Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Μπήκα σε αυτο αλλα ειναι για το στρατό , κ ήθελα να ρωτησω κ τον άντρα μου αν ισχύουν οι γιατροί κ για την αεροπορία το ίδιο..το ίδιο βιβλιάρια εχουμε μάλλον ε;

Πολυ καλα ρε που δεν πλήρωσες τίποτα!!! Κ εγω με τον ΕΟπυ δεν πλήρωσα τίποτα..οποτε να ευελπιστώ οτι ειναι το ίδιο κ με το αλλο ταμείο , πολυ ωραια! Ναι κ εγω έτσι νόμιζα οτι ειναι καλύτερο να γράφτει το παιδι εκει παρα στο ΙΚΑ...

Mama σου εύχομαι να βρεις κ εσυ σύντομα δουλίτσα γιατί ουτε εσυ απ οτι κατάλαβα δουλεύεις κ να ασφαλίσεις κ του χρόνου τη μπεμπουλα σου εκει :D

Παστίτσιο ε;;; Πωωωωω ρε φίλε ...εχω μήνες να φτιάξω....θα το σκεφτώ!!!!

Οςο για το χέρι...υπομονη ...εχουμε να φάμε πολυ ακόμα....:D

Οτι ειναι για στρατο ισχυει και για αεροπορια.

BXYXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

συμπεθερα εγω απο τωρα ζεσταινομαι!! θα σκασω!!!! τι θα κανουμε και με την ζεστη;;; παλι καλα που δεν γενναμε αυγουστο η σεπτεμβριο!!!!

επισης εφαγα και εσκασα!!! μακαρι να ησουν κοντα να τρωγαμε παρεα!!!!

οσο για το χερι, ας μην το σκεφτομαστε καλυτερα!!!! και αφου πρεπει να γινει ας γινει!!! τι να πω;;; ελπιζω και αυριο να μην το ξαναφαω.....

σημερα στον γιατρο μου αν μου πει θα το σκεφτω μηπως και το αποφυγω......

αυριο θα παω με τον αντρα μου!!! αγωνια και αυτος που την εχει!!! του λεω εχθες αυριο μπορει να χουμε την μικρη μας!!!και αναστεναξε!!! αλλα που;;;;

δεν πειραζει θα την εχουμε το αργοτερο μεχρι την τεταρτη!!!!

Δεν θελω να το σκεφτομαι αν τυχενε αυγουστο. Τωρα ξυπνησα και τρωω λιγο πεπονι να δροσιστω. Αντε περιμενουμε νεα μολις γυρισεις απο τον γιατρο μηπως σου πει κατι αλλο εκεινος.Κριμα ο αντρουλης σου ανυπομονει και εκεινος να γνωρισει την τσουπρα του!Παει περασε ο καιρος τωρα το πολυ μεχρι την τεταρτη θα την εχετε αγκαλιτσα!

BXYXp3.png

ουπς κορίτσια ξυπνήσατε?? λοιπον kitriblue και zouzou η αδερφη μου που ασφαλισε τη μικρη στο στρατο στον αντρα της δεν νομιζω ότι εκανε τοσο καιρο για το βιβλιαριο 2-3 εβδομάδες maximum ...εντω μεταξυ ο παιδίατρος που εχει είναι συμβεβλημένος και της χρεωσε μονο την 1η επισκεψη που πηγε σπιτι...τις άλλες τις εγραψε στο βιβλιαριο και τα εμβολια επισης...αλλα τα φαρμακα και τα εμβολια ξερω ότι τα παιρνει από συγκεκριμενο φαρμακειο....mama μολις εχεις νεα από την απογευματινη επισκεψη ενημερωσε μας....κορίτσια παω να παρω κλιματιστικο.... δεν την παλευω....θα σκασουμεεεεεε

κι εγω μολις ξυπνησα και λεω να φαω καρπουζακι!!!

χθες παραδοξως δεν τρελλαθηκα στο κατουρημα!!! παλι καλα

εχω αργα γιατρο να ξερετε!!! και μετα θα χουμε βολτιτσα, αλλα θα μπω να σας πω οτι δεν γενναω!! χαχα

δεν πειραζει παντως οτι και να γινει μετρημενες μερες ειναι!!!!!

αντε κοριτσια με το καλο ολες μας!!!

yk1yp3.png

Δημητρα εμεις εχουμε κλιματιστικο αλλα απ[ο τοτε που μπηκαμε στο σπιτι δεν το αναψαμε(2 χρονια) και δεν ξερω τι γινεται με τα υγρα οποτε δεν το αναψαμε μην κανουμε καμια ζημια!!!! παντως οντως δεν παλευεται!!! εγω ξυπνησα μουσκεμα, και το βραδυ το ιδιο!!!

εχω ραντεβου στην κλινικη μετα τις 8:30 οτι ωρα τελειωσω οτι και να ναι θα πω κατι!! αντε καλες αγορες!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Λεω να προσπαθησω να βαψω μονη τα νυχια μου απο τα ποδια.....με κοβω να βαφω και την γαμπα!

Εμεις κλιματιστικο δεν εχουμε και δεν προκειται να βαλουμε μιας και θα φυγουμε απο αυτο το σπιτι...λογικα μεχρι αρχες οκτωβ. θα δουμε!

mama τωρα ολες ειμαστε στην τελικη ευθεια, περασαμε τοσους μηνες, τοσες αγωνιες...τι εμεινε?να γεννηθουν με το καλο ολα τα μωρακια και να γυρισουμε σπιτακι μας γρηγορα!

dimitra μακαρι να μας ερθει τοσο γρηγορα, τι να πω!παντως το δικο μου αργησε, ελπιζω για τα μωρακια να κανουν τις διαδικασιες πιο γρηγορα.

Τωρα ειναι υπερβολικο να φαω και λιγο παγωτο?:confused::confused::confused:

BXYXp3.png

Ζουζου φαε οτι θελεις!!! και οσο θελεις!!!

παντως εγω με το καρπουζι εσκασα παλι!!!

το κλιματιστικο που εχουμε ειναι του σπιτιου!!! αλλα γενικα το αποφευγω και δεν το εβαλα τοσο καιρο να δουλεψει ουτε μια φορα!!!! αλλα τωρα δεν γινεται!!! το σκεφτομαι πολυ σοβαρα!!!

παντως μετα με τον θηλασμο δεν θα μπορουμε να τρωμε οτι θελουμε, θα πρεπει να τρωμε πιο υγειινα και επιπλεον να κοψουμε τροφες σε περιπτωση που ενοχλουν το μωρο....οποτε τσακισε τα ολα!!!

yk1yp3.png

εγω εχω γαλλικο στα ποδια, σημερα ειπα να παω για πεντικιουρ αλλα τελευταια στιγμη και τετοια εποχη δεν ηταν κανεις διαθεσιμος, εγω λεω να κανω αποπειρα απλα να τα κοψω αλλα δυσκολευομαι!!! θα ξεκινησω και βλεπουμε...

σημερα φορεσα φορεμα και κατι πεδιλα φλατ και πηγα νοσοκομειο, εν τω μεταξυ για να τα κουμπωσω δεινοπαθησα μου λεει και η μαια βγαλε τα παπουτσια σου και ξαπλωσε, ωχ λεω, ε λεει δεν γινεται!!! λεω και εγω μετα ασκησεις εδαφους πρεπει να κανω....τελικα εφυγα και δεν τα κουμπωσα καν....

yk1yp3.png

Ζουζου φαε οτι θελεις!!! και οσο θελεις!!!

παντως εγω με το καρπουζι εσκασα παλι!!!

το κλιματιστικο που εχουμε ειναι του σπιτιου!!! αλλα γενικα το αποφευγω και δεν το εβαλα τοσο καιρο να δουλεψει ουτε μια φορα!!!! αλλα τωρα δεν γινεται!!! το σκεφτομαι πολυ σοβαρα!!!

παντως μετα με τον θηλασμο δεν θα μπορουμε να τρωμε οτι θελουμε, θα πρεπει να τρωμε πιο υγειινα και επιπλεον να κοψουμε τροφες σε περιπτωση που ενοχλουν το μωρο....οποτε τσακισε τα ολα!!!

Τελικα το τσακισα το παγωτο!!!!!!!!!!:oops::oops::oops::oops:

Εεεεε αφου θα στερηθουμε μετα καποια πραγματα ας τα τσακισουμε τωρα που προλαβαινουμε!:cool:

Τα εβαψα τα νυχια....:?...μαλλον δηλαδη γιατι δεν ξερω ακριβως νυχι εβαψα, δερμα εβαψα:confused::confused::confused: κατι το ενδιαμεσο!Μαλλον πρεπει να καλεσω ενησχυσεις!

Ευτυχως το κοψιμο το εχει αναλαβει ο αντρας του σπιτιου, ειμαι ικανη να κοψω δαχτυλο!Καλα δεν μπορουσαν να σε βοηθησουν να βαλεις τα παπουτσια σου???????????Τοσο γαιδουργια??Ελα ρε δεν καταλαβαινουν μερικοι ανθρωποι με τιποτα!Με βαζεις κυρια μου να τα βγαλω...με ρωτας αν μπορω να τα ξανα βαλω?

BXYXp3.png

Κοριτσια εμεις εχουμε ενα κλιματιστικο το οποιο ειναι παλιο κ σε ακαταλληλη θεση κ δεν κανει τιποτα...κι εμεις θα φυγουμε απο δω αλκα ειναι ρετιρε κ βαραει 40 αρια κι αντε εμεις με το μωρο τι θα γινει? Θα βρασει...εγω πηγα για πεντικιουρ πριν 2 εβδ διοτι δεν παιζει νσ φτασω εκει κατω αλλα χρειαζομαι ξανα...κι εγω γαλλικο εκανα γιατι το χρωνα σιγουρα θα μας το ξεβαψουν...φατε τωρα κοριτσια λιγο εμεινεεεερ

Διαφημίσεις

κοριτσια τελικα τα εκοψα τα νυχια απο δω και απο κει , δεν θα παω για πεντικιουρ εκτος αν υπαρχει κατι την δευτερα...τελος παντων....

Ζουζου καλα εκανες και το τσακισες!!!

και τι περιμενετε ρε κοριτσια απο δημοσιο νοσοκομειο!!!

και μηπως εκει που με εβαλε να ξαπλωσω θα το λερωνα;;; σιγα!!! το πεντακαθαρο.... τελος παντων εχε χρη που δεν ηθελα να ακουμπησω το πατωμα του νοσοκομειου αλλιως θα εσκυβα απο δω απο κει κατι θα εκανα μονη μου....

Δημητρα αν ειναι ετσι βαλτε κλιματιστικο γιατι σας βλεπω βραστους ομαδικος!!

καλα ε;; που να δεις και τον καρδιοτοκογραφο του νοσοκομειου!!! θα παθεις πολιτισμικο σοκ!!! χαχα

yk1yp3.png

λοιπον ειχε καταρχην ενα κρεβατι απο αυτα του εξεταστηριου το οποιο με ενα σεντονι μεχρι την μεση που ξαπλωναν ολοι φανταζομαι.....το καρδιοτοκογραφημα ηταν ενα μηχανημα σαν μεγαλη ζυγαρια και δυο καλωδια με ας πουμε πατς τα οποια αφου τα εφαρμοσε στην κοιλια πανω τα εδεσε με κατι λαστιχα που στο τελος ειχαν κρατς!!! καταλαβατε τι εννοω ε;;

τελος παντων οταν ηρθε η ωρα για το χερι απλα εβαλε ενα χαρτι κατω απο τον απαυτο μου και αυτο!!!

ελεοοοοςςςς!!!!

τελος παντων πρεπει να φυγω για κλινικη τα λεμε μετα!!!

φιλακια!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...