Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα!!! ειχαμε παει τα παιδια στον παιδοτοπο και τωρα γυρισαμε!!

ναι kitriblue ο ανδρας μου ειναι ο μεγαλυτερος και ειναι 4 αδελφια στο συνολο με τον πιο μικρο 7, πιο πολυ με το γιο μου ειναι σαν αδελφια!!

πως σου φανηκε η επισκληριδιος christab?

η μπεμπα με εχει ταραξει στην κλωτσια ολο βολτες κανει....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

γεια σας κοριτσια!!! εγω μολις γυρισα απο το πρωι!!!

πηγαμε για καφεδακι σε ενα αναψυκτηριο σε ενα φραγμα, επειδη εκανε ζεστη ειπαμε να πιουμε ενα καφεδακι εκει που εχει δεντρακια νερα κτλ αν και 25 χλμ μακρια!!! και μετα πηγαμε στην κουνιαδα μου για φαγητο και τωρα επιστρεψαμε, ωραια ηταν και γεμισε και η μερα

ειχα πονους και συσπασεις, το μωρο να πιεζει κατω και να με ποναει αλλα καμια ελπιδα στο μυαλο μου για γεννα!!! ακομα αντιμετωπιζω το διλημα και το κακο ειναι οτι πρεπει να το αποφασισω σημερα για να ενημερωσω τον γιατρο μου αυριο!!! ο αντρας μου με ρωταει συνεχεια τι θελω αλλα πιο πολυ με εκνευριζει και με πιεζει παρα βοηθαει!!! δηλαδη τι θα πει τι θελω;;; τι μπορω ας μου πει!!! τελος παντων θα παω σε δημοσιο και τελος, οτι υποφερω μεχρι την τεταρτη αντε πεμπτη και μετα ολα θα ειναι ενταξει!!! αυτη ειναι η αποφαση!!!

εσεις τι κανατε σημερα;; καμια βολτα;; καμια αποπειρα κεφαλοκλειδωματος;;; εγω δεν εχω διαθεση και δεν μπαινω στην διαδικασια να σκεφτω καν να κανω κινηση....

Ζουζου καλη και η τυροπιτα, τον ατιμο λες να το κανε επιτηδες;;;

yk1yp3.png

cristab το αλεξανδρα ειναι δημοσιο;;; αν ναι πως ειναι τα πραγματα στο δημοσιο;; ενταξει δεν περιμενω χλιδη αλλα νιωθω και λιγο προβατο προς σφαγη!!!

kirtiblue κι εγω τελευταια την πεφτω γυρω στις 4 , λες και με πιανει η ζεστη και ποτε δεν κοιμαμαι μεσημερι αλλα γενικα ετσι οπως ζεσταινομαι δεν κοιμαμαι καλα και το βραδυ οποτε....

costandan κι ο αντρας σου ειναι μικρος;; γιατι οντως μεγαλη διαφορα!!!

καλα κανατε και βγηκατε, να ξεσκασουν και λιγο τα παιδια!!!

πω πω μιλαμε καθομαι και σταζω!!!

yk1yp3.png

mama μπραβο που περασες ωραια!!!!!!!!Οχι δεν το εκανε επιτηδες ο καημενος απλα ξερει οτι εχω αδυναμια στις τυροπιτες και μετα απο υπηρεσια παντα μου φερνει μια!

Το αποφασησες δημοσιο??????????Οτι νομιζεις καλυτερο και για τις δυο σας αγαπη!Αχχχχχχχχ αντε κοριτσια ελπιζω αυτη η βδομαδα να εχει πολλα μωρακια...συμπεθερα τελος τα ψεματα...αυτη τη βδομαδα θα την εχεις αγκαλια!ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ????????????????

Σημερα ανεβασε στην σελιδα του ο γιατρος μου κατι φωτο απο γεννα που ειχε...και τοτε χτυπησε το καμπανακι μου...λεω κοπελια σε λιγες μερες θα εισαι εσυ σε αυτη τη θεση!Δεν το εχω καταλαβει ακομη...σαν ψεματα!

BXYXp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια γυρισα κι εγω!!! Zouzou Εριξα ενα πεσιμο στον αντρα μου το απογευμα κ μετα ειπα να αποτελιωσω τη μπεμπα με περπατημα στην παραλια...ηπιαμε κι ενα καφεδακι κ ηρθαμε...mama ολα καλα θα πανε...θα πας ιπποκρατειο η παπαγεωργιου??? Constadan μια χαρα βγαλτους τωρα γιατι μετα για λιγες μερες αναγκαστικα θα κλειστειτε... kitriblue κι εγω ενα μισαωρακι το ριχνω το μεσημερι σιγουρα...αφου ολο το βραδυ σαν τιν βρυκολακα τριγυρναω...

κοριτσια επανηλθα!!! ειχα παρεα στο σπιτι!!! μπαλκονατοι και καρπουζι!!! τι κατουρημα εχω να ριξω θεε μου!!!

λοιπον το πηρα αποφαση για δημοσιο!!! δεν μπορω να σκεφτομαι αλλο και η ψυχολογια μου τα χει παιξει οποτε τελος!!! Δημητρα ενα καφεδακι πριν την γεννα επιβαλλεται ε;;;

λοιπον εφοσον αποφασισα ιπποκρατειο λεω να παω μια ακομα φορα την τριτη που εχουν ιατρειο και να ενημερωθω πως εχει η διαδικασια!!! ευτυχως η τεταρτη που ειναι τελευταια μερα εχει εφημερια το ιπποκρατειο και με βολευει, οποτε θα παω την τριτη να ρωτησω τι ωρα πρεπει να μαι εκει τι να εχω μαζι μου αν πρεπει να φαω κατι κτλ κτλ θα ειναι μεγαλη μερα η τετερτη αλλα θα περασει ευχομαι ευκολα!!! το πολυ την πεμπτη θα χω το κοριτσι μου αγκαλια!!! δεν ξερω ακομα πως νιωθω, μου φαινεται λιγο εξωπραγματικο αλλα εκεινη την στιγμη που θα βγει και θα την πρωτοδω νομιζω θα κλαιω για παντα!!! ελπιζω να μην εχουμε θεματα και γενικα να μην καταληξω με καισαρικη χωρις λογο, αν κινδυνεψει μια απο τις δυο δεν το συζηταω, δεν με νοιαζει να γινει οτι θελει, ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια θα μαι που θα κανω καισαρικη!!! τερμα το αγχος!!! Δημητρα θα χω να σου πω εμπειριες και το πως εχουν τα πραγματα για να ξερεις!!!

yk1yp3.png

οποτε κανονισε και εσυ για τριτη και πινουμε ενα ακομη καφε πριν εγω γινω απο 2 σε 1 σε 1!!!! χαχα

ωραια και η βολτουλα σας!!! και μπραβο για το κεφαλοκλειδωμα!!!

ορματε κοριτσια!!!!

yk1yp3.png

dimitra τα συγχαρητηρια μου!!!!!!!!!!!!!

mama ολα θα πανε τελεια!!!!!!!Την τεταρτη θα εχεις την κορακλα σου αγκαλιτσα! Εδω θα συγκηνηθουμε εμεις μολις μαθουμε τα ευχαριστα...φαντασου εσυ μολις την δεις!!!!!!!!!!!

Και εγω ηθελα καρπουζακι αλλα ειπα να το αποφυγω για βραδυ γιατι με βλεπω να αραζω στην τουαλετα.

Δεν αντεχω αλλο την ζεστη και τα κουνουπια...εχει αρχισει και μου την βαραει στα νευρα!

BXYXp3.png

Διαφημίσεις

Ζουζου δύσκολα ή εύκολα θα περάσει ή μέρα και ή εικόνα του μωρού μου θα σβήσει κάθε ταλαιπωρία!!!!

Για την ζέστη κλιματιστικό γιατί Σκέψου είναι ακόμα αρχή καλοκαιριου

Όταν γεννήσουν μάλλον θα ναι καλυτερα

yk1yp3.png

γέννησα στο Αλεξάνδρα κορίτσια. και ναι έκανα επισκληρίδιο αυτή τη φορά, στο πρώτο παιδί δεν είχα κάνει.δεν είχα προλάβει.

Κρισταμπ!! Να σου ζήσει ο γιόκας σου!!!!καλοτυχος να είναι!!:-) να χαίρεσαι και τα δύο παιδάκια σου!!

Να 'μαι..... επεσα για υπνο στις 12 και λιγο η καουρα ( γιαουρτι εφαγα το βραδυ ...ελεος) λιγο οι απεναντι μπαλκονατοι που ακουγονται σε οοολο το τετραγωνο, ξανασηκωθηκα...τελευταια με τον αντρα μου ειμαστε σαν ν κανουμε σκοπιες...μια ο ενας στο κρεββατι μια ο αλλος...δεν συντονιζομαστε...mama μου χαιρομαι που κατεληξες..θα πανε ολα τελεια, δεν θελω αγχος...ειμαι μεσα για τον καφε της τριτης...πες μου τι ωρα θες ν κατεβεις κ βρισκομαστε εκει..zouzou οντως ζεστη κ κουνουπια ειναι συνδυασμος τραγικος...εγω εχω γεμισει το σπιτι σιτες κ αντικουνουπικα κ ολο κ καποιο τρυπωνει...

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ!!! ΕΓΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΝΟΥΛΑ ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΒΓΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΛΟΓΩ ΣΥΣΠΑΣΕΩΝ!

ΜΑΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΔΙΛΗΜΜΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΟΠΟΥ ΝΟΙΩΘΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΕΝΝΟΙΤΕ ΠΩς ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΑΠ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΛΕΦΤΑ.. ΠΡΟΧΘΕΣ ΓΕΝΝΗΣΕ ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΣΕ 3 ΩΡΕΣ ΕΙΧΕ ΓΕΝΝΗΣΕΙ...

ΕΓΩ ΕΛΕΓΑ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΑΛΛΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΟΛΕΣ ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΑΓΕΝΕΣΤΑΤΕΣ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΑΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΑΛΛΑΞΑΝ ΣΤΑΣΗ... ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ... ΒΕΒΑΙΑ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΞΕΓΕΝΝΑΕΙ ΣΤΗΝ ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΩ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΘΑ ΠΑΩ ΕΚΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΛΙΝΙΚΗ,ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ, ΑΝΑΙΣΘΙΣΙΟΛΟΓΟς ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ 1500. ΕΝΩ ΣΕ ΟΛΕΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2.000.....

Demi με το καλο το μωρακι σου!!! Εμεις εδώ εχουμε σκασει που δεν ερχονται τα δικα μας... Μονο 1500 η βιοκλινικη??? Κι εμενα ο γιατρος μου με αυτή συνεργάζεται αλλα απ ότι τα υπολογισα είναι παραπανω...γυρω στα 2000... για φτ με 3η 4 μερες διαμονη και παιδιατρο αναισθησιολογο που χρεωνουν Extra καθως και την αμοιβη του γιατρου μου (1000Ε)... Κι εγω για δημοσιο νοσοκομειο το σκέφτομαι...αν δεν αλλαξει κατι!! Να σου πω με το γιατρο της πηγε η φιλη σου στο Παπαγεωργιου? Γιατι ξερω ότι στα δημοσια ευκολα επισκληριδιο δεν κανουν εκτος αν εχεις το γιατρο σου... Κατι ασχετο κορίτσια ειδα στο μπαλκονι της κουζινας ένα σαμιαμιδι...που αν δεν ειχα παει εκεινη τη στιγμη σιγουρα θα ειχε μπει μεσα στην κουζινα...εχω φρικαρει...ξερει καμια τι μπορω να κανω για να μην το ξαναδω κ ειδικα μεσα....??? εψαξα στο ιντερνετ αλλα δεν βρηκα κατι!!! Ολοι γραφουν ότι είναι ακίνδυνα και τρωνε τα εντομα,αρα μην τα πειράζετε...ουτε να το σκέφτομαι δεν θελω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...