Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Καλημεεεεεερα!!!!

Εντάξει τραγική νύχτα απο θέμα ύπνου!!!

3 φορές σηκώθηκα για να αλλάξω μπλούζα κ βρακι απο τον ιδρώτα !

Κ κάθε μια ώρα ακριβώς ομως όταν λεμε ακριβώς ακριβώς λες κ ειχα συσπασει ήταν κ 19 ανα μια ώρα κατούρημα!! Απο συσπασεις παρα πολλές αλλα ακανόνιστες κ χωρίς πόνο ... Ήθελα να ξερά αυτο δε κανει το μωρο να δυςχαιρενει;;; Για να δούμε! Συνεχίζω τα πλιε οποτε βρω ευκαιρία!

Για Κεφαλοκλειδώμα εμενα μη με ρωτάτε ..γνωρίζετε ήδη...ουτε κατα διάνοια

Εχω λυθεί στο γέλιο γιατί το μπεμπακι της Demi απο Ιούλιο μπορεί να σκάσει Ιούνιο κ τα δικα μας ειδικά εμεις οι τελευταίες μπορεί να γίνουν μπεμπακια ιουλιου απο τη βαρεμάρα τους να βγουν!!!! Χαχαχαχαχα Demiμε το καλο το μωράκι σου!!

Mama εχεις δίκιο να χεις τα νεύρα σου με το θέμα ιδιωτικού κ δημοσίου κ εγω θα εκνευριζομουν με την ερωτήσεις του συζύγου αλλα στην απέξω καταλαβαινω οτι αφενός ειναι οι ορμόνες μας κ αφετέρου ειναι η τόσο καλή κ υπομονετική διάθεση τους να μας βοηθήσουν αλλα επειδη δε μπορούν να μας νοιωσουν εκ ολοκλήρου δεν ξέρουν και ακριβώς τι να πουν...οποτε μην τον παρεξηγείς κ μην νευριάζεις...ποιος μιλάει τώρα αλλα τέλος πάντων...ειναι σαν μια μαία που μας ειπα στα μαθήματα ανώδυνου , απευθύνονταν στους συντρόφους κ μιλούσε για την ώρα του τοκετού κ του λεει " 2 λεξεις απαγορεύονται ρητά!!! Πονάς; Ε ναι ρε φίλε δε βλέπεις ;;; Κ " ανέπνεε" !! Αν μπορούσα να συγκεντρωθώ καλα αυτο θα έκανα μπιπ μπιπ !!! Χαχαχαχα χαχαχαχαχα καλυτερα λεει εκεινη την ώρα να ξεκινούν οι άντρες μας τις αναπνοές κ εμεις ενστικτωδώς θα κάνουμε το ίδιο πραγμα!

Το θέμα ξέρεις ποιο ειναι mama? θα κρατάς τη Μπέμπα σου αγκαλιά μεχρι την Πέμπτη!!!!:D:D

Christab ! Μπραβο για το Αλεξάνδρα !!!! Δε του το χα!!! Με ποιο γιατρό ;;; Για να ξέρω αν ειναι για την επομενη φορα...σου ήταν δύσκολο να ζητήσεις επισκληριδιο γιατί ξέρω οτι τα δημόσια δεν πολυ κάνουν!

Zzouzou ! 2 ώρες ύπνος μεσημεριάτικα κ δεν ειναι πολυ;;;;;!! Θα τρελαθώ! Εγω 10 λεπτάκια λεω κ δε παίζει με τίποτα!

Αχ dimitra στα μέρη μου το σαμιαμιδι ειναι τύχη κ καλός ερχομός κ νέο!!! Το να το δούμε δε στο σπιτι σε μεγάλη πόλη κ όχι σε χωριό εντάξει τι να λεμε! Εγω οποτε βλέπω δεν κάνω τίποτα κ φεύγει απο μονο του...άντε να το βοηθήσω με καμια σκούπα αλλα πολυ σπάνια...για να το σκοτώσω ουτε συζήτηση!!! Οποτε άντε βρε θα χουμε ομορφα νέα!!! Μες στο σπιτι ήταν;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσακια μου!!! τι κανετε;; δυσκολη νυχτα ε;;; ευτυχως οχι για ολες!!! εγω κλασικα στον υπνο μου εχω γεννησεις απειρες φορες και καμια φορα βλεπω οτι εχουμε γεννησει ολες και η μια επισκεποτεται την αλλη!!! στριφογυρισματα, ζεστη, κατουρημα κτλ κτλ

σημερα στις 10 και μιση εχω καρδιοτοκογραφο παλι στην κλινικη, θα πω και στον γιατρο μου την αποφαση για το δημοσιο!!! μετραω αντιστροφα τις μερες και ελπιζω να πανε ολα καλα!!!

Δημητρα κι εμεις θεωρουμε το σαμιαμιδι τυχη και σιγα δεν ειναι τιποτα, κανει και δουλεια τρωγοντας τα εντομα!!! δεν θα σε ενοχλησει, ενταξει αν το δεις μεσα στο σπιτι καταλαβαινω οτι δεν το θες αλλα μην το σκοτωσεις απλα βγαλτο εξω!!! γιατι καουρα;; με το γιαουρτι;;

εγω εχθες σκεφτομουν οτι σε 2-3 μερες δεν θα χω αλλο αυτην την κοιλια!!!! γιουπι!!!

kirtiblue τελικα ο αντρας μου μου ζητησε συγνωμη που με πιεσε, και η αληθεια ειναι οτι μετα καταλαβε και στεναχωριοταν, εγω παλι οσο και να μην καταλαβαινουν θυμωνω γιατι υποαρχουν 2 επιλογες και ειναι φως φαναρι τι θα προτιμουσε μια γυναικα!!! οποτε του ειπα η κανε μια προταση και βρες μια λυση η σταματα να με πιεζεις να σου πω το αυτονοητο!!!!

τελος παντων τελειωσε κι αυτο.....

απο οτι μου ειπαν στα δημοσια της αθηνας κανουν επισκληριδιο, εδω που ρωτησα στο ιπποκρατειο μου ειπαν οχι, αλλα ειναι και οτι να ναι μερικοι, θα ξαναρωτησω!!!

Δημητρα παμε παλι στις 10 αν σε βολευει και σενα!!!

yk1yp3.png

demi ευχαριστω!!! εμενα παλι του παπαγεωργιου μου φανηκαν αγενης ολοι!!!! η εγω επεσα στην περιπτωση η εσυ!!! χαχα

λοιπον μια που εγω θα παρω το βαφτισμα του πυρος θα σας ενημερωσω ολες για την κατασταση που επικρατει στο δημοσιο και παιρνετε αποφαση!!!!

yk1yp3.png

καλημέρα κορίτσια.... καλα όχι απλα χαλια η χθεσινη νυχτα αλλα από τις χειρότερες σε υπνο...και το θεμα είναι ότι το μεσημερι σκέφτομαι πως θα χει ζεστη και παλι δεν θα μπορούμε να κοιμηθούμε...:evil::evil::evil: mama καλη επιτυχια με τον καρδιοτοκογραφο σημερα... αντε να δυναμωνουν οι συσπασεις...οσο για τους αντρες τα χουμε πει δυστηχως ως ένα βαθμο μπορουν να κατανοησουν..οποτε...!!!kitriblue μου φαινεται θα κανουμε ανταλλαγη με τις μανουλες Ιουλιου... θα φροντισω να μεταβιβασω τον αντρα μου τη συμβουλη της μαιας μην του ρθει στο κεφαλι κανενα ιπταμενο αντικειμενο...:confused::confused::confused: Κι εγω ξερω ρε κορίτσια ότι ειανι τυχη το σαμιαμιδι αλλα ηταν στο μπαλκονι ένα εκατοστο πριν το κουφωμα κι ετοιμο να μπει μεσα στην κουζινα...και με το που αναψα το φως αναστροφη και πισω...και περισυ κυκλοφορουσε ένα στο μπαλκονι και ειδαμε κ παθαμε να το διωξουμε....δεν μπορω να φανταστω ότι φετος με το μωρο που θα αποστειρωνω θα κυκλοφορει κι αυτό μεσα στο σπιτι...:?:shock: mama είμαι οκ για την Τριτη στις 10...όταν γυρισεις από κλινικη γραψε μας....μανουλες Ιουνιου που γεννησατε τα φιλια μας....φανταζομαι μας διαβαζετε που κ που αλλα δεν προλαβαίνετε να γραψετε...αντε περιμενουμε μαζεμμενα τα νεα σας...κι αντε για να μην ξεχνιομαστε παει κι αυτή η εβδομαδα από αυριο ας γινει ένα καλο ντου με γεννες γιατι μειναμε πισωωωωω:-P

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε ;;; Σας διαβάζω καθε μέρα την ωρα που θηλαζω κ ολο κατι γινεται την ωρα που πάω να γραψω κ το αναβάλλω ... Αυριο θα πάω κ εγω γιατρο να μου κόψει τα ραματα κ να μου κανει υπέρηχο να δει τι γινεται εκει μεσα ... Θα μου φανεί παράξενο μετα απο τόσους μήνες να δω άδεια την κοιλια μου ... Την Τεταρτη έχουμε κ παιδιατρο να δούμε πως παει η μπεμπα κ μετα θα αρχίσουμε τις βολτούλες ... Μαμά σε σκέφτομαι συνέχεια κ σε βλέπω καθε βραδυ στον ύπνο μου , αφου καθε πρωι μπαίνω για να δω αν γεννησες ... Δήμητρα να σου πω κ εγω τα σιχαίνομαι τα σαμιαμιδια κ όσο κ αν λενε οτι φέρνουν τύχη εγω δεν τα θελω ουτε στο μπαλκόνι μου , ειδικα αν ειναι κ μεγαλουτσικα με πιάνει κρίση κ φωνάζω αν δω κανενα , το ίδιο παθαίνω κ με τις κατσαρίδες .

Διαφημίσεις

Mama καλή επιτυχία !! Μας ενημερώνεις μόλις επιστρέψεις... Βασικά εύχομαι να σε πιάσουν πόνοι κ να γεννήσεις!!!:Dμονο για τους αντρες ολοι λένε τα ίδια κ όλες μας τα αντιμετωπίζουμε με τον ιδιο τροπο ! Αυτο παρατηρώ!

Dimitra δε πειράζει , όπως λεει η mama -απλα βγάλτο έξωση το σκοτώσεις αν ξαναδείς...

Παω να ξαπλώσω μπας κ καταφέρω κάνανε ύπνο όπως η zzouzou στο άσχετο!

Καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!

mama καλη επιτυχια σημερα!!!!!!Μπραβο στον συζυγο που καταλαβε το λαθος του και σου ζητησε συγνωμη!

Kitriblue σπανια να εχω ενα καλο βραδυ υπνου εδω και παρα πολυ καιρο, οπως σημερα που ειχα καουρες, κατουρημα ανα μια ωρα και κουνουπια που μου εσπασαν τα νευρα.Με πονανε μεση, λεκανη, ηβικο ολα...ερηπιο ρε κοριτσια!

Αυτος δεν ειναι υπνος ταλαιπωρία σκετη πλεον!

BXYXp3.png

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε ;;; Σας διαβάζω καθε μέρα την ωρα που θηλαζω κ ολο κατι γινεται την ωρα που πάω να γραψω κ το αναβάλλω ... Αυριο θα πάω κ εγω γιατρο να μου κόψει τα ραματα κ να μου κανει υπέρηχο να δει τι γινεται εκει μεσα ... Θα μου φανεί παράξενο μετα απο τόσους μήνες να δω άδεια την κοιλια μου ... Την Τεταρτη έχουμε κ παιδιατρο να δούμε πως παει η μπεμπα κ μετα θα αρχίσουμε τις βολτούλες ... Μαμά σε σκέφτομαι συνέχεια κ σε βλέπω καθε βραδυ στον ύπνο μου , αφου καθε πρωι μπαίνω για να δω αν γεννησες ... Δήμητρα να σου πω κ εγω τα σιχαίνομαι τα σαμιαμιδια κ όσο κ αν λενε οτι φέρνουν τύχη εγω δεν τα θελω ουτε στο μπαλκόνι μου , ειδικα αν ειναι κ μεγαλουτσικα με πιάνει κρίση κ φωνάζω αν δω κανενα , το ίδιο παθαίνω κ με τις κατσαρίδες .

Μαρακι μπραβο που συνεχιζετε με το θηλασμο...μακαρι κι εμεις να τα καταφέρουμε όταν με το καλο ερθει...πως τα πας με την μπουμπού? αντεχεις? ξενυχτι-κουραση??? εγω εχω τις αποριες μου και για τη ζεστη με τα μωρα...τι κανουμε όταν εχει αρκετη αναβουμε κλιματισμο η όχι?? αντε με το καλο αυριο να βγαλεις και τα ραματα...φιλια στην μπεμπουλα σου! Kitriblue καλους υπνους!!! Sangre αργησες να δωσεις παρουσια..σε χρονομετρω...οσο για τη zouzou είμαι σιγουρη ότι βλεπει κανενα ονειρο...αντε να δουμε ποια είναι η τυχερη....constandan εξαιρείσαι λογω φιλοξενουμενου...αλλιως θα είχαμε βασιμες υποψίες και για σενα...:P:p:p

Καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!

mama καλη επιτυχια σημερα!!!!!!Μπραβο στον συζυγο που καταλαβε το λαθος του και σου ζητησε συγνωμη!

Kitriblue σπανια να εχω ενα καλο βραδυ υπνου εδω και παρα πολυ καιρο, οπως σημερα που ειχα καουρες, κατουρημα ανα μια ωρα και κουνουπια που μου εσπασαν τα νευρα.Με πονανε μεση, λεκανη, ηβικο ολα...ερηπιο ρε κοριτσια!

Αυτος δεν ειναι υπνος ταλαιπωρία σκετη πλεον!

Ουπς και μολις εγραφα ότι μαλλον κοιμοσουν...μην αναρωτηθείς ποιος σε γλωσσοφαγε:tongue::tongue:

Ολες για ρεκτιφιέ ειμαστε... Χθες ελεγα στον αντρα μου ότι θελω πολύ να κανουμε με το καλο και 2ο παιδακι αλλα το βλεπω να αργειιιιιιιιιιιιιιιι!!! :oops::?

Ουπς και μολις εγραφα ότι μαλλον κοιμοσουν...μην αναρωτηθείς ποιος σε γλωσσοφαγε:tongue::tongue:

Ολες για ρεκτιφιέ ειμαστε... Χθες ελεγα στον αντρα μου ότι θελω πολύ να κανουμε με το καλο και 2ο παιδακι αλλα το βλεπω να αργειιιιιιιιιιιιιιιι!!! :oops::?

Να κοιμηθω?????????Τι ειναι αυτο?????Μιλαμε πολυ δρομολογιο!!!!!!!!!!Μη με ψαχνετε σημερα, θα ειμαι εκτος σπιτιου σας ενημερωνω μη τυχον σας μπουν ιδεες....θα προσπαθησω να μπω απο κινητο, ελπιζω μηπως εχουμε ευχαριστα απο mama.Φιλακια σε ολες!!!!!!!!!!!!!

BXYXp3.png

Διαφημίσεις

Μαρακι μπραβο που συνεχιζετε με το θηλασμο...μακαρι κι εμεις να τα καταφέρουμε όταν με το καλο ερθει...πως τα πας με την μπουμπού? αντεχεις? ξενυχτι-κουραση??? εγω εχω τις αποριες μου και για τη ζεστη με τα μωρα...τι κανουμε όταν εχει αρκετη αναβουμε κλιματισμο η όχι?? αντε με το καλο αυριο να βγαλεις και τα ραματα...φιλια στην μπεμπουλα σου! Kitriblue καλους υπνους!!! Sangre αργησες να δωσεις παρουσια..σε χρονομετρω...οσο για τη zouzou είμαι σιγουρη ότι βλεπει κανενα ονειρο...αντε να δουμε ποια είναι η τυχερη....constandan εξαιρείσαι λογω φιλοξενουμενου...αλλιως θα είχαμε βασιμες υποψίες και για σενα...:P:p:p

Μια χαρα αντέχω ακομα . Κουράζομαι αλλα προσπαθώ το μεσημέρι που κοιμούνται οι μικρές να κοιμηθω κ εγω λιγο έτσι ώστε να πατώ δυνάμεις ... Ο θηλασμος παει πολυ καλα αν κ ποναω ακομα απο τις τραυματισμένες θηλές αλλα δεν το βαζω κατω ... Απο ζέστη άστα να πανε ειδικα οταν θηλαζεις ολη μέρα κ εχεις το μωρο πάνω σου αλλα παλευεται κ αυτο δεν χρειάζεται κλιματιστικό . Το καλο τελικα ειναι οτι εχω υπναρουδες κόρες ... Το μωρο το θηλαζω 12-12μιση την νύχτα κ μετα την ξυπναω κατα τις 3κ μιση με τα χίλια ζόρια πινει για 5-10 λεπτα κ κοιμάται κ μετα παλι στις 6 μιση . Καταφέρνω κ εγω κ κοιμάμαι κ δεν νιώθω εξάντληση . Την μέρα όμως θηλαζω συνέχεια κ για ωρες .

Maria απο οτι βλεπω τα εχεις καταφερει μια χαρα...τα αγγελουδια σου ειναι καλα παιδακια και δεν πολυ ταλαιπωρούν την μανουλα!Μπραβο

Εκανα μπανακι,τα ξυρισματα μου....αλλαξα και τα φωτα του συζυγου (σιγα μην ξεφευγε) και τωρα θα παμε για καφε και φαγητο σε φιλικο σπιτι!

mama περιμενω τα νεα σου συμπεθερουλα μου!!!!!!!!!

BXYXp3.png

Ζοuzou καλα να περάσετε στην βόλτα σας ... Η κόρη μου ειναι αρκετα ζωηρή αλλα μπορω ακομα κ την ελέγχω ... Τωρα εχει παρει κ τον ρόλο της μεγάλης αδερφής κ προσέχει το μωρο .

κοριτσια μου να μαι παλι!!!!

καταρχην σας ευχαριστω πολυ που με νοιαζεστε και με σκεφτεστε!!!!

να ξεκινησω απο σας και μετα θα σας πω τα δικα μας!!!

Καταρχην Μαρακι μου, ευχαριστω που μεσα σ ολα εχεις να δεις τι εγινεε και με μενα!!!! μπραβο με τον θηλασμο και απο οτι καταλαβα εκτος απο σενα που εισαι τυχερη με τετοιες κορες ειναι και αυτες τυχερες με τετοια μαμα!!! μπραβο σε ολες σας!!! αντε να τελειωνεις και με τα ραμματα αυριο και να εχεις το κεφαλι σου υσηχο με τα απο κατω , να ειναι ολα καλα!!! και την τεταρτη να μαθουμε νεα απο τον παιδιατρο!!!!

Δημητρα το σαμιαμιδακι πιο πολυ φοβαται, και ενταξει δεν καιγομαστε να τα εχουμε και μεσα στο σπιτι αλλα εμεις τουλαχιστον που ειμαστε και απο πιο μικρες πολεις ξερουμε το ποσο ακινδυνα ειναι!!! επισης μακαρι να μπορουσαμε να αποστειρωσουμε τα παντα αλλα δεν γινεται, οποτε μην τρελλενεσαι!~!!! καλα να περασετε σημερα που θα βολταρετε!!!

Συμπεθερουλα χαλια ο υπνος ε;;; γαμ...τα και αυτη η ζεστη δυσκολευει τα πραγματα!!!! καλα εκανες και με τον αντρα σου γιατι πραγματικα ειναι πολυ σημαντικο!!!! περα απο την ευχαριστηση!!!

kirtiblue καλη επιτυχια με τον υπνο!!!

τα υπολοιπα κοριτσια;;; ευχομαι ολα καλα!!!

και φυσικα και οι υπολοιπες μανουλες με τα μωρακια τους!!! φιλακια πολλα!!!

Νικηαντωνια οταν μπορεσεις περιμενουμε νεα!!!!

yk1yp3.png

λοιπον τωρα τα δικα μας νεα!!!!

λοιπον το καρδιοτοκογραφημα καλο οσο αφορα το παιδι, οτι η καρδουλα ειναι νορμαλ οι χτυποι και γενικα μια χαρα!!! απο συσπασεις κατεγραψε μια μονο καλη ομως!!! το χερακι μου δεν το γλιτωσα αυτην την φορα απο τον γιατρο μου αλλα ο καλος μου προσεξε πολυ και δεν με πονεσε παρα πολυ!!! ο τραχηλος παραμενει κλειστος (γμτ!!!) αλλα το μωρο κατεβηκε και ψιλοεμπεδωθηκε μου ειπε, δεν ξερω σε τι βαθμο αλλα παλι καλα!!!

και μην με πειτε ανισορροπη αλλα αμφιταλαντευομαι και το αγχος μου δεν με αφηνει να υσηχασω, μιλησα πιο ψυχραιμα με τον γιατρο, αυτος μας κανει ευκολιες πληρωμης και γενικα θα με βγαλει στις 2 μερες ωστε να γλιτωσω και καποια λεφτα της κλινικης και ετσι, αφησα τον εαυτο μου ελευθερο και να μην σκεφτομαι τα παντα και αποφασισαμε να παμε στην κλινικη!!!! απο την στιγμη εκεινη μου φυγε λιγο ενα βαρος.....

πηραμε και τους γονεις και ρωτησαμε αν χρειαστει αν μπορουν να βοηθησουν και φυσικα δεν ειχαν αντιρρηση!!!

οποτε το προγραμμα εχει:

αυριο το βραδυ στις 12 μπαινω για προετοιμασια, μου βαζουν υποθετο για προκληση, κοιμαμαι εκει, ο γιατρος υπολογιζει να χρειαστω και δευτερο υποθετο προκλησης γιατι ο τραχηλος ειναι κλειστος και γενικα πριν το μεσημερι της τριτης δεν προβλεπεται να γεννησω!!!

με το που γεννησω θα ενημερωσω εννοειται!!!

ο αντρας μου τελικα θα μπει μεσα και αυτος να ειναι διπλα μου και πιθανον να κοψει αυτος τον λωρο!!!

αυτα τα νεα μας!!! καντε μια προσευχη αυριο και για μας!!!

Δημητρα ακυρος ο καφες αν θες ελα να με δεις live αλλιως viber φωτο κτλ και με το καλο μετα να βρεθουμε με τα μωρακια μας!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...