Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Αχ κ ξεχασα

Dimitra κοριτσι μου ολα καλα κ με το καλο να παρεις αγκαλιτσα το μωρακι σου.

αυτην την εβδομαδα θα πεταχτω σιγα σιγα στην δουλεια.λιγες ωρες βεβαια αλλα απο τωρα σκεφτομαι που θα ειναι μακρια της εστω κ για λιγο.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ!!!!!!!!!

Δημητρα ……….01/04 αγορακια διδυμα

kidenio..........18/05 αγοράκι-κοριτσάκι διδυμα

Αnna100479…22/05 κοριτσάκι

marina-roz …..26/05 αγοράκι

popaki ………….26/05 κοριτσακι

Μaria1984… …06/06 κοριτσάκι

νικηαντωνία....07/06. αγοράκι-κοριτσάκι διδυμα

kyoya ........... 07/06 αγοράκι

christab..........10/06 αγορακι

sangreluna. ...16/06 μαγκακι

mama82........16/06 κοριτσάκι

ZZOUZOU......20/06 αγοράκι

ΕΓΓΥΟΥΛΕΣ

Ευη 1985…….22/06 κοριτσακι

Βασω 79…….24/06 αγορακι

dimitra2222.. 27/06 κοριτσάκι

Constantan…27/06 κοριτσακι

kirtiblue.........30/06 αγοράκι

Nefeli2014 ….. 08/07 κοριτσάκι

Αχ ζουζου μου μπραβο κοριτσαρα μου που τα καταφερες παντα ειναι δυσκολη η πρωτη γεννα σε καταλαβαινω ηρεμησε και απόλαυσε το νινακι σου τωρα.

Μαρία να ρωτησω κάτι; Σήμερα είμαστε στην 5η μέρα θηλασμού εχθες το στήθος ήταν τύμπανο και πονουσε κι έτρεχε γάλα σήμερα όμως χαλαρό καθόλου πρησμένο βέβαια φαίνεται να πίνει κανονικά όπως επίσης κακά και ουρά μια χαρα, είναι Νορμάλ;;;

Mama έτσι ειναι την μια μέρα μπορει να ειναι τούμπανο κ την άλλη κανονικο ... Μην σε αγχώνει αυτο . Εσυ απλα πρόσεχε να αδειάζει καθε φορα καλα καθε στηθος κ ελεγχε το για τυχόν φραγμενους γαλακτικους πορους .

Μαρουσκακι και Μαρία ευχαριστώ πολύ!!! Έτσι κάνω ένα στήθος κάθε φορά!!! Πραγματικά ξεαγχωνομαι με αυτά που μου λέτε, διάβασα πολύ περί θηλασμού αλλά στην πράξη εννοειται είναι διαφορετικά και επιπλέον όταν αγχωνεσαι φοβάσαι τα πάντα, σήμερα κάναμε μαραθώνιους θηλασμόυς και τώρα ακόμη θηλάζω, το βράδυ είχε μια κρίση πόνου, χτυπιοταν ή καημένη και τσιριζει μέχρι που τα κάνε, αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ότι εφόσον δεν ζορίζεται και τα κανε ι γιατί τέτοιος πόνος;;; Μήπως φταίει κάτι που έφαγα;;;

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Αυτή τη στιγμή ή Δήμητρα ειναι στην κλινική, ευχομαι να πάει όσο πιο ανώδυνα γίνεται!!!

Εύη και συ καλή επιτυχία αύριο!!! Φυσιολογικά ή καισαρική;;; Ευχομαι. Όλα κατ ευχήν!!! Περιμένουμε νέα κι από τις δύο όταν μπορέσετε!!! Σας Στέλνω θετική ενεργεια!!!

Didi τ ο rooming in εχεις το.μωρο δίπλα σου 24 ώρες το 24 Ώρο ταιζεις κοιμηζεις αλλάζει το παίρνουν μόνο για μπάνιο και για να το δει παιδίατρος δεν επιτρέπουν στο δωμάτιο επισκεπτηριο παρά μόνο τον σύζυγο και αν έρθουν να σε δουν τους βλέπεις κυλικείο και το μωρό το παίρνουν και το πάνε μαζί με τ αλλά αν θέλουν συγγενείς να το δουν το βγάζουν για μερικά δευτερόλεπτα πίσω από το τζαμί

Είναι πιο ακριβό τελικά και εγώ δεν το κατάλαβα, πάντως οπότε το παίρνουν έχε το νου σου και μην σου πω να περιμένεις απ εξω

yk1yp3.png

Επίσης πέρα από τον θηλασμό το γάλα σκόνη κρύβει και αλλους κινδυνους γνώρισα μια κοπέλα μέσα που στο πρώτο της στην ίδια κλινική της έδωσαν ξένο και το μωρό κόλλησε μικρόβιο από το γάλα και μάλιστα ανθεκτικό με αποτέλεσμα να πάει ιπποκράτειο και να νοσηλευτεί για ποσό καιρό Ωριά την αγωνία και το άγχος μην πάθει κάτι οπότε καταλαβαίνετε.....

Και στο κάτω κάτω γιατί εφόσον ζητάω να θηλάζω ξενυχταω και ταλαιπωρείται έρχεται εσύ και με σκυρωνεις έτσι, και βάζεις σε τέτοιες διαδικασίες εμένα και το παιδί μου;;; Και σε πληρώνω κιόλας γι αυτό....γίνομαι τούρκος...

yk1yp3.png

Μαρουσκακι και Μαρία ευχαριστώ πολύ!!! Έτσι κάνω ένα στήθος κάθε φορά!!! Πραγματικά ξεαγχωνομαι με αυτά που μου λέτε, διάβασα πολύ περί θηλασμού αλλά στην πράξη εννοειται είναι διαφορετικά και επιπλέον όταν αγχωνεσαι φοβάσαι τα πάντα, σήμερα κάναμε μαραθώνιους θηλασμόυς και τώρα ακόμη θηλάζω, το βράδυ είχε μια κρίση πόνου, χτυπιοταν ή καημένη και τσιριζει μέχρι που τα κάνε, αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ότι εφόσον δεν ζορίζεται και τα κανε ι γιατί τέτοιος πόνος;;; Μήπως φταίει κάτι που έφαγα;;;

Τι να σου πω μαναρι μου....μαλλον τα κακα την ζοριζαν...κι εμενα πολλες φορες πιυ εκαναν μαλακα κι ομως ζοριζονταν να τα βγαλουν....σε διαδικασια να κοψω τροφες μπηκα μονο στον τριτο,αλλα εκει εκανε πολυ συχνα ρουκετες, ειπαμε για Γοπ (γαστροοισοφαγικη παλινδρομηση),εκοψα τα γαλακτοκομικα κι ηταν πολυ καλττερα....Αλλα εκανε ρουκετες εμενα...Για δες το λιγο πως θα πατε...λιγων ημερων ειναι ως τωρα απο τον πλακουντα τρεφοταν....ολη αυτη η διαδικασια που τρεφεται ειναι κατι νεο για εκεινην...ειναι πολυ καλο που εισαι διαβασμενη αλλα οταν τα βρισκεις μπροστα σου ειναι αλλιως..εχεις δικιο...ευτυχως εχετε πολλες μανουλες εδω να σε καθοδηγουν....Καλημερα και με το καλο στα δυο κοριτσακια σας σημερα!ειμαι σιγουρη οτι κι η κιτριμπλου γεννησε κι η Κονστανραν το ιδιο....χαχα σας μαθαμε ολες...ειστε διασημη ομαδα!!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Ωπ!! Κι άλλος ξενυχτάει;;; Μαρουσκακι σ ευχαριστώ έχεις δίκιο, αυτά τα Καλομοίρα προσπαθούν να προσαρμοστούν και δίνουν μεγαλύτερο αγώνα από μας!!!

Λες και τ αλλά κορίτσια να γέννησαν;;; Πωπω!! Χαμος θα γίνει!!!

Εσύ γιατί ξύπνια τέτοια ώρα;;

yk1yp3.png

Καλημέρα κορίτσια . Ίσως mama να την πείραξε κατι που έφαγες δεν ξερω , κι εμενα το κανει αυτο 2 μερες τωρα . Δειχνει οτι ζορίζεται κ μουγκρίζει αλλα τα κακά νερουλα τα κανει ακομα . Τα ποδαρακια της σηκώνω λίγες φορές στην κοιλιτσα κ της κανω λιγο μασαζ μετα κ ανακουφίζεται . Αφου εγω σκεφτόμουν μηπως εχει τίποτα κολικους αλλα κ παλι δεν ειναι τόσο έντονο .

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια . Ίσως mama να την πείραξε κατι που έφαγες δεν ξερω , κι εμενα το κανει αυτο 2 μερες τωρα . Δειχνει οτι ζορίζεται κ μουγκρίζει αλλα τα κακά νερουλα τα κανει ακομα . Τα ποδαρακια της σηκώνω λίγες φορές στην κοιλιτσα κ της κανω λιγο μασαζ μετα κ ανακουφίζεται . Αφου εγω σκεφτόμουν μηπως εχει τίποτα κολικους αλλα κ παλι δεν ειναι τόσο έντονο .

Καλημέρα συνονόματη!Αν θυμάμα καλά, οι κολικοί ξεκινούν μετά τις 15-17 ημέρες ζωής (δηλαδή κάπου τώρα για σας) και είναι έντονοι και συμβαίνουν ίδια ώρα κάθε μέρα...Θα τους καταλάβεις σίγουρα αν είναι κολικοί...Πολύ βοηθά η στάση ''τίγρης πάνω σε δέντρο'', δηλαδή το μωρούλι ξαπλωμένο μπρούμυτα πάνω στο ένα χέρι σου (κεφάλι μωρού κοιτά προς τον αγκώνα σου) και να του τρίβεις την κοιλίτσα με το άλλο, και φυσικά αυτό που ήδη της κάνεις με το μασάζ....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Ωπ!! Κι άλλος ξενυχτάει;;; Μαρουσκακι σ ευχαριστώ έχεις δίκιο, αυτά τα Καλομοίρα προσπαθούν να προσαρμοστούν και δίνουν μεγαλύτερο αγώνα από μας!!!

Λες και τ αλλά κορίτσια να γέννησαν;;; Πωπω!! Χαμος θα γίνει!!!

Εσύ γιατί ξύπνια τέτοια ώρα;;

Εγώ βάζω πλυντήρια κι απλώνω τέτοιες βάρβαρες ώρες, αφού ξυπνάω που ξυπνάω για τουαλέτα χαχα, μου έμεινε συνήθεια από την τρίτη εγκυμοσύνη, αχ μανάρι, ό,τι δουλειά κάνεις το βράδυ τη γλιτώνεις από την άλλη μέρα....Μην ξεχνάς έχω κι ένα λόχο πίσω μου....;););)Καλημέρα!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Κορίτσια καλημερα! Μαμα μπορει να εχει κολικους απο αέρια στο έντερακι της. Θα σου πρότεινα να βάλεις μια θερμόφορα η κατι ζεστο στην κοιλίτσα της να δεις αν θα ανακουφιστει. Αν εχει αέρια στο έντερακι της θα χρειαστεί λίγος καιρός ώσπου να μην ποναει. Το απόγευμα συνήθως κ τη νύχτα χειροτερεύει η κατάσταση με τους κολικους. Εμενα πάντως με έσωσε η θερμόφορα!

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

καλημερα κοριτσια!! τι κανετε;;

μαλλον το εντερακι ειναι παρολο που ειναι υδαρη τα κακα της και γενικα εχει πολλα αερια, μας εχει συμβει πιο εντονα την πρωτη μερα την νυχτα που δεν ειχε βγαλει ακομα τιποτα ουτε το μυκωνιο, μετα μαζι με το χθεσινο αλλες δυο φορες στο σπιτι για κανενα μισαωρο....οτι ειναι θα περασει

Μαρουσκακι δεν παιζει να εκανα καμια δουλεια αυτες τις ωρες αλλα εσυ οντως εχεις ενα λοχο και απο οτι θυμαμαι δουλευεις κιολας!!! τι να πω μπραβο σου που τα καταφερνεις τοσο καλα!!!

Kidenio πως τα πατε;;;

απο τα κοριτσια τιποτα ακομα, μακαρι να κρετανε το μωρακι τους αγκαλια αυτην την ωρα!!!

εμεις σημερα ειμαστε μονες!!!! εφυγαν οι μαμαδες και ολα καλα!!! χαιρομαι πολυ!!!

σημερα το στηθος πρησμενο....τζαμπα αγχος αλλη φορα θα το σκεφτομαι πιο λογικα!!! χαχα

οι υπολοιπες που ειστε;; γεννησατε;;;

costandan, Βασω, kirtiblue;;;

Α!!! και κατι ακομα πως ελεγχω αν εχουν κλεισει γαλακτικοι ποροι;;; να πιεσω το στηθος να δω αν βγαινει γαλα καλα;;;απο ολη την θηλη;;

φιλακια σε ολες!!!

yk1yp3.png

Didi το rooming in εχεις το.μωρο δίπλα σου 24 ώρες το 24 Ώρο ταιζεις κοιμηζεις αλλάζει το παίρνουν μόνο για μπάνιο και για να το δει παιδίατρος δεν επιτρέπουν στο δωμάτιο επισκεπτηριο παρά μόνο τον σύζυγο και αν έρθουν να σε δουν τους βλέπεις κυλικείο και το μωρό το παίρνουν και το πάνε μαζί με τ αλλά αν θέλουν συγγενείς να το δουν το βγάζουν για μερικά δευτερόλεπτα πίσω από το τζαμί

Είναι πιο ακριβό τελικά και εγώ δεν το κατάλαβα, πάντως οπότε το παίρνουν έχε το νου σου και μην σου πω να περιμένεις απ εξω

Καλημέρα, στα όμορφα κορίτσια, που επιτέλους έμειναν μόνα τους! Ελπίζω να σας περάσουν σύντομα τα πονάκια...

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες!

Με τρόμαξες με αυτό με το μωράκι που έπαθε ενδονοσοκομειακή λοίμωξη. Από κοντά θα τις έχω...

Σε κάθε ερώτηση που σου κάνω λέω "τώρα θα είναι η τελευταία, δεν θα την ταλαιπωρήσω άλλο", αλλά όλο μου γεννιούνται κι άλλες απορίες.

Τι εννοείς ότι το rooming in είναι πιο ακριβό; Έχει διαφορετική τιμή; Στον τιμοκατάλογό τους δεν αναφέρουν κάτι...

Επίσης, είχατε προβλήματα το ένα μωρό να κλαίει και να ξυπνάει τα άλλα;

Χαίρομαι που τα πάτε καλά με το θηλασμό, γιατί κι εμένα είναι το μεγάλο μου άγχος όταν με το καλό γεννήσουμε...

tt1e3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...