Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , dimi.tra είπε:

Κι ο δικός μου τρίβει τα μπάνια 10 ώρες! Τον αφήνω, δεν ανακατεύομαι! Στην αρχή εκνευριζόμουν αλλά να σας πω την αλήθεια δεν με ακουμπά πλέον. Τελειώνω τις δουλειές μου, πίνω το καφεδάκι μου και κάθομαι να τον κοιτάω που τρίβει 😂 όχι θα κάτσω να σκάσω! 

@Makelen καλή επιτυχία κορίτσι μου, να είναι αυτός ο μήνας ο τυχερός σου! 🤞

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Συμπεθερα γεννησες;;; Να σου ζήσει το αγόρι σου!!! Ο γαμπρός έτοιμος!!! Ειδες που ελεγες ότι θα γεννήσεις τελευταία;;; Αχ μπράβο!!! Ανυπόμονω να ακούσω νέα σας!!!!

Μαρία το γάλα κατεβαίνει από την τρίτη μέρα και το λιπαρό λογικά;;

Εχθες ήμουν τουμπανο σήμερα όχι αλλά έχω γάλα πάλι, γιατί δεν ξέρω αλλά εφόσον έχω γάλα...

Greta σ ευχαριστω πολυ!!! Εσύ πως τα πας;;; Ο μεγάλος σου προσαρμόστηκε;;;

Σήμερα έχει πολύ υσηχισ!!! Ας πούμε ότι είναι Κυριακή γιατί αν μας μπουν ιδέες τότε σήμερα γεννατε όλες μαζί!!!!

yk1yp3.png

ζουζου να σου ζησει!!!!!!! να μας πεις λεπτομερειες ειδες τι κανει το κεφαλοκλειδωμα χαχαχαχαχ όλα καλα να πανε και καλα κουραγια!!!! πα να βρω το πινακακι τωρα...

Δημητρα με το καλο κοριτσακι!

ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ!!!!!!!!!

Δημητρα ……….01/04 αγορακια διδυμα

kidenio..........18/05 αγοράκι-κοριτσάκι διδυμα

Αnna100479…22/05 κοριτσάκι

marina-roz …..26/05 αγοράκι

popaki ………….26/05 κοριτσακι

Μaria1984… …06/06 κοριτσάκι

νικηαντωνία....07/06. αγοράκι-κοριτσάκι διδυμα

kyoya ........... 07/06 αγοράκι

christab..........10/06 αγορακι

sangreluna. ...16/06 μαγκακι

mama82........16/06 κοριτσάκι

ZZOUZOU......21/06 αγοράκι

ΕΓΓΥΟΥΛΕΣ

Ευη 1985…….22/06 κοριτσακι

Βασω 79…….24/06 αγορακι

dimitra2222.. 27/06 κοριτσάκι

Constantan…27/06 κοριτσακι

kirtiblue.........30/06 αγοράκι

Nefeli2014 ….. 08/07 κοριτσάκι

Κοριτσια γεννησα!!!με επιασαν οι πονοι την παρασκευη το βραδυ, μπηκα στο ρεα στις 4 γεννησα το σαββατο στις 1.20....3200 ο μπεμπης μου....πολυ πονο κοριτσια...οταν μπορεσω θα μπω σας τα πω.

ΝΑ ΖΗΣΕΙ!!!!!!!!:P:p:p

Να είστε όλοι γεροί και καλή ανατροφή!

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια γεννησα!!!με επιασαν οι πονοι την παρασκευη το βραδυ, μπηκα στο ρεα στις 4 γεννησα το σαββατο στις 1.20....3200 ο μπεμπης μου....πολυ πονο κοριτσια...οταν μπορεσω θα μπω σας τα πω.

Zzouzou να σου ζήσει το αγόρι σου!!!! Εύχομαι όλα καλά να είναι! !!

Γειά σας κοριτσάκια! Κι εγώ εδώ για σήμερα! Αύριο μπαίνω στις 7:00 πρέπει να είμαι στο Ρέα για την προετοιμασία! Νομίζω δεν θα ησυχάσω από την ανυπομονησία! !!! Θέλω να κάνω τσεκ στα πράγματα μου, να έχω έτοιμους τους άντρες μου, και να προ ετοιμαστώ ψυχολογικά! Αχχ τέλος τα ψέμματα! !! Οι υπόλοιπες τι κάνετε με τα μπεμπακια σας; Βλέπω ο θηλασμός πάει καλά! Μπράβο! !!! Οι ακόμα γεμάτες κοιλίτσες ; όλα καλά; Έρχονται έρχονται τα νανάκια! !!!!:D:D:D:D

Δήμητρα καλή επιτυχία!!!! Θα περιμένω μύνημα !!! Μην αγχωνεσαι όλα θα πάνε τέλεια

Εύη με το καλό κι εσύ!!! Καλή επιτυχία!!! Άντε σιγά σιγά τα μωρακια Ιουνίου θα γεννηθούν όλα!!!

Νικηαντωνια πως τα πάτε;; Ή μικρή σου;; Τον μικρό μάλλον θα τον πηρατε... Πες μας όταν μπορεσεις!!!

yk1yp3.png

Μαρία να ρωτησω κάτι; Σήμερα είμαστε στην 5η μέρα θηλασμού εχθες το στήθος ήταν τύμπανο και πονουσε κι έτρεχε γάλα σήμερα όμως χαλαρό καθόλου πρησμένο βέβαια φαίνεται να πίνει κανονικά όπως επίσης κακά και ουρά μια χαρα, είναι Νορμάλ;;;

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Μαρία να ρωτησω κάτι; Σήμερα είμαστε στην 5η μέρα θηλασμού εχθες το στήθος ήταν τύμπανο και πονουσε κι έτρεχε γάλα σήμερα όμως χαλαρό καθόλου πρησμένο βέβαια φαίνεται να πίνει κανονικά όπως επίσης κακά και ουρά μια χαρα, είναι Νορμάλ;;;

To στήθος δεν είναι συνέχεια ίδιο ούτε συνέχεια πρησμένο...Όσο βλέπεις να τρώει καλά και να γεμίζει πάνες με τσίσα και κακά, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα...;) Ένα στήθος τη φορά έτσι?Και στο επόμενο τάισμα δίνεις το άλλο στήθος...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Νίκη Αντωνία τι κανεις ;;; Πως ειναι τα μωρα σου ;

Ας τα λέμε καλά.

Ο μικρός είναι καλά. Τον πήραμε την Πέμπτη από την μονάδα.

Είναι καλός & ήσυχος.

Η μικρή παλεύει. Ενδέχεται να χειρουργηθεί μέσα στην εβδομάδα για να κλείσουν την τρύπα στην καρδιά. Θα ξέρουμε αύριο.

Μετά θα ακολουθήσουν τα υπόλοιπα.

Εσένα μια χαρά η μπεμπούλα διαβάζω.

Αφού έχεις παραγωγή μη φοβάσαι για το βάρος, θα έχει πάρει σίγουρα.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Didi γενικα απο το γενεσις ολα καλα, αλλα ξενερωσα με το ξενο που δωσαν στο μωρο ενω ζητησα αποκλειστικο θηλασμο καο rooming ιν, γενικα ειμαι ευχαριστημενη και χαλαλι τα χρηματα!! οι μαιες πολυ βοηθητικες, εμενα αυτες που ειχα με βοηθησαν πολυ και γενικα η μια συγκεκριμενα με αλλαζε συνεχεια θεση για να με βοηθησει να κατεβει το μωρο και τα καταφερε!!!

για τις ωρες επισκεπτηριου στο rooming in αν ερθει καποιος σου παιρνουν το μωρο το πανε πανω με τα υπολοιπα και πανε οι συγγενεις και το βλεπουν απο το τζαμι για 3 δευτερολεπτα στην κυριολεξια, δεν αξιζει τον κοπο για μενα, θα μεινετε μεσα 2-3 μερες γιατι δεν μπορουν να κανουν υπομονη;; εμενα οι γονεις μας δεν το ειδαν στο σπιτι για τους υπολοιπους ας το δουν εν καιρω!!! επισης ειναι επικυνδυνο να το δωσεις γιατι θα το δωσουν ξενο με το παραμικρο ουα!!! και φυσικα δεν θα σου που τιποτ!!!

ακομα και για μπανιο να το παρουν πηγαινετε μαζι τους και στηστε την απο εξω!!! μην αφηνετε περιθωρια1!! εγω την πατησα!!!!

αν ερθει καποιος επισκεπτηριο μπορειτε να μην πατε και να μεινετε στο δωματιο με το μωρο σας!!!

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες σου!!! Θα πάρω τηλ. αύριο να κλείσω θέση για το μάθημα τοκετού που κάνουν, για να δω τι παίζει. Για το ξένο γάλα πάντως, η γιατρός μου μου ξεκαθάρισε ότι σε όλες τις κλινικές θα φάει 1-2 μπουκάλια, ακόμη κι αν ζητήσεις αποκλειστικό θηλασμό. Προφανώς είναι πάααααρα πολύ δύσκολο να στο φέρουν... Αλλά τώρα που μου το είπες, θα τις έχω κι εγώ από κοντά!

Τι εννοείς αν έρθει κάποιος επισκεπτήριο ότι μπορούμε να μην πάμε; Αν θυμάμαι καλά από επισκεπτήριο που είχα πάει στο Γένεσις, γιατί έχουν περάσει και κάποια χρόνια, είχαμε μπει και μέσα στο θάλαμο, όχι μόνο στο κυλικείο... Εμείς πάντως μάλλον δεν θα έχουμε κανένα επισκέπτη. Θα το δουν όλοι εν καιρώ, εκτός σπιτιού, αφενός για τα μικρόβια κι αφετέρου για να ορίζω κάπως καλύτερα τη διάρκεια της συνάντησης σε σχέση με το σπίτι...

Ζουζού, συγχαρητήρια!!! Να σου ζήσει ο μπέμπης, να είναι γερός!!!

Δήμητρα, με το καλό! Με έναν πόνο!!!!

Νίκη-Αντωνία, πολυ ευχάριστα τα νέα για τον μικρούλη σας, περαστικά στη μικρή σας αγωνίστρια και σύντομα να την πάρετε στο σπίτι σας!

tt1e3

Σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας!!! Με ενα πονο ευχομαι στα κοριτσια που γεννανε αυριο.sangre 20/06 στο πινακακι...!!! Λοιπον ειχα πονους στη μεση στις 10 το βραδυ της παρασκευης...11:00 με πιανουν πονοι στηνκοιλια...παιρνω την αποφαση να παρω το γιατρο στις 3 ξημερωματα σαββατου..στις 4 ειμαι στο ρεα...με βαζει στον καρδιοτοκογραφο ο γιατρος και κανουμε εισαγωγη...λοιπον εκανα επισκληριδιο με 4 διαστολη...δεν την παλευα κοριτσια...οι πονοι πανω απο 100 ανα 1.30....τρελαθηκα!!!ο μπεμπης εβγαινε με το κεφαλι να κοιταζει την κοιλια μου και το χερι γροθια διπλα στο προσωπο...τελικα μετα απο πολυ επισκληριδιο...πολλες εξωθησεις φτασαμε στις 1.20 το μεσημερι του σαββατου να βγει ο μπεμπαρος με βοηθεια βεντουζας...κοριτσια τα επαιξα!!!απορω με το εαυτο μου που δεν τα παρατησα!

BXYXp3.png

Καλησπερα στην πιο ομορφη παρεα.

Zouzou μου να σου ζησει το μωρακι σου κοριτσαρα μου.να ειναι γερο κ καλοφωτιστο.καλη αναρρωση μανουλα .

νικηαντωνια να ειναι γερα τα μωρακια σου κ υγεια απο ςδω κ περα.

Ευη μου με το καλο το μωρακι σου.

Mama μου πως τα πατε με τηΝ κορακλα σου;

εμεις σημερα κλεινουνε ενα υπεροχο μηνα.

οι υπολοιπες μανουλες πως ειστε.

αντε σιγα σιγα γεμιζει το πινακακι.

φιλια σε ολες.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...