Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

οσο για τα λεφτα κοριτσια δεν με ενοιαζε να εχω στην ζωη μου απλα να μπορω να ζω με αξιοπρεπεια!! τιποτα δεν εχει σημασια απο αυτα, αυτα ερχονται και φευγουν!!! εμεις να μαστε καλα!!!

τελικα η ψυχολογια και το αισθημα αυτο της ασφαλειας εχει μεγαλη σημασια και ειδικα σε αυτην την φαση, που εχουμε ενα παραπανω ανυσηχιες και μας τρελλαινουν και αυτες οι ορμονες!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χαίρομαι μαμά με την απόφαση που πήρες ... Τωρα σίγουρα θα εισαι πιο ήρεμη κ δεν θα εχεις κ το άγχος του νοσοκομείου . Μπράβο κ στο γιατρο σου που κανει τέτοιες διευκολύνσεις ... Ευχομαι να πανε ολα σούπερ κ να ερθει γρηγορα η μπεμπουλα σας ... Σανγκρε την ξυπναω γεννήθηκε 2980 κ φεύγοντας απο την κλινικη είχε χάσει 300 γραμ κ είχε κανει κ λιγο ικτερο κ μου είπαν να την ταΐζω καθε 2 ωρες κ το βραδυ καθε 3 . Επίσης θυμάμαι κ απο την κόρη μου οτι ο παιδιατρος μας είχε πει να την ξυπνάμε καθε 4 ωρες μεχρι να φτάσει τα 4 κιλα γιατι οταν ειναι τόσο μικρουλια τους πέφτει ύπνο ζακχαρο κ μετα τα πιάνει κ πέφτουν σε λιθαργο κ δεν ξυπνάνε εύκολα κ τα πιάνει ατονία . Εγω δεν θα τον φέρω τον παιδιατρο σπίτι αυτη τη φορα γιατι στην κόρη μου οταν τον έφερα την κοίταξε όπως κ ο παιδιατρος στην κλινικη αλλα ουτε την μέτρησε ουτε την ζύγισε που ηταν αυτο που με ενδιέφερε . Γι αυτο τωρα θα την πάω στο ιατρείο του γιατι με ενδιαφέρει να δω αν εχει βάλει βαρος γιατι με το θηλασμο δεν ξερω ποσο πινει ... Αχ μαμά με έπιασε τωρα λιγουρα με τα τριγωνα , τρελαινομαι γι αυτα τα γλυκα . Πολλες φορές σκέφτομαι να ήμουν Θεσσαλονίκη κ να τσακιζα καμμια κούτα .

καλα τα λες μαμα... συμφωνω απολυτα!σημασια εχει να γεννησουμε καπου που θα νοιωθουμε καλα και οσο για τα λεφτα αξιζει να τα δωσουμε αφου θα ερθει στην ζωη ενα καινουργιο ανθρωπακι!!! Και εμεις 4 αδερφες ειμαστε αλλα εχουμε 2 χρονια διαφορα η μια απο την αλλη! ασχετο παλι: απο ραγαδες πως παμε? βαζετε τιποτα?

Μαρια μια χαρα, και καλα κανεις και την ξυπνας ειναι αρκετα μωρουλι ακομα, δεν πειραζει να παρει και λιγο βαρος!!!

κοριτσια πεστε μου που ειστε να σας στειλω τριγωνα να σας γλυκανω!!!!

Demi εγω ραγαδες δεν εβγαλα και εχω σιγουρα ενα μηνα που δεν βαζω τιποτα λογω ζεστης, πριν εβαζα αμυγδαλελαιο , παντως εχει να κανει πιο πολυ με το δερμα παρα μετις κρεμες, αν μπορεις βεβαια να ενυδατωνεις ακομα καλυτερα!!!!

yk1yp3.png

και εγω δεν εβγαλα...και επειδη δεν πολυβαζω είτε επειδη το ξεχναω ή επειδη ζεσταινομαι κ οι κρεμες κολλανε πανω μου και δεν το αντεχω.. αλλα με αγχωνει λιγο να δω ξαφνικα ασπρες και κοκκινες ριγες στην κοιλιτσα μου..

Διαφημίσεις

Καλησπερα μανουλες.

Mama μου ποσο χαιρομαι για σενα.σε δυο μερουλες θα εχεις αγκαλια το μωρακι σου.μου θυμιζει εμενα που πηγα μεσανυχτα στην κλινικη.

σου ευχομαι ολοψυχα να ερθουν ολα οπως τα θελεις.να δεις ποτε θα γςννησεις ποτε θα γυρισετε σπιτι θα σου θυμιζουν ολα μακρινο ονειρο.

εμεις χθες καλεσαμε συμβουλο θηλασμου γιατι ειχα θεμα με το θηλαστρο .δεν βγαινει σταγονα.

αλλα ψιλοστεναχωρηθηκα γιατι πρωτον εβαλε μονο εκατο γραμμαρια σε σχεση με τον παιδιατρο που την ειδε πριν δεκα μερες.αλλα θα μου πεις αλλο η μια αλλο η αλλη ζυγαρια.επθσης τα τσισα της πιυ ηταν λιγο κιτρινα την παρεξςνεψαν.κ μου ειπε σαραντα χαπια μαγιας για αυξηση παραγωγης.μιλησα με τον παιδιατρο κ ειπε να μην ανησυχω θα την δει μεσοβδομαδα.

mama μου θα σε σκεφτομαι γλυκα.εκεινες τις ωρες ειμσι ξυπνια τρωει η μικρη.

φιλια σε ολες κ με το καλο τα μωρακια σας.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Demi μου μην αγχωνεσαι αφου δεν εβγαλες μεχρι τωρα πιθανοτατα την γλιτωσες, απλα να χεις στο νου σου οτι πιο επικιμδυνο ειναι να βγαλεις με το που γεννησεις και ξεφουσκωσει αποτομα η κοιλια σου!!!

λοιπον μολις τελειωσα και τις δουλειες του σπιτιου που τελικα αν και σταζω αποφασισα να τις κανω σημερα και αυριο να ασχοληθω πιο πολυ με μενα και ηρεμια και χαλαρωση, καφεδακι το πρωι και μια που θα ρθει και η μαμα μου να κατσουμε λιγο να τα πουμε!!!

Αννα μου σε σκεφτομουν!!! ακριβως σαν και εσενα οταν μου ειπε την ωρα ο γιατρος μου ρθε στο μυαλο!!!

σε ευχαριστω πολυ!!! μην στεναχωριεσαι με την μπεμπα σου και προσπαθησε να της δινεις οσο πιο πολυ γαλα μπορεις, να εχει υγρα να μην αφυδατωθει και οντως τα χαπια αυτα μαγια μπυρας αυξανουν το γαλα για τον θηλασμο και δεν ειναι τιποτα, σαν συμπληρωμα σκεψου!!!

με την πρωτη ευκαιρια που θα βρω οσο κουρασμενη και να μαι θα σας πω τα νεα μας!!!

yk1yp3.png

mama καλα εκανες και τα τσακισες!Οτι θα σου εγραφα οτι κανε σημερα δουλειες και αυριο αραξε, βγες για καφε, απολαυσε βολτες γιατι ερχετε η νυφη μου κοπελια και δεν θα εχεις χρονο για τετοια μετα...θελουμε 100% την προσοχη σου μετα!!!!!!!!:D:D:D

Κοριτσια εγω βαζω μια της frezy απο τον 4ο μηνα και ειμαι πολυ ικανοποιημενη, παρολο που δεν βαζω καθε μερα γιατι ειναι ψηλο ακριβη δεν εχω κανει ουτε μια...θα δουμε μετα την γεννα τι θα γινει.

Εχω αρχισει απο οτι καταλαβα και καθημερινα πετρωματα!!!Πονακια δεν εχω απλα νιωθω ενοχληση ετσι οπως γινετε η κοιλια μου!Ειμαι και ασχετη...και μαλλον αργησα να καταλαβω τι ειναι τα πετρωματα.

Πολυ φοβαμαι οτι δεν θα καταλαβω οταν θα ερθει η ωρα και θα ειμαι στην κοσμαρα μου.:?

BXYXp3.png

συμπεθερα εγω τι νομιζεις;;;καταλαβα οτι κανω συσπασεις;; και για τα πετρωματα νομιζα οτι με τσιτωνει το μωρο!!! οτι να ναι!!!

οταν νιωθεις αυτην την πιεση ψηλα στην κοιλια και η περιοχη σαν ζωνη να τεντωνεται και κατω πιο χαλαρη αλλα σαν να τραβαει, να νιωθεις μπουκωμα και κατω και πανω μεχρι λαιμο μην σου πω, ε αυτα ειναι τα πετρωματα και συσπασεις μαζι!!! και ναι κι εγω το καταλαβα πιο αργα νομιζω απο σενα!! χαχα

εννοειται οτι ολη η προσοχη μου θα ναι στην μικρη μου!!!

αφου τελειωσα τις δουλειες σε λιγο θα παω βολτιτσα!!! εκανα και ενα δευτερο ντους η μαλλον τριτο, ενα το πρωι, ενα μετα τις δουλειες στον ιδρωτα και ενα μετα να δροσιστω, κανονικα στο μπανιο!!!

και οσο για την ωρα που θα πας για γεννα και εμενα ολοι μου λενε οτι θα το καταλαβω σιγουρα!!! θα σου πω και στο τελος της εβδομαδας!!!

yk1yp3.png

Εγώ εβαζα κεραλοιφη κατα τον 5ο -6ο μηνα αλλα το ξεχνούσα κ την σταμάτησα , πάντως ραγαδα δεν έβγαλα ουτε με την κοιλια φούσκα ουτε τωρα που έφυγε ολη ... Βασικά νομίζω οτι όσες κρέμες κ να βάλεις αν το εχει το δέρμα θα κανει ραγαδες .

Διαφημίσεις

Εγώ εβαζα κεραλοιφη κατα τον 5ο -6ο μηνα αλλα το ξεχνούσα κ την σταμάτησα , πάντως ραγαδα δεν έβγαλα ουτε με την κοιλια φούσκα ουτε τωρα που έφυγε ολη ... Βασικά νομίζω οτι όσες κρέμες κ να βάλεις αν το εχει το δέρμα θα κανει ραγαδες .

Συμφωνω Μαρια, εαν ειναι να κανουμε θα κανουμε οτι και να βαλουμε επανω...βεβαια και εμενα μου ειπαν οτι γινοντε εφοσον γεννησεις, τωρα θα δουμε...εεε εαν κανω δεν θα πεσω να πεθανω...απλα για να μη πω οτι δεν εβαλα και τιποτα για να σωσω την κατασταση συνεχιζω να βαζω και θα βαζω και μετα.Την κοιλιτσα την εχασες?????Εχω μεγαλη απορια να δω που θα παει ολη αυτη η κοιλια...!!!!!!!!!!Πως θα μαζευτει δεν εχω ιδεα

BXYXp3.png

συμπεθερα εγω τι νομιζεις;;;καταλαβα οτι κανω συσπασεις;; και για τα πετρωματα νομιζα οτι με τσιτωνει το μωρο!!! οτι να ναι!!!

οταν νιωθεις αυτην την πιεση ψηλα στην κοιλια και η περιοχη σαν ζωνη να τεντωνεται και κατω πιο χαλαρη αλλα σαν να τραβαει, να νιωθεις μπουκωμα και κατω και πανω μεχρι λαιμο μην σου πω, ε αυτα ειναι τα πετρωματα και συσπασεις μαζι!!! και ναι κι εγω το καταλαβα πιο αργα νομιζω απο σενα!! χαχα

εννοειται οτι ολη η προσοχη μου θα ναι στην μικρη μου!!!

αφου τελειωσα τις δουλειες σε λιγο θα παω βολτιτσα!!! εκανα και ενα δευτερο ντους η μαλλον τριτο, ενα το πρωι, ενα μετα τις δουλειες στον ιδρωτα και ενα μετα να δροσιστω, κανονικα στο μπανιο!!!

και οσο για την ωρα που θα πας για γεννα και εμενα ολοι μου λενε οτι θα το καταλαβω σιγουρα!!! θα σου πω και στο τελος της εβδομαδας!!!

Καλα να περασεις στην βολτουλα!!!!!!!!!!!Εννοειται οτι θα περιμενω να με ενημερωσεις...με καθε λεπτομερειεα μηπως και παρω γραμμη τιποτα!Ασε απο μπανια αλλο τιποτα και απο αυριο ειπαν ακομη πιο ζεστη!Με το καλο να ερθει και η μανουλα σου!!!!!Τετοιος κοριτσαρο πως ειναι δυνατον να μην την προσεχεις!!!!!!!Επιτελους αυτη τη βδομαδα θα υπαρχει κινητοποιηση...αντε να ξυπνησουν τα αιματα!

BXYXp3.png

τρυπωνω και εγω στη παρεα σας απο τις μανουλες Ιουλιου, καθως πολλες και απο εμας τελικα θα γινουμε μανουλες Ιουνιου...εγω ειμαι στην 36η τωρα, και μεσα στη βδομαδα θα μαθω αν θα ερθει η μικρη μου μεσα στον Ιουνιο, καθως ο πλακουντας αρχισε να γερναει και μου ειπε ο γιατρος πως δεν θα παει πολυ ακομα....για να δουμε...

οσο για τις ραγαδες??? πολυ πικρη ιστορια....απο τον 2ο μηνα 3 φορες τη μερα εβαζα την κρεμα της frezyderm , αμυγδαλελαιο, και βαζελινη εναλλαξ....ξυπνησα μια μερα τελη 7ου μηνα και ημουν γεματη...μου συνεβη οταν το μωρο κατεβηκε χαμηλα...αμα ειναι να κανει το δερμα σου, θα κανει...εγω δυστυχως εκανα αλλα οσο ειναι κοκκινες θα τις αντιμετωπισω παλι με κρεμεσ και ειδικο λαδι...κ ισως αργοτερα ακομα και λεηζερ.... :(

8LVMp3.png

τρυπωνω και εγω στη παρεα σας απο τις μανουλες Ιουλιου, καθως πολλες και απο εμας τελικα θα γινουμε μανουλες Ιουνιου...εγω ειμαι στην 36η τωρα, και μεσα στη βδομαδα θα μαθω αν θα ερθει η μικρη μου μεσα στον Ιουνιο, καθως ο πλακουντας αρχισε να γερναει και μου ειπε ο γιατρος πως δεν θα παει πολυ ακομα....για να δουμε...

οσο για τις ραγαδες??? πολυ πικρη ιστορια....απο τον 2ο μηνα 3 φορες τη μερα εβαζα την κρεμα της frezyderm , αμυγδαλελαιο, και βαζελινη εναλλαξ....ξυπνησα μια μερα τελη 7ου μηνα και ημουν γεματη...μου συνεβη οταν το μωρο κατεβηκε χαμηλα...αμα ειναι να κανει το δερμα σου, θα κανει...εγω δυστυχως εκανα αλλα οσο ειναι κοκκινες θα τις αντιμετωπισω παλι με κρεμεσ και ειδικο λαδι...κ ισως αργοτερα ακομα και λεηζερ.... :(

did με το καλο να υποδεχτεις το μωρακι σου και καλως ηρθες στην παρεα μας!Δεν πηραζει για τις ραγαδες, θα μας θυμιζουν ολους αυτους τους μηνες, με τις χαρες, με τα προβληματα, με τα ανχοι που ειχαμε!Εμεις οτι ηταν να κανουμε το καναμε τωρα αν ειναι να βγουν ας βγουν ;)

BXYXp3.png

Did με το καλο να ερθει κ εσένα το μωρακι σου ... Zouzou μολις γέννησα εξαφανίστηκε κ η κοιλια κ αυτη τη φορα ... Στην πρωτη εγκυμοσυνη δεν ειχα καθόλου κοιλια κ δεν παραξενεύτηκα που χάθηκε αμέσως αλλα κ αυτη την φορα που ειχα μεγαλη παλι σαν να μην εχω γεννήσει ειναι ... Τα υπόλοιπα βέβαια που εχω παρει στην περιφέρεια δεν ξερω ποτε θα φύγουν .

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...