Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

ε ναι ρε παιδι μου αφου σου βγαινουν...ψησε και κανενα καφε (να λεμε και το φλυτζανι) ριξε και καμια νταμα..ετσι για συμπλήρωμα.... όχι καλε δεν θα μας την παρουν την νυφη...μιλαμε για σοβαρη οικογενεια όχι ότι κ ότι...αλλωστε δεσμευτηκαν εγγραφως...τοσους μαρτυρες εχεις...χαχχαα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Συγκινήθηκα τωρα που είδα οτι γέννησε κ η μαμά ... Να σου ζήσει κοπέλα μου η μπεμπουλα κ με το καλο να γυρίσετε στο σπίτι σας !!! Αχ τι καλα 2 γέννες μεσα σε μερικές ωρες ...

ε ναι ρε παιδι μου αφου σου βγαινουν...ψησε και κανενα καφε (να λεμε και το φλυτζανι) ριξε και καμια νταμα..ετσι για συμπλήρωμα.... όχι καλε δεν θα μας την παρουν την νυφη...μιλαμε για σοβαρη οικογενεια όχι ότι κ ότι...αλλωστε δεσμευτηκαν εγγραφως...τοσους μαρτυρες εχεις...χαχχαα

χαχαχαχχαχα......καλε δεν ξερω τα χαρτια, μαλλον πρεπει να μαθω για να εχω ολο το πακετο!Ποτε εχεις γιατρο????εγω την παρασκευη...αντε να δουμε!Με αυτη τη ζεστη δεν την παλευω αλλο!!!!Ετσι παντως απο προαισθημα απλα και μονο Kitriblue παιζει να εισαι η επομενη!

BXYXp3.png

καλα κοριτσακια η mama δεν υπαρχει 4 ωρες μετα τη γεννα μου στελνει μηνυματα!!!! Ένα εχω να σας πω μου στειλε φωτο της μικρης....Δεν υπαρχειιιιι καλε τετοιο κλαμα δεν εριξα ουτε όταν ειδα την ανηψια μου κορίτσια...είναι ένα κουκλακι....πεντακαθαρο προσωπακι...μαλλια για κοτσιδα και πολύ ψηλο μωρακι....φτου φτου να είναι γερη...γεννηθηκε 3280 και 51cm στις 8 παρα 5...

Sangre εχεις πολλες ευχες από mama για το μαγκακι no 2...

Zouzou μου ειπε ότι από δω και περα θα σε φωνάζουμε Zaira....

παντως η μικρη είναι καταληκτικη δεν χορταινω να την βλεπω...κι απορω πως χωρουσε στην κοιλιτσα της αυτό το ζουζουνακι....θαυμα σας λεωωωωωω

εχετε ολες φιλια από mama της μετεφερα τις ευχες σας....μανταμ ζαιρα κανε το θαυμα σου...kitriblue ετοιμασου.... για να το λεει η zouzou κατι ξερει...την Πεμπτη εχω γιατρο...αντε να δουμε τι θα μας πει...εχω σκασειιιιιι...οι μερες και οι νυχτες είναι πια βασανίστηκες...:oops::oops:

Διαφημίσεις

Να σου πω Ζουζου....αμα τελειωσεις με τις προβλεψεις ιουνιου ελα κι απο τον αυγουστο μια βολτα βρε πουλακι μου ειμαστε και 30 μαναδες ζωη να εχουμε :tongue: Τη δικη σου γεννα θα την προβλεψεις λες;;;;μαμα82,μανουλα πια, να σου ζησει η κορακλα σου να την καμαρωνεις παντα.δεν ειναι απιστευτο που το ενα λεπτο εισαι εγκυος και το αλλο μανα;;;;;;;

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Αχ κοριτςια κλαίω συνέχεια!!!!

Τώρα ξύπνησα απο εναν υπνάκο που πηρα κ διαβάζω τα μηνυματα κ κλαίω!!!

Εεεεερε τελικά τι κανει η πανσέληνος!!!!

Τι συγκίνηση ..να ειναι καλοτυχα τα καινούργια μωράκια!! Sangre πραγματικά Μπράβο ρε κορίτσι μου που έγινε όπως ήθελες!! Κλαίω απο χαρά!! Να ζήσει το μαγκάκι μας Νο 2 !!!

Μαμα να σου ζήσει η Μπέμπα σου!!!Παναγία μου τι χαρά!!!!

Zzouzouδεν υπάρχεις απλα !! Πέσε για ύπνο λεμε κ ενημέρωσε μας τι βλέπεις!!!

Κ καλα λεει η Δήμητρα χαρτιά, καφές μάθε !!! Χαχαχαχα

Εντωμεταξύ το προαίσθημα σου με τρομάζει!!

Κοριτςια πηρα το γιατρό το πρωί ....κ μου είπε αν συνεχίσεις έτσι μεχρι το τέλος της εβδομαδας εχεις γεννήσει!! Zzouzou λες να βγει το προαίσθημα;;;;

Απο κεφαλοκλειδώματα δε παίζει!!! Χαχαχα αλλα βαθιά καθίσματα κ περπάτημα ειναι στο καθημερινό προγράμμα...

Συνεχίζω απο το πρωί κ εχω πόνους περιόδου...

Να σου πω Ζουζου....αμα τελειωσεις με τις προβλεψεις ιουνιου ελα κι απο τον αυγουστο μια βολτα βρε πουλακι μου ειμαστε και 30 μαναδες ζωη να εχουμε :tongue: Τη δικη σου γεννα θα την προβλεψεις λες;;;;μαμα82,μανουλα πια, να σου ζησει η κορακλα σου να την καμαρωνεις παντα.δεν ειναι απιστευτο που το ενα λεπτο εισαι εγκυος και το αλλο μανα;;;;;;;

ΧαχαχαχαχαχαχαχαχΧαχ

Ναι Zzouzou πήγαινε κ στο δίπλα καφε !! Εχει δίκιο το marouskaki!!! Ειναι πολλα τα μπεμπακια του Αυγούστου !!!!

Αχ ρε marouskaki τι υπέροχο αυτο που έγραψες...

Τι μια στιγμή είσαι έγκυος κ την άλλη μάνα....

Πωπω πολυ κλάμα ......

marouskaki σε ευχαριστω για την προσκληση...κατσε να μας αποτελιωσω και με την πρωτη ευκαιρια θα μπω να σας παρακολουθησω!:D

dimitra με κανεις και κλαιω ολη μερα σημερα....στηλε τα φιλια της ζαιρα στην mama και στην ομορφη μπεμπουλα της!

kitriblue λες να σε πετυχω και σενα?????????????Οσο για μενα εχω δει ονειρο αλλα δεν το λεω να δω αν με πετυχω!Πρεπει να μαθω για ευακι και constandan....πρεπει να ριξω πολυ υπνο!!!!!!!!!!!

Απιστευτο ρε κοριτσια ολο αυτο...χτες η sangre μας ηταν χαλια ψυχολογικα και μεσα σε λιγες ωρες ολα ηρθαν τουμπα και εχει το μαγκακι της αγκαλιτσα τωρα οπως και η mama!Αντε και καλο κουραγιο και σε μας τις υπολοιπες και καλη λευτερια κοιλουμπες!

BXYXp3.png

Καλημερα κοριτσια.

και πως να μην ειναι καλη η μερα.

δυο ψυχουλες ηρθαν στον κοσμο.

Mama μου εγινες μανουλα ;)να σου ζησει το κοριτσακι σου κοπελα μου.απιστευτη η ευτυχια φανταζομαι.με το καλο να γυρισετε σπιτακι σας.

Sangre μου να σου ζησει το μαγκακι σου κοριτσι μου.να ειναι γερος κ καλοφωτιστος.

απιστευτο γεννησατε με διαφορα ωρων.

με το καλο να γυρισετε σπιτι σας.

αντε κοριτσια παρτε σειρα.

με το καλο οι υπολοιπες.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Διαφημίσεις

Μπαινω απο το καφε Αυγουστου να ευχηθω στα κοριτσια σας! αγωνιουσαμε καιεμεις καθε μερα με τα κοριτσια πρωτα εμπαινα στο δικο σας καφε και μετα στο δικο μας :-P

Sangre Και mama Να σας ζησουν τα μωρακια σας!!! οτι καλυτερο ευχομαι κοριτσια! με το καλο και οι υπολοιπες!

79o6p3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Πετάχτηκα κι εγώ απο παραδίπλα (από το Νοέμβρη) και σας διαβάζω... Απο τότε που έκανα το πρώτο μου παιδάκι (το 2012), τρελαίνομαι να ακούω για γεννητούρια! Κλαίω απο συγκίνηση! Αφού τον άλλο μήνα, θα μπω στις μανούλες Ιουλιου να πάρω μια γεύση... Εγώ αργώ ακόμα...

Να σας ζήσουν τα μωράκια σας και με το καλό να έρθουν όλα τα θαυματάκια σύντομα.. Να γεμίσουν οι αγκαλιές σας... να γεμίσει η ζωή σας χαρά!!! Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αγάπη από αυτή που νιώθεις για τα παιδάκια σου...

Φιλιά σε όλες τις κοιλίτσες και τα μωράκια! <3 <3

dph2p2.pngRGM7p2.png

Έχω ανατριχιάσει με τα γεννητούρια και με τη συγκίνησή σας που όλο κλαίτε! Άντε και στα δικά σας όσες μείνατε, όλες μανούλες Ιουνίου παρακαλώ, δεν θέλουμε μεταγραφές και καθυστερήσεις!

Μαμά, να σου ζήσει η κοράκλα!!! Να 'ναι γερή και να τη χαρείτε, να τη ζουλήξετε, να την αγαπάτε μια ζωή!

Σάνγκρε μου, και σ' εσένα τα είπα και στο άλλο θέμα, να σου ζήσει ο μάγκας!!! Με τόσους μάγκες γύρω θα νιώθεις βασίλισσα!!!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Αχ κοριτςια κλαίω συνέχεια!!!!

Τώρα ξύπνησα απο εναν υπνάκο που πηρα κ διαβάζω τα μηνυματα κ κλαίω!!!

Εεεεερε τελικά τι κανει η πανσέληνος!!!!

Τι συγκίνηση ..να ειναι καλοτυχα τα καινούργια μωράκια!! Sangre πραγματικά Μπράβο ρε κορίτσι μου που έγινε όπως ήθελες!! Κλαίω απο χαρά!! Να ζήσει το μαγκάκι μας Νο 2 !!!

Μαμα να σου ζήσει η Μπέμπα σου!!!Παναγία μου τι χαρά!!!!

Zzouzouδεν υπάρχεις απλα !! Πέσε για ύπνο λεμε κ ενημέρωσε μας τι βλέπεις!!!

Κ καλα λεει η Δήμητρα χαρτιά, καφές μάθε !!! Χαχαχαχα

Εντωμεταξύ το προαίσθημα σου με τρομάζει!!

Κοριτςια πηρα το γιατρό το πρωί ....κ μου είπε αν συνεχίσεις έτσι μεχρι το τέλος της εβδομαδας εχεις γεννήσει!! Zzouzou λες να βγει το προαίσθημα;;;;

Απο κεφαλοκλειδώματα δε παίζει!!! Χαχαχα αλλα βαθιά καθίσματα κ περπάτημα ειναι στο καθημερινό προγράμμα...

Συνεχίζω απο το πρωί κ εχω πόνους περιόδου...

Ποσο εισαι ακριβως κοριτσι;;;ποσο συχνοι ειναι αυτοι οι πονοι;;;

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...