Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Νικηαντωνια ευχομαι ολα να πανε καλα!!! οποτε μπορεις ενημερωσε μας!!!! πως πηγε το χειρουργειο;;; πως ειναι η μικρη.....

σε σκεφτομαστε ολες και σου στελνουμε θετικη ενεργεια!!!

yk1yp3.png

Ας ερθουμε στα δικα μου τωρα....μολις γυρισα!!!!

δευτερο χερι σημερα!!!! αυτην την φορα πονεσα περισσοτερο.....

ενταξει η κλινικη ολα σουπερ ασταφτουν ολα!~!! ευγενεια κτλ τι να λεμε τωρα!!! ασε που αρχισα να σκεφτομαι παλι να παω στην κλινικη.....τα εξοδα ειναι ο μονος ενδοιασμος....τελος παντων....

ειμαι αρκετα φορτισμενη τωρα, η ψυχολογια μου επεσε πολυ...

η εξεταση εδειξε οτι δεν προβλεπεται προς το παρον τοκετος, τωρα με το χερι που εφαγα σημερα πρωι βραδυ μπορει να αρχισει να δραστηριοποιειται η κατασταση.... ο τραχηλος κλειστος, μωρο ψηλα κτλ κτλ....

το καρδιοτοκογραφημα εδειξε συσπασεις ανα 20λεπτο οχι πολλες βεβαια αλλα ψιλοδυνατες....θα δειξει...με ειχαν συνδεδεμενη καμια ωρα, ηρθε και ο γιατρος μου και συζητησαμε λιγο τι γινεται απο δω και περα....το θεμα ειναι οτι ειναι διατεθειμενος να με περιμενει οσο χρειαστει για να ειναι φυσιολογικος ο τοκετος και μονο αν κινδυνεψει καποιος απο τους δυο να παμε για καισαρικη.... αν αποφασισω κλινικη, μπαινω την τριτη και κανουμε προκληση....και μαλλον με κοβω για τεταρτη εκτος απροοπτου που δεν νομιζω....εχω απογοητευτει μου ρθε να βαλω τα κλαματα!!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Που είσαστε τσούπρες;;

Εγω πηγα για περπάτημα αφού χτύπησα 2 σοκολάτες κ 1 παγωτό !!! Κ τώρα κατι λεω πάλι να ξαναφάω !!! Γι αυτο

zzouzou όπως λέει κ η mama ας φάμε τώρα που μπορουμε γιατί μετα ξεχάστε πολλα με το θηλασμο ! Ειδικά τη σοκολάτα !!

Άσε που λαχταριστά στη βόλτα κ με πιάσαν κατι κλάματα απο την τρομάρα μου...εκει που περπάταγα μπλέχτηκε η σαγιονάρα στην παντελόνι κ έπεφτα με τη κοιλιά!! Ευτυχώς με άρπαξε ο άντρας μου , κοριτςια έβαλε τα χέρια του γύρω μου κ με έπιασε στον αέρα....τρελάθηκα ...απο την τρομάρα μου έβαλα τα κλάματα...τελικά δεν θα ξαναπάω βόλτα μόνη μου...τόσες μέρες έκανα βόλτες μόνη μου κ σκεφτομουν Παναγία πως δεν το έπαθα αυτο ....θα έπεφτα με την κοιλιά...

Προσοχή κοριτςια προσοχή μεγάλη!!!

Mama έλεος !!! Μετα απο ολη αυτη την καθαριότητα σε βάλανε να βγάλεις κ παπούτσια , που υποτίθεται πως δεν ακουμπούν στο κρεβάτι κιόλας ! Κ καλα ρε φίλε με βάζεις να τα βγάλω εσυ με τόση πείρα που εχεις δε ξέρεις οτι σέν μπορώ να τα ξαναβγάλω μόνη μου;;;; Τι να πω...πάντως mama για το κλιματιστικό μπορείς να το κανεις συντήρηση κ να το ανοίξεις. Κ εμεις εχουμε ΄ενα του σπιτιού κ δεν είχε γινει σύντμηση ποτε!!! Το ειχα ανάψει αρκετές φορές το χειμώνα αλλα τώρα με το μπέμπη του κάναμε συντήρηση μόνοι μας. Αγοράσαμε ΄ενα ειδικό καθοριστικό ...κάπου στα 7 ευρώ είχε, το ψέκασε ο άντρας μου, το άφησε να μου λιάσει που λεμε , το καθάρισε κ μετα το ξανά έσκασε με νέροο. Αλλα όλο το κλιματιστικό ομως, φαντάσου οτι ξεβιδωμένο όλες τις βίδες κ το άνοιξε απο μέσα!! Το βάλαμε μετα να δουλέψει για μισή ώρα κ έβγαλε απο τους σωλήνες δε μπορείς να φανταστείς μαυρίλα!! Τώρα το χω ξαναβάλει κ άλλες φορές κ βγάζει καθαρό νερό...οποτε ψάξτε όχι τίποτε αλλο μην λιώσετε κιόλας στη ζέστη. Μπορώ να δω τη μάρκα αν θες κ να σου τη γράψω.. Α εντωμεταξύ ξεχασα να σου απαντήσω οτι σχετικά με τον πόνο που είχες στο μηρό προχτές;;; Τον εχω κ εγω 1 μήνα τώρα!!! Στείλε μας μετα το γιατρό!

Dimitra σε ευχαριστούμε πολυ για τις πληροφορίες για τα βιβλιάρια στρατού !!!

Η Sangre που ειναι;;;

ενταξει η κλινικη ολα σουπερ ασταφτουν ολα!~!! ευγενεια κτλ τι να λεμε τωρα!!! ασε που αρχισα να σκεφτομαι παλι να παω στην κλινικη.....τα εξοδα ειναι ο μονος ενδοιασμος....τελος παντων....

η εξεταση εδειξε οτι δεν προβλεπεται προς το παρον τοκετος, τωρα με το χερι που εφαγα σημερα πρωι βραδυ μπορει να αρχισει να δραστηριοποιειται η κατασταση.... ο τραχηλος κλειστος, μωρο ψηλα κτλ κτλ....

το καρδιοτοκογραφημα εδειξε συσπασεις ανα 20λεπτο οχι πολλες βεβαια αλλα ψιλοδυνατες....θα δειξει...με ειχαν συνδεδεμενη καμια ωρα, ηρθε και ο γιατρος μου και συζητησαμε λιγο τι γινεται απο δω και περα....το θεμα ειναι οτι ειναι διατεθειμενος να με περιμενει οσο χρειαστει για να ειναι φυσιολογικος ο τοκετος και μονο αν κινδυνεψει καποιος απο τους δυο να παμε για καισαρικη.... αν αποφασισω κλινικη, μπαινω την τριτη και κανουμε προκληση....και μαλλον με κοβω για τεταρτη εκτος απροοπτου που δεν νομιζω....εχω απογοητευτει μου ρθε να βαλω τα κλαματα!!!!

Συμπεθερουλα μου τωρα γιατι σε πηρε απο κατω?????Ολα καλα θα πανε!Και να μην ενεργοποιηθει κατι απο την εξεταση σημασια εχει οτι τριτη το πολυ τεταρτη θα εχεις το κοριτσακι σου αγκαλιτσα!Αυτο εχει σημασια....το μωρακι σου και εσυ!Να ειστε εσεις καλα και οπως γεννηθει....δεν εχει σημασια φυσιολογικα ή καισαρικη.Πες μου τι σε εκανε να πεσεις τοσο?

BXYXp3.png

Όχι κοριτσακι μου! Μην απογοητεύεσαι !! Απλά η μπουμπου δεν θέλει ακόμα!! Θα έρθει θα δεις !!! Στην κουμπαρά μου της είχε πει Δευτέρα οτι το παιδι δεν είχε κάνω γυρίσει κ θα πάρεις τουλάχιστον 15 μέρες ακόμα με συνεχές περπάτημα κ σεξ κ την Παρασκευή γέννησε φυσιολογικότατα! Το παιδι γύρισε κ εμπεδώθηκε μέσα σε 2 μέρες ουσιαστικά.

Το καλο ειναι οτι ο γιατρός σου σε περιμένει χωρίς καιασαρικη για οςο χρειαστεί αρκεί να είσαστε καλα κ. Οι δυο. Μην απογοητεύεσαι κ οςο ανχωνεσαι δε γινεται...

Κ να σου πω κατι; Όλες μας αυτο που θελουμε ειναι να ειναι καλα το παιδι κ εμεις για να το μεγαλώσουμε ! Αν αυτο σημαίνει οτι πρέπει να πάμε με τεχνητούς η με καιςαρικη δε πειράζει ... Το θέμα ειναι να κρατήσουμε γερά μωράκια στα χέρια μας!!!!

Έτσι δεν ειναι;;;

Θα έρθει η μπουμπου μας θα δεις !!!

mama μου καταλαβαινω ότι εχει ριξει την ψυχολογια σου η αναμονη...ολες το βιωνουμε αλλα σκεψου ότι εΕΣΥ εφτασες κυριολεκτικα στο τελος...κι εμενα από την ωρα που μου ειπε χθες για προκληση το μυαλο μου είναι συνεχεια εκει...ξερω ποσο δυσκολο είναι να χαλαρώσεις αλλα τιποτα στον τοκετο δεν είναι απιθανο....οποτε βαλε κατω τον αντρουλη σου όπως μονο εσυ ξερεις απολαυστε ένα καυτο ΣΚ κι από τη στιγμη που δεν χρειαζεται να το αποφασιεις τωρα δες το ως τη Δευτερα πως θα παει και αναλογα πραττεις...αλλωστε αφου κάθε μερα θα πηγαίνεις νοσοκομειο για καρδιοτοκογραφο και εξεταση θα εχεις μια εικονα τι συμβαινει...

αχ κοριτσια δεν ξερω!!!!τα περιμενα πιο απλα τα πραγματα, ζοριστικα και με την εξεταση....εδω θα μου πεις οτι ολοκληρο παιδι θα βγαλεις τι σκεφτεσαι...κι ομως εμενα δεν με φοβιζει η γεννα οσο τα διαδικαστικα....ειμαι χαζη το ξερω αλλα αυτα τα χαζα σκεφτομαι....

τελος παντων μαλλον αλλα περιμενα και αλλα μου ηρθαν και γι αυτο απογοητευτηκα....

εχετε δικιο το μονο που εχει σημασια ειναι να ειμαστε καλα μαμαδες και παιδια....και απο κει και περα η ζωη μας εχει πολλες δυσκολιες και αυτα δεν ειανι τιποτα....θα μου περασει και αυριο που θα χω ηρεμησει θα σκεφτομαι τι βλακειες σκεφτομαι.....

ας αλλαξουμε θεμα!!!

kirtiblue προσεχε!!! μην μπουρδουκλωθεις και χτυπησεις!!! βεβαια το μωρο αν και μεγαλο πια ειναι αρκλετα προστατευμενο μεσα στον πλακουντα και στο υγρο αλλα ειναι και ποσο αγαρμα θα πεσεις!!! μπραβο στα αντανακλαστικα του αντρα σου!!!

και μενα ετσι δυο φορες στον αερα με παισε!!! μια τον χειμωνα που ειχα σε ενα σημειο σαν παγωμενο στον δρομο και γλιστρησα και μια μια φορα που στραβωπατησα!!!

ευτυχως ολα καλα!!!

οσο για το κλιματιστικο το χω καθαρισει φιλτρα κτλ απο τα υγρα του δεν ξερω πως ειναι γιατι εχει να δουλεψει σιγουρα 2 χρονια που ειμαστε εμεις στο σπιτι και ποιος ξερει ποσα αλλα απο πριν...θελει ψυκτικο να το δει μην το χαλασουμε τζαμπα

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια ρωτησα τον γιατρο καθε ποτε πρεπει να το βλεπω και μου ειπε καθε δευτερη μερα οποτε σημερα εκανα δυο λεω αυριο να μην παω καν νοσοκομειο και συμφωνησαμε να παμε ξανα κυριακη στην κλινικη, ασε που σημερα πληρωσαμε 35 ευρω και εχουμε αλλα δυο καρδιοτοκογραφηματα δωρεαν, επισης σκεφτομουν οτι στην εφημερια του παπαγεωργιου να μην παω καθολκου γιατι δεν ξερω τι παιζει εκει μια που δεν εχω ξαναπαει, και να πληρωσω εξω να κανω καρδιοτοκογραφημα, αλλα με τα δυο δωρεαν ειμαι καλυμενη και επιπλεον καθε μερα στο νοσοκομειο και αλλη μαια και πραγματικα οτι γλιτωσω απο περιττα ψαχουλεματα ....καταλαβατε η τα ειπα οπως να ναι;;;

yk1yp3.png

Ρε παιδια η sangre παλι δε φανηκε σημερα..αλλα μην την παθουμε όπως προχθες...στο τελος εδώ θα ειμαστε σαν το παραμυθι με το λυκο και τα προβατα δεν θα ξερουμε τι να υποθεσουμε για την κάθε μια...kitriblue προσεχεεεεεεεε δεν ειμαστε για πτωσεις τέτοιες μερες!!!! Από δω και περα μονο με σωματοφυλακα για περπατημα.....mama μια χαρα τα εγραψες και αφου εχεις αλλα 2 καρδιοτοκογραφηματα στην κλινικη μια χαρα δεν χρειαζεται να πας νοσοκομειο...

Mama μου ολες λιγο πολυ ειμαστε πιεσμενες, κουρασμενες, οι ορμονες εχουν χτυπησει κοκκινο.Ξερω οτι ολη αυτη η αναμονη σε εχει κουραση ψυχολογικα και ειναι φυσικο!Ολες νομιζουμε οτι θα κυλισουν ολα καλα και θα μας πιασουν οι πονοι αλλα ποτε δεν ξερουμε τι σχεδια εχουν τα μωρακια μας....μη στεναχωριεσαι γιατι στεναχωρεις την νυφη μου!!!!!!!!!!!:mad::mad::mad:

:?:???::?:???: τωρα συμπεθερα μεταξυ μας αλλα απο τα τελευταια που ειπες δεν καταλαβα και πολλα!!!!!!!!!!Μπερδευτικα λιγο!Τελικα τι σκεφτεσαι να κανεις????????Θα πας με τον γιατρο σου ή δημοσιο?

BXYXp3.png

Δημητρα πηρατε κλιματιστικο;;; αν οχι πηγαινετε να δειτε στην ευραγορα εχει τις καλυτερες τιμες της αγορας αλλα δεν περιλαμβανει εγκατασταση νομιζω

mama να πω την αληθεια ζεσταινομουν τοσο που δεν ηθελα να ντυθώ και δεν πηγαμε...ισως παμε αυριο..πηρα προσφατα σιδερο από ευραγορα κι οντως εχει πολύ καλες τιμες...ετσι κι αλλιως την τοποθετηση ολοι την χρεωνουν επιπλέον...ασε που τον εβαλα κατω σημερα και τον ξεζουμισα...του λεω τερμα τα ψεμματα...θελεις η δεν θελεις δεν με νοιαζει...κι ετσι πηρα αυτό που ηθελα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...