Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά! Εύχομαι σε όλες υγεία πάνω από όλα και με το καλό μωράκια για όλες 🙂

Ήθελα να πω πως έχω μια κλειστή gonal 900 μονάδων που λήγει τον 7/2025

Οποία μένει Αθήνα και την χρειάζεται ας μου στείλει μήνυμα!

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Καλή επιτυχία κορίτσι μου όλα να πάνε όπως επιθυμείς!

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κορίτσια να 'μια..ολη μερα στο ποδι σημερα ψοφισα...νομιζω πλησιαζει η ωρα μας...η κοιλια μου είναι κατω, ποναω πολύ και νιωθω πιεση χαμηλα...επισης εχω αρκετα διαφανα κολλωδη υγρα (sorry για την περιγραφη) να δουμε τι θα μας πει το απόγευμα.. nefeli εάν εχεις το μωρο μαζι και ειδοποιήσεις τις μαιες για να το παρουν για αλλαγμα ερχονται κατευθείαν..επισης το μωρο σου εχει τις ιδιες πιθανότητες να κολλησει κατι από άλλο μωρακι στο θαλαμο νεογνων από άλλο μωρακι...η να μεταφερεις εσυ κατι σε καποιο άλλο μωρο...γενικα υποθετω ότι αυτό δεν πρεπει να σε ανησυχει...ειδικα αν θηλασεις θα θωρακίσεις το μωρακι σου...ασε που ο κλιματισμος που χρησιμοποιουν στις κλινικες περιοριζει τα μικροβια κι επισης ειμαστε τυχερες γιατι δεν κυκλοφορουν τοσες ιωσεις οσες το χειμωνα....constandan εσυ κανε οτι περνα από το χερι σου κι ο γιατρος θα κανει το καλυτερο και για τις 2 σας...ειδες η sangre τελευταια στιγμη την γλιτωσε την προκληση...όλα καλα θα πανε!!! demi μπραβο μια χαρα ο μπεμπουλης αντε πλησιαζεις....με το καλο! Τα φιλια μου στις μανουλες που είναι στο σπιτι με ταζουζουνια τους και τρεχουυυυυυνννννν!!! κοριτσακια καλη δυναμη ...[εριμενουμε τα νεα σας όταν συντονιστείτε

:):):)

γεια σας κοριτσια μου!!! δεν ξερετε ποσο μου λειπετε!!! βεβαια εχω καλη παρεα δεν εχω παραπονο!!! χαχα το κοριτσι μου να μην το ματιαξω ειναι πολυ καλο και υσηχο, εχει κατι πονακια που και που απο αερια και την πιανει μια κριση αλλα γενικα ειναι σουπερ!!!

Δημητρα και συμπεθερα να πειτε νεα απο τον γιατρο!!! περιμενω κι εγω μην κοιτατε που δεν προλαβαινω αυτες τις μερες!!!

για rooming in που ακουσα: 1 δεν αποχωριζεσαι το μωρο παρα μονο για μπανιο και καμια εξεταση απο παιδιατρο

2 απαγορευονται οι επισκεψεις στο δωματιο παρα μονο του συζυγου

3 σε ωρα επισκεπτηριου το παιρνουν και το δειχνουν για δευτερολεπτα απο το τζαμι!!! κατα τ αλλα εσεις το αλλαζετε εσεις το κοιμηζετε εσεις το ταιζετε!!!

εγω παρολο που ζητησα αποκλειστικο θηλασμο και rooming in καταλαβα οτι μου την ταισαν 2 φορες και εγινα τουρκος!!! οποτε μην τους αφηνετε λασκα και κυνηγηστε τους με το δικανο!!! και ας δηλωνουν φιλικοι προς τον μητρικο θηλασμο!!! μεγαλη προσοχη!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

maraki 7,30 εχω ραντεβού μολις γυρισω θα σας γραψω εννοείται...mama μου φιλια πολλα!! περιμενουμε τις λεπτομέρειες γεννας!!! και μην ξεχασεις ν αλλαξεις το τικερακι σου όταν εχεις χρονο!! Στην αδελφη μου παντως (Ιασω Αθήνα) το επαιρναν οι μαιες το μωρο για αλλαγμα πανας-μπανιο!:tongue:

ηρθα!!! γρηγορη ε;;

λοιπον πηγα 10 και 30 μεχρι να ντυθω και να παω σε δωματιο κτλ η διαδικασια ξεκινησε 11 και 15 βαλαν το χαπι της προκλησης, ξεκινησα να ποναω στις 12 χαλαρα και σιγα σιγα δυναμωνε ωσπου στις 2 και μιση ηθελα να πηδηξω απο το παραθυρο....εν τω μεταξυ επρεπε να με ελεγχουν και απο κατω και με συσπαση οποτε χειροτερευε ο πονος ωσπου ζητησα επισκληριδιο!!!

σε εκεινη την φαση ειχα διαστολη 1 οποτε ειχα πολυ δρομο μπροστα μου....κατα τις 3 σπασαν απο μονα τους και τα νερα!! αλλα το παιδι ψηλα, δευτερη δοση προκλησης στις 5 αλλα δεν κατεβαινει, ο γιατρος μου δεν εχει ελπιδες για φυσιολογικο (εςμαθα αργοτερα) αλλα το παλευει, εκει ερχεται η μαια που με ειχε αναλαβει και λεει λοιπον καθε 20 λεπτα θα σ αλλαζω θεση για να το βοηθησουμε να κατεβει!!! και κατα τις 7 λεω παιδια νομιζω οτι θα βγει απο κατω, ο γιατρος λεει εχεις δρομο περιμενε κατα τις 7 και μιση λεω στον αντρα μου δεν ξερω τι λενε παρε τους γονεις τηλ να ρθουν, ερχεται μια μαια λεει θα σου δειξω πως να σπρωξεις οταν ερθει η ωρα....

μπαινει ο γιατρος και του λεω φωναξε τον αντρα μου και ελα γιατι γενναω, και μεσα σε ενα τεταρτο βγηκε το κοριτσι μου!!!

χωρις καμια προυποθεση με λυπηθηκε ο θεος και τα καταφεραμε τελεια!!

yk1yp3.png

Καλησπερα κοριτσια.

καλη επιστροφη κ προσαρμογη mama k sangre.

Eμεις χθες πηγαμε παιδιατρο για να ελεγξουμε τι βαρος κ η μπουμπουκα μοτ πηρε ελαχιστα γραμμαρια.με επιασε τρελη στεναχωρια.ολη μερα στο στηθος θα επρεπε να εχει παρει.ο παιδιατρος ειπε να τα πουμε σε μια βδομαδα.του ειπα θα της δωσω ξενο ενα γευμα κ ςνα στηθος.μην δεν παιρνει την καταλληλη ποσοτητα κ τρεχουμε μετα.αν κ δεν ηθελα καθολου γιατι κ για φη μικρη ειναι δυσκολο.εκει που ειχε βυζι ολη μερα τωρα εχει τι μπιμπερο σε κανα δυο γευματα.τοσα ακουμε μην γινει τιποτα κ τρεχουμε μετα.με το θηλαστρο ελαχιστα.το στηθος δεν το σταματαω.

λοιπον με τι καλο τα νινακια σας.

φιλια σε ολες.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

ποια προβλεπεται να ναι η επομενη;; παντως κοριτσια δεν θα πιστευεται ποσο γρηγορα θα τα χεχασετε ολα αυτα που τωρα τραβατε!!!!!! εγω νομιζω οτι τα ζουσα παλια και ειναι μονο 3 μερες!!!

Ζουζου μια χαρα οι εξετασεις μπραβο!!!

Σαγκρε να σου ζησει το μικρο σου μαγκακι!!! το μεγαλο πως αντεδρασε;;

yk1yp3.png

ηρθα!!! γρηγορη ε;;

λοιπον πηγα 10 και 30 μεχρι να ντυθω και να παω σε δωματιο κτλ η διαδικασια ξεκινησε 11 και 15 βαλαν το χαπι της προκλησης, ξεκινησα να ποναω στις 12 χαλαρα και σιγα σιγα δυναμωνε ωσπου στις 2 και μιση ηθελα να πηδηξω απο το παραθυρο....εν τω μεταξυ επρεπε να με ελεγχουν και απο κατω και με συσπαση οποτε χειροτερευε ο πονος ωσπου ζητησα επισκληριδιο!!!

σε εκεινη την φαση ειχα διαστολη 1 οποτε ειχα πολυ δρομο μπροστα μου....κατα τις 3 σπασαν απο μονα τους και τα νερα!! αλλα το παιδι ψηλα, δευτερη δοση προκλησης στις 5 αλλα δεν κατεβαινει, ο γιατρος μου δεν εχει ελπιδες για φυσιολογικο (εςμαθα αργοτερα) αλλα το παλευει, εκει ερχεται η μαια που με ειχε αναλαβει και λεει λοιπον καθε 20 λεπτα θα σ αλλαζω θεση για να το βοηθησουμε να κατεβει!!! και κατα τις 7 λεω παιδια νομιζω οτι θα βγει απο κατω, ο γιατρος λεει εχεις δρομο περιμενε κατα τις 7 και μιση λεω στον αντρα μου δεν ξερω τι λενε παρε τους γονεις τηλ να ρθουν, ερχεται μια μαια λεει θα σου δειξω πως να σπρωξεις οταν ερθει η ωρα....

μπαινει ο γιατρος και του λεω φωναξε τον αντρα μου και ελα γιατι γενναω, και μεσα σε ενα τεταρτο βγηκε το κοριτσι μου!!!

χωρις καμια προυποθεση με λυπηθηκε ο θεος και τα καταφεραμε τελεια!!

Τελεια εξελιξη mama μου.χαιρομαι που ολα ηρθαν τοσο ομορφα για σενα.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Διαφημίσεις

mama μπραβο ολα πηγαν πολυ καλα με τον τοκετο!! να χαιρεσαι την μικρουλα σου και να συνεχισεις ετσι δυναμικα!!!:D:D

sangre μου μακαρι να προλαβω να γεννησω και εγω χωρις προκληση και να πανε ολα οπως και με σενα!!μπραβο πολυ χαιρομαι και σε καταλαβαινω!!

Καταλαβα!!!!!!!!!!!!Τις 2 διανυκτερευσεις τις εχουν σε πακετο ή ο γιατρος σου σε αφησε να φυγεις νωριτερα και πληρωσες λιγοτερα?Δεν ξερω τι να περιμενω απο τιμες για αυτο σε ζαλιζω συγνωμη!

δε με ζαλιζεις καλε ναι το δευτερο.

καλημερα κοριτσια!! πως ειστε σημερα??

λοιπον εμεις πηγαμε στην γιατρο, η μπεμπα ειναι ακομα με το κεφαλι προς τα πανω! θα ξαναπαω την δευτερα να την ξαναδουμε και θα εξετασει και τον τραχηλο. η γιατρος μου επιμενει πως ακομα και αν η μπεμπα δεν εχει γυρισει θα ξεκινησουμε φ.τ. και αν δουμε πως δεν γυριζει με τιποτα τοτε θα παμε για καισαρικη! επισης επειδη πρεπει μεχρι 23-7 να εχουμε φυγει συζητησα με την γυναικολογο και τον παιδιατρο αν ειναι καλυτερα να παρει μερες στην κοιλια η εξω η μπεμπα και οι δυο μου ειπαν πως ειναι καλυτερα να παρει πιο πολλες μερες εξω γιατι εχουμε και μεγαλο ταξιδι μπροστα μας!! οποτε αν ο τραχηλος ειναι ωριμος την δευτερα , τριτη θα παω για προκληση!! με κυνηγαει τελικα δεν νιωσω ποτε πως ειναι να γεννας φυσιολογικα. πολυ το αγχος απο ολη αυτη την αβεβαιοτητα αλλα προσπαθω να κανω το πιο καλο για το μωρακι μου!!:confused::confused:

το εχω ριξει στο περπατημα μηπως και προλαβω και γεννησω απο μονη μου!!

λοιπόν κοπελια σεχχχχχχχ βαθια καθισματα και μπολικη κανελα!!!!!! τα καλυτερα σου ευχομαι

Καλημερα!

Δημητρα κι εγω στο Ρεα γενναω!

Κοριτσια εγω εχω την εξης απορια για το rooming in:

Αν το χεις συνεχεια μαζι το μωρο δεν υπαρχει φοβος για μικροβια; Εφοσον εισαι με αλλες κοπελες μες στο δωματιο; Δεν μπαινοβγαινει κοσμος(δεν αναφερομαι στις ωρες επισκεπτηριου που το παιρνουν)

Κι αν θες να αλλαχτει, ερχονται αμεσως οι μαιες;;

κοπελια εκτος από τις επισκεψεις μικροβια περισσοτερα μπορει να εχουν τα αλλα μωρακια που ηταν ολα σε θαλαμους με επισκεπτηρια πριν

ασε μην το ψαχνεις

Αν δεν κανεις ομως rooming in δεν ειναι επιφοβο να του δωσουν ξενο γαλα;

οντως οχι επιφοβο βεβαιο

ποια προβλεπεται να ναι η επομενη;; παντως κοριτσια δεν θα πιστευεται ποσο γρηγορα θα τα χεχασετε ολα αυτα που τωρα τραβατε!!!!!! εγω νομιζω οτι τα ζουσα παλια και ειναι μονο 3 μερες!!!

Ζουζου μια χαρα οι εξετασεις μπραβο!!!

Σαγκρε να σου ζησει το μικρο σου μαγκακι!!! το μεγαλο πως αντεδρασε;;

μαμα ευχαριστω και επισης το μεγαλο αντεδρασε αψογα εγω συγκρατω τις ορμονες μου να μη του φωναζω οσο μπορω αυτο απλα το λατρευει.

Μαμα συγκλονιστηκη η ιστορια σου μπραβο κοπελια!

Κοριτσια τι κανετε?

Μολις μπηκα σπιτι απο γιατρο....διαστολη 1 :shock::shock::shock::shock:!!!!!!!!!Ολα καλα ο μπεμπης 3100, φαγαμε και το χερακι μας....:cool::cool::cool:...ενταξη ενιωσα αμηχανα, ευτυχως δεν πονεσα απλα νομιζα οτι θα κατουρισω το χερι του γιατρου!!!!!!!:D

Μου ειπε οτι εαν δεν γινει κατι μεσα στο σκ την δευτερα παω για καρδιοτογραφημα στο μαιευτηριο και βλεπουμε!!!!!!!ΕΧΩ ΦΡΙΚΑΡΕΙ!!!!!!!!!!!!!!Τωρα καταλαβα οτι πλησιαζει η ωρα!!!!!!!!!!!!

dimitra τι εγινε????Λογικα θα εισαι γιατρο!Περιμενω τα νεα σου!

Συμπεθερουλα μου γελασα πολυ που ειπες οτι ηθελες να πηδηξεις απο το παραθυρο....απο την μια γελαω απο την αλλη θα βαλω τα κλαματα τωρα που το σκεφτομαι!

Θελω να δωσεις ρουφηχτα φιλια στο κοριτσακι σου το ομορφο!!!!!!!!Τι ωραια παντως που εξεληχτικε ο τοκετος σου!Μπραβο...ελπιζω να την παλεψω και εγω!

Ποια αλλη γενναει ΡΕΑ???????????Μηπως συναντηθουμε ρε κοριτσια!!!!!!!!!

Οταν μπορεσω θα μπω να σας διαβασω αναλυτικα ολες!

Φιλακια σε ολες σας και κουραγιο κοριτσια πλησιαζουμε!

BXYXp3.png

Τι εγινε και τοση ησυχια?????

Καποιες ξεπορτισαν....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dimitra μαλλον την εχεις παει την βολτουλα σου...ελπιζω να εχεις καλα νεα!!!!!!!!!!!!

Εμενα με εχει πιασει λιγο η μεση...μπορει να ειναι και απο την κουραση...θα δειξει!

BXYXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...