Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά! Εύχομαι σε όλες υγεία πάνω από όλα και με το καλό μωράκια για όλες 🙂

Ήθελα να πω πως έχω μια κλειστή gonal 900 μονάδων που λήγει τον 7/2025

Οποία μένει Αθήνα και την χρειάζεται ας μου στείλει μήνυμα!

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Καλή επιτυχία κορίτσι μου όλα να πάνε όπως επιθυμείς!

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω ειμαι τα ίδια νομιζω , εχω συσπασεις πολλές αλλα ακανόνιστες , με πόνο χαμηλά στην κοιλιά...δε μπορώ να περπατήσω καθόλου απο τον πόνο στη μέση...

Αύριο θα παω για ραντεβού με τη μαία...για να δούμε...

Δεν με εχει στείλει για καρδιοτοκογραφο κ προβληματίζομαι....

Μου φαίνεται θα παω να το κάνω μόνη μου κ αυτο ..

Αυτά ..Κατα τα αλλα τα αλλα έχουν έρθει τα πεθερικά κ εχω ξεμυαλίσει με τις βόλτες!!!

Παω για ύπνο τώρα γιατί εχω λιώσει ολη μερα κ νοιωθω κομμάτια...

Καληνύχτα κοριτσάκια μου ..

Δήμητρα το έγινε με τα σπυράκια;;;;

Γεια σας!!! ΕΙσβάλω και πάλι στο θέμα σας...

Πόσο χαίρομαι για τα νεογνούλια σας!!!Να είναι γερά και δυνατά, το ίδιο κι εσείς...

Σάνγκρε, επειδή σε έχω παρακολουθήσει την τελευταία εβδομάδα, θέλω να σ κάνω δύο ερωτήσεις που με αγχώνουν κι εμένα για όοοοοοταν με το καλό γεννήσω το 2ο παιδάκι (μανούλα Νοεμβριου):

1. Τελικά το 1ο παιδάκι σου μπόρεσες να το δεις στο μαιευτήριο? κ αν ναι, πώς το πήρε???? (εχω τρελο αγχος με τον δικό μου που είναι σχεδόν 3ετών)

οχι ηταν πολυ δυσκολο και ο λογος που εφυγα αρον αρον ωστοσο το μαγκακι 1 το χει παρει πολυ καλα τοσο που δεν το περιμενα.

2. Ο φτ χωρίς πρόκληση έχει μεγάλη διαφορά ως προς τους πόνους ?? Εχω γεννήσει με πρόκληση χωρίς επισκληρίδιο, αλλά δεν είχα θέμα με τη διαρκεια, γέννησα αμέσως. Οι πόνοι όμως...... άλλο πράγμα!

ο φτ χωρις προκληση ειναι πολυ λιγοτερο επωδυνος γιατι οι πονοι ειναι φυσικοι και η φυση ξερει

Αν βρεις χρόνο πες μου, αλλιώς θα επανέλθω... έχω πολύ καιρό ακόμα..

Φιλάκια στα μπεμπάκια!

Κ καλώς να έρθουν όλα!!!

Sangre μου μπραβο που την παλεψες χωρις επισκληριδιο...εμενα δεν με βλεπω!!!!!!!!Μπραβο και για τον θηλασμο!!!!!!!Ειδες που σε εφαγε τσαμπα το ανχος??????????

Sangre μου σε ποιο μαιευτηριο γεννησες?

στο Ρεα

Sangre καλη προσαρμογη κοπελα μου...μπραβο στο μικρο μαγκακι που δεν σε ταλαιπωρησε...ο μεγαλος πως αντεδρασε με το μωρο??? Zouzou τελεια με τις εξεταδεις! Κι εγω αυριο θα το φαω το χερακι μου...μου το ειπε απο την προηγουμενη φορα...αντε να δουμε τι θα μας πουν...Ευη τοσο περιορισμενα που ει αι τα μωρακια μας πια ειναι λογικο να μην ειναι πολυ κινητικα...μην αγχωνεσαι σε ολες μας συμβαινει..

απαντησα παρα πανω Δημητρουλα πολυ καλα!

Kitriblue πλησιαζεις μαλλον...περιμενουμε αυριο τις εξελιξεις...τα σπυρακια μου ειναι εκζεμα μου ειπε η αιματολογος..μου δωσε κρεμες και ειμαι καπως καλυτερα! Sangre μπραβο στο μαγκακι 1...αντε θα συντονιστειτε καλυτερα στο σπιτι!!

Διαφημίσεις

1130 για φυσιολογικο 2 διανυκτερευσεις. Στηριξη ναι υπαρχει μαλλον δηλαδη αν το θες ε δεσε ζοριζουν κιολας ε και δε λειπουν και οι προτασεις για λιγο ξενο; αν δεν το χεις αποφασισει... δεν...

1130 για φυσιολογικο 2 διανυκτερευσεις. Στηριξη ναι υπαρχει μαλλον δηλαδη αν το θες ε δεσε ζοριζουν κιολας ε και δε λειπουν και οι προτασεις για λιγο ξενο; αν δεν το χεις αποφασισει... δεν...

Καταλαβα!!!!!!!!!!!!Τις 2 διανυκτερευσεις τις εχουν σε πακετο ή ο γιατρος σου σε αφησε να φυγεις νωριτερα και πληρωσες λιγοτερα?Δεν ξερω τι να περιμενω απο τιμες για αυτο σε ζαλιζω συγνωμη!

BXYXp3.png

Κοριτσια μου εγω σημερα ειχα γιατρο.. ολα πολυ καλα.. ο μπεμπουλης μου ειναι 2.700 και πολυ κινητικος.. αλλα ο πλακουντας γερασε και αλλο οποτε μου ειπε σε 2 βδομαδες θα εχουμε γεννησει γιατι δεν τον βλεπει να αντεχει πολυ.. χαρηκα να πω την αληθεια μου γιατι ανυπομονω να βγει... επισης επειδη εφημερευει στο ιπποκράτειο(δημοσιο) μια φορα την εβδομαδα, αποφασισα να παω εκει να γεννησω για να γλυτωσω τα λεφτα της κλινικης και απλα να της δωσω τα δικα της λεφτα και ισως κατι παραπανω για να μου κανουν σιγουρα και επισκλιριδιο.. απο πονους τ ι π ο τ α, ουτε ενοχλησεις, ουτε καουρες τπτ... εχω καποιες συσπασεις αλλα ακανονιστες.. εμενα με αγχωνει λιγο ο θηλασμος γιατι οι θηλες μου ειναι σχεδον επιπεδες και φοβαμαι μηπως δεν μπορεσει να τις πιασει ο μπεμπης.. βεβαια πηρα ψευτοθηλες και ενα ειδικο μηχανημα που τις τραβει προς τα εξω ανωδυνα.. ελπιζω να κουν δουλεια..

Διαφημίσεις

α επισης ρωτησα την γιατρο για το "χερι" και μου ειπε την αλλη βδομαδα θα μου κανει εξεταση για τον τραχηλο αλλα οχι με χερι αλλα με το ειδικο μηχανημα που ειναι σαν παλουκι... δεν μου ειπε τπτ για χερι... παραξενο δεν ειναι???

Κορίτσια μου καλημέρα ... Πως είστε ;;; Demi μου καλύτερα να μην βάλεις τις ψευδοθηλες γιατι μπορει να χάσεις τον θηλασμο . Με τις ψευδοθηλες το μωρο θα μπορει να πιάσει μόνο την θηλή κ οχι το θηλαιο που πρεπει κανονικα . Υπαρχουν κατι κοχύλια θηλασμου που τα φοράς στο στηθος οταν δεν θηλαζεις κ ειναι κ για να τραβάνε τις θηλές εξω χωρις πόνο ,ίσως σε βοηθήσουν αυτα . Κ το μηχάνημα που πήρες εχω ακούσει οτι κανει δουλεια αλλα πρεπει να τις τραβάς συνέχεια εξω ...

καλημερα κοριτσια!! πως ειστε σημερα??

λοιπον εμεις πηγαμε στην γιατρο, η μπεμπα ειναι ακομα με το κεφαλι προς τα πανω! θα ξαναπαω την δευτερα να την ξαναδουμε και θα εξετασει και τον τραχηλο. η γιατρος μου επιμενει πως ακομα και αν η μπεμπα δεν εχει γυρισει θα ξεκινησουμε φ.τ. και αν δουμε πως δεν γυριζει με τιποτα τοτε θα παμε για καισαρικη! επισης επειδη πρεπει μεχρι 23-7 να εχουμε φυγει συζητησα με την γυναικολογο και τον παιδιατρο αν ειναι καλυτερα να παρει μερες στην κοιλια η εξω η μπεμπα και οι δυο μου ειπαν πως ειναι καλυτερα να παρει πιο πολλες μερες εξω γιατι εχουμε και μεγαλο ταξιδι μπροστα μας!! οποτε αν ο τραχηλος ειναι ωριμος την δευτερα , τριτη θα παω για προκληση!! με κυνηγαει τελικα δεν νιωσω ποτε πως ειναι να γεννας φυσιολογικα. πολυ το αγχος απο ολη αυτη την αβεβαιοτητα αλλα προσπαθω να κανω το πιο καλο για το μωρακι μου!!:confused::confused:

το εχω ριξει στο περπατημα μηπως και προλαβω και γεννησω απο μονη μου!!

Καλημερα!

Δημητρα κι εγω στο Ρεα γενναω!

Κοριτσια εγω εχω την εξης απορια για το rooming in:

Αν το χεις συνεχεια μαζι το μωρο δεν υπαρχει φοβος για μικροβια; Εφοσον εισαι με αλλες κοπελες μες στο δωματιο; Δεν μπαινοβγαινει κοσμος(δεν αναφερομαι στις ωρες επισκεπτηριου που το παιρνουν)

Κι αν θες να αλλαχτει, ερχονται αμεσως οι μαιες;;

Αν δεν κανεις ομως rooming in δεν ειναι επιφοβο να του δωσουν ξενο γαλα;

tf9Xp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...