Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Καλησπερα μανουλες.

Mama μου ποσο χαιρομαι για σενα.σε δυο μερουλες θα εχεις αγκαλια το μωρακι σου.μου θυμιζει εμενα που πηγα μεσανυχτα στην κλινικη.

σου ευχομαι ολοψυχα να ερθουν ολα οπως τα θελεις.να δεις ποτε θα γςννησεις ποτε θα γυρισετε σπιτι θα σου θυμιζουν ολα μακρινο ονειρο.

εμεις χθες καλεσαμε συμβουλο θηλασμου γιατι ειχα θεμα με το θηλαστρο .δεν βγαινει σταγονα.

αλλα ψιλοστεναχωρηθηκα γιατι πρωτον εβαλε μονο εκατο γραμμαρια σε σχεση με τον παιδιατρο που την ειδε πριν δεκα μερες.αλλα θα μου πεις αλλο η μια αλλο η αλλη ζυγαρια.επθσης τα τσισα της πιυ ηταν λιγο κιτρινα την παρεξςνεψαν.κ μου ειπε σαραντα χαπια μαγιας για αυξηση παραγωγης.μιλησα με τον παιδιατρο κ ειπε να μην ανησυχω θα την δει μεσοβδομαδα.

mama μου θα σε σκεφτομαι γλυκα.εκεινες τις ωρες ειμσι ξυπνια τρωει η μικρη.

φιλια σε ολες κ με το καλο τα μωρακια σας.

Αννουλα καλα έκανες κ κάλεσες σύμβουλο θηλασμου κ τα χαπακια που σου είπε νς παρεις θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις την παραγωγή σου ... Με τι θηλαστρο προσπαθησες να βγάλεις γαλα ; Ξερω απο φίλες που ήθελαν να κάνουν τράπεζα οτι ενω είχαν γαλα για να ταΐσουν το μωρο με το απλό θηλαστρο δεν έβγαζαν τίποτα κ ενοικιασαν νοσοκομειακο κ έκαναν την δουλεια τους .

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Did και εγω εχω θέμα με τον πλακουντα απο πολυ νωρις αλλα η γιατρος μου εκοψε το ασβεστιο και μου αύξησε το μαγνησιο και τωρα ειναι σταθερος αν και τωρα που μπηκα στον μηνα μου, μου είπε να σταματησω και το μαγνησιο για να ξυπνησει η μητρα και να αρχισουν σιγα σιγα οι συσπασεις να δυναμουν... τι κακο και αυτο με τις ραγαδες ολα τα χαμε αυτο μας έλειπε.....μες στην ζεστη να πασαλειβομαστε με λαδια και βαζελινες..

maria1984!!!Αννουλα καλα έκανες κ κάλεσες σύμβουλο θηλασμου κ τα χαπακια που σου είπε νς παρεις θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις την παραγωγή σου ... Με τι θηλαστρο προσπαθησες να βγάλεις γαλα ; Ξερω απο φίλες που ήθελαν να κάνουν τράπεζα οτι ενω είχαν γαλα για να ταΐσουν το μωρο με το απλό θηλαστρο δεν έβγαζαν τίποτα κ ενοικιασαν νοσοκομειακο κ έκαναν την δουλεια τους .

Maria μου εχω το medela swing maxi to ηλεκτρονικο.θεωρειται πολυ καλο.απλα μου ειπαν κ αλλοι οτι χρειαζεται χρονος να συνηθισει η θηλη το θηλαστρο.κ θελει καλη ψυχολογια.τις στιγμες που πηγα να το χρησιμοποιησω εκλαιγε η μικρη κ σταματουσα.

θα το παλεψω οσο νπορω.απλα ξερεις η αυπνοια σε λυγιζει καποιες στιγμες.αλλα ολα γιατα μωρακια μας.καλο βραδυ

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Όντως είναι καλο θηλαστρο αλλα πρόσεξε την χοανη του να εφαρμόζει ακριβώς στο στηθος ... Το ξερω οτι η αϋπνία σε λυγιζει αλλα υπομονη κ μην τα παρατας απο την στιγμη που εχει αρχίσει η παραγωγή σου . Εγω την πρωτη μου κόρη δρν την θηλασα κ τωρα πιάνω πολλες φορές τον εαυτό μου να στεναχωριέται που μάλλον δεν το προσπάθησα αρκετα . Το θεωρώ ευλογία ολο αυτο κ πολλες φορές που πονάει το στηθος μου λέω οχι δεν πρόκειται με τίποτα να τα παρατήσω .

μαρακι ενταξει τοτε δεν το ηξερα πολυ καλα κανεις εγω μονο στις 3 μερες τον εφερα σπιτι και μετα στις 40 ιατρειο κατευθειαν και ποτε ξανα σπιτι. Μια χαρα η μικρουλα σου μην αγχωνεσαι θα παρει μια χαρα

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου μόλις γύρισα!!! Καλή ή βόλτα αλλά τα παιξα, δεν ξεκουράστηκαν κιόλας καθόλου σήμερα!!! Το μωρό από το απόγευμα είναι πολύ δραστήριο μου δίνει κάτι κλωτσιές και κάνω και συσπάσεις λες και θα σπάσουν τα νερά και θα τρεχούμε.....

Σαγκρε πως ήταν στο γάμο;;;

yk1yp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε;;;

Εγω κοίμηθηκα κλασικά με πολλά διαλείμματα και στο τελευταίο με Πιάσε αγωνία για σήμερα και αύριο και μετά δεν μπορούσα με τίποτα!!!

Είπα μήπως και κάποια είναι ξύπνια....

yk1yp3.png

Καλημέρα κοριτςια μου!!!

Mama τι υπέροχα νέα!!! Αύριο θα κρατάς τη μπεμπουλα σου αγκαλιά!!!

Μπράβο για την απόφαση σου ! Το θέμα ειναι να είσαι ήρεμη σε αυτη την προτωγνωρη φάση! Κ να αισθάνεσαι ασφάλεια!! Μπράβο κ στον άντρα σου ! Αν οι γλυκοι μου...ποσό απ έξω νομίζουμε οτι ειναι κ τελικά έχουν κ αυτοί τρελό ανχος!

Maria μπράβο με το θηλασμο κ μπράβο με τις κορούλες σου!!! Υπέροχα παιδάκια!!

D_i_d καλώςηρθες στην παρέα μας !! Καλώς να δεχτείς κ εσυ το μπεμπακι σου ! Τι ειναι;;

Εγω οςο σκέφτομαι οτι οι μανουλες ιουλιου μπορεί να γίνουν μανουλες ιουνιου , κ εμεις να γίνουμε ιουλιου πεθαίνω στα γελια!!!

Τα νέα τα δικα μας τώρα ..

Επιτέλους εχτες κοιμήθηκα όπως η zzouzou στο άσχετο κανα 3 ώρα !! Πολυ το ευχαριστηθηκα!!

Μετα ολη μερα βόλτα!!

Τρέλα πετρώματα γενικά αλλα χωρίς πόνο...έκανα βαθιά καθίσματα συνέχεια κ κατι ασκήσεις που μάθημα στα μαθήματα ανώδυνου,...ρε κοριτςια το 27 ιουνιου ως τελευταία ημερομηνία που μου έδωσε ο γιατρός ειναι την άλλη εβδομάδα...ειναι πολυ κοντα κ λιγο αγχώθηκα γιατί δεν εχω συμπτώματα...κ μετα πάμε με πρόκληση όπως σας ειπα. 3 ιουλιου...χωρίς υπόθετο όπως εσένα μαμα..μου είπε θα μπω Παρασκευή πρωί...τεσπα ελπίζω να έρθει απο μόνος του..

Επισης να σας πω οτι οι μαίες μας είπαν οτι οποτε εχει πανσέληνο κ υπάρχουν έτοιμογεννες γεννάνε τοτε!!!! Τις επιρεαζει τρέλα το φεγγάρι!! Πανσέληνο εχει σημερα μεχρι κ την Τετάρτη!! Λέτε;;

Σας εχω πει οτι το κεφαλάκι του μπεμπακος μου ειναι στο πλάι;; Ελπίζω να γυρίσει κανονικά....κάθε μερα αυτο του λεω ..επισης κ το σωματάκι του ειναι απο τη δεξιά πλευρά ενω ειναι καλυτερα να ειναι απο την αριστερή...ελπίζω να γυρίσει....

καλημέρα ομορφεςςςς!! Σας εχασα χθες και διαβαζω διαβαζω διαβαζωωωω... mama μου τι ευχαριστα νεα...μην εχεις αγχος θα εισαι σε καλα χερια και το ξερεις! μπραβο στο γιατρο σου που σου κανει τετοια διευκολυνση, φαινεται ότι πανω απ'ολα είναι ανθρωπος και δεν θετει ως προτεραιοτητα τα χρηματα! Όλα θα πανε TELEIAAAA σε ζηλεύουμε πολύ πολύ που θα χεις μωρακι αγκαλιτσα αυριο...φροντισε να ζησεις κάθε λεπτο από αυτή την εμπειρια γιατι σιγουρα θα είναι μοναδικη!!! Γραψε μας τα νεα σου κι αν δεν μπορεις εδώ στειλε μου στο κιν να ενημερωσω και τα κορίτσια....Γεννεσις ειπαμε θα πας?? kitriblue μην σε απασχολει πως είναι γυρισμένος... μπορει να γυρισει μεσα σε λιγη ωρα από τη στιγμη που θα ξεκινησει ο τοκετος...η φυση ξερει...!! Maraki & Anna μπραβο ρε κορίτσια με τις αντοχες σας!! Φανταζομαι τι δυσκολειες περνατε με θηλασμο-ξενυχτια αλλα και ποσο γλυκο είναι να κρατας το πλασματακι σου αγκαλια και να το φροντιζεις....keep walking girls...θα τα καταφερουμεεεεε! Did καλως ηρθες και με το καλο! Ειπαμε θα κανουμε εσωτερικες ανταλλαγες με τα κορίτσια από διπλα..εσεις πηρατε φορα κι εμεις τεμπελιάσαμε λιγάκι...μην σκας με τις ραγαδες...εσυ εκανες ότι μπορουσες...αλλωστε όπως λες υπαρχει τροπος να τις αντιμετωπίσεις ακομη κι αν βγουν...τα μωράκια μας να ναι καλα και θα επανέλθουμε! demi μου κι εγω αρχικα για παιδιατρο ελεγα να κλεισω στον παπαβεντση αλλα από 2-3 μαμαδες που θηλαζουν κ πηγαν (η μια πηγε στη συζυγο του τη Μενουνος που συστεγαζουν τα ιατρεια τους) μου ειπαν ότι αν και είναι υπερ του θηλασμου ισως καταντα λιγο υπερβολικος-πιεστικος...δεν ξερω αν ισχυει...λεω να δω αρχικα έναν που μου συστησε η κουνιαδα μου Καλαμαρια...εσυ σε ποια περιοχη μενεις? zouzou sangre constandan και στα υπολοιπα κορίτσια την καλημέρα μου!!

Διαφημίσεις

το ανεκδοτο με το κι εσυ κι ο γρυλος σου το ξερετε ε με μια τετοια ψυχολογια ειμαι απο το βραδυ με το γιατρο σας παραθετω το λινκ με το ανεκδοτο εν συντομια

http://asteiakia.gr/anekdota/o_grylos

χαχαχαχα α ρε sangre τελειο...χρονια ειχα να το ακουσω.... σημερα εχεις γιατρο? τι ωρα? εμενα ετσι ο δικος μου τις 2 τελευταιες φορες που πηγα με το που με βλεπει μου λεει καλα εσυ ακομη εδώ εισαι? ειπα να το πω αντε μη φας εσυ το ξεχεσμα...λες να ηταν στο χερι μου και να ημουν ακομη εδώ??? εχω το ζορι μου εχω κι εσενα!!:mad::mad::mad:

Καλημερα κοριτσια!

Sangre μου πως εισαι? Σημερα εχεις γιατρο?

Συμπεθερα μου το περιμενα οτι σημερα δεν ειχες κι πολυ υπνο...καταλαβαινω το ανχος σου!!!!!!!Αυριο ομως γλυκια μου θα εχεις το μπουμπουκι σου αγκαλιτσα!!!!!!!!!:D:D:D:D......Κοιτα να περασεις ομορφα σημερα!!!!!!!!!

Kitriblue τα συγχαρητηρια μου για τον υπνο...που και που ειναι χρησιμος ενας ασχετος υπνακος!!!!Μην ανχωνεσε με το μωρο μπορει να γυρισει εκεινη την ωρα ή να στο γυρισει και ο γιατρος, δεν ειναι και σε τελειος λαθος θεση!Λες να κανει δουλεια η πανσεληνος??????????Μακαρι....εγω εχτες αρκετα πετρωματα...αφου αργησα να καταλαβω και τι ειναι ειπα να τα εμπεδωσω!Και στον υπνο ειχα κατι πονακια αλλα πολυ χαλαρα.Εσυ εχεις 27 και εγω 30....αν φτασουμε μεχρι τοτε μας βλεπω μανουλες Ιουλιου και με προκληση!

Dimitra καλημερα κουκλα μου!

Ποιες εχουμε γιατρο αυτη τη βδομαδα???????????

BXYXp3.png

ασε ρε δημητρα εδω εχει σαλταρει ο κοσμος απο το πρωι εχω πανικοβλητα τηλεφωνηματα απο τη μανα μου το μπαρμπα του αντρα μου το χωριο της μανας μου διαφορους γνωστους δε τολμαω να παρω τηλ να επικοινωνησω με ανθρωπο γιατι αντι για καλημερα μου λεει γεννησες; και μεσα σε όλα να χω τον πονο μου που θα παω το απόγεμα για πλακα και θα μου πει ο γιατρος 40 και μια παμε για προκληση... κι εδω αρχιζει ο γρυλος λοιπον....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...