι επιστημονικος συνεργαστης η γιατρος σου δηλαδη μπορεις ολες τις μερες να πας να γεννησεις στο παπαγεωργιου ειτε εφημερευει το νοσοκομειο ειτε δεν εφημερευει η γιατρος σου? πως την λενε αν επιτρεπεται? και εμενα η δικη μου ξεγενναει σε ολες τις κλινικες αλλα η βιοκλινικη βγαινει πιο οικονομικα απ ολες.. και ειναι και επιστημονικη συνεργαστης στο ιπποκρατειο αλλα εφημερευει μονο 2 φορες τον μηνα και μονο αν πεσω σε αυτες τις 2 φορες θα μπορεσει να με ξεγεννησει η γιατρος μου εκει.

επισης στο νοσοκομειο δεν επιτεπεται ο σύζυγος να ειναι μεσα.

Κοριτσια κ μπεμπακια κ κοιλιτσες καλησπερα!

Εμεις περιμενουμε τηλ απο το γιατρο να μας πει οδηγιες κ ωρα για αυριο...μπαινουμε στο λητω για καισαρικη τελικα!

Ευχομαι καλη λευτερια στα φουσκωμενα κοριτσια κ να ζησουν τα νεα μωρακια!

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

Κοριτσια μου γεννησα στις 9:10 το πρωί με καισαρική. Όλα πήγαν πολύ καλά 2.700 η μικρή μας! !!! Στήθος έπιασε αμέσως, είμαι πολύ ευτυχισμένη!!!!! Φιλιά σε όλες και πολλά κουράγια! !!!

Εύη, συγχαρητήρια! Να χαίρεσαι τη μικρούλα σου και να είναι γερή!! :D:D:D

Βάσω, με το καλό!!!

didi τι εννοεις πως ειναι επιστημονικος συνεργαστης η γιατρος σου δηλαδη μπορεις ολες τις μερες να πας να γεννησεις στο παπαγεωργιου ειτε εφημερευει το νοσοκομειο ειτε δεν εφημερευει η γιατρος σου? πως την λενε αν επιτρεπεται? και εμενα η δικη μου ξεγενναει σε ολες τις κλινικες αλλα η βιοκλινικη βγαινει πιο οικονομικα απ ολες.. και ειναι και επιστημονικη συνεργαστης στο ιπποκρατειο αλλα εφημερευει μονο 2 φορες τον μηνα και μονο αν πεσω σε αυτες τις 2 φορες θα μπορεσει να με ξεγεννησει η γιατρος μου εκει.

επισης στο νοσοκομειο δεν επιτεπεται ο σύζυγος να ειναι μεσα.

Τη λένε Ευδοκία Καραγιάννη. Δεν συζητήσαμε πολύ τα του νοσοκομείου, γιατί θέλω τον άντρα μου μέσα και μόνο στα μαιευτήρια επιτρέπεται, αλλά σε γενικές γραμμές μου είπε για το Παπαγεωργίου ό,τι σου είπε και η δική σου για το Ιπποκράτειο (ό,τι πρέπει να πέσεις σε εφημερία του). Αλλά από άλλη γνωστή ξέρω ότι μπορεί να σε κάνουν εισαγωγή σε μέρα εφημερίας, για να γεννήσεις εκεί, αν το θέλεις (εκείνη επέλεξε Ιπποκράτειο).

Ωστόσο, το μαιευτικό στο Παπαγεωργίου και το Ιπποκράτειο εφημερεύουν κάθε 4 μέρες μου είπε η γιατρός μου. Είσαι σίγουρη ότι έχουν τόσο αραιές εφημερίες;

tt1e3

Ευη μου να σου ζησει!!!παντα γερο και καλοτυχο!!!

απο την δημητρα κοριτσια δυστυχως ακομη τιποτα δεν μου στειλε, ελπιζω να χει γεννησει και να μην προλαβε ακομη να επικοινωνησει...

didi τι να σου πω;;; μεχρι και χθες το συζητουσαμε με φιλους και το ιδιο λεγαν, μπορει να ταν ετσι και να αλλαξε λογω κρισης δεν ξερω, οσο για την γεννα κασι τον λωρο ο ανρας μου ακομη εχει να το λεει, πες του οτι αυτες οι ευκαιριες δεν βρισκεις συχνα!!!

costandan ειδες που ανυσηχουσες;;; ολα καλα θα πανε θα το δεις!!!!

greta ναι τωρα ειμαι σιγουρη, αυτη η ασπρη φουσκαλιτσα εμφανιστηκε παλι και οντως ποναει πολυ αλλα ειναι μεχρι να πιασει καλα την θηλη μετα χαλαρωνω λιγο, βαζω και την πουρελαν και μαλακωνει λιγο, θα κανω και τις κομπρεσες που λεει η μαρια και θα μαι μια χαρα!!!

demi γιατι εφοσον ειναι γιατρος σου και πληρωνεται δεν κανονιζει να εινασι εκει σε οποια εφημερια ειναι να γεννησεις;;;

Σαγκρε πως τα πας;;;

κοριτσια ποια μπορει να αναλαβει το πινακακι μας;;; οχι τιποτα αλλο εχουμε γεννητουρια!!!!!!!!!!!!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ!!!!!!!!!

Δημητρα ……….01/04 αγορακια διδυμα

kidenio..........18/05 αγοράκι-κοριτσάκι διδυμα

Αnna100479…22/05 κοριτσάκι

marina-roz …..26/05 αγοράκι

popaki ………….26/05 κοριτσακι

Μaria1984… …06/06 κοριτσάκι

νικηαντωνία....07/06. αγοράκι-κοριτσάκι διδυμα

kyoya ........... 07/06 αγοράκι

christab..........10/06 αγορακι

sangreluna. ...16/06 μαγκακι

mama82........16/06 κοριτσάκι

ZZOUZOU......20/06 αγοράκι

Ευη 1985…….22/06 κοριτσακι

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

Βασω 79…….24/06 αγορακι

dimitra2222.. 27/06 κοριτσάκι

Constantan…27/06 κοριτσακι

kirtiblue.........30/06 αγοράκι

Nefeli2014 ….. 08/07 κοριτσάκι

Αν μου επιτρέπετε, μέχρι να γυρίσει η Ζουζού ή να μπει η Σανγκρελούνα!:tongue: Με το καλό στη Βάσω και σε αναμονή νέων από Δήμητρα...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

επιτελους βρηκα χρονο να σας γραψω!! δεν σας εχω διαβασει ακομα!!!

λοιπον περασα ενα σκ γεματο περπατημα και πονακια!! σημερα πηγα στην γιατρο μου κανω τον καρδιοτοκογραφο και καμια συσπαση!!! η απογοητευση!!!

μου λεει ελα να δω και τον τραχηλο!! διαστολη και ο τραχηλος πουθενα, το μωρο τοσο χαμηλα που δεν μπορουσε με τον υπερυχο να δει το κεφαλι!! εχει παρει και μιση στροφη!!! πολυ πιθανο να γλιτωσω την καισαρικη!! γυρισα σπιτι μιας και δεν ειχα πονους και ειμαι σε ετοιμοτητα!!

Μακάρι να πάνε όλα όπως τα θες και να γεννήσεις φυσιολογικά.

Τι περιθώριο έχεις δηλ για να γεννήσεις;

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Μαρουσκακι ευχαριστουμε και εννοειται οτι επιτρεπεται!!!

Βασω με το καλο!! ολα να πανε καλα!!! να μπεις να μας πεις νεα!!!

Αννα γιατι τοσο νωρις στην δουλεια;;;κατσε λιγο ακομη με την μπεμπα σου....εχετε φουριες ε;;;

νικη αντωνια πως τα πατε με τον μικρο;;; ποτε θα ξερετε αν θα χρειαστει επεμβαση για την μικρη;;;ευχομαι ολα καλα!!!

yk1yp3.png

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!!!!!:P:p:p:p:p

ugAHp3.png

jfV0p3.png

didi δεν με κουραζεις ουτε με ταλαιπωρεις!!! να με ρωτας οτι θελεις !!! εδω ολες ειμαστε για να στηριζουμε και να βοηθαμε η μια την αλλη!!!

λοιπον απο συζητησεις καταλαβα οτι ειναι πιο ακριβο, τσεκξαρα την αποδειξη και τον τιμοκαταλογο αλλα οντως δεν αναφερει κατι, ουτε καν στην αποδειξη που θα πρεπε να ταν αναλυτικα....

στο τρικλινο που ημουν εγω τα μωρακια μας κανενα δεν επηρεαζοταν απο τ αλλο δεν ξερω αν ετυχε αλλα ολα καλα, και γενικα εμενα η δικια μου δεν πτοειται και πολυ απο την φασαρια...

νομιζα οτι ηταν πιο απλο να βρω φραγμενους γαλακτικους πορους, τωρα που ειμαι τουμπανο δεν μπορω να ψηλαφισω ουτως η αλλως...

Μαρουσκακι τουλαχιστον δεν ηταν τιποτα, ασχετα με τις μπουρδες των γιατρων!!!

Kidenio λογικο με 4 παιδια και ειδικα τα διδυμα που εχουν την αναγκη σου σε ολα και ταυτοχρονα υπομονη!!!!

Κοριτσια μολις μου εγραψε η Δημητρα, ακομη δεν γεννησε, της καναν προκληση 1 ωρα το βραδυ, στις 5 ορο με πονους, στις 8 και 30 της σπασαν τα νερα αλλα δεν αντεξε και ζητησε επισκληριδιο στις 10, ακομη διαστολη 2 και ελπιζουν να προχωρησει!!! μακαρι να προχωρησει πιο γρηγορα απο δω και περα και να μην ταλαιπωρηθει αλλο το κοριτσι!!!

Τι ταλαιπωρία Χριστέ μου!! Χαρά στο κουράγιο της.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

βρε μαρουσκακι θελω να στο πω παντα η θετικη σου σκεψη με βοηθαει και οταν ηθελα να ναι αγορακι και οταν ηθελα να γεννησω φυσικα αμα βοηθαει τοσο από το νετι φανταζομαι ποσο θετικη αυρα εχεις από κοντα.... πραγματικα λιγα ατομα το χουν αυτο.

βρε μαρουσκακι θελω να στο πω παντα η θετικη σου σκεψη με βοηθαει και οταν ηθελα να ναι αγορακι και οταν ηθελα να γεννησω φυσικα αμα βοηθαει τοσο από το νετι φανταζομαι ποσο θετικη αυρα εχεις από κοντα.... πραγματικα λιγα ατομα το χουν αυτο.

Aντε καλε και κοκκινησα....φιλια στους αντρες σου!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Μαμά αυτο με την κομπρεσα θα την κανεις καθε φορα που θηλαζεις απο το στηθος που ειναι ο πόρος κ μολις φύγει κανε κρύα κομπρεσα για να μην ξανα γεμίσει . Επίσης την λανολινη οταν την βάζεις εχε το στηθος σου γυμνό για να αεριζεται κιόλας .

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...