Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αντε sangre βουρ...δωσε μαγκακι... κοριτσια οσον αφορα το νοσοκομειο ο λογος που θα το παλεψω για εκει ειναι το θεμα που εχω με την πηξη του αιματος...λογω θρομβοφιλιας κανω καθε μερα αντιπηκτικη..στην κλινικη δεν υπαρχει μοναδα αιμοδοσιας κ δεν ξερουμε εαν θα υπαρχει αιματολογος σε περιπτωση που κατι χρειαστει...αυτα μου δημιουργουν μια ανασφαλεια..γι αυτο κ σκεφτομαι εντονα το νοσοκομειο που οτι κ να προκυψει εκρι θα καταληξω..kidenio μια χαρα τα πατε φτου!! Τα κοριτσια ποτε τελιωνουν σχολειο??

Αντε βρε μανουλες θα έχουμε διπλά γεννητούρια αύριο! !!!Με το καλό τελείωσαν τα ψέματα! !!! Για μένα λάθος συναγερμός! Έχω αρκετές συσπάσεις αλλά ακανονιστες. ..Να είστε καλά και να μας ενημερώσετε για τα μικρακια σας! !!! Με το καλό! !!!

Διαφημίσεις

Σανγκρε παρε τον γιατρο σου τηλ. Εγω με 4 διαστολη κ μικροπονακια δεν θα περίμενα ... Μην σε πιάσουν τίποτα δυνατοί πονοι απότομα κ δεν προλαβεις να πας ουτε στην κλινικη .

μαρουσκακι μου τις ευχες σου καρδουλα μου!!!! ναι ρε κοριτσια το νοιωθω πολυ κοντα αν συνεχισει ετσι την κανω αλλα ειναιν τοσο ελαχιστος ο πονς δηλ κοψιμο να χα περισσοτερο θα πονουσα

Κοιτα...στον τριτο λιγες μερες πριν γεννησω ημουν ετοιμη να ξεκινησω γισ νοσοκομειο γτ ειχα συσπασεις συχνες οι οποιες κοπηκαν ξαφνικα.παρακολουθησε τις λιγο να δουμε πως παει....βεβαια ειναι κι η διαστολη εσενα στη μεση..

.εφτασες 4 κι ουτε καταλαβες..μηπως κανεις κ ηπιους πονους γεννας μαρη;;;να σου πω μην περιμενεις πονους σαν της προκλησης....εδω μιλα η φυση ετσι;ηπιοι και σιγα σιγα πιο εντονοι και πιο συχνοι και μεγαλυτερης διαρκειας....ευχες καιπροσευχες ο,τι θες κοριτσι μου!!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Κοριτσια μολις μου εγραψε η mama...ειναι στην κλινικη ξεκινησε η διαδικασια της προκλησης κ τωρα για 2 ωρες θα μεινει ξαπλα...στη συνεχεια θα παει για προετοιμασια (κλισμα-ξυρισμα κλπ) ειναι καλα ..δεν ποναει..τα υγρα που ειχε ηταν απο τον τραχηλο ο οποιος αρχισε ν μαλακωνει...εχει συσπασεις κ πιεζοντας το στηθος εβγαλε σταγονες γαλα.. γενικα ηταν πολυ χαλαρη...μολις εχω κατι νεοτερο θα σας πω...sangre της εγραψα κ για σενα κ σου ευχεται με το καλο!!

Καλημερα κοριτσια.

Mama μου ελπιζω να πηγαινουν ολα καλα μεχρι στιγμης.συντομα θα εχεις το ζουζουνι σου αγκαλια εκτος κ αν εχει γινει ηδη.σε σκεφτομαι κοριτσακι μου.dimitra να μου την φιλησεις.

Sagreluna μου κοριτσι μου σου ευχομαι επισης με το καλο να ερθει το μωρακι σου.

φιλια σε ολες καλο ξημερωμα να εχουμε.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Διαφημίσεις

καλημερα κορίτσια! Δεν ειχα καποιο νεοτερο από τη mama μεχρι στιγμης..παντως ο αντρας της εχει το τηλ μου και θα μου στειλε μνμ μολις γεννησει με το καλο...ελπιζω να μην ταλαιπωρηθηκε το κοριτσι μας....Annoula κι εσυ πρωινη πρωινη...το τικερακι σου μηπως θελει αλλαγη??? χαχαχ που να προλάβω πες... ρε κορίτσια εβγαλα πριν 2-3 μερες κατι πολύ μικρα σπυρακια στα ποδια στο επανω μερος του πελματος...αχρωμα (ουτε κοκκινα ουτε ασπρα) και μιλαμε για τρελη φαγουρα...με πεθαναν..υπεθεσα ότι ισως να με ερεθισε η σαγιοναρα που φοραω διοτι ηταν ακριβως στα σημεια που το λαστιχο ακουμπα στο ποδι...και ξυπναω σημερα κι εχω βγαλει και στο αριστερο χερι...περιμενω να περασει η ωρα να κλεισω ραντεβού σε δερματολογο διοτο με πεθαναν στο ξυσιμο...είναι καποια άλλη που ειχε κατι αντιστοιχο? θα τρελλααααθωωω όλα τα κουλα σε μενα θα τυχουν πια αυτόν τον μηνα... παρεπιπτοντως πολυς πονος περιοδου και χθες βραδυ...τι γινεται με δουλευει για τα καλα η κορη μου...

Κορίτσια μου καλημέρα!!! Δεν γέννησαν ακόμα !!! Είμαστε σε καλό δρόμο έχουμε καλή διαστολή ο τράχηλος κομπλε και θέλουμε να κατέβει το κορίτσι μου!!! Δεν θέλω να σας αγχωσω αλλά πονεσα αρκετά και δεν την παλεψα και έκανα επισκληριδιο!!! Μεγάλη ανακάλυψη!!!

Θα προσπαθήσω αργότερα να σας πω Πως πάμε!!! Έχει χαλιά σημα

yk1yp3.png

Κοριτσια με την σκεψη σας ήμουν ολη νύχτα! Με το καλο Μαμα! Σαγκρε εσυ πως είσαι; Πάντως ειναι αλλα πλάσματα τα αγόρια... Λες κ ειναι πιο αγαθά ακομη κ τώρα που ειναι νεογεννητα. Επίσης ο τρόπος που με γραπωνει οταν θηλάζει ειναι συγκινητικός... Εχει τα χεράκια του λες κ φοβάται μην φύγω. Τραβάει μπλούζες, χαϊδεύει... Ειναι γλυκας!

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Καλημεεεεερα!!!

Αχ λέτε η μαμα κ η Sangre να κρατούν τα μπεμπακια τους τώρα;;;

Μπράβο ρε Sangre !!! 4 διαστολή χώρισαν το πάρεις είδηση , μακάρι όλες έτσι!!! Να δεις κ τα πονάκια που ένιωθες ειναι πονοι γεννας. Καλα κ τώρα που γράφω μπορεί κ να κρατάς το μαγκάκι Νο 2!!!

Μαμα Επισκληριδιος παιδι μου !!! Εύγε!! Γελάω εντωμεταξύ που ενω γεννας εχεις το κουράγιο να γράψεις!!!! Λογικά τώρα κρατάς τη μπεμπουλα σου αγκαλιά!!!

Δημητρα δεν εχω ιδέα με τα σπυράκια...εχω εχω λίγα κόκκινα στην κοιλιά αλλα δεν εχω κανει κατι..

Πολυ συγκίνηση κοριτςια...πολυ...

Εγω πάλι εχτες έπεσα πολυ νωρίς γιατί ειχα συσπασεις συνέχεια ακανόνιστες με πόνο περιόδου παρα πολυ....κ χαμηλά...

Σημερα ξύπνησα κ πάλι νοιωθω πόνο περιόδου.. Θα πάρω το γιατρό αν ειναι να δω τι γινεται....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...