Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

λοιπον να σας πω καποιες τροφες που βρηκα να βοηθανε αλλα κι αν δε βοηθανε τουλαχιστον ειναι νοστιμα

μελιτζανες

ντοματες

κανελα

καυτερα γενικα

ανανας

χουρμαδες

γαρυφαλλο

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

όλα ωραια sangre εκτος από τα καυτερα που δεν μ αρεσουν κι αν τα φαω με τοοοσες καουρες πιστευω θα εξοντωθώ.... Λοιπον για τα καθίσματα που λεγαμε ποσες μερες χρειαζεται να τα κανουμε για να είναι αποτελεσματικα...ως πιο υψος κατεβαινω??? και βοηθουν για να ξεκινησει ο τοκετος η για να χουμε ευκολοτερο τοκετο???

τι να σας πω βρε κοριτσια εγω το κανα απο ορθια μεχρι κατω κατω 4 σετ των 10 επαναληψεων 2 μερες αλλα δεν την παλευα μετα δεν ειχα ποδια δε ξανακανα προτιμησα το αλλο!

τοση ωρα εγραφα και χαθηκε...:evil:

Δημητρα κανε καθισματα οσο αντεχεις χαμηλα και για οση ωρα αντεχεις!!!

τα υπολοιπα κι εγω θα συμφωνησω με τα καυτερα οτι δεν γιατι εχει και ζεστη!!!

αχ!!! αυτα τα ναζια με τους αντρες!!! χαχαχα

λοιπον μην βιαζεσαι εφοσον θα μετακομισετε, παρε αυτα που πραγματικα εχεις αναγκη αυτην την στιγμη και τα υπολοιπα στο καινουργιο σπιτι!!!

θα χεις γεννησει κιολας τα περισσοτερα εξοδα θα τα εχετε κανει και μετα πανω κατω θα ξερεις τι εξοδα θα εχεις για το μωρο τουλαχιστον...

ωραια η τηγανια και δωσε παραγγελια για αυριο!!!

κι εγω περιμενω τον αντρα μου να ξυπνησει και βαριεμαι....θελω να βαλω και καμια σκουπα αλλα θα κανω φασαρια....οτι και να κανω....

λοιπον απο βδομαδα θα ρθεις οπου γεννησω να με δεις;;;

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

καλα το ρωτας???? εννοείται ότι θα ερθω....μπας και ζηλεψει και η δικια μου και αποφασισει να βγει...

ειλικρινα δεν εχω παρει τιποτα για αυτο το σπιτι και επιπλα όπως σου ειπα δεν αλλαξαμε αλλα ο ενας καναπες ειδικα είναι για πεταμα...κι ελεγα μηπως παιρναμε εστω έναν αρκετα οικονομικο και μετα τον βαζουμε στο παιδικο δωματιο ... γιατι οσο νωρις και να φυγουμε ένα 2μηνο 3μηνο θα το φαμε εδώ....

να σαςπω τι ειχα φαει στο μαγκακι 1 μια μερα πριν γεννησω; πρωτη μερα καυσωμνα 40αρι 29 Ιουλιου; σπετσοφαι με σουτζουκι πικαντικο!!!! ειπατε κατι;

Πωπω Σαγκρε πηρες φωτια!!! το μαγκακι δεν αντεξε και βγηκε απο μονο του!!! και πολυ ζεστη κιολας.....

Δημητρα οσο οικονομικο και να ναι ενα 300αρι θα το δωσεις....οποτε κανε υπομονη, μετα μπορει να μην σε βολεψει πουθενα και να μεινει αμανατι, κι ολα αυτα για 2-3 μηνες...αστο δεν πειραζει, παρε κανενα ριχταρι που σ αρεσει και βαλτο στο παλιο καναπε και τελος!!!

θα σε ενημερωσω που θα μαι να ρθεις!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Που ειναι μωρε τα κοριτσια μου????????????Πως κοιμηθηκατε???????????????Πως ειμαστε απο ψυχολογια???????????Μαλλον καποια ξυπνησε με καλυτερη διαθεση απο χτες :D:D:D!

mama μου και εμενα καπου εκει θα φτασει το κοστος της γεννας αλλα τι να κανουμε, θα εχουμε καποια μικρη βοηθεια απο γονεις!Εαν νιωθεις ασφαλεια με τον γιατρο σου να επιλεξεις εκεινον!

Βλεπω βγαλατε και ημερισιο μενου...!!!!!!1Ωραια σε λιγο φευγω για λαικη για εφοδιασμο!

Ο συζυγος ηρθε πριν απο λιγο...δεν του εκανα ακομη κεφαλοκλειδωμα γιατι μου εσκασε με τυροπιτα στο χερι!:rolleyes:Εεεε προς το παρον τσακισα μια τυροπιτουλα!

Εγω λεω να φτιαξω γαυρο σημερα!!!!!Εχουμε μερες να φαμε και μιας και θα παω λαικη θα παρω λιγα ψαρακια!

Σημερα κοριτσια....βεβαια δεν ειμαι και σιγουρη....μπορει να το ειδα και στον υπνο μου....ειχα κατι πονακια περιοδου και στην μεση....αλλα δεν ειμαι σιγουρη!:confused:

Μαλλον δεν παω καλα!Τα εχω χασει!

BXYXp3.png

ωχ αποροφηθηκα με το ψαξιμο για τα κλιματιστικα και σας εχασα...εννοείται mama θα περιμενω νεα σου ότι ωρα και να ναι στειλε μου... αμαν ρε sangre για πυροσβεστικη ησουν κοπελια μεσα στον καυσωνα...βγηκε κατακόκκινος ο μικρος??? ανεβασε θερμοκρασια?? sangre εσεις βρηκατε τελικα κλιματιστικο?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...