Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Αννα ποσο βαρος πήρε η μικρη απο οταν βγήκαμε απο την κλινικη ;;; Σε ρωτάω γιατι κ εμενα δεν πήρε πολυ .

Μαρια,

Η κικρη μου γεννηθηκε 3490 και οτσν βγηκαμε εχασε ηταν 3380

μετα αοο 10 μερες που ηρθε ο πσιδιατρος στο σπιτι ειχε χασει αλλα 200 γραμμαρια

και τγρα που ζυγιστηκαμε χθες ειναι 3280.

οποτε οσο κ να θελω να την θηλασω αποκλειστικα θα δωσω κ ξενο παρσλληλα.δεν μπορω να διανοηθω να πςθει κατι το μωρο εξαιτιας αυτου,και παραλληλα θα δινω κ στηθος.την αλλη εβδομαδα θα δουμε.αν οντως ειναι απο το φαγητο.γιατι ο γιατρος ηθελε να περιμενω μια εβδομαδα κ αφησε στο τελος το μπαλακι σε μενα.

εσενα ποσο πηρε;

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κοριτσια μου!!! δεν ξερετε ποσο μου λειπετε!!! βεβαια εχω καλη παρεα δεν εχω παραπονο!!! χαχα το κοριτσι μου να μην το ματιαξω ειναι πολυ καλο και υσηχο, εχει κατι πονακια που και που απο αερια και την πιανει μια κριση αλλα γενικα ειναι σουπερ!!!

Δημητρα και συμπεθερα να πειτε νεα απο τον γιατρο!!! περιμενω κι εγω μην κοιτατε που δεν προλαβαινω αυτες τις μερες!!!

για rooming in που ακουσα: 1 δεν αποχωριζεσαι το μωρο παρα μονο για μπανιο και καμια εξεταση απο παιδιατρο

2 απαγορευονται οι επισκεψεις στο δωματιο παρα μονο του συζυγου

3 σε ωρα επισκεπτηριου το παιρνουν και το δειχνουν για δευτερολεπτα απο το τζαμι!!! κατα τ αλλα εσεις το αλλαζετε εσεις το κοιμηζετε εσεις το ταιζετε!!!

εγω παρολο που ζητησα αποκλειστικο θηλασμο και rooming in καταλαβα οτι μου την ταισαν 2 φορες και εγινα τουρκος!!! οποτε μην τους αφηνετε λασκα και κυνηγηστε τους με το δικανο!!! και ας δηλωνουν φιλικοι προς τον μητρικο θηλασμο!!! μεγαλη προσοχη!!!

mama, συγχαρητήρια, να χαίρεσαι τη μικρούλα σου και να είναι γερή!!

Ευτυχώς δεν ταλαιπωρήθηκες πολύ με τον τοκετό.

Να σε ρωτήσω, επισκληρήδιο σου έβαλαν με διαστολή 1; Έχω διαβάσει ότι πρέπει να μπει στο 4-5, αλλιώς μπορεί να οδηγήσει σε καισαρική...

Επίσης, τι εννοείς με το 2, "απαγορεύονται οι επισκέψεις εκτός του συζύγου"; Εκτός ωρών επισκεπτηρίου;

Γενικώς πώς σου φάνηκε το Γένεσις; (Εκτός του ότι πρέπει να είμαστε έτοιμες να μαλώσουμε για το θηλασμό, που έχω ήδη προετοιμάσει τον μπαμπά μας!:tongue:)

Κοριτσια τι κανετε?

Μολις μπηκα σπιτι απο γιατρο....διαστολη 1 :shock::shock::shock::shock:!!!!!!!!!Ολα καλα ο μπεμπης 3100, φαγαμε και το χερακι μας....:cool::cool::cool:...ενταξη ενιωσα αμηχανα, ευτυχως δεν πονεσα απλα νομιζα οτι θα κατουρισω το χερι του γιατρου!!!!!!!:D

Μου ειπε οτι εαν δεν γινει κατι μεσα στο σκ την δευτερα παω για καρδιοτογραφημα στο μαιευτηριο και βλεπουμε!!!!!!!ΕΧΩ ΦΡΙΚΑΡΕΙ!!!!!!!!!!!!!!Τωρα καταλαβα οτι πλησιαζει η ωρα!!!!!!!!!!!!

Ζουζού, με το καλό! Σαν να μου φαίνεται ότι θα είσαι η επόμενη! :D

tt1e3

Γειά σας κοριτσάκια! !! Σήμερα δουλειές και μόνο! Δεν μπορώ να κουνηθω τώρα! !! Χαίρομαι που είστε όλες καλά! Κι εγώ Ρέα γενναω την Δευτέρα το πρωί! Δεν θα ζητήσω rooming in, αλλά θα τις κυνηγάω να είναι το μωρο οπότε Κάνει αααα, όπως και στο γιο μου! Δεν είχα θέμα τότε πιστεύω όχι και τώρα! Έχω και τη μαμά μου που είναι μιλημενη οπότε μια χαρα! Ο γιατρός μου είπε ότι θα βάλει και τον μικρό μέσα να δει αμέσως τη μπουμπού! Κάποια με ανάλογη εμπειρία;

Κοριτσακια ξεπορτισα μετα το γιατρο...η μικρη 3800:-? Εφαγα χερι υπερηχο κολπικο υπερηχο κανονικο κ καρδιοτοκογραφο...αυτο που μου ειπε ειναι οτι ο τραχηλος ειναι 2.5 εκατοστα κ για να ξεκινισει ο τοκετος πρεπει να φτασουμε 3.5-4 ( δεν ξερω αν αναφεροταν σε διαστολη) τωρα αυτο μπορει ν γινει κ σε 5 ωρες αλλα και σε 1 εβδομαδα ή και ποτε...αυτο που προτεινε ειναι προκληση γιατι το μωρο ειναι μεγαλο κι αν τα νερα σπασουν νωριτερα των 12 ωρων μεταξυ της ενεσης που κανω δεν θα μπορω ν κανω επισκληρηδιο...κ οινως θα βελαξω απο τον πονο...επισης αν το αφησουμε κι αλλο θα συνεχισει να παιρνει βαρος οποτε παλι ζορικα τα πραγματα...αγχωθηκα πολυ...τα βαλαμε κατω με τον αντρουλη μου κι αποφασισαμε να μπουμε κυριακη βραδυ στην κλινικη για προκληση...εκτος απροοπτου...τωρα αγχωνομαι μην σπασουν τα νερα ως τοτε σε ακαταλληλη ωρα κ πως θα την παλεψω χωρις επισκληριδιο...:confused:

Διαφημίσεις

Δημητρα ουαουυυυυ 3.800 μπραβο!!!!τι την ταιζεις???:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

δεν καταλαβα γιατι δεν θα μπορουν να σου κανουν επισκληριδιο? πονας καθολου? που θα γεννησεισ? το μωρακι εμπεδωθηκε?

Demi κανω ενεσεις ηπαρινης λογω θρομβοφιλιας...πρεπει να περασουν τουλαχιστιν 12 ωρες απο την τελευταια ενεδη ωστε να μπορω να κανω επισκληριδιο διαφοτετικα θα εχω αιμοραγια...κι επιπλεον κανεις αναισθησιολογος δεν αναλαμβανει να σου κανει νωριτερα...στη βιοκλινικη θα γεννησω...ασε με το βαρος τα παιξα κι εγω...αφου τον ρωτησα αν παιζει ρολο ποσα κιλα εβαλα στην εγκυμοσυνη και μου ειπε οχι...οτι ειναι να βαλει το μωρο το βαχει ασχετα με το ποσα εβαλα εγω...επισης μου ειπε οτι το βαρος ειναι κατα προσεγγιση 200 γρ πανω κατω...

Προκληση σου κανουν για να ξεκινησει ο τοκετος οταν δεν εχουν σπασει τα νερα...δεν ρωτησα αν εχει εμπεδωθει για να πω την αληθεια...αυτο που μου ειπε ειναι οτι βρισκεται χαμηλα...εχει παρει θεση κσι δεν ειναι τυλιγμενη με το λωρο...του ειπα οτι με αγχωνει μηπως δεν τα καταφερουμε φυσιολογικα κ μου ειπε θα εξαντλησω καθε περιθωριο...θα περιμενουμε οσο χρειαστει...επισης ρε κοριτσια η διαφορα στην κλινικη για rooming in ειναι 90 ευρω...θα τα δωσω αλλα δε καταλαβα το λογο...δηλαδη το δικλινο χωρις rooming 90 ευρω φθηνοτερο και με το μωρο μαζι μου 90 ευρω πανω ??? Επισης mama οταν ερχονται οι δικοι σου επισκεπτηριο τι γινεται οταν εχεις διαλεξει rooming in? Αυτο δεν το διευκρινησα..

Διαφημίσεις

Μαρια,

Η κικρη μου γεννηθηκε 3490 και οτσν βγηκαμε εχασε ηταν 3380

μετα αοο 10 μερες που ηρθε ο πσιδιατρος στο σπιτι ειχε χασει αλλα 200 γραμμαρια

και τγρα που ζυγιστηκαμε χθες ειναι 3280.

οποτε οσο κ να θελω να την θηλασω αποκλειστικα θα δωσω κ ξενο παρσλληλα.δεν μπορω να διανοηθω να πςθει κατι το μωρο εξαιτιας αυτου,και παραλληλα θα δινω κ στηθος.την αλλη εβδομαδα θα δουμε.αν οντως ειναι απο το φαγητο.γιατι ο γιατρος ηθελε να περιμενω μια εβδομαδα κ αφησε στο τελος το μπαλακι σε μενα.

εσενα ποσο πηρε;

Εγώ την έκανα 2980 κ οταν φύγαμε είχε παει 2680 . Μετα απο μια βδομαδα ακριβώς που την ζύγισε είχε φτάσει τα 2840 δηλαδη σε 1 βδομαδα πήρε 160 γραμ . Εγω συνεχίζω αποκλειστικό θηλασμο κ ελπίζω την Τεταρτη που θα την πάω παλι να εχει παρει κατι παραπάνω . Βέβαια εχει αυξηθεί παρα πολυ η παραγωγή μου αυτές τις μερες κ αυτη τρώει συνέχεια οποτε λέω οτι δεν θα έχουμε πρόβλημα .

Προκληση σου κανουν για να ξεκινησει ο τοκετος οταν δεν εχουν σπασει τα νερα...δεν ρωτησα αν εχει εμπεδωθει για να πω την αληθεια...αυτο που μου ειπε ειναι οτι βρισκεται χαμηλα...εχει παρει θεση κσι δεν ειναι τυλιγμενη με το λωρο...του ειπα οτι με αγχωνει μηπως δεν τα καταφερουμε φυσιολογικα κ μου ειπε θα εξαντλησω καθε περιθωριο...θα περιμενουμε οσο χρειαστει...επισης ρε κοριτσια η διαφορα στην κλινικη για rooming in ειναι 90 ευρω...θα τα δωσω αλλα δε καταλαβα το λογο...δηλαδη το δικλινο χωρις rooming 90 ευρω φθηνοτερο και με το μωρο μαζι μου 90 εΕπισης mama οταν ερχονται οι δικοι σου επισκεπτηριο τι γινεται οταν εχεις διαλεξει rooming in? Αυτο δεν το διευκρινησα..

Οντως αυτο μετα χρηματα ειναι καπως. Και πιο λογικο θα

Μου φαινοταν το αντιθετο.. Τι να πω..

Εχω για το ρουμ ιν την ιδια απορια μεσενα, τι γινεται οταν ερχονται οι δικοι μας(γονεις κ πεθερικα)

Δημητρα κοντευεις...!!!!!

Μαμα τι ωραια εμπειρια!!!!

tf9Xp3.png

καλημερα κοριτσια!!! τι κανετε;;

costandan ευχαριστω!!! ελπιζω το μωρακι εστω και την τελευταια στιγμη να παρει θεση, αν και μπορει να βγει και σε ισχιακη θεση απο οτι μας ελεγαν οι μαιες, θα το προσπαθησετε και ολα θα πανε καλα !!! μην ξεχνας ο σκοπος ειναι να ειναι καλα τα μωρακια και οι μαμαδες τους!!!

Σαγκρε μια χρα και ο μεγαλος σου, τι να πω παιδια με προσωπικοτητα!!! μπραβο στις μανουλες αυτες λοιπον!!! πως τα πας με τον θηλασμο;; επισης σε σκεφτομαι πολυ και ξερω οτι την βγαζεις μονη σου και σε ζηλευω, εγω εδω ζοριζομαι λιγο με τους γυρω μου αλλα αυριο μεθαυριο θα χαιρετηθουμε και κανω υπομονη!!!

Συμπεθερα;;;; τι γινεται εχουμε ξεκινησει για τα καλα!!! καμια προβλεψη;; με το καλο κοριτσακι μου και μην αγχωνεσαι!!! περα απο το επωδυνο του θεματος ειναι η πιο ομορφη εμπειρια της ζωης μας η γεννα!!! θα με θυμηθεις!!!

Ευη και εσυ με το καλο και δημητρυλα μου κι εσυ το ιδιο!!! ολα θα πανε κατ ευχην, θα σας εχω στο μυαλο μου!!! με την πρωτη ευκαιρια περιμενω νεα!!!

παντως ζουμερα τα μωρακια ιουνιου!!!! χαχα

Μαρια μια χαρα μου φαινεται το βαρος, κι εγω αρχισα να πρηζομαι και το στηθος σταζει!!! το μωρο τρωει καλυτερα!!! ακουγεται και το οτι πινει ποσοτητα!!! να ρωτησω κατι;; ποσες κενωσεις κανατε ειδικα τις πρωτες μερες;;; εμεις εκει που ζοριζομασταν τωρα κανουμε 5-6 ειναι νορμαλ;; η μου κρυωσε;;

Αννα προσπαθησε να ενισχυσεις το στηθος, να τρως πιο ισορροπημενα η αν τρως λιγο αυξησε την ποσοτητα, παρε και αυτα τα χαπια μαγια μπυρας , εγω πινω μπυρα χωρις αλκοολ καθε μερα μπας και ειναι καλυτερα, δεν εχω οαραπονο!!!

αν δεις οτι δεν βαζει βαρος και την επομενη εβδομαδα δωσε οπως ειπες και κανενα γευμα ξενο αλλα μην σταματας τον θηλασμο γιατι βοηθαει!! αλλα γενικα κανε αυτο που νιωθεις και μην αγχωνεσαι!!! να κοιμασαι και καλα!!!

yk1yp3.png

Didi γενικα απο το γενεσις ολα καλα, αλλα ξενερωσα με το ξενο που δωσαν στο μωρο ενω ζητησα αποκλειστικο θηλασμο καο rooming ιν, γενικα ειμαι ευχαριστημενη και χαλαλι τα χρηματα!! οι μαιες πολυ βοηθητικες, εμενα αυτες που ειχα με βοηθησαν πολυ και γενικα η μια συγκεκριμενα με αλλαζε συνεχεια θεση για να με βοηθησει να κατεβει το μωρο και τα καταφερε!!!

για τις ωρες επισκεπτηριου στο rooming in αν ερθει καποιος σου παιρνουν το μωρο το πανε πανω με τα υπολοιπα και πανε οι συγγενεις και το βλεπουν απο το τζαμι για 3 δευτερολεπτα στην κυριολεξια, δεν αξιζει τον κοπο για μενα, θα μεινετε μεσα 2-3 μερες γιατι δεν μπορουν να κανουν υπομονη;; εμενα οι γονεις μας δεν το ειδαν στο σπιτι για τους υπολοιπους ας το δουν εν καιρω!!! επισης ειναι επικυνδυνο να το δωσεις γιατι θα το δωσουν ξενο με το παραμικρο ουα!!! και φυσικα δεν θα σου που τιποτ!!!

ακομα και για μπανιο να το παρουν πηγαινετε μαζι τους και στηστε την απο εξω!!! μην αφηνετε περιθωρια1!! εγω την πατησα!!!!

αν ερθει καποιος επισκεπτηριο μπορειτε να μην πατε και να μεινετε στο δωματιο με το μωρο σας!!!

επισης επισκληριδιος γινεται οποια στιγμη το ζητησεις ασχετα με διαστολη ακομα και οταν κοντευεις σου κανουν αλλα πολυ λιγοτερη δοση ωστε να νιωθεις στις εξωθησεις, οποτε δεν υπαρχει προβλημα!!!

demi μου και εσυ με το καλο!! και για σενα δεν εμεινε τιποτα!! ευχομαι ολα καλα!!

κοριτσια το πινακακι θα παρει φωτια!!!

ξεχασα καμια;; συγνωμη αν ξεχασα, γιατι δεν μπαινω συχνα και αποσυντονιστηκα!!!!

yk1yp3.png

Mama μια χαρα ειναι 5-6 φορές την μέρα κακακια . Κ εμενα τόσο μπορει 1-2 φορές παραπάνω να τα κανει . Τα τσισακια της να παρακολουθείς τον πρωτο καιρο να δεις ποσες πάνες βρέχνει για να καταλάβεις αν πινει γαλα .

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...