Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Νία μου εγώ δεν έκανα επισκληρίδιο. γέννησα σχετικά γρήγορα για πρωτότοκος. η αλήθεια είναι πως όταν είπα στον γιατρό ότι δεν αντέχω τον πόνο και θέλω επισκληρίδιο η διαστολή μου είχε ήδη πάει 8 οπότε και να έκανα δεν θα με έπιανε. οι τελευταίοι πόνοι αντέχονται καλύτερα θεωρώ γιατί σε κάθε σύσπαση νιώθεις ότι θέλεις να σπρώξεις και είναι ανακουφιστικό κατά κάποιο τρόπο. να σε ρωτήσω όμως. πρέπει να έχεις κανονίσει από πριν για την επισκληρίδιο ή μπορείς και την ώρα του τοκετού?

οχι christab μου. την ωρα του τοκετού μπορεις να κανεις αμα αποφασισεις.

απο την μια σκέφτομαι ότι τόσες κοπέλες και ειδικά οι πιο παλιες γεννούσαν σπιτια τους ή στα χωραφια που λεει ο λόγος και όλα εντάξει.. εγώ δεν θα αντέξω;;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα Νια! Το σκεφτόμουν οτι εχεις αύριο γιατρό! Άντε με το καλο να μας πεις τα νέα. Το πρωί εχεις γιατρό; Αλήθεια που είσαι, Κύπρο;

καλημέρα kidenio! επιτέλους μια κοπέλα να μιλησουμε λιγο!

οχι το απογευμα έχω γιατρό ωρα 5! ανυπομωνώ με τόσα που ακούσαμε τις τελευταίες μερες..

Κύπρο ναι! Λευκωσία μένω Kidenio μου!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Καλη επιτυχία λοιπόν! Πραγματικά έχουν εξαφανιστεί όλα τα κοριτσια. Απο συμπτωματα πως πας Νια; Συνεχίζεις να ανακατεύεσαι; Εγω εχει δυο μερες τώρα που έχουν ελαττωθεί. Ειναι πιο έντονα το απόγευμα. Φυσικά εχει κ το καλο της η ανακατωσουρα γιατι δεν τρώω πολυ κ δεν βάζω ( προς το παρόν ) βάρος.

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Διαφημίσεις

ανακακατοσούρες δεν έχω αλλά με πιάνει τάση λιποθυμίας,ιδίως όταν στέκομαι...ίσως από αδυναμία δεν ξέρω, επείσης έχω γεμίσει σπυριά, πονάει πολύ το στήθος μου και η διάθεση μου είναι γενικά λίγο πεσμένη, νυστάζω συνεχώς και νιώθω πολύ κομμένη.....

ναι σήμερα θα μου πει και για την αυχενίκή, μάλλον τέλος του μήνα υπολογισα! το αίμα για το pappa ποτε το βγάζουμε;; λές να μου το πάρει σήμερα;;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

καλημέρα κορίτσια μου!τι κάνετε? αχ και εγώ κορίτσια που έλεγα πως είμαι καλά από την αρχή αυτή της εβδομάδας δεν νιώθω και ιδιαίτερα καλά...

νία μου με το καλό να το δεις το μωράκι σου σήμερα!να μπεις να μας πεις νέα! το αίμα για την papaa νομίζω πως το παίρνουν όταν πας για αυχενική. τουλάχιστον εδώ έτσι κάνουν! εγώ σήμερα αναμένω αποτελέσματα εξετάσεων και την Παρασκευή θα πάω να κάνω και την κυστική ίνωση να ξεμπερδεύω! τα αγόρια σου συνήλθαν από την ίωση?

kidenio εσύ τι κάνεις? διαβάζω πως είσαι καλύτερα. μακάρι από δω και πέρα να νιώθεις όλο και καλύτερα!

γεια σου christab! χαθήκατε όλες και άρχισα να ανυσηχώ!

τα αγόρια μου συνήλθαν Δόξα το Θεό!!

εγώ είμαι με τον πονοκέφαλο ΠΑΛΙ! τι με πιάνει μια φορα την βδομάδα και έχω πονοκέφαλο; λέτε να ειναι οταν αλλαζω βδομάδα;;

αυριο έχω γιατρό chrstab! το απόγευμα! εννοειτε οτι θα σας πω νεακια!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

κάπου διάβαζα πως είναι μέσα στα συμπτώματα της εγκυμοσύνης οι πονοκέφαλοι. βέβαια λένε πως αν έχεις συχνούς πονοκεφάλους πριν την εγκυμοσύνη στην εγκυμοσύνη είτε καλυτερεύουν, είτε χειροτερεύουν. σε μένα καλυτέρεψαν ευτυχώς. κανένα ντεπον παίρνεις?

Διαφημίσεις

κάπου διάβαζα πως είναι μέσα στα συμπτώματα της εγκυμοσύνης οι πονοκέφαλοι. βέβαια λένε πως αν έχεις συχνούς πονοκεφάλους πριν την εγκυμοσύνη στην εγκυμοσύνη είτε καλυτερεύουν, είτε χειροτερεύουν. σε μένα καλυτέρεψαν ευτυχώς. κανένα ντεπον παίρνεις?

εγώ εκτός εγκυοσύνης έχω φριχτές τριήμερες ημικρανίες. για να περάσει βάζω ένεση. στις δύο προηγούμενες εγκυμοσύνες όχι μόνο είχαν καλυτερέψει αλλά είχαν εξαφανιστεί! εντελος!! 9 μήνες δεν ενιωσα πονοκέφαλο! οταν τώρα έμεινα έγκυος είχα χαρεί γιατί πίστευα ότι και τώρα θα εφευγαν... δεν έφυγαν όμως.. και εκεί που τις είχα μια φορα τον μήνα τώρα τις έχω μια φορά την βδομάδα. πέρνω ναι αλλά φοβάμαι να πέρνω κάθε βδομάδα.. γίνετε;;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Καλημερα Christab! Να σε ρωτήσω τι ακριβως κανεις για την εξεταση της κυστικης ίνωσης; Υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που την κανεις;

ειχα κ εγω αυτή την απορία.. είναι αιματολογική ή γίνεται αλλιώς;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

εγώ εκτός εγκυοσύνης έχω φριχτές τριήμερες ημικρανίες. για να περάσει βάζω ένεση. στις δύο προηγούμενες εγκυμοσύνες όχι μόνο είχαν καλυτερέψει αλλά είχαν εξαφανιστεί! εντελος!! 9 μήνες δεν ενιωσα πονοκέφαλο! οταν τώρα έμεινα έγκυος είχα χαρεί γιατί πίστευα ότι και τώρα θα εφευγαν... δεν έφυγαν όμως.. και εκεί που τις είχα μια φορα τον μήνα τώρα τις έχω μια φορά την βδομάδα. πέρνω ναι αλλά φοβάμαι να πέρνω κάθε βδομάδα.. γίνετε;;

κατάλαβα... αυτή τη φορά είναι χειρότερα... ντεπόν κάνει να παίρνεις άφοβα. σκέψου πως εγώ στη πρώτη μου εγκυμοσύνη γύρω στην 7η εβδομάδα είχα αρρωστήσει με πολύ πυρετό και όλα τα παρελκόμενα της γρίπης και είχα φοβηθεί τόσο πολύ για το μωρό και τα ντεπόν που έπρεπε να πάρω(είχα υψηλό πυρετό και στην εγκυμοσύνη καλό είναι να μην ανεβαίνει πάνω από 38). αλλά ο γιατρός μου είχε πει να παίρνω άφοβα ντεπόν τότε.

κατάλαβα... αυτή τη φορά είναι χειρότερα... ντεπόν κάνει να παίρνεις άφοβα. σκέψου πως εγώ στη πρώτη μου εγκυμοσύνη γύρω στην 7η εβδομάδα είχα αρρωστήσει με πολύ πυρετό και όλα τα παρελκόμενα της γρίπης και είχα φοβηθεί τόσο πολύ για το μωρό και τα ντεπόν που έπρεπε να πάρω(είχα υψηλό πυρετό και στην εγκυμοσύνη καλό είναι να μην ανεβαίνει πάνω από 38). αλλά ο γιατρός μου είχε πει να παίρνω άφοβα ντεπόν τότε.

αχ παλι καλα!! αυριο που θα πάω θα την ρωτήσω..

εχετε αρχισει να φουσκωνετε εσεις?

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...