Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

πως του ρθε το πανηγυρι;;; παει κατι επαθε κι αυτος!!! τον ζορισες πολυ φαινεται!!!

πιστευω οι δυο ωρες στην ανανηψη θα εχουμε ανακουφιστει απο την ολη διαδικασια και μην σου πω απο το ξελαφρωμα θα ριξουμε εναν υπνο!!!

μετα δωματιο μπανακι και αγκαλια με το μωρο!!!! χαχα

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κατι επαθε σιγουρα το αγορι μου:tongue:....κι εγω νικολουλη βλεπω...ειπα να κρατηθω λιγο με τα παγωτα και δεν πηρα..εχω φαει τον κοσμο ολο...ας γλιτωσω καμια θερμιδα σημερα!!! τσακισε το να την δροσισεις...

καλα εννοειται πως το τσακισα!!!

σημερα που λες με βαζει η μαια στο καρδιοτοκογραφο και μου δινει να κραταω μαι βλακεια με κουμπι και λεει οταν θα κουνιεται το μωρο θα το πατας!! οκ λεω, ερχεται ο γιατρος λεει δεν εφαγες γλυκο σημερα;;; λεω οχι επρεπε;; και λεει στον αντρα μου πανε παρτης κατι γλυκο χυμο κτλ....

λεω ειπα μια φορα κι εγω να μην φαω....μαλλον ηθελε περισσοτερη κινητικοτητα....

yk1yp3.png

και το δικο μου τ αγορι κατι επαθε...με πηρε τωρα και λεει ερχομαι, καλα λεω για τοσο λιγο κατεβηκες;; ε ναι μια μπυρα θα πινα....συνηθως τωρα τελευταια τις παρασκευες παει με συναδελφους για καμια μπυρα αλλα γυρναει κατα τις 2 και εγω ξερω οτι μετα θα πηξει και θα τον εχω αναγκη οποτε δεν θα μπορει να φευγει τοσο ευκολα οποτε του λεω παντα πανε!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

επρεπε να βαλω το μινι φορεμα την τακουνα και να χτυπήσουμε ένα μπουζουκι....και φυσικα θα ανεβαινα τραπεζακι για χορο της κοιλιας...λοιπον κι εγω ετσι κανω τον λυπάμαι και του λεω αντε βγες για κανενα καφε ποτο κλπ...αλλα δεν θελουν τετοια γιατι κακομαθαινουν... λεει η φιλη μου που γεννησε πριν 4 μηνες στρωστον από την αρχη να συμμετεχει στο μωρο γιατι επαναπαύονται και θεωρουν δεδομενο ότι εσυ θα τα κανεις όλα για παντα...οποτε εχω σκοπο να τον στρωσω όταν με το καλο ερθει η μικρη...

καλημερα σε ολες!!! τι κανετε;;;

εγω ξυπνησα με αλλη διαθεση σημερα!!! σημερα εχει καθαρισμα σπιτιου και καμια βολτιτσα!!! τα ιδια δηλαδη!!!

Δημητρα θελουν δεν θελουν θα βοηθανε στο διπλασιο τωρα δεν χρειαζεται να τον στρωσεις οπως λες, τουλαχιστον ο δικος μου ειναι αρκετα βοηθητικος μεχρι τωρα , τι στο καλο με τα παιδια τους που ειναι και τα πρωτα θα τρελαθουν και απο μονοι τους πιστευω θα μπουν σε αυτο το κλιμα!!!!

μαντεψτε τι ονειρο ειδα!!! γεννουσα!!! χαχα περιμενατε τιποτα αλλο;;;

yk1yp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!

Εχτες κοιμόμουν σχεδόν απο τις 11 το βραδυ!! Ξυπνούσα σχεδόν ανα μια ώρα για κατούρημα...

Mama να κανεις αυτο που θα σε κανει να είσαι ήρεμη,.,αν νομίζεις οτι θα εχεις μεγαλύτερη ηρεμία στην κλινική κ σιγουριά να πας εκει...το καταλαβαινω αυτο με τα Χρήματα...αν επιτρέπεται ποσό θα σου πάει εκει;;

Αχ zzouzou πολυ γέλασα με το σεξ!!! Ρε είστε τυχερές εκμεταλλευτείτε το ! Εγω του την έπεσα εχτες τρόμαξε πήγε να φύγει κ εγω πηγα να πέσω !!!! Χαχαχαχαχαχαχα

Τίποτα το χω πάρει απόφαση οτι εγω κοκο δεν εχει...ρε όντως τι ειναι αυτο το πραγμα να τους κυνηγάμε εκει που μας κυνήγαγαν,,.

Dimitra βάλε κλιματιστικό θα λιώσεις,,..εγω εχτες πρώτη φορα το άνοιξα δεν άντεχα!!

Λοιπον κοριτςια εχτες έκανα αρκετά βαθιά καθίσματα μέσα στη μερα κ σας πληροφορώ οτι άρχισαν να πονάνε πολυ τα κόκαλα της λεκάνη κ του ηθικού οστού..οποτε λεω κανει καλο , επισης νομιζω οτι σημερα θα ξεκινήσω να βάζω λαδακι στο περινεο όπως μας είπαν οι μαίες...

Mama μου όπως είπαμε θελουμε να κρατήσουμε τα μωράκια μας στα χέρια μας γερά κ εμεις να ειμαστε καλα, ο τρόπος που τελικά θα γινει αυτο ειναι το τελευταίο που θα μας απασχολεί..

Κ εμενα μου είπε οτι θα με βάλει με πρόκληση αν δε γινει κατι μεχρι τέλος του μήνα...το σκέφτομαι κ εγω κ δε μου αρέσει πολυ σαν ιδέα , αλλα τι να κάνω; Καλυτερα απο καιασαρικη αφενός, αλλα κ καισαρική να πρέπει να γινει εκεινη την ώρα το μονο που σκέφτομαι ειναι ο μπέμπης μου να ειναι καλα!

Υγ. Τελείωσα εχτες ΄ενα βιβλιο φοβερό ! Για τις βιβλιοφάγος λοιπον διαβάστε το "οι μούσες της σιωπής" Νικόλαος Άννα μανίατη εκδόσεις Ωκεανίδα! Φοβερό ! Κ το πηρα μονο 5 ευρώ σε προσφορά το είχαν γιατί δε είχε τυπωθεί με το σωστό χαρτί!! Λεω κοιτά να δεις..κ παίρνεις αλλα που έχουν 20 ευρώ κ σου βγαίνουν μάπα,..

καλημερα kirtiblue!!! καλα απιστευτος ο αντρας σου!!! σιγα πες του !!! ο γιατρος δεν του ειπε οτι σε βοηθαει μ αυτο τον τροπο;;; τελος παντων....κανε βαθια καθισματα και οτι αλλο βοηθητικο υπαρχει γιατι αν τον περιμενεις την εβαψες!!!

λοιπον η κλινικη μαζι με τον γοατρο και φυσικα χωρις μονοκλινα κτλ μου βγαινει γυρω στα 2500-3000 ευρω....τρικλινο με φυσιολογικο και το πιο οικονομικο πακετο, το θεμα ειναι οτι εγω μπορω να μαζεψω της κλινικης αλλα οχι του γιατρου, προς το παρον παντα, εκεινος βεβαια δεν εχει προβλημα να περιμενει αλλα δεν θελω να χρωσταω και επιπλεον φοβαμαι σε περιπτωση αναγκης με το μωρο δεν θα εχω ουτε μια μικρη καβατζα και αυτο μου προκαλει ανασφαλεια!!! αυτα σκεφτομαι και φυσικα το μυαλο μου παει και σε διαφορα σεναρια και με παινουν τα down μου και δεν υσηχαζω!!!

σημερα το μονο που σκεφτομαι ειναι η αγωνια για το μωρο μου, περιμενω να την παρω αγκαλια!!! λιγο εμεινε!!!

θα μεινω μ αυτην την φανταστικη εικονα στο μυαλο καθε φορα που σκαω και θα παρω μια αποφαση μεχρι την δευτερα τριτη

απο βιβλια δεν ειμαι και πολυ συγκεντρωμενη, ειδικα τωρα που ο καιρος ανοιξε!!! με την πρωτη ευκαιρια ομως θα το παρω να το διαβασω!!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κι απο εμενα ομορφες!!!!

Mama χαιρομαι που αλλαξε η διαθεση σου...κι ετσι να συνεχισεις ετοιμασε το σπιτακι σου να υποδεχτει το μωρακι σας!!το ονειρο σιγουρα θα βγει...ετοιμασου!!!! Κι εγω πιστευω οτι θα βοηθανε απλα πρεπει κι εγω να μην ειμαι τυπου "ασε θα το κανω εγω" γιατι θα τον αποθαρρυνω κ το χασα μετα!

Kitriblue ξεκουραστηκες μαλλον!!! Λοιπον κυνηγησε τον μεχρι τελικης πτωσης στην τελικη πες του δεν θελω εσενα αγιρι μου αλλα οπως το χαρακτηριζει κ η manma "το πολυτιμο υγρο σου"...

Εγω κοριτσια ξυπνησα 2 φορες μονο για τουαλετα...ειχα πονους περιοδου κ ψηλα στην κοιλια κ ελεγα ααααντε επιτελους να δυναμωσουν...αλλα τιποτα ξυπνησα μια χαρα..ουτε πονος ουτε τιποτα! Ουφ...Οι υπολοιπες που ειναι??? Λιγοστεψαμε...αντε οι μανουλες που γεννησαν καταλαβαινω οτι τρεχουν με τα μπεμπακια, αλλα τα υπολοιπα κοριτσια??? Καλε δωστε παρουσιααααααα!!

καλημερα Δημητρα!!! ελα ντε που ειναι οι αλλες;;;;

καλα εννοειται πως θα πρεπει να μοιραζονται καποιες δουλειες γιατι θα τρεχουμε και δεν θα φτανουμε.... μην σκας θα ερθουν μονα τους τα πραγματα!!!

παντα ετσι ειμαι, αν απογοητευτω δεν ξερω απο που με βαραει και τα παντα μου φαινονται μαυρα, ομως την επομενη μερα αν και εχω ακομη το σφιξιμο ειμαι πιο αισιοδοξη και μπορω να το συζητησω!!!

δεν πειραζει ξεσπασα!!! και οι ορμονες με το κλαμα ηρεμησαν κι αυτες!!!

σημερα Δημητρα θα παμε να κουρευτει ο αντρας μου και μετα θα ρθουμε κοντα στην περιοχη σου για μεσημεριανο στην κουνιαδα μου, μαλλον ψαρακι μια που ειναι και η λαικη....και το παστιτσιο μου αυριο!!!

εσεις τι θα κανετε;;; εχει και πολυ ηλιο για βολτα στην παραλια!!!

ισως τ απογευμα

τι μαγειρευετε;;;

yk1yp3.png

καλημερα κοριτσαρες! τα νεα σας; εγω όοοοοολα καλα το καθηκον μου το κανα. Αυτο παντως με τα βαθια καθισματα οταν το κανα πονουσα 2 μερες δε λεω αποδιδει αλλα πολυ ξεπατωτικο ρε κοριτσια δε μπορουσα να παρω τα ποδια μου. Το αλλο σου αφηνει τουλαχιστον μια ευχαριστη αισθηση... χιχιχιχι

Λογικο είναι να φρικαρεις δεν είναι λιγη η πιεση αλλα ειπαμε focus στη μπουμπού!!!! Μια χαρα δεν εχεις μαγειρεμα σημερα....εγω Κυριακες συνηθως τη γλιτωνω που παμε στην πεθερα...Λοιπον εγω λεω να κανω τηγανια σημερα μαλλον με ρυζι...ελπιζω να ξυπνησει νωρις ο αντρας μου (γιατι χθες το βραδυ δουλευε) και να παμε επιτελους για το κλιματιστικο....ηθελα να δω και έναν καναπε για να πω την αληθεια αλλα χθες που το ψιλοπεταξα μαλλον τον πετυχα στα προθυρα εγκεφαλικου....μου λεει τοσα εξοδα εχουμε τωρα και δεν ξερουμε τι ακομα θα βγει...μηπως να το αφήναμε για αργοτερα? ξερεις εκανα λιγο τη θλιμμενη και μετα ξαναρωτησε θες να ριξουμε μια ματια? εεεε λεω ασεεε ξερω γω...τωρα δεν ξερω μπορει απλα να παμε μια βολτα για να χω εικονα τι παιζει... καλη ιδεα η βολτα στην παραλια αλλα μαλλον για μετα τις 8 ως τοτε με τοση ζεστη θα ψοφισουμε... παστιτσιο αυριο ε???? ωραια ιδεα...κι εχουμε καιρο να φαμε (θα το πεταξω στην πεθερα...)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...