Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Η Σαγκρε αν ειναι κατι καποιος θα ενημερωσει, μην σκατε!!!!

ναι κι εγω ετσι σκεφτηκα με αλλα 2 καρδιογραφηματα που εχω ανα δυο μερες μεχρι την προθεσμια ειτε σε νοσοκομειο ειτε σε κλινικη ειμαι καλυμενη!! οποτε ας γλιτωσω λιγη ταλαιπωρια....ασε που μπορει να αρχισει λεμε τωρα να δραστηριοποιειτε η κατασταση κατω....ελπιζω.....

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

mama να πω την αληθεια ζεσταινομουν τοσο που δεν ηθελα να ντυθώ και δεν πηγαμε...ισως παμε αυριο..πηρα προσφατα σιδερο από ευραγορα κι οντως εχει πολύ καλες τιμες...ετσι κι αλλιως την τοποθετηση ολοι την χρεωνουν επιπλέον...ασε που τον εβαλα κατω σημερα και τον ξεζουμισα...του λεω τερμα τα ψεμματα...θελεις η δεν θελεις δεν με νοιαζει...κι ετσι πηρα αυτό που ηθελα!!

Κοπελια σε φοβηθηκε το ματι μου :shock::shock::shock::shock:!!!!!!!!!!!!

Να ρωτησω εγω τωρα??????

Εχεις τσεκαρει αναπνεει ο ανθρωπος??????????

Ελπιζω να μην σε καταγγηλει για βιασμο!

BXYXp3.png

Η Σαγκρε αν ειναι κατι καποιος θα ενημερωσει, μην σκατε!!!!

ναι κι εγω ετσι σκεφτηκα με αλλα 2 καρδιογραφηματα που εχω ανα δυο μερες μεχρι την προθεσμια ειτε σε νοσοκομειο ειτε σε κλινικη ειμαι καλυμενη!! οποτε ας γλιτωσω λιγη ταλαιπωρια....ασε που μπορει να αρχισει λεμε τωρα να δραστηριοποιειτε η κατασταση κατω....ελπιζω.....

κανε τα ακροβατικα σου και θα δεις!!!!!

Zouzou οι ορμονες όχι απλα χτυπησαν κοκκινο...εγω σημερα ολη μερα τον τριγυρνουσα τον καυγα...αφου μου λεει ο αντρας μου ως δεν ξυπνησες καλα σημερα...ειπα να του πω από χθες δεν κοιμηθηκα καλα...κι οντως είναι αληθεια ακομη κι ο υπνος μ εχει κουρασει και βασικα όταν ακουω ολους γυρω μου (που δεν εχουν παιδια+δεν εχουν περασει εγκυμοσυνη) να λενε κανε υπομονη φορτωνωωωωωωωω ακομη παραπανω...

Διαφημίσεις

κανε τα ακροβατικα σου και θα δεις!!!!!

Zouzou οι ορμονες όχι απλα χτυπησαν κοκκινο...εγω σημερα ολη μερα τον τριγυρνουσα τον καυγα...αφου μου λεει ο αντρας μου ως δεν ξυπνησες καλα σημερα...ειπα να του πω από χθες δεν κοιμηθηκα καλα...κι οντως είναι αληθεια ακομη κι ο υπνος μ εχει κουρασει και βασικα όταν ακουω ολους γυρω μου (που δεν εχουν παιδια+δεν εχουν περασει εγκυμοσυνη) να λενε κανε υπομονη φορτωνωωωωωωωω ακομη παραπανω...

Ωχ καταλαβα!!!!!!!!!!!!

Και απο τον καυγα ξεσπασες αλλιως πως επανω του!:D:D:D:D

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

BXYXp3.png

λοιπον θελω να παω κλινικη αλλα σκεφτομαι τα λεφτα, αν δω οτι μεχρι την τριτη δεν....θα αρχισω να το σκεφτομαι γιατι φοβαμαι οτι στο νοσοκομειο δεν θα ασχοληθουν και πολυ και θα με χωσουν για καισαρικη , αυτην τη στιγμη το μυαλο μου ειναι πολυ μπερδεμενο και δεν ξερω τι αποφαση μπορω να παρω οποτε συμπεθερα οτι και να σου πω ψεματα θα ναι....

θα σας πω αυριο καλυτερα το πορισμα....

παντως ηδη νιωθω καλυτερα....σας ευχαριστω που με συνεφερατε!!!

ειναι οντως και αυτες οι παλιοορμονες....

yk1yp3.png

zouzou εδώ και μια εβδομαδα τον κυνηγαω...σημερα ημουν αποφασισμενη!!!!

Συγνωμη που γελαω!!!!!!!!!!!!

Αλλα πραγματικα δεν περιμενα ποτε οτι θα παρακαλαμε εμεις αυτους και οχι αυτοι εμας!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγω τον περιμενω αυριο το πρωι να ερθει!Δεν θα προλαβει να βαλει το κλειδι στην πορτα...κεφαλοκλειδωμα, τρικλοποδια και βουρ στο ψητο!

BXYXp3.png

Δημητρα ορμα!!!! κοριτσια μην τους ρωτατε!!! αντε γιατι θα μας σκασουν για το αυτονοητο!!!!

ο δικος μου πηγε για μπυρες, σε μια αλλη φαση θα του ελεγα να κατσει αλλα ημουν τοσο χαλια οταν γυρισαμε που δεν αντεχα ηθελα να μεινω λιγο μοινη μου και να ξεσπασω οπως θελω...και ετσι του δωσα την ευχη μου....για σεξ με τοσο χερι δεν νομιζω σημερα...παντως το πηρε το μηνυμα και με ρωτησε και μου ειπε να το επ[ιδιωκουμε πιο συχνα....ειμαστε σε καλο δρομο αραγε θα προλαβω μεχρι την τριτη;;;

yk1yp3.png

λοιπον θελω να παω κλινικη αλλα σκεφτομαι τα λεφτα, αν δω οτι μεχρι την τριτη δεν....θα αρχισω να το σκεφτομαι γιατι φοβαμαι οτι στο νοσοκομειο δεν θα ασχοληθουν και πολυ και θα με χωσουν για καισαρικη , αυτην τη στιγμη το μυαλο μου ειναι πολυ μπερδεμενο και δεν ξερω τι αποφαση μπορω να παρω οποτε συμπεθερα οτι και να σου πω ψεματα θα ναι....

θα σας πω αυριο καλυτερα το πορισμα....

παντως ηδη νιωθω καλυτερα....σας ευχαριστω που με συνεφερατε!!!

ειναι οντως και αυτες οι παλιοορμονες....

ελα μωρο ολα καλα θα πανε, να πας να ξεκουραστεις λιγο γιατι και ολη την μερα εισαι στους δρομους, περασες και τι περασες.....και αυριο με πιο ηρεμο μυαλουδακι θα τα πεις και με το σύζυγο και θα αποφασησετε! Εδω ειμαστε να συμβουλευουμε και να στηριζουμε η μια την αλλη ψυχολογικα!

BXYXp3.png

Διαφημίσεις

τι συγνωμη αγαπητη μου που γελας....δεν είμαι για γελια για κλαματα ειμαιιιιιιιιιιιιι..... :tongue::tongue::tongue::tongue:

mama λογικο να εχεις μπερδευτεί...δεν είναι λιγο ολο αυτό που περνας... καθαρισε λιγο το μυαλο σου από ασχημες σκεψεις...ασε τον αντρουλη σου να σου φτισξει λιγο διαθεση και συζητηστε το με ηρεμια!!! αλλα επειδή κι εγω τα ιδια σκέφτομαι από χθες σε σχεση με την προκληση ετσι και αλλιως και στο νοσοκομειο δεν εξαντλουν τα περιθωρια μετα την προκληση πριν σε βαλουν για καισαρικη??? όπως πχ σε αυτή τη φιλη σου που περιμεναν τοοοσες ωρες?

βρε κοριτσια μην αρχιζεται παλι πρωι πρωι τραγουδακι δεν εβαλα;

λοιπόν μαμα σε νοιωθω απιστευτα εισαι τυχερη που ο γιατρος σου δεχεται να περιμενει σιγουρα για να σου πω την αληθεια η προκληση ειναι ταλαιπωρια μου ετυχε στον πρωτο αλλα ειναι και ενας τροπος να γλυτωσεις την καισαρικη που αλλιως θα ηταν δεδομενη. Μην ανησυχεις και μη τσαντιζεσαι συμβαινει στα τρια τεταρτα των προτοτοκων και σε πολλες δευτεροτοκες. Ειναι θεμα οργανισμου. παντως εγω θα ελεγα να προτιμισεις την κλινικη. Κατι ξερω. Εγω η αληθεια χ... πανω μου για το τι θα μου πει τη Δευτερα αλλα προσπαθω να μην το σκεφτομαι η κονστανταν που χαθηκε;

Δημητρα ορμα!!!! κοριτσια μην τους ρωτατε!!! αντε γιατι θα μας σκασουν για το αυτονοητο!!!!

ο δικος μου πηγε για μπυρες, σε μια αλλη φαση θα του ελεγα να κατσει αλλα ημουν τοσο χαλια οταν γυρισαμε που δεν αντεχα ηθελα να μεινω λιγο μοινη μου και να ξεσπασω οπως θελω...και ετσι του δωσα την ευχη μου....για σεξ με τοσο χερι δεν νομιζω σημερα...παντως το πηρε το μηνυμα και με ρωτησε και μου ειπε να το επ[ιδιωκουμε πιο συχνα....ειμαστε σε καλο δρομο αραγε θα προλαβω μεχρι την τριτη;;;

Απο αυριο το πρωι καντο προγραμμα!

Πρωι - μεσημερι πριν το φαγητο - μεσημερι μετα το φαγητο - απογευμα - βραδυ!!!!!!!!!!!Δεν μπορει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κατι θα γινει!!!!!!!!!!

BXYXp3.png

Συγνωμη που γελαω!!!!!!!!!!!!

Αλλα πραγματικα δεν περιμενα ποτε οτι θα παρακαλαμε εμεις αυτους και οχι αυτοι εμας!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγω τον περιμενω αυριο το πρωι να ερθει!Δεν θα προλαβει να βαλει το κλειδι στην πορτα...κεφαλοκλειδωμα, τρικλοποδια και βουρ στο ψητο!

χαχαχαχαχα κοπανιεμαι!:-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

zouzou σαν ιατρικη συνταγή για χαπι ακούγεται...πρωι μεσημερι βραδυ....mama εχεις 3 ολόκληρες μερες μπροστα σου κωλοτουμπες κανει σε 3 μερες...sangre πανω από 2ωρη απουσια θεωρείσαι υποπτηηηηηηηηη!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...