Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Καλημερα Christab! Να σε ρωτήσω τι ακριβως κανεις για την εξεταση της κυστικης ίνωσης; Υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που την κανεις;

λοιπόν η εξέτσαη της κυστικής ίνωσης είναι αιματολογική εξέταση και την κάνω στα πλαίσια του προγεννητικού ελέγχου. είναι σχετικά καινούργια εξέταση στην Αμερική είναι υποχρεωτική στον προγεννητικό από το 2011. η κυστική ίνωση είναι η 2η πιο συχνή ασθένεια μετά την μεσογειακή αναιμία, και δυστυχώς είναι θανατηφόρα με προσδόκιμο μέσο όρο ζωής γύρω στα 35-40 χρόνια και έτσι όπως εξεταζόμαστε για μεσογειακή αναιμία στον προγεννητικό έτσι καλό είναι να εξεταζόμαστε και για κυστική ίνωση. δεν την συστήνουν όλοι οι γιατροί βέβαια αλλά επειδή ο δικός μου, μου σύστησε να την κάνω θα την κάνω.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

νία μου εγώ δεν έχω φουσκώσει καθόλου παρόλο που λένε ότι στην 2η εγκυμοσύνη ενδέχεται να φουσκώσεις πιο γρήγορα!

στην δευτερη μου εγκυμοσύνη είχα φουσκωσει πριν το τεστ!

τώρα που είναι η τρίτη μου δεν έχω φουσκώσει ιδιαίτερα!

όσο αφορά την κυστική ίνωση απότι κατάλαβα σε λίγο θα γίνει εξέταση ρουτίνας της εγκυμοσύνης.. στοιχιζει ακριβα;;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

αυτό πιστεύω. πως σταδιακά θα γίνει εξέταση ρουτίνας. η αλήθεια είναι πως στοιχίζει αρκετά και δεν γράφεται όπως οι υπόλοιπες εξετάσεις. σε ιδιωτικά κέντρα η τιμή τσούζει πολύ, στα δημόσια νοσοκομεία είναι πιο οικονομικά.

αυτό πιστεύω. πως σταδιακά θα γίνει εξέταση ρουτίνας. η αλήθεια είναι πως στοιχίζει αρκετά και δεν γράφεται όπως οι υπόλοιπες εξετάσεις. σε ιδιωτικά κέντρα η τιμή τσούζει πολύ, στα δημόσια νοσοκομεία είναι πιο οικονομικά.

όσες έχετε ήδη ένα παιδάκι το έχεις ανακοινωσει στο παιδακι σας οτι θα αποκτησει αδελφακι ή ακομα;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εμεις το έχουμε πάρει λίγο απο φόβο... Με τις δυο προηγούμενες αποβολες δεν τολμάμε να πούμε τίποτα στα κοριτσια! Αυτές βέβαια βλέπουν την κοιλιά μου αλλα δεν έχουμε πει κάτι. Θα αργήσουμε πάντως να το πούμε... Όσο πιο πολυ μπορούμε...

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

αχ κοριτσια εχω ξεφυγει ολο λεω στον αντρα μου οτι θελω και τριτο και αυτος μου λεει οτι τα σκουφακια εχουν ακρυβινει οποτε θα γινει και τεταρτο και πεμπτο... χιιχχιχιχι!

Εμεις το έχουμε πάρει λίγο απο φόβο... Με τις δυο προηγούμενες αποβολες δεν τολμάμε να πούμε τίποτα στα κοριτσια! Αυτές βέβαια βλέπουν την κοιλιά μου αλλα δεν έχουμε πει κάτι. Θα αργήσουμε πάντως να το πούμε... Όσο πιο πολυ μπορούμε...

ουτε εγώ το είπα ακόμα kidenio! μαλλον μετά την αυχενική θα το πώ.. ή μπορεί και μετά την αυριανή επίσκεψη δεν ξέρω θα δώ..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

καλημέρα κορίτσια! τι κάνετε; πως ειναι ο καιρός σας? εμάς σήμερα είναι λίγο μουντός και έχει πέσει λίγο η θερμοκρασία νομίζω!

σήμερα έχω γιατρόοοοο!!! και αγωνιώωωωωω!! αχ Παναγίτσα μου να είναι όλα καλα!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!

χαθηκα λιγο .μια οι ανακατωσουρες,μια ο μικρος που μαλλον πεταει τα πανω δοντακια κ γκρινιαζει...

χθες μπηκα στον 3ο μηνα.πηγα κ στην γιατρο κ ολα καλα!

και...εχω διδυμα!!!!! η κληρονομικοτητα μας την εκανε!!

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

καλημερα κοριτσια!

χαθηκα λιγο .μια οι ανακατωσουρες,μια ο μικρος που μαλλον πεταει τα πανω δοντακια κ γκρινιαζει...

χθες μπηκα στον 3ο μηνα.πηγα κ στην γιατρο κ ολα καλα!

και...εχω διδυμα!!!!! η κληρονομικοτητα μας την εκανε!!

καλημέρα Δήμητρα!! επιδημία με διδυμάκια έχουμε?? πολλές έχω ακούσει με δίδυμα τελευταία!! τι καλα!!! κ εγώ μπήκα στον 3ο στις 10 του μήνα και από τότε έχω τάσεις λιποθυμίας σαν αδυναμία δεν ξέρω.. σήμερα έχω γιατρό εγώ να δώ το σπορινι και αγχώθηκα!! τώρα που μπήκες στον 3ο δεν αραίωσαν οι ανακατωσούρες;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Κοριτσια καλημερα! Δήμητρα συγχαρητήρια! Έχουμε κ ίδια ΠΗΤ! Δεν τα είχατε δει στον πρώτο υπερηχο; Νια όλα καλα να πανε σημερα!

ουτε κανονισμένα να τα είχατε kidenio!! τι σύπτωση!!

αχ ευχαριστώ!! αγωνιώ!! χαχα!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

οχι! ηταν το ενα πισω ακριβως απ το αλλο!! μα κ μενα μου χε φανει μεγαλος ο σακος την 4η βδομαδα που χα παει!!!!

ανακατωσουρες εχω ακομα....... οχι εντονες αλλα εχω..

kidenio, ποιος ειναι ο γιατρος σου;;

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...