Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσιαευχαριστω πο λυ ολες σα ς με συγκινειται με συγκινειται πολυ το μαγκακι ειναι καλα τωρα

Ενα γλυκο χαδακι απο τη θεια Μαρια στην αγορινα σου κοριτσακι μου.περιμενουμε χρονικο γεννας οποτε μπορεσεις.ολα καλα κ με το καλο σπιτι σας

..

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Κοριτσιαευχαριστω πο λυ ολες σα ς με συγκινειται με συγκινειται πολυ το μαγκακι ειναι καλα τωρα

Να σου ζήσει κούκλα μου!! Όλα τα καλά του κόσμου να έχει!!!

Να μου τον φιλήσεις!:P:p

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Σάγκρε είδες που όλα ήρθαν κατ'ευχήν τζάμπα το άγχος σου κορίτσι να χαίρεσαι τον δεύτερο γιο να είναι πάντα καλότυχος και τυχερός εύχομαι να σας κατακτήσει κι αυτός όπως ο πρώτος :)

mama82 Να χαίρεσαι την κοράκλα κι εγώ κόρη έχω και δεν την αλλάζω με τίποτα στον πλανήτη από σήμερα χάνεις την αγάπη του συζύγου και την παίρνει η κοράκλα όλη και δεν θέλω ζήλειες :rolleyes: Να σας γεμίσει χαρά και ευτυχία και να την δείτε να μεγαλώνει όμορφα :) (Από εδώ και στο εξής θα έχεις και δεύτερη ημερομηνία γενεθλίων σου μία που είχες ανέκαθεν ως mama82 και τώρα την γερή και την πιο καλή απόλαυσε το κι εσύ κι ο αντρούλης σου)

Kitriblue έρχεται η σειρά σου ;)

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Σαγκρε και μαμά να σας ζήσουν τα κουτσουβελακια σας!!!!!τι ευτυχία! Να είναι πάντα γερά και ευτυχισμένα! Βλέπω το όνομα μου πρώτο στο πινακακι και λέω θα φτάσω μέχρι την Δευτέρα; ;;; ΓΙΑ να δούμε! Με το καλό και στις υπόλοιπες! !!!

Πωπω διαβάζω κ κλαίω... Κοριτσια να σας ζήσουν! Τυχερες πολυ ειμαστε όσες ζούμε αυτο το μεγαλείο... Χαίρομαι πολυ που είστε κ εσεις κ τα μωρα κ σας καλα! Σαγκρε τόση αδυναμία που εχεις στα αντρακια σου...ξερει ο θεός που τα στέλνει! Περήφανη αγορομανα. Να τους καμαρωσετε τους λεβέντες σας όπως αυτοί επιθυμούν!

Μαμα να σας ζήσει κ εσάς κούκλα μου! Εχουν οι κόρες τη δική τους γλυκα! Για τον μπαμπά δεν το συζητάω... Πάρε κ για εκείνον πάνες! Περιμένουμε κοριτσια οποτε μπορέσετε λεπτομέρειες! Άντε κοριτσια με το καλο κ οι επόμενες!

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Κοριτσια τις ευχες μου απ το καφε Φεβρουαρίου!!!

Να σας ζησουν εσας που νοιωσατε ηδη αυτη τη μαγεια και με το καλο οι υπολοιπες!!

Σας διαβαζω καθε μερα τα φιλια μου σε ολες σας!!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Kitriblue ετοιμάσου για μεγάλες στιγμές με τον γιο... Πάντως εγω κοριτσια αν δεν ειχα τον άντρα μου δεν θα τολμούσα να εχω τόσα παιδια... Ειναι το μεγαλύτερο μου στήριγμα κ ο καλύτερος σύντροφος. Γι αυτο τα καταφέρνω.

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Κοριτσια εχω προβλημα με το pc σβηνει μονο του, εαν τυχον δεν μπορω να μπω θα προσπαθησω απο το κινητο...δεν θα γενναω καπου εδω θα ειμαι.

Χαχαχαχαχαχαχα Zzouzou πέσε για ύπνο!!!!

Καλημέρα κορίτσια!

Πετάχτηκα κι εγώ απο παραδίπλα (από το Νοέμβρη) και σας διαβάζω... Απο τότε που έκανα το πρώτο μου παιδάκι (το 2012), τρελαίνομαι να ακούω για γεννητούρια! Κλαίω απο συγκίνηση! Αφού τον άλλο μήνα, θα μπω στις μανούλες Ιουλιου να πάρω μια γεύση... Εγώ αργώ ακόμα...

Να σας ζήσουν τα μωράκια σας και με το καλό να έρθουν όλα τα θαυματάκια σύντομα.. Να γεμίσουν οι αγκαλιές σας... να γεμίσει η ζωή σας χαρά!!! Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αγάπη από αυτή που νιώθεις για τα παιδάκια σου...

Φιλιά σε όλες τις κοιλίτσες και τα μωράκια! <3 <3

Σε ευχαριστούμε πολυ anath!!!

Με το καλο κ εσυ το μπεμπακι σου !! Κ να χαιρεσαι το πρώτο σου παιδάκι!!!

ναι νομιζω πως δεν υπαρχει μεγαλύτερη ευτυχία!!!

Έχω ανατριχιάσει με τα γεννητούρια και με τη συγκίνησή σας που όλο κλαίτε! Άντε και στα δικά σας όσες μείνατε, όλες μανούλες Ιουνίου παρακαλώ, δεν θέλουμε μεταγραφές και καθυστερήσεις!

Μαμά, να σου ζήσει η κοράκλα!!! Να 'ναι γερή και να τη χαρείτε, να τη ζουλήξετε, να την αγαπάτε μια ζωή!

Σάνγκρε μου, και σ' εσένα τα είπα και στο άλλο θέμα, να σου ζήσει ο μάγκας!!! Με τόσους μάγκες γύρω θα νιώθεις βασίλισσα!!!

Με το καλο κ εσυ κοριτσακι μου!!!

Ναι ναι όπως το λες ! Δε θελουμε μεταγραφές !!! Χαχαχαχχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...