Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εδω ειμαι και εγω...τι εχασα?????????????

sangre μου ειδες?????τσαμπα το ανχος και η στεναχωρια!την εχει κανει την δουλεια το μπεμπε!!!!!!!Μπραβο κοριτσια μου ομορφια....λετε να βγει το ονειρο??????????Μακαρι για να μου ξελαφρώσετε και οι δυο!!!!!!!!

dimitra συγνωμη αλλα γελασα???????κοριτσι μου εσυ εισαι ικανη να εχει διαστολη 10, με πονους αφορητους και να πλενεις μπαλκονια!

mama μου μακαρι να ειναι απο τον τραχηλο για να μην δυσκολευτης καθολου!

BXYXp3.png

ε τι ριχνω εναν ικαριωτικο και φευγω! χαχαχαχαχαχα! εσυ πηγες γιατρο σημερα δεν ειχες;

χαχαχα, ναι σήμερα πήγα, όλα καλά, αλλά μην καταχρώμαι το θέμα σας, έχετε και γεννητούρια! Μπες στο άλλο, να τα δεις τα δικά μου και τα τσαλίμια του μπόμπιρα!

Ασε zouzou μ εχει πιασει φρικη...τι να πω οι ορμονες μου χορευουν...και να πω την αληθεια γενικα ειμαι της καθαριοτητας αλλα οχι ετσι...

Δήμητρα, κι εγώ γέλασα πολύ! Nesting (διάθεση φωλιάσματος) λέγεται αυτό που σε έχει πιάσει και σε λίγο ευτυχώς θα σου έχει πάρει το μωρό το μυαλό από το καθάρισμα! :D

tt1e3

Διαφημίσεις

Didi καψιμο εγκεφαλου απο τη χλωρινη μυριζομαι οτι μου συνεβη...δεμ καταχραζεσαι καθολου το θεμα μας...αλλωστε ολες εδω στην ιδια κατηγορια ανηκουμε...ολα καλα με το γιατρο???

Didi καψιμο εγκεφαλου απο τη χλωρινη μυριζομαι οτι μου συνεβη...δεμ καταχραζεσαι καθολου το θεμα μας...αλλωστε ολες εδω στην ιδια κατηγορια ανηκουμε...ολα καλα με το γιατρο???

χαχα! Εμένα ακόμη δεν με έπιασε η διάθεση για καθάρισμα στο παιδικό (αν και σε λίγο προβλέπω καμία μέρα να κάνουμε ντου μπας και το αδειάσουμε από τα άχρηστα πράγματα, αλλά το μπάνιο έχω αρχίσει να το γλύφω...

Αν και χθες με έπιασαν τα κλάματα ότι κάτι έχει το μωρό και δεν κουνιέται πολύ (λες και δεν έχει σχέση ότι τρέχαμε όλη μέρα :roll:) όλα ήταν τέλεια!

Φτάσαμε αισίως τα 914 γρ. και αν συνεχίσει έτσι και είναι τελειόμηνος, προβλέπω να τα πιάνουμε τα 4 κιλά! Κουνιόταν όλη την ώρα, τέντωνε τα χέρια του σαν να έκανε ανάταση, στριφογυρνούσε και το αστείο είναι ότι καταλάβαινα το 1/10 των κινήσεων που ένιωθα! Θέση δεν έχει πάρει, αλλά έχουμε πολύ χρόνο ακόμη, είμαστε μόλις 26 εβδ. :D

tt1e3

Mama ευχομαι μεσα απο την καρδιά μου ολα να πανε καλα αύριο! Έφτασε λοιπόν η στιγμή που θα γνωριστεις με την πριγκίπισσα σου... Θα δεις θα ανοίξει τις ματαρες τις κ θα σε κοιτάξει κ εκεί θα αρχίσουν ολα...

Σαγκρε καλα ρε θηρίο 4 διαστολή κ θες να πας στο χορευτικό; Την ώρα που θα χορευεις θα βγει ο σπόρος! Γι αυτο τους βγάζεις χορευταραδες εσυ! Τον ξέρουν τον χορό απο την κοιλια! Σας βλέπω να γεννάτε μαζί με τη μαμα!

Τα αλλα κοριτσια Kitriblue Δημητρα ζουζου κοντευετε κ εσεις... Δημητρα κ εσυ θεσσαλονικη ε; Που γέννας;

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Didi εχεις ακομη χρονο για καθαρισμα κ ξεκαθαρισμα...μια χαρα ο μπουμπουκος θα βγει ζουμερος! Ποτε εχεις πητ? Σε λιγο καιρο θα νιωθεις ολες τις κινησεις του...kidenio ο γιατρος μου ειναι σε 3 κλινικες...λεω να το παλεψω ομως για νοσοκομειο...χωρις αυτον..σε οποιο εφημερευει...τωρα αν με πιασει τιποτα τελευταια στιγμη δεν ξερω...εσεις πως ειστε πως τα πατε??

να μαι κι εγω...γυρισα πηρα το γρυλο κι ηρθα ναι εν ολιγοις μου ειπε πως εχω διαστολη 4 και πως θα μπορουσα να γενναω τωρα και οτι ως την πεμπτη αν δεν με εχουν πιασει οι πονοι να κανω εισαγωγη γιατι θα γεννησω στο αυτοκινητο. Ολα καλα και μετα μου λεει ε θα κανουμε και μια μικρη προκληση... γρυλος! ε λιγο γιατι γιατρε σας περισευει μα γιατι να μην βοηθησουμε μου λεει καλα μην το συζηταμε αφου παν ολα καλα μπορει και να μην προλαβεις. Τεσπα εγω πιστευω πως θα βγει τοσο γρηγορα που τα αλλα ειναι ψιλα γραμματα. Μαμα λες οντως να γεννησουμε με διαφορα ωρων;

Αχ θα τρελαθώ!!! Θα εχουμε γεννητούρια!!! Sangre μου !! Διαστολή 4 !!!

Λες μεχρι αύριο να εχεις γεννήσει κ εσυ ;;; Μαζι με τη μαμα;;;

Αχ μπράβο ρε κοριτσακι μου !! Είδες;; Ολα καλα !!

Η πανσέληνος κοριτςιαααααααα !! Δώσε φεγγάριιιιι !!!!

Διαφημίσεις

Didi εχεις ακομη χρονο για καθαρισμα κ ξεκαθαρισμα...μια χαρα ο μπουμπουκος θα βγει ζουμερος! Ποτε εχεις πητ? Σε λιγο καιρο θα νιωθεις ολες τις κινησεις του...kidenio ο γιατρος μου ειναι σε 3 κλινικες...λεω να το παλεψω ομως για νοσοκομειο...χωρις αυτον..σε οποιο εφημερευει...τωρα αν με πιασει τιποτα τελευταια στιγμη δεν ξερω...εσεις πως ειστε πως τα πατε??

Έχω ΠΗΤ στις 24/09, οπότε ο καιρός είναι άπλετος! Έχουμε αγοράσει και όλα τα μεγάλα πράγματα και αρχίζουμε το fun shopping, δηλαδή τα ρουχαλάκια κ.λπ.!

Κι εγώ Θεσσαλονίκη είμαι. Η γιατρός μου ξεγεννάει σε όλες τις κλινικές και (αν εφημερεύει το νοσοκομείο) και στο Παπαγεωργίου, όπου είναι επιστημονικός συνεργάτης, το οποίο δεν προτιμά, γιατί είμαστε στη διακριτική ευχέρεια του εφημερεύοντος γιατρού.

Όμως, επειδή θέλω τον άντρα μου μέσα οπωσδήποτε, αποφασίσαμε το ιδιωτικό και λόγω απόστασης και της ύπαρξης εντατικής νεογνών, καταλήξαμε στο Γένεσις.

Πάντως μην ανησυχείς πολύ. Η μαμά μου γέννησε 4 παιδιά σε νοσοκομεία, χωρίς το γιατρό της. Το στερνοπούλι μας γεννήθηκε πρόωρα στη Ζάκυνθο, μάλιστα σε διακοπές και όλα πήγαν καλά!

tt1e3

Ευχομαι να πανε ολα καλα Δημητρα! Μπραβο πάντως για το θάρρος σου! Εγω την πρωτη φορά φοβόμουν πολυ κ ήθελα οπωσδήποτε τον γιατρό μου! Στις επόμενες γέννες ούτε που με ένοιαζε!

Εμεις εδω υποφέρουμε απο έλλειψη ύπνου... Δεν ειναι μόνο τα μωρα, ειναι κ τα κοριτσια που εχουν σχολεία κ δραστηριότητες. Ελπίζουμε κ προσευχόμαστε να μεγαλώσουν τα διαστήματα που κοιμούνται τη νύχτα. Κατά τ αλλα τα μωρα μεγαλωνουν πολυ! Έβαλαν σε τέσσερις εβδομαδες 800 γρ ο καθένας!

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Mama!!! Λες να έφυγε το πώμα κ να μην προλάβεις να κανεις πρόκληση;;;

Αχ τι συγκίνηση ειναι αυτη;; Μια με σένα μια με τη Sangre...

Πολυ κλάμα !!

Με το καλο κοριτσακι μου !! Με ΄ενα γέλιο!!!! Να κρατάς τη μπεμπουλα σου κ να νοιωθετε μια ζωή ευτυχία!!!

ω μπραβο κιντενιο συγχαρητηρια για όλα 800 γρ διδυμα με θηλασμο αυτο ειναι θαυμα ελα ξερεις εσυ μεγαλωνουν γρηγορα μετα ποιος σε πιανει... ο γιος σου ο μονακριβος τι λεει; ε πες μου τωρα δεν ειναι ερωτας;

Dimitra!!! Ασε τις δουλειές παιδι μου!!! Χαχαχαχα τι σε έπιασε ;;;

Μαράκι μου μπράβο κορίτσι μου!!! Άντε καλή αρχή στις βόλτες!!!! Τι ομορφα νέα!!!!

Kidenio πως είσαι;;;

Τη νικηαντωνια σκέφτηκα τώρα , ελπίζω ολα καλα με τη μπεμπουλα της... Μακάρι μαμάς ενημερώσει σύντομα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...