Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Ποσο εισαι ακριβως κοριτσι;;;ποσο συχνοι ειναι αυτοι οι πονοι;;;

39 εβδομάδα ειμαι ..

Ειναι σχεδόν συνεχόμενος πόνος απο κάτω όχι σούβλιες λες κ ειςαι αδιάθετη ...κ καθόλου πόνος η σούβλιες στη κοιλιά ...σημερα πονάω κ μέση ...εχω λιώσει στις δουλειές απο το πρωί για να βοηθήσω την κατάσταση!! :D

Για να δούμε ..πάντως η πανσέληνος συνεχίζεται μεχρι κ αύριο ...λέτε να ειμαι η επομενη ρε κοριτςια;;; Προηγείτο η Ευη !!!

Enseignate λες ;;;; Σημερα λεω κάτσε να ξανακάνω μια γενική μπας κ γεννήσω κ έρθει η πεθερά κ δε τα βρει σφουγγάρισμενα !!! Χαχαχαχα

Ήρθε κ η μητέρα σημερα, κ εκανε τα πάντα!!! Οτι δεν έκανα εγω! Αχ αυτές οι μανουλες , τι ειναι ρε κοριτςια θησαυρός!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kitriblue ετοιμάσου για μεγάλες στιγμές με τον γιο... Πάντως εγω κοριτσια αν δεν ειχα τον άντρα μου δεν θα τολμούσα να εχω τόσα παιδια... Ειναι το μεγαλύτερο μου στήριγμα κ ο καλύτερος σύντροφος. Γι αυτο τα καταφέρνω.

Πωπω Παναγίτσα μου..ανυπομονώ να τον κρατηςω Στην αγκαλιά μου...συγκινούμαι κ που το σκέφτομαι...θα πάρω πάνες κ για μένα ....

Μπράβο στον άντρα σου kidenio!! Ειναι πολυ σημαντικο να εχεις δίπλα σου τον άνθρωπο σου πραγματικά!!

Διαφημίσεις

Kitriblue αντε κοπελα μου σε βλεπω να συμπληρωνεις την τριαδα της εβδομαδας!Ενημερωσε εαν τυχον...ελπιζω να συνεχισουν τα πονακια!!!!

Εχω προβλημα με το pc μπορει και να ξεμεινω, οσο μπορω θα μπενω απο το κινητο...τωρα εκατσε η χαζομαρα...αμα δεν σε θελει δεν σε θελει!:evil::evil::evil::evil::evil:

BXYXp3.png

καλησπέρα κορίτσια μου!

τι συγκίνηση είναι αυτή... sangre και mama να σας ζήσουν τα μωράκια! γερά και καλότυχα να είναι!

κορίτσια μου με το καλό και οι υπόλοιπες! αυτό το συναίσθημα που νιώθεις όταν βγαίνει το μωράκι από την κοιλίτσα και το ακουμπάει ο γιατρός πάνω σου απλά δεν υπάρχει...

καλησπέρα κορίτσια μου!

τι συγκίνηση είναι αυτή... sangre και mama να σας ζήσουν τα μωράκια! γερά και καλότυχα να είναι!

κορίτσια μου με το καλό και οι υπόλοιπες! αυτό το συναίσθημα που νιώθεις όταν βγαίνει το μωράκι από την κοιλίτσα και το ακουμπάει ο γιατρός πάνω σου απλά δεν υπάρχει...

Αχχχχ μην τα γραφεις ετσι κ ζηλευωωωωωω λεμε!!!!!δε θα περασει εναμισης μηνας θα περασει χιχι!!!!πως τα πας διτεκνη αγορομανα;;;κιτριμπλου 38 και 1 ημ γεννησα τον πρωτο....ελα παμε δουλειες καιβαθια καθισματα εεεεελαααα.....:tongue:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλησπέρα μανούλες και μέλλουσες. Να σας ζήσουν τα μωράκια σας και με το καλό όσες περιμένετε! Πετάχτηκα από το cafe Μαΐου για να ευχηθώ στην mama να σου ζήσει γλυκιά μου η κορούλα να είναι πάντα καλοτυχη και να την καμαρώνετέ!:P

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Kitriblue ετοιμάσου για μεγάλες στιγμές με τον γιο... Πάντως εγω κοριτσια αν δεν ειχα τον άντρα μου δεν θα τολμούσα να εχω τόσα παιδια... Ειναι το μεγαλύτερο μου στήριγμα κ ο καλύτερος σύντροφος. Γι αυτο τα καταφέρνω.

Πολυτεκνακι μου ποσο μα ποσο συμφωνω....αυτη τη στιγμη ειμαι σπιτι,μαγειρευω κι ο ανηρ στα γηπεδακια με τα τρια μας αγορια συν δυο φιλους των παιδιων γτ ηθελαν να παιξουν μπαλα....ειναι να μην τον αγαπας;;;επισης...καθολου τυχαιο που παμε για τεταρτο γιο αχαχαχαχα!!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια!! ειχα χαλια ιντερνετ ολη μερα!! sangre μου να σου ζησει το μωρακι σου!!να ειναι γερο και δυνατο!! mama εισαι πια μια τρισευτυχησμενη μανουλα!!να χαιρεσαι το βρεφακι σου!!! μπραβο μπραβο συγχαρητηρια!! τωρα να περνουμε και εμεις σειρα σιγα σιγα.. αυριο εχω και εγω και καρδιοτοκογραφο και γιατρο!! να δουμε γυρισε η μπεμπα!!! kidenio εχεις τοσο δικιο, εαν ο αντρας σου δεν ειναι διπλα σου ουτε με ενα παιδι δεν τα καταφερνεις!!

Μαμαδες Ιουνιου!! Με το καλο σε ολες συγκινουμαι που σας διαβαζω κι ερχεται το ενα μωρο μετα το αλλο! Γερα και καλοτυχα τα μωρακια σας! Σαγκρε και Μαμα82 να σας ζησουν τα αγγελουδια σας!!!!!!!!!

tf9Xp3.png

Zzouzou αν ειναι δυνατόν τώρα βρήκε να σου χαλάσει;;; Κοιμήθηκες καθόλου;;;

Marouskaki ειμαι 38 και 2!!!! Για να δούμε !! Εντωμεταξύ ρε κορίτσι πας για τον 4 γιο ;;;;;; Ουαου!!! Αγορομανα!!!!

ConstaDan καλή επιτυχία αύριο!!! Για να δούμε !!! Μπορεί κ σένα να σου πει διαστολή 4 σαν της Sangre!!!! :D:D

Εχω τρελαθεί στις δουλειές κ στα βαθειά καθισματα σημερα!! Πηγα κ για περπάτημα!!

Η μέση μου με εχει πεθάνει ...εχω συσπασεις ειδικά τώρα αλλα ακανόνιστες , κ νοιωθω τρελή πίεση απο κάτω....

Κατα τα αλλα εχω λιώσει στη ζέστη κ τώρα νυστάζω τρέλα!!

Οποτε θα σας αφήσω να παω να λιώσω στον ύπνο !!

Zzouzou αν ειναι δυνατόν τώρα βρήκε να σου χαλάσει;;; Κοιμήθηκες καθόλου;;;

Marouskaki ειμαι 38 και 2!!!! Για να δούμε !! Εντωμεταξύ ρε κορίτσι πας για τον 4 γιο ;;;;;; Ουαου!!! Αγορομανα!!!!

ConstaDan καλή επιτυχία αύριο!!! Για να δούμε !!! Μπορεί κ σένα να σου πει διαστολή 4 σαν της Sangre!!!! :D:D

Εχω τρελαθεί στις δουλειές κ στα βαθειά καθισματα σημερα!! Πηγα κ για περπάτημα!!

Η μέση μου με εχει πεθάνει ...εχω συσπασεις ειδικά τώρα αλλα ακανόνιστες , κ νοιωθω τρελή πίεση απο κάτω....

Κατα τα αλλα εχω λιώσει στη ζέστη κ τώρα νυστάζω τρέλα!!

Οποτε θα σας αφήσω να παω να λιώσω στον ύπνο !!

Ελπιζω τον υπνο σου να μην τον διακοψει τιποτα και κανεις- ενταξει, κανεις εκτος απο το μωρο πιυ θα θελει να βγει- χιχιχι

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...