Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

ουφ ευπειθως αναφερω παρουσα! το πρωι ειχαμε επισκεψεις και δεν μπηκα ποσα γραψατε βρε; λοιπον μαμα νομιζω εκανες τις καλυτερες επιλογες σε ειχα αγχος βρε κοπελια αφου κατεβηκε το παιδι υπαρχουν ελπιδες ο γιατρουλης σου φαινεται να ξερει τι κανει. καλη επιτυχια κι ολη η θετικη σκεψη μας μαζι σου

λοιπόν τα σαμιαμιδακια εγω τα θεωρω τυχη και πολυ γλυκουτσικα πλασματακια και οταν εμφανιζονται κανω σαν παιδακι απο τη χαρα μου.

ποια ακουσα για αποστειρωση μην το ξανακουσω αν δε θες να τρεχεις καθε τρεις και λιγο στο παιδων... ολα με μετρο ειπαμε

βρε μαρακι γιατι το ξυπνας το βρεφακι αν πεινουσε θα ξυπνουσε μονο του αφου τρωει τη μερα ας το να κοιμαται τη νυχτα μη θυμιζει το μαγκακι μου με ξεζουμιζε όλη μερα ως τις 12 μετα μεχρι τις 6 το πρωι λες και δεν ειχες μωρο! κατσε και ευχαριστησου τον υπνο σου...

Αλλο δε θυμαμαι τωρα..

Α και ζηταω ολιγοωρη αδεια για το απογεμα που θα παω στο γαμο...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σαγκρε ευχαριστω πολυ!!! ετοιμασου να ανανεωσεις το πινακακι!!!!

ετοιμαστειτε για γεννητουρια!!!

αχ!!! μακαρι να πανε ολα καλα, αν και ειμαι ηρεμη και νιωθω ασφαλης!!!!

παντως κοριτσια το θεμα σεξ ειναι πολυ σημαντικο, πιο σημαντικο απο οτι υπολογιζα!!

μου ειπε να κανουμε και σημερα και αυριο, και να παω καμια βολτα να πιω και ενα κρασακι!!! μαλλον για να χαλαρωσω!!!

αυριο ερχεται η μαμα μου και μεθαυριο η πεθερα μου!!! και βασικα θα ρθει ολο το σοι μην σας πω!!! ειμαστε και πολλοι!!!

Σαγκρε να πας στο γαμο δεν θα ανυσηχησουμε και ριξε και κανενα χορο παραπανο μπας και το μαγκακι 2 βγει πιο γρηγορα!!!

yk1yp3.png

δημητρα η βιοκλινικη μου βγαινει 800 σε 2κλινο για 2 μερες ή 900 για 3 μέρες, αλλα μου είπαν πως η μερα ξεκιναει αφου γεννήσεις δηλαδη και 20 ωρες να σου πάρει να γεννήσεις δεν το χρεωνεσαι σαν μέρα.. επίσης εμένα η γιατρος μου ειναι πολυ οικονομική 600 ευρω παιρνει... σκεφτομαι ομως το δημοσιο και επειδη με προβληματιζει η επισκληριδιος σκεφτηκα πως αν δεν θελουν να μου κάνουν να πιασει ο αντρος μου τον γυναικολογο και να τον δωσει κανα 300 μπας και με προσεξει και μου κανει... εσυ δημητρα σε ποιο λές?

μαμα σε ποια κλινικη θα πας εσυ τελικά? καλα κανεις και αποφασισες κλινικη το πιο σημαντικο ειναι να νοιωθεις καλα! η γνωστη μου που γεννησε παπαγεωργιου πηγε χωρις γιατρο ειχε αποφασισει οτι θα γεννησει σε οποιο εφημερευει... δεν ειχε κανενα γνωστο και ομως της έκαναν επισκληρίδιο και μενα μου εκανε εντύπωση μακαρι να ηξερα οτι σιγουρα θα μου εκαναν επισκληριδιο και δεν θα το σκεφτομουν για κλινικη.. Ειδικα το παπαγεωργιου ειναι πολυ κοντα μου γιατι μένω ευοσμο... αχ τι ωραια που θα εχεις το μςρακι σου σε λιγες μερες πολυ σε ζηλευω!!!!

Σαγκρε μου ειπε να κανουμε οσο μπορουσε, τα γνωστα , μαλλον επειδη ο τραχηλος ειναι κλειστος και το σπερμα τον μαλακωνει οποτε γι αυτο εδωσε οδηγιες , επισης μου ειπε να βαλω και ενα κολπικο υποθετο κανεστεν γιατι βοηθαει στην ελαστικοτητα του κολπου!!!:confused: και μενα μου φανηκε περιεργο αλλα κατι ξερει και το λεει!!!

Demi κι εγω δεν ειχα θεμα με το δημοσιο, απλα εχω ηδη καθυστερησει και πρεπει να παω με προκληση, το θεμα μου ειναι και γι αυτο φοβομουν πιο πολυ οτι δεν θα με περιμενουν και πολυ και θα με χωσουν με την πρωτη ευκαιρια για καισαρικη!! οχι οτι ηρθε και το τελος του κοσμου αλλα αν μπορεσω να τ αποφυγω γιατι να μπω σ αυτην την διαδικασια;;;

ετσι αποφασισα κλινικη, τωρα στο δευτερο παιδι που θα εχω και μια εμπειρια περι γεννας ισως παω δημοσιο!! δεν ξερω....

εγω θα παω στο γενεσις, η κλινικη μου ειπε οτι θα βγει κατω απο χιλιαρικο, εγω την υπολογιζα για 3 μερες ομως 1500 αλλα θα μεινω 2 και δεν υπαρχει και λογος για παραπανω μερες, επισης μου ειπε οτι στον αγιο λουκα μπορω να μην παρω παιδιατρο και να γλιτωσω 200 ευρω και να μου βγει πιο οικονομικα αλλα δεν θελω να φυγω απο το μαιευτηριο χωρις να δει γιατρος το μωρο....δεν θα γινω και πλουσια με 200 ευρω!!! εδω θα πληρωσω την κλινικη....τελος παντων...

παντως στο ιπποκρατειο που ρωτησα για επισκληριδιο μου ειπαν οτι δεν κανουν και τοτε ρωτησα αν πληρωσω;; και τοτε μου ειπε ολα γινονται, το θεμα ειναι οτι εγω δεν ειχα καποιον γιατρο η γνωστο να με καθοδηγησει και να βρω τον αναισθησιολογο να συνενοηθω, γι αυτο και η φιλη μου που ειχε γιατρο στο παπαγεωργιου υπεθεσα οτι καπως ετσι της καναν επισκληριδιο, παντως εγω θα προσπαθησω να μην κανω αλλα δεν ειμαι απολυτη, δεν ξερω πως θα ναι

κι εγω μενω πολιχνη και με βολευει το παπαγεωργιου αλλα σε μια επισκεψη μου μιλησαν πολυ χαλια και δεν ξαναπατησα...

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

και εγω που πηγα πριν 2 βδομαδες και καλα είπα πως πονουσα για να δω γενικα τι κατασταση επικρατει, μονο μια ηταν πολυ καλη οι αλλες ολες με το ζορι με κοιταξαν...αλλα δεν με νοιαζει τουλαχιστον ηταν πολυ καθαρα και ξερω πως αν δωσεις χρηματα όλα γινονται.. εμενα η γιατρος μου κανει εφημερίες στο ιπποκρατείο και μου είπε οτι αμα πεσω σε δικη της εφημερια ή σε καποιον που μπορει να παρεμβει θα μου κανουν επισκληριδιο κ θα μου κανονισει και καλο δωματιο...αλλα δυσκολα πιστευω ειναι πολυ λιγες οι πιθανοτιτες να πέσω σε αυτην αλλα ετσι τουλαχιστον θα γλυτωνα τα εξοδα της κλινικής... ασχετο απο παιδιατρο εχετε βρει? Μαμα ή Δημητρα ή οποια αλλη ειναι απο θεσσαλονικη εχετε κάποιον να μου προτείνετε????

demi εγω κανονισα να ρθει και στο σπιτιο ενας που εχει ιατρειο στα μετεωρα!!! κοντα σε μενα δηλαδη, ειναι πολυ καλος και παρολο που εχει πολυ δουλεια ειναι διαθεσιμος, επισης ξερω την γραμματεα του που ακομα και αν χρειαστει οτιδηποτε θα με βοηθησει, αν θες να σου στειλω τα στοιχεια του, επισης μου εχουν πει και για μια ακομη αλλα ειναι κεντρο, δεν ξερω αν θα σε βολεψει!!!

εναν ακομη που σκεφτομουν ειναι ο παπαβεντζης αλλα και η πατσουρου που ειναι υπερ του θηλασμου αλλα δεν ειναι ευκολο να ρθουν σπιτι και γενικα πιστευω οτι με τοσο δουλεια που εχουν μαλλον δεν θα τους βρισκω οταν τους χρειαστω και επιπλεον εχουν μακρια ιατρειο

yk1yp3.png

λοιπον τωρα τα δικα μας νεα!!!!

λοιπον το καρδιοτοκογραφημα καλο οσο αφορα το παιδι, οτι η καρδουλα ειναι νορμαλ οι χτυποι και γενικα μια χαρα!!! απο συσπασεις κατεγραψε μια μονο καλη ομως!!! το χερακι μου δεν το γλιτωσα αυτην την φορα απο τον γιατρο μου αλλα ο καλος μου προσεξε πολυ και δεν με πονεσε παρα πολυ!!! ο τραχηλος παραμενει κλειστος (γμτ!!!) αλλα το μωρο κατεβηκε και ψιλοεμπεδωθηκε μου ειπε, δεν ξερω σε τι βαθμο αλλα παλι καλα!!!

και μην με πειτε ανισορροπη αλλα αμφιταλαντευομαι και το αγχος μου δεν με αφηνει να υσηχασω, μιλησα πιο ψυχραιμα με τον γιατρο, αυτος μας κανει ευκολιες πληρωμης και γενικα θα με βγαλει στις 2 μερες ωστε να γλιτωσω και καποια λεφτα της κλινικης και ετσι, αφησα τον εαυτο μου ελευθερο και να μην σκεφτομαι τα παντα και αποφασισαμε να παμε στην κλινικη!!!! απο την στιγμη εκεινη μου φυγε λιγο ενα βαρος.....

πηραμε και τους γονεις και ρωτησαμε αν χρειαστει αν μπορουν να βοηθησουν και φυσικα δεν ειχαν αντιρρηση!!!

οποτε το προγραμμα εχει:

αυριο το βραδυ στις 12 μπαινω για προετοιμασια, μου βαζουν υποθετο για προκληση, κοιμαμαι εκει, ο γιατρος υπολογιζει να χρειαστω και δευτερο υποθετο προκλησης γιατι ο τραχηλος ειναι κλειστος και γενικα πριν το μεσημερι της τριτης δεν προβλεπεται να γεννησω!!!

με το που γεννησω θα ενημερωσω εννοειται!!!

ο αντρας μου τελικα θα μπει μεσα και αυτος να ειναι διπλα μου και πιθανον να κοψει αυτος τον λωρο!!!

αυτα τα νεα μας!!! καντε μια προσευχη αυριο και για μας!!!

Δημητρα ακυρος ο καφες αν θες ελα να με δεις live αλλιως viber φωτο κτλ και με το καλο μετα να βρεθουμε με τα μωρακια μας!!!

mama σε διαβασα απο το κινητο αλλα δεν μπορουσα να σου γραψω!Περιττο να σου πω οτι συγκηνηθηκα!

Χαιρομαι για την επιλογη σου γιατι νιωθω οτι εισαι καλυτερα ψυχολογικα, πιο σιγουρη και ικανοποιημενη με τον γιατρο σου (δεν σου κρυβω οτι θα εκανα το ιδιο). Το οτι το μωρο εχει εμπεδωθει ειναι παρα πολυ καλο αρα κανε σεξ μηπως βοηθηθει λιγο ο τραχηλος αν και πιστευω οτι θα σε φτιαξει ο γιατρος σου.Τωρα εγω γιατι κλαιω?????????????

Την Τριτη θα ειμαι 24ωρες το 24ωρο συνδεδεμενη, δεν το κουναω απο δω!!!!!!!!!!Θα περιμενω τα ευχαριστα!!!!!!!!!!

Εννοείται οτι θα προσευχηθουμε συμπεθερα, ηρθε η ωρα!!!!!!!!!!!!!!!!Θα εχουμε αγωνια απο αυριο!Αντε να γινει και καμια αλλαγη στο πινακακι!

BXYXp3.png

Demi σου στειλα πμ, αν ειναι κατι και δεν το πηρες πες μου να ξαναπροσπαθησω!!

συμπεθερα σ ευχαριστω πολυ!!!! οντως νιωθω πολυ καλυτερα!!! δεν πανε να γ.... τα λεφτα, δεν μπορω αλλο να σκεφτομαι!!!

τωρα νιωθω ασφαλης!!! δεν φοβαμαι!!! και δεν με νοιαζει να πονεσω αρκει που νιωθω οτι θα πανε ολα καλα!!!

αντε και αυτο το πινακακι κολλησε πολυ, αντε να το ξεκολλησουμε!!!!

και αφου ηρεμησα πηγα στο διπλανο ζαχαροπλαστειο που ειναι και σουπερ και πηρα ταρτακια και τριγωνα πανοραματος!!! ;)

συμπαθερα αντε να βγει ο γαμπρος γιατι η νυφη ερχεται!!! χαχα

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Αχ!!! ξεχασα να σας πω!!! με τον αντρουλη μου που το ξανασυζητουσαμε το πρωι περι κλινικης και δημοσιου, ηταν πικραμενος που εγω ενιωθα ετσι και ελεγα να παω στο δημοσιο, και οταν πηγαμε στην κλινικη και μιλουσαμε με τον γιατρο ηταν ετοιμος να κλαψει.....

μπορει πολλες φορες να μην μπορουν να καταλαβουν η να σκεφτουν καποια πραγματα που για μας ειναι αυτονοητα αλλα ωρες ωρες μας κανουν αλοιφη, οπως εμενα σημερα με τον τροπο του, και που προσπαθει να με φροντιζει και να μ προσεχει!!!

yk1yp3.png

Demi σου στειλα πμ, αν ειναι κατι και δεν το πηρες πες μου να ξαναπροσπαθησω!!

συμπεθερα σ ευχαριστω πολυ!!!! οντως νιωθω πολυ καλυτερα!!! δεν πανε να γ.... τα λεφτα, δεν μπορω αλλο να σκεφτομαι!!!

τωρα νιωθω ασφαλης!!! δεν φοβαμαι!!! και δεν με νοιαζει να πονεσω αρκει που νιωθω οτι θα πανε ολα καλα!!!

αντε και αυτο το πινακακι κολλησε πολυ, αντε να το ξεκολλησουμε!!!!

και αφου ηρεμησα πηγα στο διπλανο ζαχαροπλαστειο που ειναι και σουπερ και πηρα ταρτακια και τριγωνα πανοραματος!!! ;)

συμπαθερα αντε να βγει ο γαμπρος γιατι η νυφη ερχεται!!! χαχα

Συμπεθερα εγω το εχω παρει αποφαση....λεφτα δεν θα εχουμε ποτε...οποτε οτι εχουμε τωρα θα τα δωσουμε στην γεννα για να νιωθω εγω ασφαλεια με τον γιατρο μου που του εχω εμπιστοσυνη!

Τσακισε σε παρακαλω πολυ ταρτακια και τριγωνα εκ μερους μου!!!!!!!!!!!!

χαχαχαχαχαχ....θα μας περνατε καποιες μερες αλλα δεν πειραζει....στον ετοιμαζω τον γαμπρο, ελπιζω να μην αργησει πολυ!!!!!!!!!Οσο για τους αντρες μας στο ειχα ξανα γραψει δεν καταλαβαινουν απολυτα τι περναμε αλλα εχουν και αυτοι τους φοβους τους και το ανχος τους...εμεις μπορει καπου να βρουμε και να τα πουμε, εκεινοι ειναι δυσκολο να ανοιχτουν καπου!Παντως απο οτι φαίνεται κανουν οτι μπορουν να ειναι διπλα μας και να μας προσφερουν οτι μπορουν.

BXYXp3.png

καλησπερα κοριτσια μου!!

μπραβο μαμα σε δυο μερες θα εχεις αγκαλιτσα το μωρακι σου!! και μπραβο για τις επιλογες σου ειναι σημαντικο να νιωθεις ηρεμη και ασφαλης. εγω στο πρωτο μου παιδι δεν ελεγα ακριβως αυτα που ηθελα γιατι σκεφτομουν το οικονομικο και στο τελος το μετανιωσα..ειναι πολυ καλυτερα να νιωθεις χαλαρη και να ξεκινας θετικα!! εννοητε θα πουμε προσευχουλες για σενα και το μωρακι σου!!

εγω απο πονους περα απο την μεση και κατι κραμπες τιποτα,,,,σιγη!!

δεν θυμαμαι ποια με ρωτησε για την ηλικια του ανδρα μου,,30 ειναι αλλα η πεθερα μου βρηκε το κουραγιο στα 42 να κανει και τεταρτο αγορι!!23 χρονια διαφορα με τον ανδρα μ!!:D:D:D

συμπαθερα εφαγα, μου κατσαν λιγο γιατι το παρακανα (εφαγα 2 ταρτακια και ενα τριγωνο....το ζωον) αλλα το ευχαριστηθηκα!!

προσπ[αθω να τελειωσω τις δουλειες μου και να τ αφησω ολα στην τριχα, ειχα βαλει ενα πλυντηριο το σιδερωσα και σε λιγο αφου παρω μια ανασα θα σκουπισω ξεσκονισω σφουγγαρισω και αυριο θα κανω μπανιο το σκυλακι μου και μετα το μπανιο!! μετα τελος δουλειες!!!

θα κανω και ενα μπανιο να ειμαι φρεσκια και θα παω ετοιμη!!!

costandan εγω σε ρωτησα για την ηλικια γιατι μου φανηκε μεγαλη διαφορα με τον μικροτερο αδερφο!!! μπραβο στην πεθερα σου!!! ειναι και μικρη!!!

κι εμεις ειμαστε 4 αδερφες και ειμαστε 2 και 2 , δηλαδη δυο μεγαλυτερες εγω και μια 3 χρονια μεγαλυτερη αδερφη και μετα παμε μια αδερφη 19 και μια 16, εγω μπαινω σε λιγο στα 33 οποτε ακομα δηλωνω 32!!! χαχα

βεβαια η μαμα μου ειναι δευτεροπαντρεμενη, και ξεκινησε πολυ νωρις, απο τα 16!!! οποτε λογικο...

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...