Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

συμπεθερα και η δικια μου ειναι μεγαλο μωρο, μην σκας!!! θα βγει μια χαρα, ειτε ειναι 3 ειτε 4 κιλα που λεει ο λογος τον ιδιο πονο θα χει!!!

Δημητρα οντως δεν ειναι και καταναγκαστικα εργα!!! πως κανουν ετσι;;

αντε να κοψουν τις βλακειες και να το δουν αλλιως, ασε που για να φτασουν να ενοχλουν το παιδι εχουν δρομο....το ιδιο λαθος κανουν και με την τουαλετα και τα κανουν χαλια!!!! χαχα

(ευτυχως ο δικος μου ειναι μια χαρα)

σε μια τουθαλετα ενος μαγαζιου, ελεγε στις αντρικες: φιλε αυτο που κρατας δεν ειναι τοσο μεγαλο οσο νομιζεις!!! κανε ενα βημα μπροστα!!!! χαχαα

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ....ΟΚ ΠΑΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΑΝΑ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΗ...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

BXYXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δημητρα κι εγω τα ιδια, οποτε με πιανει κατι σκεφτομαι θα μαι ολη μερα νηστικη;;;; χαχα ποσο φαταουλας εγινα;;; χαχα

ολη την ωρα σκεφτομαι το φαι!!!

Σαγκρε ο ανανας ουτε καν θερμιδες εχει!~!! 20 θερμιδες η φετα, δεν παινεται!!!

και μην νομιζεις, να δεις τι κατεβαζω εγω!!!

συμπεθερα καλα εκανες!!! ντου απο παντου κοριτσια!!!

εμενα η μαμα μου θα ρθει την δευτερα!!! ισα ισα δηλαδη προλαβαινει!!!

κι εγω ετσι θα κανω οπου νιωθω καλυτερα!!!

σημερα με τετοια απογοητευση οταν ειδα τον γιατρο μου ειναι λες και εβλεπα τον θεο!!!!χαχα

οτι να ναι ειμαι!!!

yk1yp3.png

ναι Δημητρα ειχε γνωστο γι αυτο και πηγε στο παπαγεωργιου και εφαγε και εδωσε ακυρο και στον γιατρο της γιατι οταν του ειπε οτι σκεφτονται και το δημοσιο αυτος ξινισε και εδειξε τι ηταν και ξενερωσαν οποτε αποφασισαν να πανε σιγουρα νοσοκομειο!!!

αλλα και αυτη σαν πρωταρα που να φανταστει οτι θα ναι τοσο δυσκολο, δεν εκανε διαστολη με τιποτα!!!

βεβαια αυτο δεν σημαινει οτι εμεις θα παμε και θα γινουν ολα αναποδα αλλα σιγουρα δεν ειναι το ιδιο σε σχεση με την κλινικη!!!

τελος παντων ας αφησουμε λιγο να ηρεμησουν τα πραγματα και οτι κατσει!!! μεχρι να ρεθι η ωρα βλεπουμε!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

τι να κανω ρε κορίτσια το τσιγαρο κομμενο

το SEX κανω μαραθωνιο για ένα δεκαλεπτο πια...

τι εμεινε??? μονο το φαι...

εδώ διαβαζα στο ιντερνετ λιστα με το τι να παρετε στην βαλιτσα του νοσοκομείου και ελεγε παρτε και κρακεράκια μηπως πεινασετε κι ελεγα θα γενναμε η θα τρωμε??? γι αυτό λεω ας παω χορτατη μη με κοψει η πεινα...

λοιπον αυριο οοοοοολες μαγειρεύουμε μελιτζανες....και βαλτε μεγαλο ταψι μεσημερι βραδυ μελιτζανες μη σας πω και πρωι...μπας και γινει τιποτα...

mama αυτό θα κανεις θα ξε-αγχωθεις και θα σκεφτεις πως νιώθεις...είμαι σιγουρη ότι θα επιλεξεις το καλυτερο και για τις 2 σας...

αντε sangre παρε ολιγοωρη αδεια!!!

Σας αφηνω κοριτσακια, παω να ξαπλωσω και να διαβασω κανα βιβλιο....ειχαμε ολα τα αλλα τα ριχτερ μας ελειπαν!Αντε να ξημερωσει ο θεος την μερα παλι!Ας ελπισουμε οτι δεν θα εχουμε τιποτα! Ονειρα γλυκα και επιτυχημενες τρικλοποδιες κοριτσια!Φιλακια:D:D:D:D:D

BXYXp3.png

πω πω ρε κοριτσια βαρια η μελιτζανα κανει και ζεστη!!!

κατι ακουσα για βατομουρα αλλα και αυτα που να τα βρεις;;;

ασε σημερα μετα απο την πιεση αυτη λεω στον αντρα μου ενα τσιγαρο θα το καπνιζα τωρα αλλα φυσικα δεν.....

παντως αν ειμαστε με τις ωρες τι;;; νηστικες θα μεινουμε;;; ουτε κατι ετσι για την λιγουρα;; παντως δεν απαγορευεται να φας, ενταξει δεν θα φας και κανενα γουρουνοπουλο αλλα κατι να αλλαξεις και γευση!!!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

καλε κατι θα τσιμπησουμε ασε να λενε....μας βλεπω να γενναμε και το πρωτο πραγμα που θα ζητάμε να είναι κανενα σουβλακι....ικανη με εχω...

και βατομουρα ε??? μελιτζανες με βατομουρα λοιπον αυριο!

εδω εχζει λαιβακι στοθυ παυλου μελα το στρατοπεδο!!! υποτιθεται θα πηγαινα αλλα δεν την παλευα....

καλα η μικρη κωλοτπυμπες μιλαμε!!!

ελα ρε μπουμπού δωσεεεεεεε

καλα εμενα ο δικος μου σημερα λεει στο ξεκαρφωτο : σημερα θα ηθελα να παω σε ένα πανηγυρι..

λεω τι γιορτη είναι? εχει πουθενα πανηγυρι?

όχι μου λεει δεν εχει καπου, δεν είναι καποια γιορτη αλλα ετσι τραβιέται ένα πανηγυρι...

αααα λεω καλα το χασε κι αυτος...

που δεν είναι του χορου και των συνεστιασεων τετοιου είδους...

ισως τον ζορισα στο κεφαλοκλειδωμα και κατι παιχτηκε...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...