Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

καλα συμπεθερα σας σιαβαζω και εκει να δεις κλαμα απο συγκινηση!!!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!

θα μπω σημερα 10 και μιση αλλα μαλλον μεχρι αυριο δεν προβλεπεται γεννα , οταν παω στο δωματιο αν δεν την παλευω θα στειλω στην Δημητρα να σας πει και την επομενη μερα θα σας πω αναλυτικα!!!

σημερα για οσο μπορω και μεχρι να γεννησω οσο μπορω θα σας μιλαω!!!

ζωντανη αναμεταδοση!!! χαχα

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλα συμπεθερα σας σιαβαζω και εκει να δεις κλαμα απο συγκινηση!!!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!

θα μπω σημερα 10 και μιση αλλα μαλλον μεχρι αυριο δεν προβλεπεται γεννα , οταν παω στο δωματιο αν δεν την παλευω θα στειλω στην Δημητρα να σας πει και την επομενη μερα θα σας πω αναλυτικα!!!

σημερα για οσο μπορω και μεχρι να γεννησω οσο μπορω θα σας μιλαω!!!

ζωντανη αναμεταδοση!!! χαχα

ΟΚ αγαπη εδω θα ειμαι και θα περιμενω!!!!!!!!Φανταζεσε??????????Να βαζαμε και καμερα...χαμος θα γινοταν!:tongue::tongue::tongue:

BXYXp3.png

Κορίτσια μου, σας γράφω για να ευχηθώ στη mama82 μέσα από την καρδιά μου με το καλό και με έναν πόνο! Σου εύχομαι το μωράκι σας να είναι γερό και εσύ όσο πιο ξεκούραστη γίνεται, για να το χαρείς! :D:D

Απ' ό,τι είδα θα γεννήσεις στο Γένεσις τελικά. Όταν βρεις χρόνο, πες μας και δυο λόγια από την εμπειρία σου, για να ξέρω κι εγώ τι θα αντιμετωπίσω όταν έρθει κι εμάς η ώρα μας...

tt1e3

λοιπον με πιανει ενας πονος και λεω ωχ λες? δεν εχω σφουγγαρισει...όχι τωρα όχι τωρα.... κι αρχιζω σφαδάζοντας να σφουγγαριζω ολο το σπιτι...μετα πλυσιμο μπαλκονια και 2-3 πιατα που ειχα....εχω καταντησει υστερω...ότι θα με πιασουν οι πονοι και θα αφήσω το σπιτι ακαταστατο...λες και ποιος θα το δει...ο αντρας μου κ η μαμα μου θα ναι μονο εδώ...ο αντρας μου πια με φωναζει κατακουζινο...λεει αυτα δεν είναι φυσιολογικα πραγματα...μια χαρα τα ψαρακια κορίτσια...ηρθε και η ξαδερφη μου μια βολτα φαγαμε μαζι ηπιαμε και καφεδακι κι εφυγε... καλα mama εννοείται ότι θα είμαι συντονισμενη...τοση αφοσιωση όπως όταν το 2004 ο Σακης ηταν στην eurovision...θα κρατω ενημερα τα κορίτσια... υπόσχομαι!! Να σου ευχηθω κοριτσι μου όλα με το καλο! Να βγει με μια ανασα το ζουζουνακι σας....γερο και ζωηρο...όλα θα πανε τελεια δεν θελω να αγχωνεσαι... Maraki τι ωραια που κανατε την πρωτη σας βολτα! Χαιρομαι που εισαι καλα κοριτσακι...9 κιλα ρε θηριο μπραβο....μας δινεις κουραγιο!!!

Διαφημίσεις

Δήμητρα μου θυμίζεις εμένα με τις δουλειές ... Όταν πήγα να γεννήσω θα ξεκινούσαμε απο το σπιτι κατα τις5μιση τα ξημερώματα για την κλινική κ εγω σηκώθηκα απο τις 4 για να σιδερωσω τα τελευταία ρούχα κ ναι αλλάξω τα σεντόνια μας λες κ δεν θα τα έκανε η μαμά μου τις μερες που θα έλειπα ... Χαλάρωσε τωρα με τις δουλειές να είσαι ξεκούραστη όταν έρθει το μωρο κ όλο κ κάποιος θα σου τα κάνει μετα .

Ενταξει Μαρακι να μη νιωθω ότι είμαι μοναδικη περιπτωση!!! Αφου του ελεγα προχθες...ε καλα όταν σπασουν τα νερα δεν θα φυγουμε κατευθείαν...να προλάβω να κανω ένα μπανακι πρωτα...

didi με το καλο και το δικο σου μωρακι!!! ευχαριστω πολυ!!! εννοειται πως θα σας πω τι παιζει να ξερετε!!!

Δημητρα ολες το ιδιο ειμαστε τελικα!!! κι εγω ξεπατωθηκα και κανει και ζεστη πολυ αλλα τελειωσα μολις εκανα και το μπανακι μου και προσπαθω να σκεφτω τι ξεχναω....μπορει και τιποτα αλλα ξερετε πως ειναι!!!

εν τω μεταξυ πριν εκανα μπανιο τον σκυλο μου και μετα καθαρισα ολο το μπανιο ε σκυψε σκυψε τα ψιλοεπαιξα , οταν τελειωσα εγκαινιασα την τουαλετα με ενα κατουρημα (τι πρωτοτυπο!!!!) και οταν σκουπιστηκα ειχα διαφανα υγρα σαν το ασπραδι του αυγου!! (σορρυ για την περιγραφη)!!! λετε να ηταν η ταπα απο τον τραχηλο και να γινε το θαυμα και να μην ζοριστω τοσο να ανοιξει;;; μακαρι!!! θα το πω στον γιατρο μου και αφου θα το φαω το χερι μου και σημερα θα το τσεκαρει!!! χαχα

Δημητρα ευχαριστω και για τις ευχες σου!!!

ευχαριστω τοσο πολυ ολες σας και ευχομαι τα ιδια και καλυτερα σε σας!!!!! να στε καλα!!!

Σαγκρε δεν ξεχναω θα μπαινω απο το κινητο να δω τι εγινε με τον γιατρο!!! αντε εγω κοπελια ξεκιναω ξεκινα κι εσυ!!!! να βγει και το ονειρο της συμπεθερας!!! χαχα

yk1yp3.png

να μαι κι εγω...γυρισα πηρα το γρυλο κι ηρθα ναι εν ολιγοις μου ειπε πως εχω διαστολη 4 και πως θα μπορουσα να γενναω τωρα και οτι ως την πεμπτη αν δεν με εχουν πιασει οι πονοι να κανω εισαγωγη γιατι θα γεννησω στο αυτοκινητο. Ολα καλα και μετα μου λεει ε θα κανουμε και μια μικρη προκληση... γρυλος! ε λιγο γιατι γιατρε σας περισευει μα γιατι να μην βοηθησουμε μου λεει καλα μην το συζηταμε αφου παν ολα καλα μπορει και να μην προλαβεις. Τεσπα εγω πιστευω πως θα βγει τοσο γρηγορα που τα αλλα ειναι ψιλα γραμματα. Μαμα λες οντως να γεννησουμε με διαφορα ωρων;

μαμα οντως αυτο που λες ειναι το πωμα αχ ανοιγει ο τραχηλος τελευταια στιγμη κοπελια τι καλα μωρε; αντε με φαινεται πως θα βγει το ονειρι μανταμ ζαιρα.

Διαφημίσεις

mama και να ξεχασεις τιποτα στο φερμουν οι δικοι σου...αυτό να ναι το θεμα...λες κοριτσακι τα υγρα να ναι σημαδι...αντε μακαρι...καλα sangre διαστολή 4 και δεν καταλαβες τιποτα ρε θηριο...πραγματικα μπορει να γεννησεις οπουδήποτε πολύ γρηγορα...οποτε ασε και τον γιατρο και τον γρυλο του και σκεψου ότι το μαγκακι 2 καταφτανει...σας βλεπω και τις 2 ως αυριο να λετε ότι δεν καταλάβατε πως βγηκε...αντε μακαρι...

Μάμα, σε ευχαριστώ πολύ!

η πλακα ειναι που του λεω δηλαδη αυριο να μη παω χορευτικο; γουρλωσε τα ματια του κοπελια γεννας το καταλαβαινεις; χαχαχχαχαα.

Sangre, είσαι θεά!!! χαχαχα

tt1e3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...