Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Ωχ ωχ Zzouzou λες να ειςαι η επομενη ;;;; Τι ωραια νέα ειναι αυτά;;;; Κανενα όνειρο είδες; :D

Εγω τίποτα νεότερο , μια απο τα ίδια..συσπασεις ακανόνιστες , πόνος στη μέση σε σημείο που δε μπορώ να περπατήσω καλα...οι πονοι απο κάτω σταμάτησαν...πόνος στον ποπο κ κάθε λιγο κ λιγάκι τουαλετα με διάρροια !!! δε ξέρω τι να υποθέσω!!

Ο μικρός ο δικός μου δεν ειναι κ τόσο υπερκινητικός κ ομολογώ οτι αυτο με εχει αγχώσει λιγο.....

Mama μπράβο μπράβο μπράβο κορίτσι μου για ολα, για τη ηρεμία που νοιωθω οτι εχεις, για το θηλασμο για ολα!!! Να πάτε γρηγορα σπιτάκι σας εύχομαι με το καλοοοοοοοο!!!

Maria τι να πω με την περιτύλιξη , αν φαίνεται με τον απλό υπέρηχο ΟΤΕ σίγουρα ο γιατρός κατι θα μου είχε πει...

Δεν νομιζω!!!!!!!!!Απο εκεινη την ωρα και μετα ειμαι μια χαρα...το μονο που ποναω οταν περπαταω λες και εχω βαρος απο κατω...αλλα τιποτα!!Δεν την παλευω με αυτη τη ζεστη αλλο!Παντως η διαρροια μου ειχαν πει τα κοριτσια ειναι στα προεορτια!

BXYXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Οςο ταράζεται , ταράζεται κ επηρεάζεται κ το μπεμπακι ! Γι αυτο γραφτά ολα κ ολους!!! Πάντως η αλήθεια ειναι πως κ εγω εχτες ειχα άπειρα νεύρα...

Οςο για το έντερο κ τους πόνους κοιλιάς τι να πω δε ξέρω...μήπως ειναι πονοι. Γεννας;;; :D

Έχεις δίκιο δεν πρέπει να ταράζομαι αλλά άδικα τα έβαλα με τον άντρα μου, ψυχολογικά παιδί μου!! !!! Πάντως δε γενναω νομίζω δλδ! !!! Χίχι χι

Εσύ νομίζω πλησιάζεις! !!!

Στον απλο υπερηχο φαινεται η περιτυλιξη.κανουν κ ντοπλερ συνηθως για να δουν ποσο κ αν δυσκολευεται το μωρο.μου ειπε οτι 3 στα 10 μωρα εχουν περιτυλιξη,ειναι κατι σχετικα συνηθισμενο.τι να πω...στην κορη μου δεν ειχα θεμα,μας ετυχε τωρα.

Ο μικρος ειναι κινητικοτατος σημερα κ αυτο με καθησυχαζει...

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

γεια σας κοριτσια, μανουλες και κοιλιτσες!!

mama μπραβο για το θηλασμο!! ολα καλα θα πανε θα δεις!!!:D:D

λενε πως μεσω της διαρροιας καθαριζει απο μονος του ο οργανισμος!!μπορει βεβαια να φταιει και η ζεστη.

σημερα εδω δεν παλευεται, καθεσαι και λιωνεις!!

συσκευασαμε και ενα σωρο κουτες για την μετακομιση καναμε και καθαριοτητες!!χαμος!!:?:???:

εμενα απλα ποναει η μεση μου λιγο παραπανω, σε δεκα μερες εχω π.η.τ. και απο συμπτωματα τιποτα,, να δουμε τι θα πει και ο καρδιοτοκογραφος το απογευμα.:confused::confused:

βασω μου δεν θελω να αμφισβητησω το γιατρο σου αλλα ετυχε να συζητησω το θεμα του λωρου την προηγουμενη φορα με τη γιατρο μου και μου ειπε πως η μονη περιτυλιξη που φαινεται στον υπερυχο ειναι γυρω απο το λαιμο, στο σωμα, στο χερι και οπουδηποτε αλλου δεν φαινεται απλα την αντιλαμβανονται απο την δυσφορια που δειχνει το μωρο στον καρδιοτοκογραφο και απο τους παλμους.και ακομη μου ειπε πως καθε περιτυλιξη μπορει να γινει επικινδυνη την ωρα των συσπασεων για αυτο καθ ολη την διαρκεια του τοκετου ακουνε τους παλμους του μωρου.

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια μου!!! Τι κάνετε;;; Διαβάζω τα νέα σας προσπαθώντας να συγκρατω τι γίνεται με την κάθε μια αλλά δεν τα κατάφερνε πολύ καλά οπότε συγχωρέστε με αν ξεχάσω καμία!!!

Καταλαβαίνω και θυμάμαι την αίσθηση αυτή της δυσφοριας ζέστης κτλ συν την ανυσηχια με το μωρό, υπομονή κορίτσια μετά θα τρελαθειτε από την χαρά!!!! Κοντευετε!!!

Κορίτσια 2 πράγματα μέχρι στιγμής που είναι σημαντικά!!! 1 επισκληριδιο δεν χρειάζεται σε μια τόσο όμορφη στιγμή να τυρρανηθειτε!!! Δήμητρα αν πας σε δημόσιο φρόντισε το ΟΠΩΣΔΗΠ ΟΤΕ!!!! 2 τελικά με τον θηλασμό πρέπει να σαι με το δικανο γιατί με την πρώτη ευκαιρία δεν ασχολούνται καν και δίνουν ξένο!!! Μέχρι στιγμής την πατησα 2 φορές, θα σας πω ανα λυρικά αύριο που θα πάω σπίτι!!!

Προς το παρόν όσο κοιμάται και μπορώ θα μαι εδώ

Φιλακια

yk1yp3.png

http://www.happyparenting.gr/mvro/Κατηγορίες/ygeia-mvro/1934-Προστασία-από-τα-τσιμπήματα.html

Κοριτςια αυτο το ανάρτησε η Lila23 απο τις μανουλες του ιουλιου , ειναι πολυ ενδιαφέρον!! Δείτε το!!

Σε ευχαριστούμε λιλά

Γεια σας κορίτσια μου!!! Τι κάνετε;;; Διαβάζω τα νέα σας προσπαθώντας να συγκρατω τι γίνεται με την κάθε μια αλλά δεν τα κατάφερνε πολύ καλά οπότε συγχωρέστε με αν ξεχάσω καμία!!!

Καταλαβαίνω και θυμάμαι την αίσθηση αυτή της δυσφοριας ζέστης κτλ συν την ανυσηχια με το μωρό, υπομονή κορίτσια μετά θα τρελαθειτε από την χαρά!!!! Κοντευετε!!!

Κορίτσια 2 πράγματα μέχρι στιγμής που είναι σημαντικά!!! 1 επισκληριδιο δεν χρειάζεται σε μια τόσο όμορφη στιγμή να τυρρανηθειτε!!! Δήμητρα αν πας σε δημόσιο φρόντισε το ΟΠΩΣΔΗΠ ΟΤΕ!!!! 2 τελικά με τον θηλασμό πρέπει να σαι με το δικανο γιατί με την πρώτη ευκαιρία δεν ασχολούνται καν και δίνουν ξένο!!! Μέχρι στιγμής την πατησα 2 φορές, θα σας πω ανα λυρικά αύριο που θα πάω σπίτι!!!

Φιλακια

Μπράβο μαμα!!!

Αχ ποσό πολυ χαίρομαι για σένα !!

Σε ευχαριστούμε τόσο για τις συμβουλές !!! Οποτε μπορείς γράψε!!

Φιλακια

Μαμά έχεις διαλέξει rooming-in;;

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

μαμα ανυπομονουμε να ακουσουμε για την εμπειρια σου στην κλινικη αλλα και για τις πρωτες μερες με το μπεμπακι σου και για τον θηλασμο!!!!

sangre το ιδιο ισχυει και για σενα!!! γεννησατε και οι σελιδες εμειναν στασιμες...

κορίτσια γεια και από εμενα!!! πηγα το πρωι δερματολογο και μου ειπε ότι τα σπυρακια που εβγαλα (αναμεσα στα δαχτυλα χερια-ποδια) είναι εκζεμα...από αγχος στρες κατά βαση...γενικα μου ειπε ότι οργανισμος στον 9ο στρεσσαρεται και βγαζει διαφορα...ειπα να της πω το καταλαβα...το ζω καθημερινα! μιλησα με mama λιγάκι το μεσημερι...είναι μια χαρα με τη μικρουλα... ζοριζοταν λιγάκι με τα κακακια της αλλα νομιζω ότι τωρα είναι καλυτερα! θηλαζουν και είναι ολη μερα αγκαλιτσες...σχεδόν δεν εχει κοιμηθεί καθολου η mama!! εχετε ολες φιλια...δεν εχει καλο σημα γι αυτό δεν καταφερε να ξαναγραψει... εσεις πως ειστε κορίτσια?? enseignante η mama διαλεξε rooming in...christab ευτυχως εδώ σημερα και χθες εχει δροσουλα... εβρεξε και φυσαει..οποτε ειμαστε μια χαρα απο θεμα θερμοκρασίας! :D:D

Κοριτσια (ειμαι απο τις μανουλες Ιουλιου) κι εγω για Ιουνιο παω, σημερα μου ειπε ο γιατρος πως το μωρο εχει εμπεδωθει και ειμαστε σε αναμονη, εχω φοβερο αγχος!! Μama μπες να μας πεις! Τι ωραια που εισαι αγκαλια ολη μερα με το μωρακι σου!! Τελικα λετε να διολεξουμε rooming in για να μην εχουμε θεμα με τον θηλασμο?? Εσεις τι σκεφτεστε να κανετε??

tf9Xp3.png

Nefeli με το καλο το μωρακι σου!! Να μην εχεις καθολου αγχος!! Μια χαρα νωρις νωρις θα το κρατησεις αγκαλιτσα το ζουζουνι σου. .εδω εμεις τα παρακαλαμε να βγουν και τιποτα!! Εαν γεννησω στην κλινικη κι εγω θα διακεγα σιγουρα rolming in...και για να μπορω να θηλαζω ολη μερα κ να ελεγχω τι γενεται νε το μωρο αλλα και γιατι δεν θα θελα να την αποχωριστω ουτε λεπτο...μια ζωη περιμενα να παρω αγκαλια το μωρο μου..γιατι να μου την παρουν...?:confused:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...