Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

αυτό ψαχνω κι εγω και λεω μηπως παμε σημερα από 1-2 μαγαζια να δω κι από κοντα τι παιζει...βρηκα κατι στο ιντερνετ...ελεγα μηπως το βαζαμε με δοσεις και θελω να παω από κοντα να δω τι διαφορα εχει στην τιμη...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ψάρι ακούω πολλές σημερα ε;

Εγω μόλις έβαλα κοτοπουλάκια με πατάτες στο φούρνο κ ο αντρουλης μου πλένει τα χάλια!! Να τελειώνουμε κ με αυτο!

Mama κ μένα τόσο θα μου Παρί η γεννά...κ οςο για την καβάτζα για το παιδι σε καταλαβαινω οςο δε πάει!! Χαίρομαι ομως που εχεις υμνήσει με καλύτερη διάθεση!! Που ξέρεις; Μπορεί σημερα να ειναι η μερα!

Dimitra για καναπε συνιστώ ανεπιφύλακτα τον ektorp του ικεα!!! Μιλάμε καναπεδάρα!! Κάθεσαι κ λιώνεις στα μαξιλάρια του. Τον εχω περίπου 8 χρονια , δεν μου εχει πάθει απολύτως τίποτα, τα καλύμματα του ειναι πλύνε βάλε, κ ειδικά όταν πιάνω τα μαξιλάρια κ τα τινάζω ξαναγίνονται φουσκωτά φουσκωτά όταν όπως τον αγόρασα!!! Κ ολα αυτά με 300 ευρώ...πραγματικά νομιζω οτι ειναι το ωραιότερο κ το πιο βολικό πραγμα που εχω στο σπιτι μου!!!

Sangre !! Παναγία μου τι έφαγες!!! Εγω κ μονο που το σκέφτομαι καίγομαι!!!

Εγω κοριτςια κάνω βαθιά καθίσματα οποτε μπορώ , πέφτει κατι τσουπ βαθύ καθιςμα, το θυμήθηκα τώρα; Τσουπ βαθύ καθιςμα, δεν τα κάνω ολα μαζι κ απανωτά....απο χτες πάντως πονάω γενικά...

Παω να συνεχίσω τις δουλειές !!!

Καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Που ειναι μωρε τα κοριτσια μου????????????Πως κοιμηθηκατε???????????????Πως ειμαστε απο ψυχολογια???????????Μαλλον καποια ξυπνησε με καλυτερη διαθεση απο χτες :D:D:D!

mama μου και εμενα καπου εκει θα φτασει το κοστος της γεννας αλλα τι να κανουμε, θα εχουμε καποια μικρη βοηθεια απο γονεις!Εαν νιωθεις ασφαλεια με τον γιατρο σου να επιλεξεις εκεινον!

Βλεπω βγαλατε και ημερισιο μενου...!!!!!!1Ωραια σε λιγο φευγω για λαικη για εφοδιασμο!

Ο συζυγος ηρθε πριν απο λιγο...δεν του εκανα ακομη κεφαλοκλειδωμα γιατι μου εσκασε με τυροπιτα στο χερι!:rolleyes:Εεεε προς το παρον τσακισα μια τυροπιτουλα!

Εγω λεω να φτιαξω γαυρο σημερα!!!!!Εχουμε μερες να φαμε και μιας και θα παω λαικη θα παρω λιγα ψαρακια!

Σημερα κοριτσια....βεβαια δεν ειμαι και σιγουρη....μπορει να το ειδα και στον υπνο μου....ειχα κατι πονακια περιοδου και στην μεση....αλλα δεν ειμαι σιγουρη!:confused:

Μαλλον δεν παω καλα!Τα εχω χασει!

μμμμμ ωραια ιδεα κι ο γαυρος...Δευτερα εχουμε λαικη...οποτε βουρ για ψαρακι...καλα zouzou δεν παιζεσαι!!! δεν ξερω λεει αν πονουσα η το εβλεπα στο υπνο μου...καταπληκτικο!!! Μας εχετε αφησει λιγο πισω με τα ονειρα...αντε να ξεκουνηθουμε!!! Δωροδοκια από συζυγο μυριζομαι...μην τον λυπηθείς!!!

ζουζου κι εσυ τοσο φτηνα παραιτηθηκες με μια τυροπιτα; ε ποτε! λοιπον να επανορθωσει το βραδυ παρακαλω χαχαχαχαχαχ! εγω παντως κοριτσια ετοιμαζομαι αυριο να παω σε γαμο... αντε αφου δε λεει να βγει το μαγκακι δε θα γινω κι εγω καλογρια οριστε μας

Διαφημίσεις

καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια! τι κάνετε?

Νίκη Αντωνία όλα θα πάνε καλά κορίτσι μου και θα το πάρετε γερό το κορίτσι σας στο σπίτι.

mama,sangre,kirtiblue,dimitra,ZZOUZOU,costandan, Ευη πως τα πάτε? διάβασα λίγο τα νέα σας τώρα γιατί στο νοσοκομείο δεν είχα καθόλου μα καθόλου χρόνο.

Λοιπόν...εγώ γέννησα την Τρίτη όπως σας είπα το απόγευμα. Μέσα σε 2 ώρες είχε βγει ο μικρούλης μου. Γρήγορα και δεν ταλαιπωρήθηκα ιδιαίτερα. Είχα ενημερώσει από πριν ότι θέλω αποκλειστικό θηλασμό,μόλις γεννήθηκε το παιδί το έβαλαν κατευθείαν πάνω μου και το άφησαν εκεί μέχρι να τελειώσει ο γιατρός τα ράμματα. Μετά με πήγαν στην ανάνηψη για περίπου ενα δίωρο μαζί με το παιδί. Μου το πήραν καμία ωρίτσα να το εξετάσει ο παιδίατρος και μετά συνέχεια στο δωμάτιο μαζί μου. Θηλάζει μια χαρά, ανά διωρο περίπου. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι! Το θετικό είναι ότι στο νοσοκομείο δεν μου είπε κανείς για ξένο γάλα. Κανείς όμως! Και γενικά στην πτέρυγα οι περισσότερες μανούλες θήλαζαν. Οι μαίες ήταν εξυπηρετικότατες και 2 φορές την μέρα περνούσαν και ρωτούσαν αν θέλουμε βοήθεια με τον θηλασμο. Ούτε ο παιδίατρος που μας έδωσε εξιτήριο έκανε σύσταση για ξένο γάλα παρόλο που το μωράκι μου το πήρα με λίγο ίκτερο και μείον 200 γρ. Κορίτσια πολύ ενθαρρυντικά όλα αυτά. Νόμίζω πως αρχίζουμε να κάνουμε πρόοδο με το θέμα του θηλασμού!

καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια! τι κάνετε?

Νίκη Αντωνία όλα θα πάνε καλά κορίτσι μου και θα το πάρετε γερό το κορίτσι σας στο σπίτι.

mama,sangre,kirtiblue,dimitra,ZZOUZOU,costandan, Ευη πως τα πάτε? διάβασα λίγο τα νέα σας τώρα γιατί στο νοσοκομείο δεν είχα καθόλου μα καθόλου χρόνο.

Λοιπόν...εγώ γέννησα την Τρίτη όπως σας είπα το απόγευμα. Μέσα σε 2 ώρες είχε βγει ο μικρούλης μου. Γρήγορα και δεν ταλαιπωρήθηκα ιδιαίτερα. Είχα ενημερώσει από πριν ότι θέλω αποκλειστικό θηλασμό,μόλις γεννήθηκε το παιδί το έβαλαν κατευθείαν πάνω μου και το άφησαν εκεί μέχρι να τελειώσει ο γιατρός τα ράμματα. Μετά με πήγαν στην ανάνηψη για περίπου ενα δίωρο μαζί με το παιδί. Μου το πήραν καμία ωρίτσα να το εξετάσει ο παιδίατρος και μετά συνέχεια στο δωμάτιο μαζί μου. Θηλάζει μια χαρά, ανά διωρο περίπου. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι! Το θετικό είναι ότι στο νοσοκομείο δεν μου είπε κανείς για ξένο γάλα. Κανείς όμως! Και γενικά στην πτέρυγα οι περισσότερες μανούλες θήλαζαν. Οι μαίες ήταν εξυπηρετικότατες και 2 φορές την μέρα περνούσαν και ρωτούσαν αν θέλουμε βοήθεια με τον θηλασμο. Ούτε ο παιδίατρος που μας έδωσε εξιτήριο έκανε σύσταση για ξένο γάλα παρόλο που το μωράκι μου το πήρα με λίγο ίκτερο και μείον 200 γρ. Κορίτσια πολύ ενθαρρυντικά όλα αυτά. Νόμίζω πως αρχίζουμε να κάνουμε πρόοδο με το θέμα του θηλασμού!

Να σου ζήσει κοπέλα μου!!! Να ναι γέρος και τυχερός!!

Με το καλο και στις υπολοιπες!!!!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Cristab μπραβο κοριτσι μου!!! Ευχομαι να συνεχισετε ετσι τελεια με το θηλασμο κ μια χαρα θα παρει βαρος ο μικρουλης... εσυ πως εισαι ?? Αντεχεις με τα ξενυχτια?? Audette ευχαριστουμε κι εσυ νε το καλο κοριτσι μου...ρε κοριτσια κανενα νεο απο νικηαντωνια ε??? Την εχω συνεχεια στο μυαλο μου τη μικρουλα της...μακαρι να πηγαν ολα καλα κι οταν μπορει θα μας γραψει...εκανα 2-3 καλες συσπασεις αλλα δεν χαιρομαι...παντα ετσι κανει κ μ αφηνει με την ορεξη η κορη μου...

γεια σας κοριτσια!! τι κανετε?? τωρα βρηκα λιγο χρονο να μπω!! εχει ερθει ο μικρος αδελφος του ανδρα μου(7 ετων) και μαζι με το γιο μου φανταζεστε τι γινεται ολη μερα μεσα στο διαμερισμα!!!:D:D

ελεγε και εγω εχω 1,5 μερα να μπω ολο και καποια θα εχει γεννησει αλλα τιποτα!!

εγω σχεδον τιποτα απο συμπτωματα,μονο λιγα πονακια το βραδυ απο την κυραση λογικα!!

μπραβο christab για το θηλασμο,ειδες ποσο σημαντικο ρολο παιζει γενικα η στηριξη!! μπραβο ολα τελεια!!

μμ τι ωραια φαγητακια κανατε ολες σημερα!! εμεις ψησαμε στα καρβουνα χτες και ειχαν μεινει παρα πολλα οποτε βολευτικαμε και σημερα!!

ελπιζω μεχρι να ξαναμπς να δω γεννητουρια!!! ακους μαμα!!:D:D:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Ουφ εμεις τώρα τελειώσαμε με δουλειές..ακόμα δεν εχουμε φάει! Εχω χτυπήσει εγω ομως κατι κουλουράκια με σοκολάτα τα χω τσακίσει!!!

Christab μπράβο με το θηλασμο!!!! Σε ποιο γέννησες; Έκανες επισκληριδιο;;

Dimitra σου λεω εγγύηση ο καναπές!!! Τώρα που σας γράφω στον καναπε ειμαι ξάπλα!!!

Εγω τον εχω σε λευκό κ εχω πάρει ακόμα ΄ενα κάλυμμα σε φλοραλ κ τα αλλάζω χειμώνα καλοκαίρι ..

Constadan πως πάει εςυ; Μ;ζεύξεις κούτες; ο μικρότερος αδερφός του άντρας σου ειναι τόσο χρόνων;;; Ωραίο!!! Μου θυμησε παλιές εποχές που η κάθε οικογένεια είχε 10 παιδια!

Νομιζω οτι θα με πάρει ο ύπνος τώρα...

christab μπραβο για τον θηλασμο καλη μου, σε ποιο γεννησες???????

sangre μπορω να πω επεσα ευκολα...μου μυρισε η τυροπιτα τι να κανω?????καλα να περασεις στο γαμο!!!!!!!

dimitra πραγματικα δεν ξερω ακομη!!!!!!!!:D

Πηγα λαικη, πηρα γαυρο...μετα καφε και γυρισαμε κατα τις 3, μαγηρεψα φαγαμε και τωρα ειμαι πτωμα. παω για ξαπλα.τα λεμε το απογευμα!

BXYXp3.png

Βλεπω ησυχια!!!!!!...αρα καποιες εχουν βγει για καφεδακι...αλλες σιγουρα εχουν προχωρησει σε κεφαλοκλειδωμα....ειδικα μια που πηρε και το κολλαει!!!!!!!!!!!!!!

Ξεκουραστικα λιγο και ειπα να μπω να δω τι κανετε!

Σημερα μου συμβαίνει κατι που δεν μπορω να δωσω ερμηνεια...αν μπορειτε εσεις!!!!!!!!Μου ερχετε να παω τουαλετα για το ενα και το αλλο και οταν παω τιποτα!!!!!!!:oops::oops:

Νιωθω οτι καποιος με κοροιδευει!

BXYXp3.png

Εγω πάλι θα σε ρωτησω το αλλο , ρε κοπέλια πω την πέφτεις για ύπνο άσχετες ώρες;;;; Ζηλεύω λεμε!!!! Θελω πολυ να κοιμηθώ κ δε μπορώ!!!! Ξυπνάω απο τις 7 σχεδόν κάθε μερα κ την πέφτω βέβαι κατα τις 10 το βραδυ...

Πες το μυστικό!!!

Αυτο με την τουαλέτα δε το χω πάθει...

Εγω πάλι θα σε ρωτησω το αλλο , ρε κοπέλια πω την πέφτεις για ύπνο άσχετες ώρες;;;; Ζηλεύω λεμε!!!! Θελω πολυ να κοιμηθώ κ δε μπορώ!!!! Ξυπνάω απο τις 7 σχεδόν κάθε μερα κ την πέφτω βέβαι κατα τις 10 το βραδυ...

Πες το μυστικό!!!

Αυτο με την τουαλέτα δε το χω πάθει...

Παντα το ειχα μετα το μεσημεριανο φαγητο με πιανει υπνηλια....οτι ωρα και να φαω.Μονο το βραδυ εχω θεμα!!Εεεε μη φανταστεις δεν κοιμαμαι και τις ωρες...ενα 2ωρο ομως μεσα στο νερο!

BXYXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...