Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

κοριτσια μου γεια σας!!!

καταρχην να καλοσορισω τιν did την τριδυμακια και την σοφια!!! Διδ με το καλο το μωρακι σου και στις αλλες κοπελες να τα χαιρονται και να τους ζησουν!!!

καταρχην τριδυμακια, εχε υποψιν σου οτι εχεις πολυ παραπανω γαλα απο οτι βγαζεις με το θηλαστρο, δεν χρειαζεται να ξερεις ποσο πινει το μωρο εφοσον παιρνει βαρος, για αρχη και μεχρι την εδραιωση που ειναι τουλαχοστον 15 μερες και 20 πρεπει να βαζεις σε καθε θηλασμο το μωρο να θηλαζει για 20 λεπτα απο καθε στηθος, με αυτο τον τροπο θα εδραιωθει ο θηλασμος και θα αυξηθει η παραγωγη και ετσι δεν θα χεις προβλημα, αν θες βεβαια να βοηθησεις τον εαυτο σου μπορεις να παρεις τα χαπια μαγια μπυρας που θα σε βοηθησουν να πετυχεις γρηγοροτερα τον στοχο σου!!! θελει επιμονη και υπομονη!!! βλεπω οτι εχεις διαθεση να το κανεις και θα τα καταφερεις!!! επισης αποφυγε το ξενο γαλα και το μπιμπερο γιατι γινεται συγχιση θηλων και το μωρο μπερδευεται με αποτελεσμα να μην παιρνει το στηθος γιατι κουραζεται ευκολα!!! σε σχεση παντα με το μπουκαλι!!! επικοινωνησε με τα τηλ που σου εδωσαν τα κοριτσσια και για συμβουλες αλλα και για υποστηριξη!!!

επισης η ψυχολογια παιζει σημαντικο ρολο και γιατι το παιδι νιωθει και για την παραγωγη ακομα!!! καλη επιτυχια!!!

Σοφια μπραβο σου που τολμησες την τελευταια στιγμη και αλλαξες γιατρο αλλα και για το vbac!!! ευχαριστω και για αυτο που ειπες για μενα, οντως δεν με ενδιαφερουν τα δωματια αλλα αυτο που νιωθω, ασφαλεια και σιγουρια!!!

δεν φοβαμαι περα απο την καλη αγωνια και ειμαι ετοιμη να ζησω αυτη τη πρωτογνωρη εμπειρια!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σαγκρε τι εγινε σημερα;;; χαλαρωσε και ολα θα ειναι ενταξει, αν θες να κρατησεις το μωρο οσο γινεται και να ρθει μονο του κοιτα να το ελεγχεις τακτικα με τα καρδιοτοκογραφηματα και οταν ερθει η ωρα με το καλο!!! αν και πιστευω πως εισαι πολυ κοντα!!! δεν θυμασαι;;; εμεις θα γεννησουμε με διαφορα ωρων!!!

Συμπεθερα τι κανεις;;; εφτασε η μερα!!! τελικα θα παω στις 10 και 30 , με πηρε τηλ και μου τ αλλαξε επισης μου ειπε οτι συνενοηθηκε με την κλινικη να μου κανουν καλυτερες τιμες για τα νοσηλεια!!!

πολυ χαιρομαι για τον γιατρο μου!!! νιωθω πολυ τυχερη!!! τελευταια στιγμη πηρα την σωστη αποφαση!!!

Δημητρα αν δεν μπορεσω να μπω θα σου στειλω απο το κινητο!!! και θα σου στειλω και αριθμο δωματιου να ρθεις αν μπορεις να με δεις!!! Βεβαια επειδη εχεις και εσυ τα ζορια σου με την εγκυμοσυνη και την ζεστη δεν επιμενω, το αφηνω πανω σου και χωρις παρεξηγηση φυσικα!!! θα χαρω ομως πολυ!!! χαχα

τον καφε μας τον αναβαλλουμε για τον ιουλιο οταν με το καλο εχεις και εσυ την μικρη σου και εχεις συνελθει απο την προσαρμογη και γενικα τα ξενυχτια κτλ κτλ

kirtiblue πως πας;; κανεις και τα βαθια καθισματα μια χαρα!!! οτι μπορεις κανε!!! νομιζω οτι η προκληση ασχετα αν ποναει πολυ καθυστερει και λιγο τον τοκετο!!! θα δουμε.... θα καταθεσω τις εμπειριες μου εν καιρω....

η ξαδερφη μου μου προτεινε τον γιατρο αυτο και την ξεγεννησε στο δευτερο και λεει οτι ειναι ο καλυτερος γιατρος, και οντως αλλα και απο θεμα γεννας ο πιο βοηθητικος!!!

yk1yp3.png

Γειά σας κοριτσάκια! Χάθηκα λόγω δουλειών . τελευταίες μέρες και αρχίζω να αγωνιώ. Βέβαια τώρα που σας γράφω έχω την 4 η συσπαση ανά 30 λεπτό. Να ανησυχώ; και την μικρή την καταλαβαίνω πολύ ζωηρή! Για να δούμε, θα φτάσουμε μέχρι την Δευτέρα? ??? Τρομερή ζέστη σήμερα. ...Πήγα στο σχολείο του γιου μου να πάρουμε τους ελέγχους και νόμιζα θα πέσω κάτω. ..

Σαγκρε τι εγινε σημερα;;; χαλαρωσε και ολα θα ειναι ενταξει, αν θες να κρατησεις το μωρο οσο γινεται και να ρθει μονο του κοιτα να το ελεγχεις τακτικα με τα καρδιοτοκογραφηματα και οταν ερθει η ωρα με το καλο!!! αν και πιστευω πως εισαι πολυ κοντα!!! δεν θυμασαι;;; εμεις θα γεννησουμε με διαφορα ωρων!!!

Συμπεθερα τι κανεις;;; εφτασε η μερα!!! τελικα θα παω στις 10 και 30 , με πηρε τηλ και μου τ αλλαξε επισης μου ειπε οτι συνενοηθηκε με την κλινικη να μου κανουν καλυτερες τιμες για τα νοσηλεια!!!

πολυ χαιρομαι για τον γιατρο μου!!! νιωθω πολυ τυχερη!!! τελευταια στιγμη πηρα την σωστη αποφαση!!!

Δημητρα αν δεν μπορεσω να μπω θα σου στειλω απο το κινητο!!! και θα σου στειλω και αριθμο δωματιου να ρθεις αν μπορεις να με δεις!!! Βεβαια επειδη εχεις και εσυ τα ζορια σου με την εγκυμοσυνη και την ζεστη δεν επιμενω, το αφηνω πανω σου και χωρις παρεξηγηση φυσικα!!! θα χαρω ομως πολυ!!! χαχα

τον καφε μας τον αναβαλλουμε για τον ιουλιο οταν με το καλο εχεις και εσυ την μικρη σου και εχεις συνελθει απο την προσαρμογη και γενικα τα ξενυχτια κτλ κτλ

kirtiblue πως πας;; κανεις και τα βαθια καθισματα μια χαρα!!! οτι μπορεις κανε!!! νομιζω οτι η προκληση ασχετα αν ποναει πολυ καθυστερει και λιγο τον τοκετο!!! θα δουμε.... θα καταθεσω τις εμπειριες μου εν καιρω....

η ξαδερφη μου μου προτεινε τον γιατρο αυτο και την ξεγεννησε στο δευτερο και λεει οτι ειναι ο καλυτερος γιατρος, και οντως αλλα και απο θεμα γεννας ο πιο βοηθητικος!!!

Με το καλό σου εύχομαι καλή μου! Υπάρχουν γιατροί που είναι πάνω από όλα άνθρωποι! Μπράβο τους! !!!

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστω κιντενιο.... φιλακια στα γλυκα σου ζουζουνια.

Αχ μαμα τα χα βαψει λιγο μαυρα αλλα νταξει αισθανομαι καλυτερα το συζητησα με τον καλο μου και εχει την ιδια γνωμη με εμενα. Οποτε ειμαι ηρεμη πλεον...Αντε θα περιμενουμε νεακια αυριο και μη σε πασχολει ο γιατρουλης σου ακουγεται οντως υπεροχος αλλοι αν εβλεπαν κλειστο τραχηλο στις μερες που εισαι θα σε εχωναν για καισαρικη χωρις δευτερη κουβεντα. Αφου θα ειναι κι ο αντρουλης σου μεσα ουτε που θα το καταλαβεις.

mama δεν μπορεις να φανταστεις ποσο χαρουμενη ειμαι που σε νιωθω οτι πετας!!!!!!Γιατι ειμαι σιγουρη οτι εχει φωτιστει το προσωπο σου απο ηρεμια και ευτυχια!!!Μπραβο κουκλα μου και στο γιατρο σου...τελικα υπαρχουν ακομη ανθρωποι!Να ξερεις θα με φαει η αγωνια!

ευακι μου μακαρι κοριτσι μου!!!!!!!!

Και εγω πριν απο λιγο ενω ετρωγα με επιασε μια συσπαση με πονο περιοδου μαζι μπορω να πω οτι πονεσα αρκετα και σταματησα το φαγητο!Αλλα δεν νομιζω...!!!!!!!

BXYXp3.png

σας ευχαριστω πολυ ολες!!! κοριτσια λετε να μας κανουνε εκπληξη τα μπεμπακια!!! μακαρι και με το καλο!!!

Ζουζου οντως πεταω!!! ειμαι ηρεμη!!! αν ηξερα οτι θα ανακουφιστω τοσο δεν θα σκεφτομουν απο την αρχη τιποτα!!!

ηρθε και η μανουλα μου και πινουμε καφεδακι!!!

ολα καλα και με τις τελευταιες δουλειες!!!

ευτυχως εκανα το σπιτι εχθες γιατι η ζεστη που εχει σημερα δεν παλευεται!!!!

καθομαι χωρις να κανω κατι και σταζω!!!

Δημητρα που εισαι σημερα;;; στο γενεσις ναι!!! θα ενημερωσω εγκαιρως!!!

Ευη παει το σχολειο για φετος!!! πως τα πηγε ο γιος σου;; πρωτη ταξη τελειωσε ε;; αντε τωρα καλο καλοκαιρι!!!

yk1yp3.png

ναι ζουζου Αθηνα ειμαι κοιτα κιτριμπλου οντως οι πονοι ειναι λιγο πιο εντονοι γιατι δεν ειναι φυσικοι γι αυτος τρως και μια επισκληριδιο κραταει παραπανω ωρες γιατι αργει να σε πιασει νταξει για πρωτη γεννα δεν ειναι τρομερο γιατι οι πρωτοτοκες εχουν πιο σκληρο τραχηλο και αργουν περισσοτερο. Αλλα σε δευτερη γεννα οταν αυτο το σωμα εχει μαθει να βγαζει εν απραγματικο γιγαντακι ε δε νομιζω πως δικαιολογειται... Εσενα στις ποσες εβδομαδες θα σε βαλει με προκληση σου ειπε;

Εμενα μου είπε 3 ιουλιου με πρόκληση αν δεν εχει έρθει μεχρι τις 27 ιουνιου . Κ τοτε θα ειμαι στις 41 εβδομαδες...σε καταλαβαινω , εχεις δίκιο...τώρα ως δευτερότοκη το σώμα σου θυμάται...τίποτα , θα. Πας σημερα ηρεμη κ θα του κανεις την κουβέντα κ του τονίσεις τις σκέψεις σου. Αυτο θελεις κ ειναι δικαίωμα σου!! Τουλαχιστον να σου αιτιολογήσει για ποιο λόγο το λεει.

Τώρα διάβασα κ το επόμενο σου μην.

Μπράβο στον αντρουλη σου!!! Τι καλα όταν εχουμε τη συμπαράσταση τους κ μας ηρεμούν!!

Διαφημίσεις

Mama!! Ποσό πολυ χαίρομαι για σένα! Μπράβο στο γιατρό σου! Άνθρωπος πανω απ ολα !! Εχει δίκιο η Sangre ,ειναι πολυ καλός ! Άλλοι θα πήγαιναν για ΚΤ!!

Τι ομορφα αύριο θα κρατάς τη μπεμπουλα σου!!! Αχ τι ομορφα ! Συγκινούμαι !!!

Εγω κοριτςια τι να σας πω... Απο το πρωί εχω πόνους περιόδου αλλα όχι στην κοιλιά...απο κάτω ...λες κ αδιαθετώ...επισης εχω συσπασεις πολλές ..παρα πολλές αλλα δεν εχω κάτσει να μετρήσω...κοριτςια εχω μπερδεύτει!! Πρέπει αν ειναι συσπασεις γεννας να πονάς στη κοιλιά;;;γιατί εγω δε πονάω στη κοιλιά... Πονάω απο κάτω , αλλα όχι σούβλιες...απλα ένας συνεχόμενος πόνος ...τι ειναι αυτο τώρα;

ε ρε κορίτσια τις μερες που λειπω σας πιανει πολυλογια!!!

δεν ξερω από που να αρχισω....mama τελεια χαιρομαι που ηρέμησες λιγάκι γιατι να ξερεις ότι τα μωράκια μας νιωθουν τα παντα...μη γεννήσουμε και είναι στην τσιτα...γραψε μου δωματιο και θα προσπαθήσω να ερθω...θελω πολύ πολύ να σας δω...τον καφε εννοείται ότι θα τον κανονίσουμε μετα γεννας κι αν μπορουν κι αλλα κορίτσια από Θεσσαλονικη μαζευόμαστε ολες! Sangre δεν θελω ηττοπάθειες...εσυ κοπελια βαζεις κατω 45γιατρους στον 1 θα κολλησουμε...πηγαινε σημερα να δεις τι θα σου πει κι εξηγησε του πως σκέφτεσαι....στην τελικη η αποφαση ειανι δικη μας...αν θελουμε να το κρατησουμε εκει μεσα και δεν συντρεχει λογος ανησυχιας τι τους κοφτει ρε παιδια?φιλη μου στη Γερμανια της κανανε προκληση στις 42 εβδομάδες...νωρίτερα ουτε λογος! Τι ωρα εχεις γιατρο? μολις τελιωσεις ενημερωσε μας...κι αν χρειαστεί ριξε και μια καρατια ετσι για να σε θυμαται ο γιατρουλης σου!! kitriblue μηπως να παρεις ένα τηλ το γιατρο σου να δεις τι γινεται? zouzou μια εσυ μια η kitriblue μονη σκοπευετε να με αφήσετε εδώ να γραφω και να απανταω???? ειπαμε μια μια μην πεσει και συνωστισμος...εννοείται ότι κανω πλακα κοπελιες ...γεννηστε αφοβααααααααααααααααααααααααααααα κι εγω με λιγα πονακια είμαι σημερα...ειχα και κατι συσπασουλες το πρωι αλλα όχι τιποτα φοβερο..πηγα λαικη για ψαρακια και τωρα λιωνω από τη ζεστη!

Κοριτσάκια μου τι κάνετε ;;; Γραψατε παλι αρκετα απο εχθές , διάβασα τα μισά το πρωι κ τα αλλα μισά τωρα ... Καλα σανγκρε όσο διάβαζα την αγωνία σου τόσο ζούσα κ πιο έντονα το ανέκδοτο με τον γρυλο στο μυαλο μου ... Χαχαχα εκανες την σωστή παρομοιωση... Μαμά λίγες ωρες σου έμειναν ακομα απο το να κρατάτε το όνειρο σας στην αγκαλια σας ... Ξεκουρασου κ χαλάρωσε σημερα γιατι σε λιγο δεν θα εισαι πια μονη .... Τα δικα μου τωρα , πήγα στη γιατρο σημερα κ κόψαμε τα ράμματα , η μήτρα μου επανήλθαν πλήρως κ ειναι ολα τέλεια κ το γαλα τρέχει μια χαρα . Έχασα κ 9 κιλακια , αλλα 4 εμειναν για να επανέλθω στα κανονικα μου αλλα νιώθω οτι θα φύγουν γρηγορα κ με το παραπάνω ... Έκανε η μπεμπα κ την πρωτη της βόλτα με το καροτσι .

ε ρε κορίτσια τις μερες που λειπω σας πιανει πολυλογια!!!

δεν ξερω από που να αρχισω....mama τελεια χαιρομαι που ηρέμησες λιγάκι γιατι να ξερεις ότι τα μωράκια μας νιωθουν τα παντα...μη γεννήσουμε και είναι στην τσιτα...γραψε μου δωματιο και θα προσπαθήσω να ερθω...θελω πολύ πολύ να σας δω...τον καφε εννοείται ότι θα τον κανονίσουμε μετα γεννας κι αν μπορουν κι αλλα κορίτσια από Θεσσαλονικη μαζευόμαστε ολες! Sangre δεν θελω ηττοπάθειες...εσυ κοπελια βαζεις κατω 45γιατρους στον 1 θα κολλησουμε...πηγαινε σημερα να δεις τι θα σου πει κι εξηγησε του πως σκέφτεσαι....στην τελικη η αποφαση ειανι δικη μας...αν θελουμε να το κρατησουμε εκει μεσα και δεν συντρεχει λογος ανησυχιας τι τους κοφτει ρε παιδια?φιλη μου στη Γερμανια της κανανε προκληση στις 42 εβδομάδες...νωρίτερα ουτε λογος! Τι ωρα εχεις γιατρο? μολις τελιωσεις ενημερωσε μας...κι αν χρειαστεί ριξε και μια καρατια ετσι για να σε θυμαται ο γιατρουλης σου!! kitriblue μηπως να παρεις ένα τηλ το γιατρο σου να δεις τι γινεται? zouzou μια εσυ μια η kitriblue μονη σκοπευετε να με αφήσετε εδώ να γραφω και να απανταω???? ειπαμε μια μια μην πεσει και συνωστισμος...εννοείται ότι κανω πλακα κοπελιες ...γεννηστε αφοβααααααααααααααααααααααααααααα κι εγω με λιγα πονακια είμαι σημερα...ειχα και κατι συσπασουλες το πρωι αλλα όχι τιποτα φοβερο..πηγα λαικη για ψαρακια και τωρα λιωνω από τη ζεστη!

dimitra εγω δεν παω πουθενα εδω θα μεινω...οπως λεει και το ασμα!!!!!!!!!!Παρεα ως το τελος!!!!!Καλα τα ψαρακια????????????Εννοειται κοπελια οτι μολις μαθεις νεα απο το κοριτσι μας ενημερωνεις αμεσως!!!!!!!

Kitriblue και εμενα τα πονακια ηταν απο κατω οπως ποναω στην περιοδο, η κοιλια πετρα...απο εκεινη την ωρα τιποτα ομως αρα ειπα να παω για υπνο κοπελια και ηρεμισα!:tongue:

mama επειδη δεν ξερω ποτε θα μπεις να σε πετυχω μεσα...σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου με οσο λιγοτερο πονο γινετε να παρεις την κορακλα σου αγκαλιτσα και οσο το συντομοτερο γινετε!Ολα να πανε φανταστικα και τετοια ωρα αυριο να λαμπουν και των τριων σας τα προσωπα απο ευτυχια!Να μου την φιλήσεις!βουρκωσα.....πωπω μαρθα βουρτση καταντησα

BXYXp3.png

Mαρακι μπαραβο!!! ολα τελεια!! και καλη αρχη στις βολτες!!!

μπραβο που επανηλθε ο οργανισμος τοσο γρηγορα!!! και για τα κιλα φυσικα αλλα μπροστα στα υπολοιπα που ειναι πιο σημαντικα τα κιλα ερχονται δευτερα (ας πουμε)

αντε κοριτσια πολλα πονακια ακουω ελατε να γεννησουμε ολες μαζι!!!! χαχα

Δημητρα που τριγυρνας;;; χαχα

Σαγκρε εσυ αποφασιζεις και για το σωμα σου και για το μωρο σου!!! κανενας γιατρος!!! αν δεν καταλαβει χαιρετα τον!!!

kirtiblue η μαμα μου λεει οτι δεν ειναι συνεχομενος πονος, ερχεται και φευγει αλλα οπως και να χει ειναι ενα σημαδι!!!

σου ευχομαι να γεννησεις στην ωρα σου και οχι με προκληση!!! αυτο φυσικα για ολες αλλα κοριτσια μπροστα στο θαυμα δεν υπαρχει τιποτα!!!

υπομονη!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...