Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!! τι κανετε;;

μαλλον το εντερακι ειναι παρολο που ειναι υδαρη τα κακα της και γενικα εχει πολλα αερια, μας εχει συμβει πιο εντονα την πρωτη μερα την νυχτα που δεν ειχε βγαλει ακομα τιποτα ουτε το μυκωνιο, μετα μαζι με το χθεσινο αλλες δυο φορες στο σπιτι για κανενα μισαωρο....οτι ειναι θα περασει

Μαρουσκακι δεν παιζει να εκανα καμια δουλεια αυτες τις ωρες αλλα εσυ οντως εχεις ενα λοχο και απο οτι θυμαμαι δουλευεις κιολας!!! τι να πω μπραβο σου που τα καταφερνεις τοσο καλα!!!Τώρα είμαι σε άδεια κύησης ντε, χαχα, εξού και ντούρασελ!

Kidenio πως τα πατε;;;

απο τα κοριτσια τιποτα ακομα, μακαρι να κρετανε το μωρακι τους αγκαλια αυτην την ωρα!!!

εμεις σημερα ειμαστε μονες!!!! εφυγαν οι μαμαδες και ολα καλα!!! χαιρομαι πολυ!!!

σημερα το στηθος πρησμενο....τζαμπα αγχος αλλη φορα θα το σκεφτομαι πιο λογικα!!! χαχα

οι υπολοιπες που ειστε;; γεννησατε;;;

costandan, Βασω, kirtiblue;;;

Α!!! και κατι ακομα πως ελεγχω αν εχουν κλεισει γαλακτικοι ποροι;;; να πιεσω το στηθος να δω αν βγαινει γαλα καλα;;;απο ολη την θηλη;;

φιλακια σε ολες!!!

Δε νομίζω να υπάρχε τρόπος να ελέγξεις μόνη σου για φραγμένους γαλακτικούς πόρους...Εγώ να φανταστείς στον πρώτο είχα φραγμένο πόρο, ανακάλυψα ένα γρομπαλάκι στο στήθος, ένας χασάπης με κατατρόμαξε ότι αχ δεν ξέρω τι είναι και να το βγάλουμε και απευθείας βιοψία και λοιπές αηδίες κι έσκασα στο διαβαλκανικό 1400 ευρώ για να βγάλει η βιοψία φραγμένο γαλακτικό πόρο.....:shock::shock::shock::shock::shock:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαμα αν εχεις απόφραξη γαλακτοφορων αδένων θα νιωθεις ενα σκληρό κομμάτι στο στηθος κ ίσως να ποναει κιόλας.

Πωπω κοριτσια δεν προλαβαίνω πια να σας διαβαζω... Τα μωρα εχουν γίνει πολυ δύσκολα. Νομιζω πως ολη την ημέρα θηλαζω κ προσπαθώ να τα ηρεμήσω... Δεν προλαβαίνω ούτε στην τουαλέτα να πάω! Την παρασκευη έπαθα κ μαστίτιδα απο την κούραση. Ήμουν μονη ολη μερα κ με τα τέσσερα. Το σαββατοκύριακο έτρεχε ο άντρας μου συνεχεια για να καταφέρω να αναρρωσω.

Ζουζου κοριτσι μου να σας ζήσει! Να ειναι γερό κ καλοτυχο! Ελπιζω να είσαι κ εσυ καλα κ να εχεις βοήθεια!

Σαγκρε μου τι κανεις με τα αγόρια σου; Ελπιζω να είσαι κ εσυ καλα. Πολλα φιλια σε όλες κ με το καλο τα υπόλοιπα κοριτσια! Δημητρούλα εσυ γεννας τώρα;

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Κάποιοι γαλακτικη πόροι φαίνονται κ πάνω στην θηλή . Ειναι άσπρο ενα μικρο σημείο απο το γαλα αλλα δρν βγαινει . Δεν ειναι τίποτα μια κομπρεσα κανεις 5 λεπτα πριν θηλασεις με χλιαρό νερο κ μετα ανοίγουν όπως ρουφαει το μωρο , μπορει να μην ανοιξει με την πρωτη αλλα σε 2-3 θηλασμους συνήθως ανοιγει . Οταν ανοιξει κανεις μια κομπρεσα με κρύο νερο για 5 λεπτα παλι . Εγω το εχω πάθει 2-3 φορές τωρα .

didi δεν με κουραζεις ουτε με ταλαιπωρεις!!! να με ρωτας οτι θελεις !!! εδω ολες ειμαστε για να στηριζουμε και να βοηθαμε η μια την αλλη!!!

λοιπον απο συζητησεις καταλαβα οτι ειναι πιο ακριβο, τσεκξαρα την αποδειξη και τον τιμοκαταλογο αλλα οντως δεν αναφερει κατι, ουτε καν στην αποδειξη που θα πρεπε να ταν αναλυτικα....

στο τρικλινο που ημουν εγω τα μωρακια μας κανενα δεν επηρεαζοταν απο τ αλλο δεν ξερω αν ετυχε αλλα ολα καλα, και γενικα εμενα η δικια μου δεν πτοειται και πολυ απο την φασαρια...

νομιζα οτι ηταν πιο απλο να βρω φραγμενους γαλακτικους πορους, τωρα που ειμαι τουμπανο δεν μπορω να ψηλαφισω ουτως η αλλως...

Μαρουσκακι τουλαχιστον δεν ηταν τιποτα, ασχετα με τις μπουρδες των γιατρων!!!

Kidenio λογικο με 4 παιδια και ειδικα τα διδυμα που εχουν την αναγκη σου σε ολα και ταυτοχρονα υπομονη!!!!

Κοριτσια μολις μου εγραψε η Δημητρα, ακομη δεν γεννησε, της καναν προκληση 1 ωρα το βραδυ, στις 5 ορο με πονους, στις 8 και 30 της σπασαν τα νερα αλλα δεν αντεξε και ζητησε επισκληριδιο στις 10, ακομη διαστολη 2 και ελπιζουν να προχωρησει!!! μακαρι να προχωρησει πιο γρηγορα απο δω και περα και να μην ταλαιπωρηθει αλλο το κοριτσι!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Α!!! Μαρια ειχα ενα τετοιο πανω στην θηλη , ξεκινησε σαν φουσκαλιτσα και μετα ασπρισε, νομιζα οτι με τραυματισε το μωρο και ηταν σαν πυον γιατι πονουσε κιολας πολυ!! τωρα με την λανολινη καλυτερεψε και σημερα ειδα οτι εξαφανιστηκε....

yk1yp3.png

didi δεν με κουραζεις ουτε με ταλαιπωρεις!!! να με ρωτας οτι θελεις !!! εδω ολες ειμαστε για να στηριζουμε και να βοηθαμε η μια την αλλη!!!

λοιπον απο συζητησεις καταλαβα οτι ειναι πιο ακριβο, τσεκξαρα την αποδειξη και τον τιμοκαταλογο αλλα οντως δεν αναφερει κατι, ουτε καν στην αποδειξη που θα πρεπε να ταν αναλυτικα....

στο τρικλινο που ημουν εγω τα μωρακια μας κανενα δεν επηρεαζοταν απο τ αλλο δεν ξερω αν ετυχε αλλα ολα καλα, και γενικα εμενα η δικια μου δεν πτοειται και πολυ απο την φασαρια...

νομιζα οτι ηταν πιο απλο να βρω φραγμενους γαλακτικους πορους, τωρα που ειμαι τουμπανο δεν μπορω να ψηλαφισω ουτως η αλλως...

Μαρουσκακι τουλαχιστον δεν ηταν τιποτα, ασχετα με τις μπουρδες των γιατρων!!!

Kidenio λογικο με 4 παιδια και ειδικα τα διδυμα που εχουν την αναγκη σου σε ολα και ταυτοχρονα υπομονη!!!!

Κοριτσια μολις μου εγραψε η Δημητρα, ακομη δεν γεννησε, της καναν προκληση 1 ωρα το βραδυ, στις 5 ορο με πονους, στις 8 και 30 της σπασαν τα νερα αλλα δεν αντεξε και ζητησε επισκληριδιο στις 10, ακομη διαστολη 2 και ελπιζουν να προχωρησει!!! μακαρι να προχωρησει πιο γρηγορα απο δω και περα και να μην ταλαιπωρηθει αλλο το κοριτσι!!!

Ευχαριστώ! 29/7 που θα πάω για σεμινάριο, θα ρωτήσω λεπτομέρειες!

Τι καλά που δεν ξυπνούσαν τα μωράκια σας στο τρίκλινο!

Ελπίζω όλα να πάνε καλά με τη Δήμητρα, να μην ταλαιπωρηθεί άλλο. Σε νοσοκομείο πήγε τελικά ή μαιευτήριο;

tt1e3

Didi η Δημητρα τελικα πηγε στην βιοκλινικη, γιατι βολευε πιο πολυ και τον γιατρο της!!! τελικα εμεις οι δυο που ειμασταν να παμε δημοσιο καλα καναμε και πηγαμε σε κλινικη γιατι ποιος ξερει ποσο θα ταλαιπωρουσαν την Δημητρα κι εμενα που ειχα σιγουρη την καισαρικη...

παρτους στο γενεσις και πες τους εχω τιμοκαταλογο αλλα θελω να ρωτησω αν εχει διαφορα η τιμη rooming in!!! να σου πουν ακριβως

yk1yp3.png

εσυ για που σκεφτεσαι;; ο αντρας σου θελει να μπει μεσα;;;

εμενα αν και αγχωδης μπηκε βεβαι δεν προλαβε και πολλα γιατι ολα γιναν πολυ γρηγορα αλλα ηταν πολυ ωραια που το ειχα διπλα μου, εκοψε και τον λωρο της μικρης!!!:shock:

yk1yp3.png

Α!!! Μαρια ειχα ενα τετοιο πανω στην θηλη , ξεκινησε σαν φουσκαλιτσα και μετα ασπρισε, νομιζα οτι με τραυματισε το μωρο και ηταν σαν πυον γιατι πονουσε κιολας πολυ!! τωρα με την λανολινη καλυτερεψε και σημερα ειδα οτι εξαφανιστηκε....

Όντως πονάει λιγο αυτο . Με το ρουφηγμα φευγει .

Διαφημίσεις

Didi η Δημητρα τελικα πηγε στην βιοκλινικη, γιατι βολευε πιο πολυ και τον γιατρο της!!! τελικα εμεις οι δυο που ειμασταν να παμε δημοσιο καλα καναμε και πηγαμε σε κλινικη γιατι ποιος ξερει ποσο θα ταλαιπωρουσαν την Δημητρα κι εμενα που ειχα σιγουρη την καισαρικη...

παρτους στο γενεσις και πες τους εχω τιμοκαταλογο αλλα θελω να ρωτησω αν εχει διαφορα η τιμη rooming in!!! να σου πουν ακριβως

Ούτε που το είχα σκεφτεί να πάρω τηλ. να ρωτήσω... :shock:

Δεν έχει καμία επιβάρυνση, απλώς το ζητάς μου είπαν. Και επίσης ισχύει κανονικά ο τιμοκατάλογος του Μαρτίου που μου είχε δώσει η γιατρός μου! Εσύ από άλλες μανούλες κατάλαβες ότι έχει επιβάρυνση;

εσυ για που σκεφτεσαι;; ο αντρας σου θελει να μπει μεσα;;;

εμενα αν και αγχωδης μπηκε βεβαι δεν προλαβε και πολλα γιατι ολα γιναν πολυ γρηγορα αλλα ηταν πολυ ωραια που το ειχα διπλα μου, εκοψε και τον λωρο της μικρης!!!:shock:

Εμείς αποφασίσαμε για Γένεσις, αν και η γιατρός μου πάει παντού και ίσως θα μπορούσαμε και στο Παπαγεωργίου, όπου είναι επιστημονική συνεργάτης.

Θα είναι ο άντρας μου μέσα, αλλά για τον λώρο δεν ξέρω, δεν το έχει χωνέψει ακόμη, αν και του ξεκαθάρισα ότι θέλω να το κάνει εκείνος! Πού θα μου πάει, θα τον πείσω! :cool:

tt1e3

Πωπω ρε μαρουσκακι τι χασάπης πραγματικά! Γυναικολόγος ηταν;

Nαι κοριτσάκι μου, γυναικολόγος ειδικευμένος σε καρκίνους κλπ....Έπιασα κι εγώ ένα καττίς στο στήθος, πάω στη γυναικολόγο μου κι αυτή μου σύστησε εκείνον...Είχα και πρόσφατη μια ιστορία μιας συνομήλικής μου που ε΄χε βρει κάτι στο στήθος δεν το έψαξε και τελικά πάει η κοπέλα, ούτε δεύτερη νώμη ούτε τπτ...Άσε...εκμετάλλευση της εκμετάλλευσης...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

επιτελους βρηκα χρονο να σας γραψω!! δεν σας εχω διαβασει ακομα!!!

λοιπον περασα ενα σκ γεματο περπατημα και πονακια!! σημερα πηγα στην γιατρο μου κανω τον καρδιοτοκογραφο και καμια συσπαση!!! η απογοητευση!!!

μου λεει ελα να δω και τον τραχηλο!! διαστολη και ο τραχηλος πουθενα, το μωρο τοσο χαμηλα που δεν μπορουσε με τον υπερυχο να δει το κεφαλι!! εχει παρει και μιση στροφη!!! πολυ πιθανο να γλιτωσω την καισαρικη!! γυρισα σπιτι μιας και δεν ειχα πονους και ειμαι σε ετοιμοτητα!!

Mama μου ετυχε εμενα στον πρωτο γιο.Τρελα πονος ελεϊνος.Πανω στην θηλη ενα ασπρο γρομπαλακι.Καθε φορα που θηλαζε ο γιος εγω χτυπουσα το κεφαλι με δυναμη πισω στο κρεβατι και τρεχανε δακρυα!Και δεν εβγαζα αχνα!Μετα απο καμμια εβδομάδα ευτυχως εφτιαξε!Μονο το μωρο το φτιάχνει αυτο?Εχεις φραγμενο πορο?Σορυ αλλα δεν προλαβαινω να διαβασω.

tqpkp3.png

PzUbp3.png

zouzou να σου ζησει το μωρακι σου!! και εγω ειχα βεντουζα στον γιο μου,αλλα τωρα εχεις το μωρακι σου αγκαλια και αυτη η πρωτη γεννα που ειναι και η πιο δυσκολη παραδοσιακα ειναι απλα μια αναμνηση που σου εφερε το αγγελουδι σου!!

με την dimitra τι εγινε? κραταει το μωρακι της???

νικηαντωνια να πανε ολα καλα με το κοριτσακι σου!!κουραγιο και συντομα θα τα εχεις σπιτι μαζι σου!!

mama μην αγχωνεσαι καθολου τα πας τελεια!! και εμενα επειδη θηλαζα ο γιος μου μεχρι 6 μηνων εκανε σαν διαρροια αρκετες φορες την μερα!! εγω θηλαζα 15 λεπτα απο το ενα και 15 λεπτα απο το αλλο στηθος αλλα θα βρεις τον ρυθμο σου!!

οι υπολοιπες πως τα πατε με τα μωρακια σας???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...