Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια ... Κ εγω θα σας έλεγα να διαλέξετε το rooming in γιατι εκτός τον θηλασμο τα μωρα εχουν ανάγκη την αγκαλια της μαμάς ... Για σκεφτείτε τα μόνα τους μεσα σε ενα δωμάτιο ... Εγω απο την στιγμη που γέννησα δεν την άφηνα απο την αγκαλια μου , ακομα κ την νύχτα κοιμομασταν μαζι.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα! Σευχαριστω Δημητρα! Και σεσενα με το καλο ευχομαι!!:)

Και τι γινεται κοριτσια με τον κοσμο που μπαινοβγαινει; Δεν ειναι καπως επιφοβο; Κανοντας rooming in θα μπορω να ζητησω να μου την αλλαξουν πχ ή να την παρουν οταν εχει κοσμο ή ολα ειναι αποκλειστικα δικη μας ευθυνη;

tf9Xp3.png

Καλημερα! Σευχαριστω Δημητρα! Και σεσενα με το καλο ευχομαι!!:)

Και τι γινεται κοριτσια με τον κοσμο που μπαινοβγαινει; Δεν ειναι καπως επιφοβο; Κανοντας rooming in θα μπορω να ζητησω να μου την αλλαξουν πχ ή να την παρουν οταν εχει κοσμο ή ολα ειναι αποκλειστικα δικη μας ευθυνη;

Καλημερα!!!!! Ξερω οτι το αλλαζουν και το κανουν μπανιο εκεινες! και πρεπει να το παιρνουν οταν το ζητας! εγω αυτο σκεφτομαι τον κοσμο,ειδικα σε 1 τετρακλινο δωματιο που θα γεμιζει κοσμο σε καθε επισκεπτηριο! :?

79o6p3.png

Καλημερα κοριτσια, πως ειστε??????Ησυχια επεσε αυτες τις ημερες!!!!!!!!!!!!!

Συμπεθερουλα μου σημερα λογικα γυρνας με την μπουμπουκα σου στο σπιτακι σας, με το καλο κοριτσι μου και περιμενουμε νεα!!!!

sangre μου και εσυ με το καλο να γυρισετε στο σπιτακι σας, περιμενουμε και απο σενα νεα οταν μπορεσεις!

Nefeli με το καλο να ερθει το μπουμπουκι σου!!!!!!!!!!!!!!!

Dimitra, Constandan, Ευακι, Ktriblue τι γινετε κοριτσια?????????Εχουμε αφησει στην ακρη τα κεφαλοκλειδωματα και τα βαθεια καθίσματα και τεμπελιαζουμε ή μου φαινετε?

Εγω σημερα περιμενω τις απαντησεις απο το μικροβιολογικο για την καλλιεργεια, μεχρι το απογευμα θα τις εχω ελπιζω να μην υπαρχει προβλημα!!!!!!!

Σημερα το βραδυ με επιασε η μεση στον υπνο, ενας πονος στην κοιλια που κρατουσε ελαχιστα δευτερολεπτα σαν να ηθελα να παω τουαλετα...αλλα μεχρι εκει!Να με τριγυρνα καμια γαστρεντεριτιδα?

BXYXp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτςια μου καλημέρα!! Μπήκα γρηγορα να σας πω οτι ολα καλα , δεν εχω γεννήσει ακόμα αλλα πονάω αρκετά στη μέση κ δεν μπορώ να περπατήσω καλα...για να δούμε..

Ήρθαν εχτες τα πεθερικά μου απο το χωριό κ ειμαστε απο χτες στο τρέξιμο .θα μπω μάλλον βραδάκι πριν τον ύπνο να σας διαβάσω κ να σας πω τα νέα!!!

Φιλάκια σε όλες!!

καλημέρα κορίτσια!!! η mama πριν κανενα μισαωρακι μου εγραψε ότι γυρισαν σπιτι...λογικα μολις συντονιστουν λιγάκι θα μπει... kitriblue αντε κοριτσι μου με το καλο...μακαρι να εχουμ εξελιξεις γιατι περιμενουμε τη σειρα μας...μη το ξεχνας! zouzou πραγματικα εχουμε ατονισει λιγο...τεμπελιάζουμε! καλα αποτελέσματα το απόγευμα... η αισθηση ότι θες να πας τουαλετα είναι από τηνπιεση που προκαλει το μωρο...αρχιζει η προετοιμασια, δεν προκειται για γαστρεντεριτιδα!! Είναι καλο σημαδι! Nefeli όπως γραφουν και τα κορίτσια όταν διαλέγεις rooming in τα παιρνουν τα μωράκια για αλλαγμα και μπανιο κι επισης στο επισκεπτηριο δεν τα αφηνουν στο δωματιο, εκτος αν καποιο μωρακι πρεπει να θηλασει..το φερνουν και βγαζουν ολους τους επισκεπτες από το χωρο..οποτε μην σε ανησυχει...η mama μου εγραψε ότι ουτε μυγα αφηναν να μπει μεσα...τον αντρα της με το ζορι...:D Maraki εχεις δικιο...τα μωράκια εχουν αναγκη την αγκαλια μας...κι εμεις το ιδιο!!!!! sangre καλη επιστροφη και σε σενα κοπελα μου...αντε να γυρισετε σπιτι σας...βασιλισσα θα σ εχουν οι 3 αντρες σου!

ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ!!!!!!!!!

Δημητρα ….01/04 αγορακια διδυμα

kidenio..........18/05 αγοράκι-κοριτσάκι διδυμα

Αnna100479…22/05 κοριτσάκι

marina-roz …..26/05 αγοράκι

popaki ………..26/05 κοριτσακι

Μaria1984… 06/06 κοριτσάκι

νικηαντωνία....07/06. αγοράκι-κοριτσάκι διδυμα

kyoya ........... 07/06 αγοράκι

christab........10/06 αγορακι

sangreluna. .16/06μαγκακι

mama82........16/06 κοριτσάκι

ΕΓΓΥΟΥΛΕΣ

Ευη 1985…….22/06 κοριτσακι

Βασω 79…….24/06 αγορακι

dimitra2222.. 27/06 κοριτσάκι

Constantan…27/06 κοριτσακι

kirtiblue.........30/06 αγοράκι

ZZOUZOU......30/06 αγοράκι

Nefeli2014 ….. 08/07 κοριτσάκι

και για να μην ξεχνιομαστε ανεβασα ξανα το πινακακι μπας και ξεκολλήσουμε....βαλτε τα δυνατα σας...κορίτσια οποια δεν την εχουμε προσθεσει στο πινακακι ας βαλει το ονομα της η ας μας πει να το βαλουμε γιατι ειμαστε πολλες και δεν τα θυμαμαι απ εξω...:):)

Κοριτσια απο το πρωι ειναι μονιμως πετρα η κοιλια μου κ ανα διαστηματα εχω πονους περιοδου...η κοιλια μου κατεβηκε εκανα μια ραγαδα δεξια κατω και στο καφω μερος του αφαλου μια αχνη γραμμη ως το μπικινι...

Διαφημίσεις

Απιστευτο Δημητρα αλλα σε διαβασα και ανατριχιασα! Ε λοιπον εχω πετρωματα συνεχως, η κοιλια μου κατω και μια ραγαδα κοκκινη κατω δεξια.:o

Σημαινει κατι η μια ραγαδα μηπως; Ξενερωσα παντως οταν την ειδα, ελπιζω να φυγει μετα.....

Την αχνη γραμμη που λες την εχω μηνες απο πααανω ως κατω!

Πονους ομως δεν εχω!

tf9Xp3.png

Νefeli πολυ συντονισμος!!! Λες να ειναι σημαδι??? Εμενα μου κανε εντυπωση! Κι ενω ως τωρα δεν ειχα βγαλει κ τη σκουρη γραμμα κατω απο τον αφαλο εμφανιστηκε κι αυτη...

Ωχ δεν ξερω...

Εγώ παντως ειμαι σε αναμμενα καρβουνα, ο γιατρος με ξεσηκωσε πολυ χθες!

Αντε αντε να γεννησουμε αυτη η αναμονη δεν αντεχεται!!

Ασε δε οι καουρες. Φλεγεται ο λαιμος μου κυριολεκτικα! Εφαγα δυο γιαουρτια για να συνελθω! Δηλαδη δεν τα τρωγα νορμαλ, τα καταπινα σα νερο!!!

tf9Xp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...