Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Ποια αλλη βαραει σκοπια??? Αχ κοριτσια σας ειχα πει οτι εβγαλα κατι μικρα σπυρακια στα ποδια...ε λοιπον δεν βρηκα ραντεβου σημερα για δερματολογο...κι εξαπλωθηκαν κι αλλο στα ποδια κ στα χερια...εχω πεθανει στη φαγουρα! Ολα τωρα θα με βρουν θα τρελλαθω! Anywayθα δω μηπως μπορω να βρω αυριο γιατι δεν παλευεται η κατασταση...ρε κοριτσια η νικηαντωνια πως παει με τα μωρακια??? Πως ειναι η μικρουλα τους???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ποια αλλη βαραει σκοπια??? Αχ κοριτσια σας ειχα πει οτι εβγαλα κατι μικρα σπυρακια στα ποδια...ε λοιπον δεν βρηκα ραντεβου σημερα για δερματολογο...κι εξαπλωθηκαν κι αλλο στα ποδια κ στα χερια...εχω πεθανει στη φαγουρα! Ολα τωρα θα με βρουν θα τρελλαθω! Anywayθα δω μηπως μπορω να βρω αυριο γιατι δεν παλευεται η κατασταση...ρε κοριτσια η νικηαντωνια πως παει με τα μωρακια??? Πως ειναι η μικρουλα τους???

Καλημεεεερα!!! Τι έγινε ρε κορίτσι ; Δε κοινηθηκες καθόλου ε;; Πωπω

Εγω πάλι ξεράθηκα...σηκώθηκα 2 φορές για τουαλέτα...

Με εχει πεθάνει η μέση κ εχω πάει 2 φορές απο το πρωί τουαλετα με διάρροια συγνώμη κιόλας..η ειναι κ αυτο σύμπτωμα η τι να πω..

Τι κακο ειναι αυτο με τα σπυράκια!!!! Πήρες το γιατρό τηλ;; Κ βρες εναν δερματολόγο όποιον να ναι κ πήγαινε!

Η νίκηΑντωνία είχε γράψει ευχές για τα γεννητούρια οποτε φαντάζομαι οτι ειναι καλα απλα πήζει...μόλις μπει σε ΄ενα προγράμμα νομιζω θα μας τα πει αναλυτικά :D

Ελπιζω τον υπνο σου να μην τον διακοψει τιποτα και κανεις- ενταξει, κανεις εκτος απο το μωρο πιυ θα θελει να βγει- χιχιχι

Καλημεεεερα!!! Κανεις δε με διέκοψε!!!! Το μωρο μάλλον βαριόταν πολυ εχτες κ σου λεει αςε μάνα , το βλέπουμε απο αύριο σημερα εχει πολυ ζεςτη!! Χαχαχαχα

Συνεχίζουν οι πονοι στη μέση....για να δούμε

Καλημερουδια!

Να ζησουν τα νεα μωρακια!γερα κ τυχερα να ναι!συγχαρητηρια στις μανουλες!

Με το καλο κ τα υπολοιπα μπεμπακια μας!

Εμεις πηγαμε γιατρο χθες,ειμαστε 3κιλα περιπου,καλες κ οι συνθηκες εκει μεσα για το νινι.αν εξαιρεσουμε βεβαια τη 2πλη περιτυλιξη λωρου που ειναι μεν χαλαρη αλλα υπαρχει...

Μπαινουμε στο λητω την ερχομενη τριτη,εκτος απροοπτου βεβαια.παμε για καισαρικη ξανα,αυτη τη φορα κυριως λογω περιτυλιξης.αυτααα...

Φιλακια πολλα!

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Τι κάνετε; Εχτές με έπιασαν τα ψυχολογικά μου, με αποτέλεσμα να νευριασω κιόλας. ...προφανώς το μωρο ταραχτηκε και στριφογυρνουσε πολύ έντονα και οι πόνοι και τα τραβηγμα τα που είχα με τρομαξαν τόσο πολύ! Σήμερα είμαι καλύτερα! Μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο; Τι άγχος και αυτό τις τελευταίες μέρες. .... Η κοιλιά μου με πονάει και εμένα λόγω εντέρου! Μου είπε ο γιατρός να κόψω τα συμπληρώματα για να καθαρίσει το έντερο! Μήπως είναι αυτό;

Καλημέρα κοριτσάκια! Είμαι από τις μανούλες Ιουλίου αλλά μπήκα να ευχηθώ για τα γεννητούρια! Να σας ζήσουν τα μπεμπάκια, καλό σαραντισμό και καλούς θηλασμούς να έχετε!

Φεγγαρένια, τα θηριάκια μας τα γεννήσαμε με 10 μέρες διαφορά. Λες και τώρα έτσι να μας πάει; Αν είναι να μετράω μέρες... Χαχαχαχα!!! Μια σταλιά ο μικρός ε; Φαντάζομαι τον γέννησες πανεύκολα!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου!!!! Τι κάνετε;;; Καταρχήν Σαγκρε να σου ζήσει το αγόρι σου!!! Γέρο και δυνατό!!!

Ποια έχει σειρά;;;;

Εμείς είμαστε καλά θηλαζουμε αποκλειστικά!!! Είναι τόσο μικροσκοπική και γλυκιά που θες να την φας!!!!

Χθες ή καημενουλα είχε τα ζόρια της γιατί δεν μπορεί να κάνει κακά και γενικά κοίμηθηκα 2 ώρες με διαλείμματα!!! Αύριο πάμε σπίτι και ανυπόμονω!!! Μακάρι να της περάσει ....

Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας!!! Ευχομαι να γεννήσετε σύντομα και να ξελαφρωσετε και να χετε τα μωρακια σας αγκαλιά!!!!

Φιλάκια πολλα όταν μπορέσω θα μπω παλι

yk1yp3.png

Καλημερα κοριτσια, πως ειστε?

Συμπεθερουλα μου μπραβο για τον θηλασμο, πιστευω να μην ταλαιπωρηθεί ουτε εκεινη ουτε εσυ με τα κακακια της και να μπορεσει σιγα σιγα να εκτοξευει ρουκετες!:D

Με το καλο στο σπιτακι σας αυριο κουκλα μου, σου στελνω πολλα πολλα φιλια!!!!

kitriblue πως πανε οι πονοι στην μεση????Συνεχιζοντε?Μακαρι κουκλα μου!!!!!!!

dimitra πως εισαι? να πας σε εναν δερματολογο καλη μου, η φαγουρα δε ν παλευετε!!!!!!!!!!!Μηπως εχεις πολυ ανχος?Τι στο καλο επαθες?????Κατι σε πηραξε δεν μπορει.

Ευακι & contstandan πως πατε απο συμπτωματα???????

Εγω κοριτσια και χτες ειχα πετρωματα αλλα σημερα το πρωι μαζι με πετρωματα ειχα και πονους περιοδου, με ποναγε και η μεση και μετα με επιασε ενας πονος στην κοιλια σαν να θελω να παω τουαλετα.Ο μπεμπης απο χτες ειναι υπερκινητικος μπορω να μπω!

Sangre πως εισαι???????????Τι κανει το μαγκακι σου?

BXYXp3.png

Διαφημίσεις

Ρε κοριτςια , ρε Βάσω πως βλέπουν αν υπαρχει περιτύλιξη λώρου; Με τι εξέταση ; Εμενα δε μου έχουν πει τίποτα...

Την περιτυληξη την βλέπει ο γιατρός στον υπέρηχο . Στην πρωτη μου κόρη ειχα κ εγω διπλη γυρω απο το κεφαλακι της κ το χέρι της δηλαδη είχε κάπως το χέρι στο αυτί κ είχε κανει 2 γύρους ο λωρος αλλα δεν ηταν κατι επικυνδυνο ... Σε αυτη εδω είχε κανει κομπο ο λωρος αλλα δεν ηταν σφιχτός κ δρν φαινόταν στοβ υπέρηχο αλλα θα μπορούσε να σφίξει κ να χάσω το μωρο . Τον είδαμε τον κομπο την ωρα που γεννιόταν.

Καλημέρα! Τι κάνετε; Εχτές με έπιασαν τα ψυχολογικά μου, με αποτέλεσμα να νευριασω κιόλας. ...προφανώς το μωρο ταραχτηκε και στριφογυρνουσε πολύ έντονα και οι πόνοι και τα τραβηγμα τα που είχα με τρομαξαν τόσο πολύ! Σήμερα είμαι καλύτερα! Μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο; Τι άγχος και αυτό τις τελευταίες μέρες. .... Η κοιλιά μου με πονάει και εμένα λόγω εντέρου! Μου είπε ο γιατρός να κόψω τα συμπληρώματα για να καθαρίσει το έντερο! Μήπως είναι αυτό;

Οςο ταράζεται , ταράζεται κ επηρεάζεται κ το μπεμπακι ! Γι αυτο γραφτά ολα κ ολους!!! Πάντως η αλήθεια ειναι πως κ εγω εχτες ειχα άπειρα νεύρα...

Οςο για το έντερο κ τους πόνους κοιλιάς τι να πω δε ξέρω...μήπως ειναι πονοι. Γεννας;;; :D

Ωχ ωχ Zzouzou λες να ειςαι η επομενη ;;;; Τι ωραια νέα ειναι αυτά;;;; Κανενα όνειρο είδες; :D

Εγω τίποτα νεότερο , μια απο τα ίδια..συσπασεις ακανόνιστες , πόνος στη μέση σε σημείο που δε μπορώ να περπατήσω καλα...οι πονοι απο κάτω σταμάτησαν...πόνος στον ποπο κ κάθε λιγο κ λιγάκι τουαλετα με διάρροια !!! δε ξέρω τι να υποθέσω!!

Ο μικρός ο δικός μου δεν ειναι κ τόσο υπερκινητικός κ ομολογώ οτι αυτο με εχει αγχώσει λιγο.....

Mama μπράβο μπράβο μπράβο κορίτσι μου για ολα, για τη ηρεμία που νοιωθω οτι εχεις, για το θηλασμο για ολα!!! Να πάτε γρηγορα σπιτάκι σας εύχομαι με το καλοοοοοοοο!!!

Maria τι να πω με την περιτύλιξη , αν φαίνεται με τον απλό υπέρηχο ΟΤΕ σίγουρα ο γιατρός κατι θα μου είχε πει...

Δεν είναι απαραίτητο να εχεις περιτυληξη . Μην αγχωθεις με αυτο , αν ηταν κατι θα στο είχε πει ο γιατρός .

Εχεις δίκιο... Τι κανεις ; Τι κάνουν τα κοριτςια σου;;

Ποσό ζέστη εχει σημερα επιτέλους!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...