Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , dimi.tra είπε:

Κι ο δικός μου τρίβει τα μπάνια 10 ώρες! Τον αφήνω, δεν ανακατεύομαι! Στην αρχή εκνευριζόμουν αλλά να σας πω την αλήθεια δεν με ακουμπά πλέον. Τελειώνω τις δουλειές μου, πίνω το καφεδάκι μου και κάθομαι να τον κοιτάω που τρίβει 😂 όχι θα κάτσω να σκάσω! 

@Makelen καλή επιτυχία κορίτσι μου, να είναι αυτός ο μήνας ο τυχερός σου! 🤞

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Μαρια με τοσες φορές που τα κάνε χθες Που να δω πόσες πάνες κατοχύρωσε, μετά μου είπαν ότι μαζί με τα κακά κατουραει κιόλας, σήμερα με χρι στιγμής κατουρησε 3 και εχεσε 1....

Φοβερή συζήτηση ε;;; Σορρυ αλλά προβληματιστηκα

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρια με τοσες φορές που τα κάνε χθες Που να δω πόσες πάνες κατοχύρωσε, μετά μου είπαν ότι μαζί με τα κακά κατουραει κιόλας, σήμερα με χρι στιγμής κατουρησε 3 και εχεσε 1....

Φοβερή και όμως για πες βρε μαμά82 πως νιώθεις που τώρα είναι έξω σου το κοριτσάκι σου σου λείπει η κοιλιά σου;; Εγώ θυμάμαι μέχρι να φτάσει 2 μηνών η μικρή έκλαιγα συνέχεια καλά και στο μαιευτήριο έκλαιγα με το παραμικρό ήμουν χάλια ορμονικά μου έλειπε η κοιλίτσα μου οι κλωτσίτσες της τώρα ευτυχώς τα έχω ξεπεράσει αυτά μου λείπουν μεν αλλά δεν σπαράζω στο κλάμα εσύ για πες έχεις τέτοια θέματα ή μπα;;

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Μια χαρα συζήτηση ειναι ... Που να δεις εγω τι απορίες περί αυτού του θέματος εχω ρωτήσει , απο το χρωμα μεχρι την υφή αν ειναι φυσιολογικα τα κακακια της ... Αν της φοράς τα παμπερς το 1 νουμερο μπορείς να δεις αν εχει κανει τσισακια απο την κίτρινη γραμμή που εχει που γινεται μπλε ... Λενε οτι τα μωρα μιας εβδομάδας κ μετα πρεπει να κάνουν τσισακια 6-8 πάνες το 24ωρο κ κακακια 3 νομίζω το λιγότερο ... Θα το δω αυτο να σιγουρευτω ...

Ούρα και κόπρανα φυσιολογικών βρεφών

Είναι σημαντικό οι γονείς να γνωρίζουν τι είναι φυσιολογικό ως προς την παραγωγή ούρων και κοπράνων του μωρού τους. Υπάρχουν διαφορές και ιδιαιτερότητες που οι γονείς είναι καλό να έχουν υπόψη τους, διαφορές από παιδί σε παιδί, ανάλογα με τον τρόπο θρέψης του παιδιού και ανάλογα με την ηλικία του.

ΟΥΡΑ

1η ημέρα της ζωής

Συχνότητα: Πρέπει να έχει τουλάχιστον μία (1) υγρή πάνα με ούρα.

Σύσταση: Τα ούρα μοιάζουν συμπυκνωμένα, κίτρινα, με πιθανή παρουσία ροζ κρυστάλλων.

2η ημέρα της ζωής

Συχνότητα: Το μωρό πρέπει να έχει τουλάχιστον δύο (2) υγρές πάνες με ούρα.

Σύσταση: Τα ούρα μοιάζουν συμπυκνωμένα, κίτρινα, με πιθανή παρουσία ροζ κρυστάλλων.

3η ημέρα της ζωής

Συχνότητα: Τουλάχιστον τρεις (3) υγρές πάνες.

Σύσταση: Τα ούρα είναι πιο αραιωμένα. Είναι λιγότερο πιθανό να βρούμε ροζ κρυστάλλους.

4η ημέρα έως 6 εβδομάδων

Συχνότητα: Τουλάχιστον έξι (6) βαριά βρεγμένες πάνες ανά 24ωρο.

Σύσταση: Ούρα υποκίτρινα, καθαρά, με ελαφριά οσμή. Χωρίς κρυστάλλους.

Άνω των 6 εβδομάδων

Συχνότητα: Τουλάχιστον πέντε (5) βαριά βρεγμένες πάνες ανά 24ωρο. Άλλα μωρά έχουν την πρωινή πάνα γεμάτη, ενώ άλλα – ιδιαίτερα εκείνα που δεν τρώνε κατά τη διάρκεια της νύχτας – έχουν πρωινή πάνα με ούρα συμπυκνωμένα.

Σύσταση: Ούρα υποκίτρινα, καθαρά, με ελαφριά οσμή.

ΚΟΠΡΑΝΑ

Α. Σε βρέφη που θηλάζουν αποκλειστικά

1η ημέρα της ζωής

Συχνότητα: Κατά το πρώτο 24ωρο της ζωής το μωρό πρέπει να κάνει μία (1) τουλάχιστον φορά μαύρα κακά – το λεγόμενο μηκώνιο.

Σύσταση: Μαύρα ή πράσινα σκούρα.

2η ημέρα της ζωής

Συχνότητα: Τουλάχιστον μία (1) πάνα με μηκώνιο.

Σύσταση: Μαύρα ή σκούρα πράσινα.

3η ημέρα της ζωής

Συχνότητα: Τουλάχιστον μία (1) πάνα.

Σύσταση: Χρώμα καφεκίτρινο ή καφεπράσινο. Όχι μαύρο.

4η ημέρα έως 3-6 εβδομάδων

Συχνότητα: Τουλάχιστον τρεις (3) πάνες με κόπρανα στο 24ωρο. Τα συχνά κακά είναι ένδειξη και αξιόπιστο σημάδι ότι το μωρό πίνει μητρικό γάλα.

Σύσταση: Κόπρανα μαλακά, κίτρινα, κιτρινοπράσινα ή κιτρινοκαφέ. Όχι μαύρα. Σύσταση υδαρής, πάστας ή με «σπόρους». Χωρίς αίμα. Τα κακά του θηλασμού ποικίλουν από μέρα σε μέρα και από παιδί σε παιδί. Μπορεί κάποιες φορές να είναι πράσινα, λιγότερο ή περισσότερο νερουλά. Συνήθως δε μυρίζουν άσχημα.

Άνω των 3-6 εβδομάδων

Συχνότητα: Μεγάλη απόκλιση από βρέφος σε βρέφος. Από πολλές φορές την ημέρα έως μία φορά κάθε επτά ημέρες, όλα φυσιολογικά. Μετά τις πρώτες έξι εβδομάδες της ζωής, τα κακά με τον αποκλειστικό θηλασμό μπορεί να συνεχίζουν πολύ συχνά ή, αντίθετα, να αραιώσουν πολύ. Δεν υπάρχει τίποτε παθολογικό σε αυτές τις διαφορές και δεν πρόκειται για δυσκοιλιότητα, εφόσον τα κακά δεν είναι σκληρά και το μωρό δεν κλαίει όταν τα κάνει. Συνήθως μετά τον πρώτο μήνα σταματούν οι νυχτερινές κενώσεις.

Σύσταση: Κόπρανα πάντα μαλακά, κίτρινα, κιτρινοπράσινα ή κιτρινοκαφέ. Σύσταση πάστας ή με «σπόρους», υδαρής ή πιο σχηματισμένη.

Εγω ρε παιδια τωρα που διαβαζω το ακριβως προηγουμενο πιστ για συσταση ουρων και κακακιων γιατι το βρισκω συγκινητικο κι ανυπομονω;;;;;χαχα....βαρια περιπτωση.....Μαμα μου.....σε βρισκω σουπερ με τη μικρη!!!!Τι μικρη δηλαδη φτου φτου γυναικαρα λεμε!!!!Σαγκρε αγαπημενη μου....πως τα πας με τους τρεις αντρες σου;;;;Ποσο χαιρομαι που ειχατε κι οι δυο τοσο ονειρεμενες γεννες....:P Αντε και τα υπολοιπα ιουνιομωρα ετσι!!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσια γεια κι απο εμενα...αχ μανουλες οι αποριες δινουν κ παιρνουν βλεπω...γραψτε οτι σας απασχολει να χουμε κι εμεις ενημερωση να ξερουμε τι μας περιμενει...εγω σημερα εκανα τελευταιες δουλιτσες κ περιμενω αυριο τη μαμα!!! Ανυπομονω....σκεφτομαι οτι σημερα θα ναι τελευταιο βραδυ που κοιμαμαι με την κοιλιτσα μου ( καλα το υποκοριστικο ετσι για να ευθυμησουμε)... ελπιζω να ειστε ολες καλα...zouzou kitriblue constandanπου χαθηκατε???

Καλησπερα μανουλες.

ελπιζω ολες να ειστε μια χαρα.

Dimitra μου σου ευχομαι ολοψυχα ολα να πανε μια χαρα.οσο για την κοιλιτσα που ανεφερες θα σου φανταζει μακρινο ονειρο οταν θα εχειε αγκαλια το μωρακι σου.εγω ακομη κ τωρα μου φαινεται οτι ειχα κοιλια κ νινι μεσα μου πριν παρα πολυ καιρο.

Mama μου και maria ειναι πολυ δυσκολο να σκεφτεσαι οτι το μωρο πειναει.εινσι κ η ψυχολογια κ τα ξενυχτια που ειναι κ η αρχη ακομα που σε κανουν κ τρελαινεσαι.χθες βραδυ πχ ξυπνουσε ανασαρανταλεπτο κ ετρωγε σαν να μην ειχε φαει.κ το πρωι ηταν δυο σχεδον ωρες στο στηθος κ ρουφουσε σαν να ετρωγε πρωτη φορα.κ πανες κακα δυο .λιγες.

θα δειξει θα βρουμε τον τροπο.

καλο βραδυ μανουλες

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Γεια σας κοριτσια!!! Τι κάνετε;; Μαρία μου σ ευχαριστώ πολύ με ανακουφίσει και μου φύγε το άγχος!!! Την τέταρτη θα ρθει παιδίατρος σπίτι άντε να δούμε τι θα μας πει!!

Δήμητρα κι εγώ το σκεφτόμουν ότι είναι τελευταία μέρα με κοιλιά και προσπαθούσα να φανταστώ πως θα μαι με το μωρό!!!

Αλήθεια πολύ υσηχια!! Που εξαφανίστηκαν όλες;;;

Άννα μου μην αγχωνεσαι είναι χειρότερα το μεταδόσεις και στο μωρό!!!

Enseignante καμια σχεση ουτε η κοιλια μου λείπει ούτε τίποτα!! Είμαι ευτυχισμένη με την μικρή μου και ολη ή εγκυμοσύνη μου φαίνεται μακρινό παρελθόν!!! Σήμερα της μιλούσαν και χαμογελούσε, τραγουδησαμε... Όλα τελεια!!! Αντε κορίτσια έρχεται ή ώρα να ζησετε όμορφες στιγμές με τα μπεμπακια σας!!!

yk1yp3.png

Κοριτσια σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες...το σκεφτομαι κ δεν μπορω να το συνειδητοποιησω... anna ρουφηχτρα η μικρη...δεν πειραζει θα μεγαλωσει γρηγορα κ θα μπειτε σε προγραμμα.. ειναι νωρις ακομη..θελουν το χρονο τους τα πλασματακια μας!mama ετσι χαμογελαστο να ναι παντα το κοριτσι σου...σαν εσενα..σας φιλω...θα προσπαθησω να μπω κ αυριο κ σιγουρα θα μπω να σας γραψω τα νεα μας..

Mama οτι απορίες εχεις ρωτα, εχω μπει σε ομάδες θηλασμου στο φεισμπουκ κ εχει πολλα αρχεία με όλες τις απορίες ... Δήμητρα με το καλο να ερθει κ εσένα το μωρακι σου , όντως μολις το παρεις αγκαλια θα τα ξεχάσεις ολα κ θα σου φαίνεται μακρινή η εγκυμοσυνη .

Διαφημίσεις

Δήμητρα τι ώρα μπαίνεις;; Με το καλό και με κανέναν πόνο!!! Θα. Περιμενω μ αγωνία νέα σας!!!

Μαρια Σ ευχαριστώ πολύ!!!

Ή αλήθεια είναι ότι έχω μια απορία, θα σου πω τι κάνω να μου πεις αν είναι εντάξει: λοιπόν κάθε φορά που θηλάζω ξεκινάω με το ένα στήθος μόλις δω ότι ξεπρηζεται συνέχιζε ένα δεκάλεπτο τουλάχιστον με το άλλο και μετά στον επόμενο θηλασμό ξεκινά με αυτό που άφησα στην μέση και πάει λέγοντας... Τι λες;; Προσπαθώ να τ αποσυμφορω γιατί φοβάμαι να μηνπαθω καμία μαστίτιδα πέτρωμα κτλ

yk1yp3.png

Δήμητρα τι ώρα μπαίνεις;; Με το καλό και με κανέναν πόνο!!! Θα. Περιμενω μ αγωνία νέα σας!!!

Μαρια Σ ευχαριστώ πολύ!!!

Ή αλήθεια είναι ότι έχω μια απορία, θα σου πω τι κάνω να μου πεις αν είναι εντάξει: λοιπόν κάθε φορά που θηλάζω ξεκινάω με το ένα στήθος μόλις δω ότι ξεπρηζεται συνέχιζε ένα δεκάλεπτο τουλάχιστον με το άλλο και μετά στον επόμενο θηλασμό ξεκινά με αυτό που άφησα στην μέση και πάει λέγοντας... Τι λες;; Προσπαθώ να τ αποσυμφορω γιατί φοβάμαι να μηνπαθω καμία μαστίτιδα πέτρωμα κτλ

Κοριτσακι μου να σου ζησει η μπουμπουκα!!Γερη και δυνατη στο πλάι σας!!!

Τα κανεις ολα μια χαρα στον θηλασμο μην φοβασαι!Αν δεις οτι πρηζονται μπορεις με ζεστο νερο στο ντους να κανεις μασαζ απο πανω προς την θηλη και να βγαζεις λιγο!Θα ρυθμιστεί η παραγωγη!

Για τα κακα μην ανησυχεις,ο δικος μου μεχρι 2μηνων μετα απο καθε θηλασμο εκανε κακα.......Ηθελα ενα πακετο pampers ανα δυο μερες.....

Σας φιλω!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

maraki σ'ευχαριστω πολύ!!! mama μου ειπε ο γιατρος να παω 12 το βραδυ στην κλινικη ώστε να εχουν μεσολαβησει οι ωρες που θελουμε από την ενεση...προετοιμασια και μετα πονους...μου ειπε ότι υποθετει πως το πρωι θα γεννήσουμε...θα σου στειλω μνμ!!!!:):):) αρα κορίτσια το παμε εναλαξ με το στηθος...

Κοριτσια γεννησα!!!με επιασαν οι πονοι την παρασκευη το βραδυ, μπηκα στο ρεα στις 4 γεννησα το σαββατο στις 1.20....3200 ο μπεμπης μου....πολυ πονο κοριτσια...οταν μπορεσω θα μπω σας τα πω.

BXYXp3.png

Καλημέρα κορίτσια ... Zouzou μου να σου ζήσει το μωρακι κ καλη ανατροφή ... Mama εγω επειδη εχω πολυ γαλα δίνω καθε φορα 1 στηθος κ στον επόμενο θηλασμο δίνω παλι κανενα 10λεπτο απο αυτο που έδινα πριν κ μετα αλλάζω . Αυτο το κανω γιατι το λιπαρό γαλα βγαινει μετα απο 5-10 λεπτα που θηλάζει το μωρο απο το στηθος . Αν όμως δεν εχει κατέβει εντελώς το γαλα πρεπει να δίνεις κ απο τα 2 έτσι ώστε να παρει ερέθισμα . Αν σου εχει κατέβει μπορείς να βγάζεις απο το 1 στηθος λιγο με το χέρι σου έτσι ώστε να το αποσυμφόρησεις κ να δώσεις μονο απο το άλλο .

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...