Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Κοριτσια να σας ρωτησω..

Πες οτι σε πιανουν οι πονοι ή σπανε τα νερα κ πας στο μαιευτηριο και δουν πως εχεις ακομα ωρες.. τι κανεις; Γυρνας σπιτι μεχρι να γινουν εντονοτεροι οι πονοι ή καθεσαι εκει και σε αρχιζουν απο νωρις να σε ετοιμαζουν; (εξετασεις, nst, επισκληρηδιος κλπκλπ);;

Τι ειναι προτιμοτερο και κυριως πιο ασφαλες;

tf9Xp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Νefeli αν σπασουν τα νερα μενεις σιγουρα εκει...δεν σ αφηνουν ν φυγεις...αν σε πιασουν απλα πονοι αξιολογουν την κατασταση...περισυ που γεννησε η κουνιαδα μου ηταν μια κοπελα πιυ ηρθε 2 φορες την εδιωξαν και την 3η φορα την κρατησαν ... που θα γεννησεις??

Ναι την ατιμη! Ευτυχως ειναι κοκκινη! Εχω ακουσει οτι οι ασπρες ειναι οι "κακες" ραγαδες!:D

Ολες οταν βγαινουν ειναι κοκκινες...αν δεν την αντιμετωπισεις εγκαιρα για να φυγει γινεται ασπρη και μενει για παντα εκει...:(

Κοριτσια απο το πρωι ειναι μονιμως πετρα η κοιλια μου κ ανα διαστηματα εχω πονους περιοδου...η κοιλια μου κατεβηκε εκανα μια ραγαδα δεξια κατω και στο καφω μερος του αφαλου μια αχνη γραμμη ως το μπικινι...

:cry::cry::cry::cry::cry:

καταλαβα...το λες με τροπο για να μην καταλαβω....οκ dimtra..αλλα υποσχεσαι και αλλα κανεις!!!!!!!!!!!Θα το πω στην συμπεθερα μου!!!!!!!!!Ετοιμαζεσε να με αφησεις μονη μου....:cry::cry::cry::cry:

BXYXp3.png

Νefeli πολυ συντονισμος!!! Λες να ειναι σημαδι??? Εμενα μου κανε εντυπωση! Κι ενω ως τωρα δεν ειχα βγαλει κ τη σκουρη γραμμα κατω απο τον αφαλο εμφανιστηκε κι αυτη...

την γραμμουλα την εχω εδω και μια βδομαδα πανω και κατω απο τον αφαλο...μπορω να πω οτι φαινετε ασχημη!

Dimitra σημερα εχεις γιατρο?

Nefeli σε βλεπω να μας προλαβαινεις!

BXYXp3.png

Διαφημίσεις

Χαχα zouzou μου σου λεω δεν βγαινει η δικια μου...περναει καλα εκει μεσα... σημερα ειχα γιατρο αλλα μου το αλλαξε για αυριο το ραντεβου...οποτε αυριο θα σας εχω νεα.. εσυ πως εισαι??

γεια σας κοριτσακια μου ομορφα ειμαι σπιτακι από χτες το απογεμα... Ειμαι καλα και το πιτσιρικι καλυτερα αυτος ο τοκετος ηταν η ομορφοτερη εμπειρια και ηταν οπως ακριβως τον φανταζομουν... Κρατησε δυομιση ωρες και ηταν απλα υπεροχα φυσικο χωρις ωκυτοκινη και επισκληριδιο κοριτσια χιλιες φορες ετσι! Ειχα την ιδια μαια και φυσικα τον μαιευτηρα μου που απεδειξε ποσο ξηγημενος ειναι για αλλη μια φορα παρα τους γρυλους μου χιχιχιχι! Ευχαριστω όλα τα κοριτσια για τις ευχες σας! Φυσικα θηλασαμε από την πρωτη στιγμη και συνεχιζουμε ακαθεκτοι.

Μαμα να σου ζησει κοριτσακι μου!

οι υπολοιπες κουραγιο... για να εμφανιστει το πινακακι να δω που βρισκομαστε;

Γεια σας!!! ΕΙσβάλω και πάλι στο θέμα σας...

Πόσο χαίρομαι για τα νεογνούλια σας!!!Να είναι γερά και δυνατά, το ίδιο κι εσείς...

Σάνγκρε, επειδή σε έχω παρακολουθήσει την τελευταία εβδομάδα, θέλω να σ κάνω δύο ερωτήσεις που με αγχώνουν κι εμένα για όοοοοοταν με το καλό γεννήσω το 2ο παιδάκι (μανούλα Νοεμβριου):

1. Τελικά το 1ο παιδάκι σου μπόρεσες να το δεις στο μαιευτήριο? κ αν ναι, πώς το πήρε???? (εχω τρελο αγχος με τον δικό μου που είναι σχεδόν 3ετών)

2. Ο φτ χωρίς πρόκληση έχει μεγάλη διαφορά ως προς τους πόνους ?? Εχω γεννήσει με πρόκληση χωρίς επισκληρίδιο, αλλά δεν είχα θέμα με τη διαρκεια, γέννησα αμέσως. Οι πόνοι όμως...... άλλο πράγμα!

Αν βρεις χρόνο πες μου, αλλιώς θα επανέλθω... έχω πολύ καιρό ακόμα..

Φιλάκια στα μπεμπάκια!

Κ καλώς να έρθουν όλα!!!

dph2p2.pngRGM7p2.png

Γειά σας κοριτσάκια! !! Πολύ ήσυχα τα πράγματα! !! Έχω ένα πονοκέφαλο σήμερα χάλια! Λέτε να μου την έκανε το air condition;Ανυπομονώ να δω το κορίτσι μου, σμρ είναι πολύ ήσυχη και με έχει ανησυχήσει. ....Τώρα μίλησα και με το γιατρό, έφαγα μια σοκολατιτσα και ξεκίνησε τις βόλτες, αλλά χαλαρά! Θα τον ξαναπάρω αργότερα. Μάλλον είναι πολύ το άγχος μου! Εσεις πως τα πατε; Τα μωράκια σας τι λένε;

Χαχα zouzou μου σου λεω δεν βγαινει η δικια μου...περναει καλα εκει μεσα... σημερα ειχα γιατρο αλλα μου το αλλαξε για αυριο το ραντεβου...οποτε αυριο θα σας εχω νεα.. εσυ πως εισαι??

χαχαχαχαχα.εχουν αραξει για τα καλα!

Πηγα πηρα τις εξετασεις...ολα καλα!Και εγω αυριο απογευμα εχω γιατρο, αντε να δουμε τι θα μας πουν αυριο...θα φαω και το χερακι μου αυριο να στανιαρω και εγω...αντε να ζησουμε και αυτην την εμπειρια!

BXYXp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια μου ομορφα ειμαι σπιτακι από χτες το απογεμα... Ειμαι καλα και το πιτσιρικι καλυτερα αυτος ο τοκετος ηταν η ομορφοτερη εμπειρια και ηταν οπως ακριβως τον φανταζομουν... Κρατησε δυομιση ωρες και ηταν απλα υπεροχα φυσικο χωρις ωκυτοκινη και επισκληριδιο κοριτσια χιλιες φορες ετσι! Ειχα την ιδια μαια και φυσικα τον μαιευτηρα μου που απεδειξε ποσο ξηγημενος ειναι για αλλη μια φορα παρα τους γρυλους μου χιχιχιχι! Ευχαριστω όλα τα κοριτσια για τις ευχες σας! Φυσικα θηλασαμε από την πρωτη στιγμη και συνεχιζουμε ακαθεκτοι.

Μαμα να σου ζησει κοριτσακι μου!

οι υπολοιπες κουραγιο... για να εμφανιστει το πινακακι να δω που βρισκομαστε;

Sangre μου μπραβο που την παλεψες χωρις επισκληριδιο...εμενα δεν με βλεπω!!!!!!!!Μπραβο και για τον θηλασμο!!!!!!!Ειδες που σε εφαγε τσαμπα το ανχος??????????

Sangre μου σε ποιο μαιευτηριο γεννησες?

BXYXp3.png

ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ!!!!!!!!!

Δημητρα ….01/04 αγορακια διδυμα

kidenio ..........18/05 αγοράκι-κοριτσάκι διδυμα

Αnna100479…22/05 κοριτσάκι

marina-roz …..26/05 αγοράκι

popaki ………..26/05 κοριτσακι

Μaria1984… 06/06 κοριτσάκι

νικηαντωνία....07/06. αγοράκι-κοριτσάκι διδυμα

kyoya ........... 07/06 αγοράκι

christab........10/06 αγορακι

sangreluna. .16/06 μαγκακι

mama82........16/06 κοριτσάκι

ΕΓΓΥΟΥΛΕΣ

Ευη 1985…….22/06 κοριτσακι

Βασω 79…….24/06 αγορακι

dimitra2222.. 27/06 κοριτσάκι

Constantan…27/06 κοριτσακι

kirtiblue.........30/06 αγοράκι

ZZOUZOU ......30/06 αγοράκι

Nefeli2014 ….. 08/07 κοριτσάκι

BXYXp3.png

Sangre καλη προσαρμογη κοπελα μου...μπραβο στο μικρο μαγκακι που δεν σε ταλαιπωρησε...ο μεγαλος πως αντεδρασε με το μωρο??? Zouzou τελεια με τις εξεταδεις! Κι εγω αυριο θα το φαω το χερακι μου...μου το ειπε απο την προηγουμενη φορα...αντε να δουμε τι θα μας πουν...Ευη τοσο περιορισμενα που ει αι τα μωρακια μας πια ειναι λογικο να μην ειναι πολυ κινητικα...μην αγχωνεσαι σε ολες μας συμβαινει..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...