Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

sangre μου εχεις τα δικιο καλη μου να νευριαζεις και να ανχωνεσαι, απορω με τους ανθρωπους που δεν σκεφτοντε την κατασταση του αλλου, ψυχολογικη και σωματικη και θα παρουν τηλ ή θα ερθουν σπιτι και θα πουν την μ...ια τους!

Εγω τα εχω παρει με τους δικους μου γιατι χωρις να εχουν ρωτησει...καταρχην ακομη δεν εχω γεννησει...αποκαλλουν το μωρο μου με τον ονομα του πεθερου μου και εννοειται οχι μονο σε εμενα αλλα και στα πεθερικα μου....αντε και να μην θελω να του βαλω αυτο το ονομα, τι στραβωμα εχουν να φανε τα πεθερικα μιας και το εχουν σιγουρο?????????Αμ το αλλο???????Μεχρι την παρασκευη θα εχεις γεννησεις ο ενας, μεχρι την τεταρτη η αλλη και παλει λεγοντας. Αφηστε μας στο ανχος μας και στα προβληματα μας και κατεβητε πλεον απο το ροζ συννεφακι σας!

BXYXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

το θεμα του γρυλου εγκειται στο οτι πρεπει να δωσω μαχη με το γιατρο για να παρω λιγη παραταση μηπως γεννησω σαν ανθρωπος κι οχι σωνει και καλα 40 και μια με προκληση και στο βαθος καισαρικη και ειναι παραλογο εντελως γιατι και διαστολη εχω και εμπεδωση και συσπασεις απλως δεν ειναι συστηματικες και δεν εχω καμια ορεξη να ταλαιπωρουμε τοσες ωρες. Μου λεει τα παρατασιακα μωρα δεν εχουν καλους οιονους κοτσανες!

καλημέρα μανούλες! ημουν στις μανούλες ιουλιου αλλά λόγω έντονων συσπάσεων και αποκόλλησης πλακούντας γέννησα στην 35η εβδομάδα! ο μπέμπης μου είναι ήδη 13 ημερων!! εχω αγοράσει το θήλαστρο της ameda. προσπαθώ να αντλω κάθε 2 ώρες για 15 λεπτά κ βγάζω τη φορα 20-25 ml ! έχω τοσες μέρες που προσπαθώ και καμία αλλαγή δεν βλέπω στην ποσότητα..ο παιδίατρος μου είπε ότι το παιδί πρέπει να πίνει 60 ml κάθε φορά και αναγκάζομαι και του δίνω και συμπλήρωμα. το θέμα είναι ότι το βάζω και στο στήθος μου αλλά όσο και να επιμείνω για να θηλάσει δείχνει ότι δεν χορταίνει. στεναχωριέμαι ότι θα μου κοπεί τελείως το γάλα. ήλπιζα ότι θα μπορέσω να θηλάσω αποκλειστικά από την πρώτη στιγμή αλλά δεν είμαι τελικά από τις τυχερές..υπάρχει περίπτωση να μην έχει εδραιωθεί ακόμη ο θηλασμός και να μου έρθει τις επόμενες ημέρες ;; γνωρίζει κάποια τρόπους να αυξήσω την παραγωγή .. με έχει πάρει απο κάτω το θεμα του θηλασμού και θέλω να καταβάλω όλες μου τις προσπάθειες πριν μου κοπεί τελείως..

καλημέρα μανούλες! ημουν στις μανούλες ιουλιου αλλά λόγω έντονων συσπάσεων και αποκόλλησης πλακούντας γέννησα στην 35η εβδομάδα! ο μπέμπης μου είναι ήδη 13 ημερων!! εχω αγοράσει το θήλαστρο της ameda. προσπαθώ να αντλω κάθε 2 ώρες για 15 λεπτά κ βγάζω τη φορα 20-25 ml ! έχω τοσες μέρες που προσπαθώ και καμία αλλαγή δεν βλέπω στην ποσότητα..ο παιδίατρος μου είπε ότι το παιδί πρέπει να πίνει 60 ml κάθε φορά και αναγκάζομαι και του δίνω και συμπλήρωμα. το θέμα είναι ότι το βάζω και στο στήθος μου αλλά όσο και να επιμείνω για να θηλάσει δείχνει ότι δεν χορταίνει. στεναχωριέμαι ότι θα μου κοπεί τελείως το γάλα. ήλπιζα ότι θα μπορέσω να θηλάσω αποκλειστικά από την πρώτη στιγμή αλλά δεν είμαι τελικά από τις τυχερές..υπάρχει περίπτωση να μην έχει εδραιωθεί ακόμη ο θηλασμός και να μου έρθει τις επόμενες ημέρες ;; γνωρίζει κάποια τρόπους να αυξήσω την παραγωγή .. με έχει πάρει απο κάτω το θεμα του θηλασμού και θέλω να καταβάλω όλες μου τις προσπάθειες πριν μου κοπεί τελείως..

Καλημέρα και να σου ζήσει ο μπέμπαρος για την παραγωγή σου μπορείς να πάρεις χάπια από μαγιά μπύρας επίσης το θήλαστρο δεν είναι ένδειξη του γάλακτος που έχουμε διότι το μωρό βγάζει πάντα μόνο του μεγαλύτερη ποσότητα μην του δίνεις μπιμπερό για 1-2 μέρες γιατί έτσι δεν θα του αρέσει το στήθος θα το βρίσκει πιο δύσκολο το κλειδί είναι να βάζεις το παιδί συνέχεια σε επαφή με την θηλή και όχι πιπιλες πριν τις 40 μέρες μπορείς να απευθυνθείς και στην Αλκυόνη για να σου παρέχουν δωρεάν κάποιον σύμβουλο θηλασμού να μην αγχώνεσαι και να μην στεναχωριέσαι και όταν βάζεις το μωράκι στο στήθος να είσαι χαλαρή για να το νιώθει κι εκείνο και να λειτουργεί καλύτερα για ό,τι θελήσεις μην διστάσεις να ρωτήσεις :)

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

κορίτσια ευχαριστω για τις συμβουλές.. ξέχασα να αναφέρω ότι το μωράκι εμφάνισε ίκτερο και ήταν να γίνει εισαγωγή πάλι στην κλινική, ο παιδίατρος μου τόνισε ότι αφού δν του καλύπτω με το γάλα μου την απαιτούμενη ποσότητα πρέπει να του δώσω συμπλήρωμα .. το θήλαστρο το χρησιμοποιώ για να βλέπω την ποσότητα που βγάζω, διοτι τις πρώτες μέρες που γύρίσαμε στο σπίτι δώσαμε μάχη ωστε το παιδί να πάρει λίγο τα πάνω του σε γραμμάρια Παρόλο αυτά το βάζω συνέχεια στο στήθος, μπορεί και να το εχω και ώρα πάνω μου αλλά συνεχίζει και δείχνει ότι πεινάει .. μου φαίνεται ακατόρθωτο να περάσουν 1-2 μέρες χώρις μπιμπερό διότι το μωρό θα μείνει νηστικό με αυτό το γάλα που που έχω. υπάρχουν σύμβουλοι θηλασμού που έρχονται σπίτι χωρίς αμοιβή;

παρε και ρωτησε στο μητρικο θηλασμο ισως να μη χρειαζεται να ρθουν σπιτι το οτι εμφανισε ικτερο καποια στιγμη δε λεει κατι κοψε το συμπληρωμα και το θηλαστρο εχε στο νου σου πως το θηλαστρο μειωνει την παραγωγη αρχισε χαπια μαγιας αλλα παρε στα τηλεφωνα που σου ειπαμε. Και ακουμε λιγο αλλαξε παιδιατρο...

το μωρο δεν προκειται να μεινει νηστικο εχει το ενστικτο της επιβιωσης εσυ πρεπει να το παρεις αποφαση το δικο μου το ειχα στο στηθος 6 ωρες τη μερα δεν εδωσε ποτε συμπληρωμα ολοι μου λεγαν πως αφου πινει τοσες ωρες σημαινει πως δεν χορταινει ομως οταν αρχισε να τρωει στερεες καταλαβαμε πως απλα το παιδι εχει μεγαλη ορεξη

Διαφημίσεις

κορίτσια ευχαριστω για τις συμβουλές.. ξέχασα να αναφέρω ότι το μωράκι εμφάνισε ίκτερο και ήταν να γίνει εισαγωγή πάλι στην κλινική, ο παιδίατρος μου τόνισε ότι αφού δν του καλύπτω με το γάλα μου την απαιτούμενη ποσότητα πρέπει να του δώσω συμπλήρωμα .. το θήλαστρο το χρησιμοποιώ για να βλέπω την ποσότητα που βγάζω, διοτι τις πρώτες μέρες που γύρίσαμε στο σπίτι δώσαμε μάχη ωστε το παιδί να πάρει λίγο τα πάνω του σε γραμμάρια Παρόλο αυτά το βάζω συνέχεια στο στήθος, μπορεί και να το εχω και ώρα πάνω μου αλλά συνεχίζει και δείχνει ότι πεινάει .. μου φαίνεται ακατόρθωτο να περάσουν 1-2 μέρες χώρις μπιμπερό διότι το μωρό θα μείνει νηστικό με αυτό το γάλα που που έχω. υπάρχουν σύμβουλοι θηλασμού που έρχονται σπίτι χωρίς αμοιβή;

Πάρε τηλέφωνο εδώ στην γραμμή 10525 λειτουργούν 9-5 καθημερινά πάρε τώρα για να μιλήσεις με την ησυχία σου επίσης βρες κάποιον παιδίατρο να είναι και σύμβουλος θηλασμού θα σε βοηθήσει καλύτερα στο λινκ που σου παραθέτω θα βρεις παιδιάτρους ανά περιοχή αν μένεις Σεπόλια ή κέντρο κοντά φοβερή είναι η Κωνσταντοπούλου Ιωάννα θα σε βοηθήσει είναι και παιδίατρος και σύμβουλος

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ!!!!!!!!!

Δημητρα ….01/04 αγορακια διδυμα

kidenio ..........18/05 αγοράκι-κοριτσάκι διδυμα

Αnna100479…22/05 κοριτσάκι

marina-roz …..26/05 αγοράκι

popaki ………..26/05 κοριτσακι

Μaria1984… 06/06 κοριτσάκι

νικηαντωνία....07/06. αγοράκι-κοριτσάκι διδυμα

kyoya ........... 07/06 αγοράκι

christab........10/06 αγορακι

ΕΓΓΥΟΥΛΕΣ

mama82........12/06 κοριτσάκι

sangreluna. .19/06 μαγκακι

Ευη 1985…….22/06 κοριτσακι

Βασω 79…….24/06 αγορακι

dimitra2222.. 27/06 κοριτσάκι

Constantan…27/06 κοριτσακι

kirtiblue.........30/06 αγοράκι

ZZOUZOU ......30/06 αγοράκι

Nefeli2014 ….. 08/07 κοριτσάκι

βρε κοριτσια καμια εδω; ειμαι πολυ πολυ χαλια σημερα... που χαθηκατε όλες

Σάγκρε εγώ δεν σου κάνω :rolleyes: ;; Φοβάσαι την πρόκληση απ'ότι κατάλαβα προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι κι εγώ έτσι ήμουν χάλια που μου είχε πει ο γιατρός το παιδί είναι ψηλά και σε 4 μέρες τσουπ γέννησα παίξε με το άλλο σου παιδάκι (εξ'όσων έχω διαβάσει έχεις κι άλλο ένα να σου ζήσει κιόλας) και θα δεις θα βγει το μωράκι σου μόνο του όταν θα είναι έτοιμο.

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

οχι βρε κοπελια δεν την φοβαμαι απλα το θεωρω αδικο και μπακαλιστικο να χεις περασει 9 μηνες να τα χεις όλα καλα και στο τελος να σε χωνει για προκληση γιατι απλως δεν εχεις ακομα τακτικες συσπασεις. Ετσι μου ρχεται να του πω εγω γιατρε θα περιμενω τους πονους μου εσυ αν εχεις κανονισει κατι αλλο πες μου να αλλαξω γιατρω τι δ... στο εξωτερικο περιμενουν μεχρι 42 και γινεται κι εδω 40 και 1 βγηκες θες δε θες γιατι εχουμε κι αλλες δουλειες να κανουμε;

βρε κοριτσια καμια εδω; ειμαι πολυ πολυ χαλια σημερα... που χαθηκατε όλες

sangre μου ηρεμισε λιγο κοπελα μου...μη παθεις και τιποτα, γιατι δεν περιμενεις πρωτα να ακουσεις τι θα σου πει σημερα και μετα να ανχωθεις???Μπορει κατι να εχει αλλαξει, μπορει να σου πει οτι ολα ειναι ετοιμα σε βλεπω σε 2 μερες να γεννας.Εσενα σε εχει κοιταξει απο κατω??????Λενε οτι ετσι μπορει να ερθουν πιο γρηγορα τα πραγματα....!Αν παλι σου πει για προκληση εφοσον εσυ δεν θες να του το πεις και θα πρεπει να σεβαστει την αποφαση σου και να ειναι διπλα σου σαν σωστος γιατρος.Ελεος κιολας ειναι δευτερο παιδακι για σενα αρα τα πραγματα θα πρεπει να ειναι και λιγο πιο ευκολα.

BXYXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...