Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Κοριτσια και εμενα οταν μου μιλησε για προκληση ή καισαρικη αρκετα νωρις θα ελεγα οταν ο μπεμπης φαινοταν οτι θα βγει μεγαλο μωρο, φοβηθηκα, τρομαξα απογοητευτικα!Αλλα το ειδα κι αλλιως οτι ειναι καλυτερο για εμας και τα μπεμπε μας να γινει!

Τωρα το μονο που σκεφτομαι ειναι το ποτε θα τον παρω αγκαλια...ο τροπος δεν με νοιαζει!

BXYXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δημητρα η φιλη μου που πηγε στο νοσοκομειο ειχε γνωστο, προφανως γι αυτο ηταν υπομονετικοι, και αυτη στο τελος δεν αντεχε αλλο και το ζητησε μονη της , δεν πιανεται, δεν ειναι ιδια κατασταση, ναι θα μας περιμενουν αλλα ποσο αραγε;;; αν με πιασουν ομως οι πονοι θα παω νοσοκομειο, εμενα σημερα ο γιατρος μου ειπε οτι αν ερθεις εδω θα σε βαλω δευτερα βραδυ και μεχρι και την τριτη ολη μερα και νυχτα θα ειμαι διαθεσιμος για σενα!!!

κοριτσια απο αυριο ανασα δεν θα παρει κανεις!!!

Ζουζου ευκαιρια και που ο δικος σου τελειωσε τις βαρδιες του και θα ναι πιο διαθεσιμος!!! επισης πες και την μαμα σου να μην ερθει ακομα!!!

εγω δεν ξερω με εντατικο προγραμμα αν προλαβω αλλα εσεις κοριτσια προλαβαινετε!!!! βουρ!!!

yk1yp3.png

ισχυει και για μετα τα μεσανυχτα; Χχαχαχαααααα!

καλε σου λεω σαν τους φαντάρους σε σκοπια θα σε βαλουμε να δινεις παρουσια πια!!!

zouzou εχεις δικιο σημασια εχει να τα παρουμε αγκαλια να είναι γερα κι εμεις καλα!!! απλα είναι τοσο το αγχος και η αγωνια ειδικα στο 1ο που εισαι τελειως ανυποψιαστη που αναρωτιέσαι...και η mama εχει κανει κι αυτή σαν εμενα μαρωθωνιο μεταξυ νοσοκομείων και φτανεις να αναρρωτιεσαι τι γινεται τωρα??? ενώ αν σπασουν τα νερα ξερεις ότι δεν υπαρχει διλλημα ...

εν τω μεταξυ βρε κοριτσια με εχεις πιασει μια πεινα από το απογευμα αλλο πραγμα τρωω οτι βρω μπροστα μου ομως πηρε ο αντρας μου και αννανα και τον εχω τσακισει αφηστε οτι κινειται τρωγεται

Διαφημίσεις

zouzou σαν ιατρικη συνταγή για χαπι ακούγεται...πρωι μεσημερι βραδυ....mama εχεις 3 ολόκληρες μερες μπροστα σου κωλοτουμπες κανει σε 3 μερες...sangre πανω από 2ωρη απουσια θεωρείσαι υποπτηηηηηηηηη!!!

εεεε ναι ρε φιλε...πρεπει να βοηθησουν και εκεινοι....δεν θα τους πεσει το νεφρο!εεεε δεν νομιζω να κακοπερνανε κιολας...χαρη τους κανουμε με την κοιλια στο στομα!

BXYXp3.png

εν τω μεταξυ βρε κοριτσια με εχεις πιασει μια πεινα από το απογευμα αλλο πραγμα τρωω οτι βρω μπροστα μου ομως πηρε ο αντρας μου και αννανα και τον εχω τσακισει αφηστε οτι κινειται τρωγεται

θες να σου πω τι εχω φαει σημερα??????Θα τρομαξεις!!!!!!!!!

BXYXp3.png

ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ!!!!!!!!!

Δημητρα ….01/04 αγορακια διδυμα

kidenio ..........18/05 αγοράκι-κοριτσάκι διδυμα

Αnna100479…22/05 κοριτσάκι

marina-roz …..26/05 αγοράκι

popaki ………..26/05 κοριτσακι

Μaria1984… 06/06 κοριτσάκι

νικηαντωνία....07/06. αγοράκι-κοριτσάκι διδυμα

kyoya ........... 07/06 αγοράκι

christab........10/06 αγορακι

ΕΓΓΥΟΥΛΕΣ

mama82........12/06 κοριτσάκι

sangreluna. .19/06 μαγκακι

Ευη 1985…….22/06 κοριτσακι

Βασω 79…….24/06 αγορακι

dimitra2222.. 27/06 κοριτσάκι

Constantan…27/06 κοριτσακι

kirtiblue.........30/06 αγοράκι

ZZOUZOU ......30/06 αγοράκι

Nefeli2014 ….. 08/07 κοριτσάκι

Διαφημίσεις

ωχ κορίτσια μου βαζετε ιδεες και μετα τη χθεσινη επισκεψη το μυαλο μου τριγυριζει συνεχεια εκει...κλινικη-προκληση...ουφ...

ελα ρε sangre τι ψυχη εχει ένας ανανας...εγω μη σας πω τι σκεφτομουν προχθες...βγαζω το μουσακα και σκέφτομαι αν σπασουν τωρα τα νερα τι κανω αφηνω το μουσακα κ φευγω νοσοκομειο η τσακιζω το φαι κα παω μετα???

μαλλον το 2ο θα εκανα...

mama δεν ηξερα ότι ειχε γνωστο...φανταστηκα ότι και στο νοσοκομειο σε περιμενουν....

Δημητρα η φιλη μου που πηγε στο νοσοκομειο ειχε γνωστο, προφανως γι αυτο ηταν υπομονετικοι, και αυτη στο τελος δεν αντεχε αλλο και το ζητησε μονη της , δεν πιανεται, δεν ειναι ιδια κατασταση, ναι θα μας περιμενουν αλλα ποσο αραγε;;; αν με πιασουν ομως οι πονοι θα παω νοσοκομειο, εμενα σημερα ο γιατρος μου ειπε οτι αν ερθεις εδω θα σε βαλω δευτερα βραδυ και μεχρι και την τριτη ολη μερα και νυχτα θα ειμαι διαθεσιμος για σενα!!!

κοριτσια απο αυριο ανασα δεν θα παρει κανεις!!!

Ζουζου ευκαιρια και που ο δικος σου τελειωσε τις βαρδιες του και θα ναι πιο διαθεσιμος!!! επισης πες και την μαμα σου να μην ερθει ακομα!!!

εγω δεν ξερω με εντατικο προγραμμα αν προλαβω αλλα εσεις κοριτσια προλαβαινετε!!!! βουρ!!!

Εγω θα πηγαινα οπου ενιωθα ασφαλεια!Απο εκει και περα σκεφτεσαι τα υπερ και τα κατα και επιλεγεις ομορφια μου!

Στην μανα μου εδωσα ακυρο απο χτες...εδω εχουμε να κανουμε τα ακροβατικα μας θα την εχω μεσα στα ποδια μου????Θα μας ακουσει ολη η χαλκιδα λεμε....δεν θα παρει ανασα!Θα κλειδωσω την εξωπορτα και αντε να βρει κλειδι μετα!!!!!!!!!!Ολα γινοντε....ψυχολογια θετικη, σεξ ολο το σκ μαζι με περπατημα και ελπιζουμε ολες για το καλυτερο!

BXYXp3.png

συμπεθερα και η δικια μου ειναι μεγαλο μωρο, μην σκας!!! θα βγει μια χαρα, ειτε ειναι 3 ειτε 4 κιλα που λεει ο λογος τον ιδιο πονο θα χει!!!

Δημητρα οντως δεν ειναι και καταναγκαστικα εργα!!! πως κανουν ετσι;;

αντε να κοψουν τις βλακειες και να το δουν αλλιως, ασε που για να φτασουν να ενοχλουν το παιδι εχουν δρομο....το ιδιο λαθος κανουν και με την τουαλετα και τα κανουν χαλια!!!! χαχα

(ευτυχως ο δικος μου ειναι μια χαρα)

σε μια τουθαλετα ενος μαγαζιου, ελεγε στις αντρικες: φιλε αυτο που κρατας δεν ειναι τοσο μεγαλο οσο νομιζεις!!! κανε ενα βημα μπροστα!!!! χαχαα

yk1yp3.png

ωχ κορίτσια μου βαζετε ιδεες και μετα τη χθεσινη επισκεψη το μυαλο μου τριγυριζει συνεχεια εκει...κλινικη-προκληση...ουφ...

ελα ρε sangre τι ψυχη εχει ένας ανανας...εγω μη σας πω τι σκεφτομουν προχθες...βγαζω το μουσακα και σκέφτομαι αν σπασουν τωρα τα νερα τι κανω αφηνω το μουσακα κ φευγω νοσοκομειο η τσακιζω το φαι κα παω μετα???

μαλλον το 2ο θα εκανα...

mama δεν ηξερα ότι ειχε γνωστο...φανταστηκα ότι και στο νοσοκομειο σε περιμενουν....

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα....περιττο να σου πω οτι κατουρηθηκα πανω μου!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ....φοβερος προβληματισμος!!!!!!!!!!!!!!!ΕΙΣΑΙ ΘΕΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BXYXp3.png

λοιπον να σου πω η μελιτζανα λενε πως προκαλει τοκετο απο την αλλη αν σπασουν τα νερα δεν τρως γιατι η διαδικασια της πεψης σταματαει και θα σου πεσει στο στομαχι...εμενα μου ειπε το αλλο ο ντοκ και λεω κοιτα όλα σχετικα ειναι μια κοπελια λεει ηθελε φυσικο τοκετο το μωρο ψηλα διαστολη γιοκ οπως ευχομαστε ολες σπανε τα νερα... και ; τιποτα ρε κοπελιες οι ωδυνες δεν αρχισαν ποτε καθισε 12 ωρες ξαπλωμενη και τελικα πηγε καισαρικη. Ειναι στον οργανισμο τελικα... αλλα μην αλληλοαγχωνομαστε οτι ειναι να γινει θα γινει λοιπόν παω νανακια σιγα σιγα...φιλακια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...