Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

ετσι δεν ειναι βρε ζουζου; ακριβως οπως τα λες νταξει το πρωτο ειχε θεμα ειχα διαστολη ενα μηνα και αιμοραγια και ολιγαμνιο ο ενατος με πηγε γ... αλλα το κρατησα και βγηκε με προκληση γιατι ηταν πολυ μεγαλο για να βγει με φυσιολογικο και εγω ειχα σκληρο τραχηλο και καθολου συσπασεις. Τωρα τι; επειδη βιαζομαστε; Ναι με κοιταξε αποκατω κι εχω διαστολη ηδη και ωρες ωρες νομιζω πως θα μου φυγει και δεν ειναι τοσο μεγαλο πια οσο το πρωτο!!!! ουφ βαρεθηκα να τον σκεφτομαι πια εγω θα το βγαλω οποτε θελει αυτο ασε που με τρελη και αλλαζω και γιατρο τελευταια βδομαδα αμα μου τη δωσει!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Είμαι μανούλα Ιουνίου. Ειχα πτη 04/06. Έχω ήδη δυο δίδυμα κοριτσάκια 3 ετών τα οποία τα απέκτησα πρόωρα στην 31 η εβδομάδα με έκτατη καισαρική. Ήθελα αυτός ο τοκετός, εφόσον η εγκυμοσύνη πήγαινε καλα, να είναι φυσιολογικός. Ο Γιατρος μου με διαβεβαίωνε μέχρι την 38ηεβδομαδα ότι αν όλα πάνε καλα θα γεννήσουμε φυσιολογικά . Και στο τέλος αρχίσαμε να μιλάμε μεγάλο μωρό , μακρύ κ σκληρό τράχηλο. Την 39 εβδομάδα με ρώτησε τι περιμένουμε αφού το μωρό ήταν πολυ μεγάλο και ... Προγραμμάτισε κτ την 01 Ιουνίου. Μετά είχε κανονίσει ταξίδι... Στο μεταξύ θα έλειπε κ στις 30/05. Εγώ φόρτωσα, δεν είπα τίποτα, αλλα Ρχισα να σκέφτομαι πως άλλαξαν τ πράγματα τελευταία στιγμή. Τελικά αποφασίσαμε να πάρουμε μια δεύτερη γνώμη, από κάποιο γιατρό που μάθαμε ότι κανει vbac. Αυτό ήταν! Μας κέρδισε αμέσως . Ένιωσα ότι η γεννά είναι άκρως προσωπικό θέμα και είναι η αρχή της ζωής του παιδιού σου κ οφείλεις να του προσφέρεις το καλύτερο δυνατό. Την επόμενη κιόλας πήρα το παλιό γιατρό, του είπα τι ένιωθα κ μου είπε πως δεν με αναλαμβάνει γιατί το ρισκάρουμε. Αλλα θα αναλάμβανε πολυ ευχαρίστως την καισαρική την 1η Ιουνίου. Μετά πήρα το νέο γιατρό κ του είπα ότι θέλω να συνεργαστούμε. 2 ώρες μετά με πιάτσα τακτικό πόνοι κ ξημερώματα Σαββάτου έκανα εισαγωγή και γέννησα το πρωι του Σαββάτου έναν υγιή μωράκι με φυσιολογικό τοκετό. 2 μέρες πριν από ότι υπολόγιζε μα με ξεγεννησει ο παλιός Γιατρος. Όλα πήγαν υπέροχα, ήταν μια συγκινητικΑ συγκλονιστική εμπειρία κ προσέφερα Υτο που θεωρώ καλύτερο στο παιδάκι μιυ. Αν μου έλεγες από πριν ότι θα γνώριζες το γιατρό σου την Πέμπτη κ το Σάββατο θα γεννούσα, θα έλεγα ότι αυτή που το κανει είναι τρελή. Ομως όταν είσαι σε ενα κρίσιμο σημείο πρέπει να πάρεις την απόφαση που νιώθεις σωστή γιατί μετά θα είναι αργά. Sanger τ γράφω αυτά γιατί κι εγώ σκεφτόμουν αυτ περί γρύλλου, αλλα αντί να νευριαΟυμε ας χρησιμοποιήσουμε εποικοδομητικά τις αποφάσεις μας για το καλό το δικό μας κΙ των παιδιών μας. Mama και για σένα τα γράφω γιατί η απόφαση σου να πας στην Κλινικη για μένα είναι περ Γι πέρα σωστή, όχι γιατί θα σου προσφέρει πιο ποιοτικές παροχές, αλλα γιατί ΕΣΥ ετσι νιώθεις πως πρέπει να γίνει. Εύχομαι η ώρα η καλή σε όλα τα κορίτσια.

σ ευχαριστω πολυ σοφακι να σου ζησει το βρεφακι να χαιρεσαι και τις κορες σου. Ετσι σκεφτομαι κι εγω θα του το ξεκαθαρισω και θα δω θα ναι μεγαλο μπερδεμα αλλα δε μπορω να το δεχτω. παω να ταισω το μαγκακι 1

ετσι δεν ειναι βρε ζουζου; ακριβως οπως τα λες νταξει το πρωτο ειχε θεμα ειχα διαστολη ενα μηνα και αιμοραγια και ολιγαμνιο ο ενατος με πηγε γ... αλλα το κρατησα και βγηκε με προκληση γιατι ηταν πολυ μεγαλο για να βγει με φυσιολογικο και εγω ειχα σκληρο τραχηλο και καθολου συσπασεις. Τωρα τι; επειδη βιαζομαστε; Ναι με κοιταξε αποκατω κι εχω διαστολη ηδη και ωρες ωρες νομιζω πως θα μου φυγει και δεν ειναι τοσο μεγαλο πια οσο το πρωτο!!!! ουφ βαρεθηκα να τον σκεφτομαι πια εγω θα το βγαλω οποτε θελει αυτο ασε που με τρελη και αλλαζω και γιατρο τελευταια βδομαδα αμα μου τη δωσει!

Οπως ειχα και στην mama η επιλογη για το που θα γεννησει ειναι καθαρα δικη της...που νιωθει καλα και σιγουρια η ιδια για εκεινη και για το μωρο της.Εαν για οποιονδηποτε λογω νιωθεις πιεση απο το γιατρο σου να κανεις κατι που θεωρεις εσυ λαθος για σενα και για το μωρακι σου, για μενα πρεπει να αλλαξεις γιατρο! Γιατι εαν αναγκαστεις να κανεις αυτα που θελει εκεινος μετα θα εχεις τυψεις και θα σκεφτεσαι μηπως να ειχα κανει εκεινο? Δεν εχω εμπειρια της γεννας, δεν εχω εμπειρια γενικα σε τιποτα απο ολα αυτα αλλα επειδη η αδερφη μου λογω λαθος επιλογης γιατρου ειχε τραβηξει πολλα, οταν εμαθα οτι ειμαι εγκυος ηθελα να βρω γιατρο που θα του εχω απολυτη εμπιστοσυνη...Δεν βρισκω κακο να ψαξεις για μια δευτερη γνωμη!ή και τριτη αμα γουσταρεις αρκει να εισαι εσυ καλα και το μωρο σου!!!!!!!!!!

BXYXp3.png

μαλλον αυτο θα κανω ζουζου ετσι κι αλλιως υπαρχει σσυστημενος γιατρος απλα μου πεφτει αρκετα μακρια αλλα αν το δω να τσιναει ε τι θα κανω οχι βγαλτο με το ζορι στα καλα καθουμενα επειδη εχουμε βιασυνες; αχ μακαρι να γινει ετσι βρε σοφακι μου κι εγω αυτους τους πολυποθητους πονους περιμενω...

Διαφημίσεις

βρε κοριτσια καμια εδω; ειμαι πολυ πολυ χαλια σημερα... που χαθηκατε όλες

Έλα κοριτσακι μου, σε δουλειές εχω πήξει απο το πρωί κ συνεχώς βαθιά καθίσματα!

Sangre μου ...όταν έγραφες 40 + 1 εγω στην αρχή καταλάβαινα και 1 εβδομάδα !!! Όχι 1 μερα που απ οτι κατάλαβα τελικά εννοεί ο γιατρό σου...

Θα συμφωνήσω με τη zzouzou και τη Σοφία κ γενικά όλες τις κοπέλες..

Το θέμα ειναι να νιώθεις εσυ καλα Και ηρεμη!!! Το να μη σε αφήσει ο γιατρός ουτε μια μερα παραπανω δε το θεωρώ σωστό...απ οτι μας είπαν οι μαίες ειναι βίαιο ..το κανονικό ειναι τουλαχιστον να σε αφήσουν 1 εβδομάδα..

Μίλησε του του γιατρού σημερα, πες του πως νοιωθεις κ στην τελική πες του δε θελω ρε φίλε! Θελω τουλαχιστον 1 εβδομάδα ακόμα!!!

Να σε ρωτησω ειναι ο ίδιος που είχες με το μαγκάκι Νο 1???

dimitra και εγω σκεφτηκα τον παπαβέντση αλλα επειδη ειναι αρκετα γνωστος σκεφτομουν οτι δεν θα εχει πολυ χρονο στα ραντεβου οτι ισως περιμενω πολυ ωρα στο ιατρειο και ίσως να μην θυμαται κα πραγματα λογω των πολλων περιστατικων (πχ η αδερφη μου εχει μια παιδιατρο στην σταυρουπολη που καθε φορα που πηγαινει την ρωταει αν θηλαζει κ οτι δεν χρειαζεται πλεον να την θηλαζει,η ανηψια μου ειναι 12 μηνων). εγω μένω ευοσμο αλλα δεν με νοιαζει που θα ειναι ο παιδιατρος ετσι και αλλιως ειμαι φιλολογος και κανω ιδαιτερα σε ολη την θεσσαλονικη στο να παω το μπεμπακι μου σε ενα καλο παιδιατρο θα κολλησω. Μου προτεινε η μαμα82 εναν λεω να παω μια επισκεψη προς τα κει....

sangre καλα κανεις αφου δεν θελει να βγει ακομη σημαινει πως δεν ειναι η ωρα του και αφου δεν υπαρχει καποιο αλλο προβλημα λωρου, πλακουντα, αμνιακου.. κρατα το στην κοιλιτσα σου!!!γιατροι υπαρχουν....

Σας ευχαριστω βρε κοριτσια που με καταλαβενεται και για τις συμβουλες σας ειναι πραγματικα πολυτιμες και μενα η μαια ετσι μου ειχε πει οτι ειναι βαρβαρο ναι ειναι ο ιδιος που ειχα και στον πρωτο κατα τα αλλα πολυ καλος να σου εξηγησει υπομονετικος χαλαρος παντα σηκωνει τηλεφωνα δεν εχει θεμα με τα οικονομικα κλπ και στο πρωτο εκανε πολυ υπομονη και μετα που το συζητουσα με αλλες κοπελιες ισως το ρισκαρε κιολας. Τωρα δε ξερω τι τον επιασε. παντως από τη στιγμη που στο πρωτο υπηρχε θεμα και το κρατησα στο δευτερο που δεν υπαρχει γιατι να βγει αρον αρον. Ουφ μακαρι να με καταλαβει... Θα θελα σημερα να με πιασουν πονοι και να τελειωνω με αυτη την ιστορια...

καλημέρα μανούλες! ημουν στις μανούλες ιουλιου αλλά λόγω έντονων συσπάσεων και αποκόλλησης πλακούντας γέννησα στην 35η εβδομάδα! ο μπέμπης μου είναι ήδη 13 ημερων!! εχω αγοράσει το θήλαστρο της ameda. προσπαθώ να αντλω κάθε 2 ώρες για 15 λεπτά κ βγάζω τη φορα 20-25 ml ! έχω τοσες μέρες που προσπαθώ και καμία αλλαγή δεν βλέπω στην ποσότητα..ο παιδίατρος μου είπε ότι το παιδί πρέπει να πίνει 60 ml κάθε φορά και αναγκάζομαι και του δίνω και συμπλήρωμα. το θέμα είναι ότι το βάζω και στο στήθος μου αλλά όσο και να επιμείνω για να θηλάσει δείχνει ότι δεν χορταίνει. στεναχωριέμαι ότι θα μου κοπεί τελείως το γάλα. ήλπιζα ότι θα μπορέσω να θηλάσω αποκλειστικά από την πρώτη στιγμή αλλά δεν είμαι τελικά από τις τυχερές..υπάρχει περίπτωση να μην έχει εδραιωθεί ακόμη ο θηλασμός και να μου έρθει τις επόμενες ημέρες ;; γνωρίζει κάποια τρόπους να αυξήσω την παραγωγή .. με έχει πάρει απο κάτω το θεμα του θηλασμού και θέλω να καταβάλω όλες μου τις προσπάθειες πριν μου κοπεί τελείως..

Θα συμφωνήσω πέρα για πέρα με τη Sangre!!! Άλλαξε παιδίατρο!!! Κ γιατί χρησιμοποιείς θηλαστρο κ όχι να βάλεις το μπεμπακο κατευθείαν στο στήθος;;;

Επισης εχε στο νου σου οτι τα μωρά χάνουν βαρος απο τη γέννηση τους κ το ξαναπαίρνουν σιγά σιγά μεχρι την 21 ημέρα γέννησης τους..

Επισης κατι πολυ σημαντικο! Η καμπύλες ανάπτυξης που υπάρχουν στα βιβλιάρια των παιδιών μας δεν ισχύουν!!! Αυτές οι καμπύλες ανάπτυξης αναφέρονται σε μια έρευνα που έγινε το 90 νομιζω σε παιδια του νόμου αρτικης που έπιναν μονο γάλα σκόνη!!! Τραγικό!!! Τα στάνταρ κ ολοι καμπύλες ανάπτυξης αυτών των παιδιών ειναι τελείως διαφορετικά απο τα παιδια που θηλάζουν !!

Μπες να διαβάσεις τις καμπύλες ανάπτυξης του παγκόσμιου οργανισμού υγείας που εχει γινει έρευνα απ ολα τα μέρη της γης ανεξαρτήτως οικονομικών κριτηρίων οι οποίες ειναι βασισμένες μονο σε μητρικο θηλασμο!

http://www.mitrikosthilasmos.com/2012/07/blog-post_18.html

http://www.cdc.gov/growthcharts/

καλησπερα κοριτσια!! τι κανετε???

sangre πηγαινε μιλα με το γιατρο σου και αν δεις πως δεν σου παρεχει ολα οσα χρειαζεσαι για νιωσεις καλα και ηρεμη ξεκαθαρισετα μαζι του!!και αφου εχεις και σε αναμονη αλλο γιατρο εχεις και την καλυψη!!

mama πλησιαζει η ωρα για μια τελεια εμπειρια!!! αντε με το καλο!!

εγω πολλους πονους στην μεση σημερα, και ξεφυτρωσαν και καποιες ραγαδες απο το πουθενα στο πλαι της κοιλιας,,κοκκινες κοκκινες!!

εχουμε και φρικτη ζεστη!!

Διαφημίσεις

μαλλον αυτο θα κανω ζουζου ετσι κι αλλιως υπαρχει σσυστημενος γιατρος απλα μου πεφτει αρκετα μακρια αλλα αν το δω να τσιναει ε τι θα κανω οχι βγαλτο με το ζορι στα καλα καθουμενα επειδη εχουμε βιασυνες; αχ μακαρι να γινει ετσι βρε σοφακι μου κι εγω αυτους τους πολυποθητους πονους περιμενω...

μην ανχωνεσε γιατι κανεις κακο στο μπεμπε....πηγαινε σημερα μιλησε του, εξηγησε του εσυ τι θες και αναλογα με το τι θα σου πει πραξε! Δεν θυμαμαι αθηνα εισαι??????????

Περιμενουμε νεα σου το βραδυ!!

BXYXp3.png

Σας ευχαριστω βρε κοριτσια που με καταλαβενεται και για τις συμβουλες σας ειναι πραγματικα πολυτιμες και μενα η μαια ετσι μου ειχε πει οτι ειναι βαρβαρο ναι ειναι ο ιδιος που ειχα και στον πρωτο κατα τα αλλα πολυ καλος να σου εξηγησει υπομονετικος χαλαρος παντα σηκωνει τηλεφωνα δεν εχει θεμα με τα οικονομικα κλπ και στο πρωτο εκανε πολυ υπομονη και μετα που το συζητουσα με αλλες κοπελιες ισως το ρισκαρε κιολας. Τωρα δε ξερω τι τον επιασε. παντως από τη στιγμη που στο πρωτο υπηρχε θεμα και το κρατησα στο δευτερο που δεν υπαρχει γιατι να βγει αρον αρον. Ουφ μακαρι να με καταλαβει... Θα θελα σημερα να με πιασουν πονοι και να τελειωνω με αυτη την ιστορια...

Μην ξεχνάς οτι εχει πανσέληνο!!! :D που ξέρεις....

Εγω πάντως θα σε σκέφτομαι κ θα στέλνω vibes καλα να σε πιάσουν πόνοι...

Να σε ρωτησω κατι..επειδη κ εμενα μου έδωσε προθεσμία κ αν δεν θα με βάλει με τεχνητούς ...πως ειναι ;;; Ο γιατρόςς μου είπε πως καθυστερεί γενικά αυτός ο τοκετός...εντωμεταξύ εχω ακούσει οτι μάλλον πονάει κ πιο πολυ ...για πες την εμπειρία σου..

ναι ζουζου Αθηνα ειμαι κοιτα κιτριμπλου οντως οι πονοι ειναι λιγο πιο εντονοι γιατι δεν ειναι φυσικοι γι αυτος τρως και μια επισκληριδιο κραταει παραπανω ωρες γιατι αργει να σε πιασει νταξει για πρωτη γεννα δεν ειναι τρομερο γιατι οι πρωτοτοκες εχουν πιο σκληρο τραχηλο και αργουν περισσοτερο. Αλλα σε δευτερη γεννα οταν αυτο το σωμα εχει μαθει να βγαζει εν απραγματικο γιγαντακι ε δε νομιζω πως δικαιολογειται... Εσενα στις ποσες εβδομαδες θα σε βαλει με προκληση σου ειπε;

Ασε το ειδα και σε 40 και μια γιατι βρε κοριτσια ηταν την ωρα που γ... και ξερουν ακριβως ποτε εγινε η συλληψη οι γονιμες ειναι μια βδομαδα αν δηλαδη εγινε την τελευταια; γιατι να γεννηθει σωνει και καλα 39 βδομαδων;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...