Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

να σκέφτεσαι ότι όλα θα πανε καλα...φανταζομαι ποσο δυσκολο είναι να ειστε μακρια ο ενας από τον άλλο αλλα σκεψου ότι όλα θα πανε καλα και σε λιγες μερες θα ειστε οοολοι μαζι και χαμογελαστοι... με το καλο να παρεις το μπεμπουλη και γρηγορα να ερθει διπλα του και η μικρη!! τις ευχες μας...όλα θα πανε καλα...στελνουμε τη θετικη μας ενεργεια...ειμαστε εδώ για ότι θελήσεις να μοιραστεις και για ότι μπορούμε να κανουμε εστω εξ αποστασεως!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα αγαπες!!!!!!!

Νικηαντωνια μου περαστικα θα ειναι ολα καλη μου, θα πανε ολα καλα και με το χειρουργειο θα δεις...ολες προσευχομαστε για τα μπουμπουκια σου και θα δεις οτι σε λιγο θα ειστε ολοι μαζι!Με το καλο να παρεις το αγορακι σου απο δευτερα!

Kitriblue μια χαρα το μπεμπε!!!!!!!!Οταν μπορεις πες μου για το τσεκ απο κατω, πως ηταν!Οσο για την ασφαλεια αστα να πανε και να τα περναμε και ολα τα λεφτα θα ηταν καλα αλλα δεν τα παιρνεις!Και γενικα δεν την παλευουμε λογω αυτου οικονομικα!Να φανταστεις πριν λιγο μιλησα με τον αντρα μου και μου ειπε οτι ρωτησε για βιβλιαριο του παιδιου και του ειπαν οτι αν δεν θες να δινεις στον παιδιατρο και για εμβολια στην αρχη 100αρες πρεπει να βρεις ακρη στο γνα να το παρεις πιο γρηγορα το βιβλιαριο.Αστα!!!!!!!!!!Μαλλον σου εκανα την καρδια περιβολι!sorry!

Συμπεθερα μου το τικερακι σου ειναι σαν να ψηνεσε στο πυρετα κυριολεκτικα!Για πες πως ηταν και εσενα η εμπειρια με το χερι??????????Πειτε κοριτσια να παω την παρασκευη ή να κανω σκασιαρχειο?Ευχομαι η νυφουλα μου να κανει το θαυμα της μεσα στο σκ και να γλυτωσεις την προκληση...καλο καφε!!!!!!!!!!!

sangre πως εισαι καλη μου?ωραιο το τραγουδακι!

Εγω σημερα ειχα επισκεψεις στην τουαλετα ανα μια ωρα....τελικα με πηρε ο υπνος κατα τις 4 και!Αλλα δεν μπορω να πω κοιμηθηκα!Σημερα εχει και τελευταια υπηρεσια ο αντρας μου επιτελους να βγουμε και εμεις καμια βολτα το σκ!Μηπως βαλει και εκεινος κανα χερακι!:oops:

Χτες παρατηρησα οτι ειχαν πριστει πολυ τα ποδια μου κοριτσια, μιλαμε αστραγαλο δεν ξεχωρισες!Το εχετε και αλλες αυτο?

BXYXp3.png

Νικηαντωνια!!!! Κορίτσι μου όλες μας σε σκεφτόμαστε!!

Ολα θα πάνε καλα θα δεις!!σας στέλνουμε όλη τη θετική μας ενέργεια!!

Θα πάρεις το μπεμπακο σου τη Δευτέρα κ θα έρθει κ η μικρούλα μαζι με το μπαμπά της! Δύσκολο εχεις δίκιο να είστε χωρι α ολοι τώρα αλλα κρατά γερά κορίτσι μου!! Θα βγείτε νικητές!

Μπράβο σου που βγάζεις γάλα κ του πηγαίνεις!

Σε ποιο νοςοκομειο Ειναι η μικρή στην Αθήνα. Αν χρειαστεί κατι ο άνθρωπος να μας πεις!!

Εχεις ολη τη συμπαράσταση μας για οτιδήποτε θελήσεις!

Με το καλο να υποδεχτείς τα μωρά σου στο σπιτι κ όταν μπορέσεις ξαναγράψει μας!

τελος παντων, μετα ετσι για το καλο εφαγα και το χερι μου!!! .....

τελος παντων παει κι αυτο, το πορισμα ειναι οτι ο τραχηλος ακομα κλειστος.....:( και μετα απο αυτο καπακι λεει ελα να μετρησουμε πιεση!!!! της λεω μετα απο αυτο θελεις να μετρησουμε πιεση;;; 16 πιεση εγω!!!!........τι περιμενε;;;

!

Χαχαχαχαχαχα εντάξει κλαίω απο τα γέλια!!!!!

Μαμα μεχρι την Τετάρτη θα εχεις στην αγκαλιά σου τη μπεμπουλα!!!

Τι σου είπε ο γιατρός εχει εμπεδωθεί το παιδι;;;

Υγ. Το τικερακι τα σπάει !!! :D

...!Οταν μπορεις πες μου για το τσεκ απο κατω, πως ηταν!Οσο για την ασφαλεια αστα να πανε και να τα περναμε και ολα τα λεφτα θα ηταν καλα αλλα δεν τα παιρνεις!Και γενικα δεν την παλευουμε λογω αυτου οικονομικα!Να φανταστεις πριν λιγο μιλησα με τον αντρα μου και μου ειπε οτι ρωτησε για βιβλιαριο του παιδιου και του ειπαν οτι αν δεν θες να δινεις στον παιδιατρο και για εμβολια στην αρχη 100αρες πρεπει να βρεις ακρη στο γνα να το παρεις πιο γρηγορα το βιβλιαριο.Αστα!!!!!!!!!!Μαλλον σου εκανα την καρδια περιβολι!sorry!....

?

Λοιπον το χέρι απο κάτω ....χμμμμμ επειδη δεν ειναι δάχτυλο όπως είπαμε....ειναι χέρι απλά δεν ειναι κ οτι πιο ευχάριστο...ΚΑΤ αρχην δεν πονάει! ΄Ενα το κρατούμενο . Επειδη ομως έμενα έψαχνε γύρω γύρω...μη με ρωτήσεις τι! Ήταν άπειρα άβολο!!! Στην αρχή λοιπον επειδη ειχα φρικάρει ήμουν πολυ σφιγμένη κ αυτο το έκανα ίσως πιο ενοχλητικό! Μετα του ειπα περίμενε γιατρέ! Χαλαρώνω, κλείνω μάτια κ έκανα αναπνοές!!! Κ ήταν πολυ πιο εύκολο! Κ εκείνον τον διευκόλυνα! Μάλιστα μου είπε οτι την ώρα εκεινη επειδη θα φάμε πολυ χέρι γενικά καλο θα ειναι να ειμαστε απόλυτα χαλαρές! Οποτε χαλαρά παρτο ξέρω δεν ειναι εύκολο αλλα βοηθούν πολυ οι αναπνοές!

Οςο για την ασφάλεια ...τι να πω... Εσυ δεν εχεις εοππυ? θελω να βρω άμεσα δουλεια για να κρατήσω κ εγω τον εοππυ. Αναρωτιέμαι αν το παιδι μπορουμε να το γράψουμε μετα εμεις στο δικό μας βιβλιάριο...

Συγνώμη ! Το βιβλιάριο του παιδιου δεν εκδίδεται αμέσως;;; Κ τι σημαίνει να εχεις γνωστό στο γνά; Θα τρελαθούμε τελείως;;; Ο παιδίατρος πες μου τώρα οτι πρέπει να ειναι συμβεμλημενος να τρελαθώ τελείως!!

Βρε zzouzou πες μου σε παρακαλώ τι δικαιολογητικά χρειάζεται ξέρεις; Γιατί ο άντρας μου τώρα δεν ειναι στη μονάδα αλλα σε απόσπαση κ μεχρι να συνενοειθει μου φαίνεται πως θα χω γεννήσει!!!!

Διαφημίσεις

Είναι μία συγγενής ανωμαλία που συμβαίνει.

Στους υπερήχους δεν είχε φανεί κάτι. Κάποιοι λένε ότι θα έπρεπε να το είχε δει ο γιατρός κάποιοι ότι δεν φαίνεται. Δεν έχει σημασία όμως.

Να γίνει καλά μόνο. Πονάει η ψυχή μου, δεν μπορώ να είμαι με τον άντρα μου στην Αθήνα, το περνάει μόνος του, εγώ χειρουργημένη, το άλλο μωρό εδώ, σκόρπιοι όλοι.

Ο μικρός είναι μέσα γιατί φοβόμουν να τον πάρω μέχρι να τον μάθω λίγο πως να τρώει. Βγάζω γάλα και του πηγαίνω και τον ταίζω εκεί και από Δευτέρα θα τον πάρουμε. Είναι πολύ μικρούλης, 2κιλά μόνο και ούτε .

Στην αρχή τον πήγαν προληπτικά λόγω προωρότητας αλλά μετά η κλινική δεν τον δεχόταν κι έτσι έμεινε στο νοσοκομείο.

Κοπέλα μου προσεύχομαι μεσα απο την καρδιά μου να πανε ολα καλα στο χειρουργείο της μικρούλας σας ... Θα ειναι δυνατή κ θα τα καταφέρει ... Με το καλο να πάρετε κ τα 2 μωρακια στο σπίτι σας .

Λοιπον το χέρι απο κάτω ....χμμμμμ επειδη δεν ειναι δάχτυλο όπως είπαμε....ειναι χέρι απλά δεν ειναι κ οτι πιο ευχάριστο...ΚΑΤ αρχην δεν πονάει! ΄Ενα το κρατούμενο . Επειδη ομως έμενα έψαχνε γύρω γύρω...μη με ρωτήσεις τι! Ήταν άπειρα άβολο!!! Στην αρχή λοιπον επειδη ειχα φρικάρει ήμουν πολυ σφιγμένη κ αυτο το έκανα ίσως πιο ενοχλητικό! Μετα του ειπα περίμενε γιατρέ! Χαλαρώνω, κλείνω μάτια κ έκανα αναπνοές!!! Κ ήταν πολυ πιο εύκολο! Κ εκείνον τον διευκόλυνα! Μάλιστα μου είπε οτι την ώρα εκεινη επειδη θα φάμε πολυ χέρι γενικά καλο θα ειναι να ειμαστε απόλυτα χαλαρές! Οποτε χαλαρά παρτο ξέρω δεν ειναι εύκολο αλλα βοηθούν πολυ οι αναπνοές!

Οςο για την ασφάλεια ...τι να πω... Εσυ δεν εχεις εοππυ? θελω να βρω άμεσα δουλεια για να κρατήσω κ εγω τον εοππυ. Αναρωτιέμαι αν το παιδι μπορουμε να το γράψουμε μετα εμεις στο δικό μας βιβλιάριο...

Συγνώμη ! Το βιβλιάριο του παιδιου δεν εκδίδεται αμέσως;;; Κ τι σημαίνει να εχεις γνωστό στο γνά; Θα τρελαθούμε τελείως;;; Ο παιδίατρος πες μου τώρα οτι πρέπει να ειναι συμβεμλημενος να τρελαθώ τελείως!!

Βρε zzouzou πες μου σε παρακαλώ τι δικαιολογητικά χρειάζεται ξέρεις; Γιατί ο άντρας μου τώρα δεν ειναι στη μονάδα αλλα σε απόσπαση κ μεχρι να συνενοειθει μου φαίνεται πως θα χω γεννήσει!!!!

Εγω δυστυχως ειμαι ανεργη εχω και 3 χρονια...αρα ικα γιοκ!Το παιδι το γραφεις οπου θες εαν εχουν οι γονεις διαφορετικη ασφαλεια. Να σου εξηγησω...Εμεις παντρευτικαμε περιση τον αυγουστο...εκανα τα χαρτια για να με ασφαλησει ο αντρας μου γιατι δεν ειχα πλεον ασφαλεια αρχες 10ου, εαν θυμαμαι καλα το βιβλιαριο μου ηρθε τελος 11ου!!!! :rolleyes:

Του ειπαν για να μην αργησει τοσο εαν βρει γνωστο στο γνα να παει μονος του χαρτια που χρειαζοντε για να του το βγαλουν αμεσως και να μην χρειαζετε να περιμενουμε 2 μηνες...ειναι και καλοκαιρι φομαμαι πως παει για 3 μηνες!

Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ :cry::cry::cry::cry:

Δικαιολογητικα για να ασφαλησεις το μωρο?Ακομη δεν εχει ρωτησει ο δικος μου, λογικα απο βδομαδα ισως ξερω...παντως σιγουρα μολις γεννηθουν πρωτα ο θεος θα πρεπει να τους βγαλουμε στα κεπ ΑΜΚΑ και λογικα με την ληξιαρχικη πραξη γεννησεις τα δινει στην υπηρεσια του μαζι με καμια αιτηση φανταζομαι!Θα μαθω και θα σου τα πω!

BXYXp3.png

Νικηαντωνια ευχομαι κοριτσι μου μεσα απο την καρδιά μου να πανε ολα καλα! Φαντάζομαι την αγωνία σας... Ολα θα γίνουν ομως! Να τελειώσει με το καλο το χειρουργείο κ μετα ολα θα πηγαίνουν απο το καλο στο καλύτερο! Θα αρχίσει να τρώει το μπουμπούκι σου κ δεν θα την προλαβαίνεις! Με τον μικρούλη μη φοβασαι τιποτα! Καλα κανεις κ του πηγαίνεις γάλα! Όλες μου οι ευχες κ οι προσευχές μαζί σας.

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Εγω δυστυχως ειμαι ανεργη εχω και 3 χρονια...αρα ικα γιοκ!Το παιδι το γραφεις οπου θες εαν εχουν οι γονεις διαφορετικη ασφαλεια. Να σου εξηγησω...Εμεις παντρευτικαμε περιση τον αυγουστο...εκανα τα χαρτια για να με ασφαλησει ο αντρας μου γιατι δεν ειχα πλεον ασφαλεια αρχες 10ου, εαν θυμαμαι καλα το βιβλιαριο μου ηρθε τελος 11ου!!!! :rolleyes:

Του ειπαν για να μην αργησει τοσο εαν βρει γνωστο στο γνα να παει μονος του χαρτια που χρειαζοντε για να του το βγαλουν αμεσως και να μην χρειαζετε να περιμενουμε 2 μηνες...ειναι και καλοκαιρι φομαμαι πως παει για 3 μηνες!

Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ :cry::cry::cry::cry:

Δικαιολογητικα για να ασφαλησεις το μωρο?Ακομη δεν εχει ρωτησει ο δικος μου, λογικα απο βδομαδα ισως ξερω...παντως σιγουρα μολις γεννηθουν πρωτα ο θεος θα πρεπει να τους βγαλουμε στα κεπ ΑΜΚΑ και λογικα με την ληξιαρχικη πραξη γεννησεις τα δινει στην υπηρεσια του μαζι με καμια αιτηση φανταζομαι!Θα μαθω και θα σου τα πω!

Φφφφφφφ μου φαίνεται βουνό....τόσα χρονια ΕΟπυ μια χαρά ...τώρα τα συμβεβλημένα φαρμακεία κ συμβεμλημενοι γιατροί κ πάλι απ την αρχή..τουλάχιστον διάβασα κάπου οτι αν ειναι συμβεμλημενοι δεν πληρώνεις τίποτα ! Για να καταλάβεις τώρα που το έψαξα εδώ στην περιοχή μου δεν υπαρχει συμβεβλημένος παιδίατρος!! Τρέχα γύρευε...

Αν μάθεις πες μου κ μένα βρε zzouzou μπράβο! Θα πω κ εγω στον δικό μου να ρωτήσει αν τα καταφέρει απο κει που ειναι...κ αν μάθω κατι θα σου πω!

Πάντως πολυ καλο tip μου έδωσες αν ειναι να πάει ο ίδιος τα χαρτιά εκει! Σε ευχαριστώ!

Πάντως ίσως να ειναι καλυτερα να εχει το παιδι τέτοιο βιβλιάριο κ όχι ΙΚΑ; Τι λες;

Κ εμεις τον Αύγουστο παντρευτήκαμε!!!!!:D

Εύχομαι να βρεις γρηγορα δουλεια!!!!!!

Φφφφφφφ μου φαίνεται βουνό....τόσα χρονια ΕΟπυ μια χαρά ...τώρα τα συμβεβλημένα φαρμακεία κ συμβεμλημενοι γιατροί κ πάλι απ την αρχή..τουλάχιστον διάβασα κάπου οτι αν ειναι συμβεμλημενοι δεν πληρώνεις τίποτα ! Για να καταλάβεις τώρα που το έψαξα εδώ στην περιοχή μου δεν υπαρχει συμβεβλημένος παιδίατρος!! Τρέχα γύρευε...

Αν μάθεις πες μου κ μένα βρε zzouzou μπράβο! Θα πω κ εγω στον δικό μου να ρωτήσει αν τα καταφέρει απο κει που ειναι...κ αν μάθω κατι θα σου πω!

Πάντως πολυ καλο tip μου έδωσες αν ειναι να πάει ο ίδιος τα χαρτιά εκει! Σε ευχαριστώ!

Πάντως ίσως να ειναι καλυτερα να εχει το παιδι τέτοιο βιβλιάριο κ όχι ΙΚΑ; Τι λες;

Κ εμεις τον Αύγουστο παντρευτήκαμε!!!!!:D

Εύχομαι να βρεις γρηγορα δουλεια!!!!!!

Και ο γυναικολογος μου και ενας παθολογος που χρειαστικε μεσα στο χειμωνα μου ειπαν οτι ειναι το καλυτερο ταμειο!Για κυηση δεν υπαρχει καλυτερο!Φαρμακα δεν εχω πληρωσει ουτε ενα ευρω γιατι εχουμε συμβεβλημενο φαρμακειο κοντα στην μοναδα....ουτε συμμετοχες ουτε τιποτα!

Παιδιατρο δεν εχουμε ουτε εμεις εδω χαλκιδα συμβεβλημενο αλλα ρωτησε ο αντρας μου συναδελφους και βρηκε θηβα και οινοφυτα! Λογικα καπου θα μπορουσαν να μας ενημερωσουν για συμβεβλημενους γιατρους αλλα δεν εχω ιδεα ποιος μπορει!

Για το βιβλιαριο αν δουμε τα σκουρα θα το ψαξουμε και εμεις καπως ετσι...ελπιζω να βρουμε ακρη!

Σε ευχαριστω, επισης να βρεις γρηγορα δουλιτσα!

BXYXp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια μου να μαι παλι!!!! ηπια το καφεδακι μου ψωνισα στο σουπερ εκανα και ενα παστιτσιο που σε λιγο θα τσακισω, επειδη ειναι ακομα στον φουρνο!!!

καταρχην Νικηαντωνια να χεις θετικη σκεψη!!! ολα θα πανε καλα, η μικρη ειναι δυνατη και θα επανελθει με γρηγορους ρυθμους!!! να ξερεις οτι ολες μας σε σκεφτομαστε και οποτε μπορεις να μπεις να μας λες νεοτερα!!!! τοσες και τοσες πιο δυσκολες περιπτωσεις και τα πηγαν τελεια τα μωρουλια!!! να μην ανυσηχεις και να κανεις υπομονη!!! ολα θα πανε καλα!!! οσο για τον μπεμπουλη σου με το καλο να τον παρετε στο σπιτι σας και με το καλο και συντομα να μαζευτειτε ολοι μαζι η οικογενεια!!!!

λοιπον καταρχην να σας πω οτι εγω εχω για ενα χρονο ακομη ικα και ο αντρας μου ειναι τσμεδε (μηχανικων) που καποτε ηταν σουπερ ασφαλεια αλλα τωρα ειναι να μην πω....λοιπον αποφασισαμε για οσο καιρο εχω ασφαλεια να ασφαλισω εγω το παιδι στο ονομα μου και μετα βλεπουμε, αναλογα και με τις δουλειες και αν μπορεσω κι εγω να ανανεωσω....

επισης μπορειτε να πληροφορηθειτε ποια φαρμακεια ειναι συμβεβλημενα απο το ιντερνετ, επισης μπορει να ξερει και ο φαρμακοποιος σας στην γυρω περιοχη ποιος ειναι!!!

yk1yp3.png

επισης η εμπειρια μου με το χερι δεν ηταν η καλυτερη, ειναι και διαφορετικο να εισαι σε δημοσιο νοσοκομειο με μια μαια απο οτι στον γιατρο σου που παλι ζοριζεσαι.....οι μαιες ουτε σε περιμενουν να χαλαρωσεις ουτε ανασα να παρεις, θελουν να τελειωνουν γιατι μαλλον εχουν να δουν και εγω δεν ξερω ποσες, εγω δεν μπορουσα να μαι χαλαρη, ισως αν φαω χερι καμια 5 φορες συνοχομενα μεχρι να γεννησω να το ξεπερασω αλλα μεχρι τοτε.... εγω δεν ξερω αν εφταιγε που σφιχτηκα αλλα ψιλοπονεσα, αφου την εσπρωξα κιολας!!! τελος παντων δυστυχως πρεπει να γινει και αυτο και οσο και αβολο και να ειναι ειναι μαλλον αναγκαιο οποτε.....εννοειται πως οσο χαλαρος εισαι ειναι καλυτερα για σενα και για τον γιατρο η μαια τελος παντων και τελειωνει και πιο γρηγορα αλλα ποιος μπορει να ειναι τοσο χαλαρος;;; εγω το εχω ψιλοπαρει αποφαση και ειμαι πιο προετοιμασμενη για την επομενη....

μην αγχωνεστε ολα για τα μωρακια μας!!! τι να κανουμε;;;

παντως σκεφτηκα μηπως τωρα που με πειραξε κιολας μην γινει κατι πιο γρηγορα;;;

Α!!! πεστε στους αντρες σας να κοψουν την μπουρδα και βουρ στο ψητο μπας και μαλακωσει ο τραχηλος και γλιτωσουμε κανενα χερι και γενικα να γεννησουμε πιο ευκολα!!!! αντε!!!

yk1yp3.png

Λοιπον τα δυσαρεστα ειναι οτι θα φαμε καυσωνα στη μαπα το σκ και δευτερα & τριτη!:twisted: Εγω ειμαι μουσκεμα σημερα ολη μερα, φαντασου τι εχει να γινει απο αυριο!και εχω και ολο το σπιτι ανοιχτο να κανει ρευμα!Τεσπα

Συμπεθερα απο οτι καταλαβα πονεσες καλη μου....τι να κανουμε το πηρα αποφαση!ετσι κι αλλιως δεν θα ειναι και ο μοναδικος πονος!Οσο για αυτο που ειπες για τους αντρες μας εχεις απολυτο δικιο....μου το τονισε και ο γυναικολογος μου, σεξ οσο περισσοτερο γινετε!!!!!!!!!

ΖΗΛΕΨΑ ΤΟ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ!!!!!!!!!!!!!Καλη ορεξη!!!!!!!!!!!!!

Kitriblue εαν μπεις στο site του στρατου http://www.army.gr/default.php?pname=ContractDoctors&la=1

διαλλεγεις μερος και γιατρο και σου βγαζει αποτελεσματα.

BXYXp3.png

συμπεθερα εγω απο τωρα ζεσταινομαι!! θα σκασω!!!! τι θα κανουμε και με την ζεστη;;; παλι καλα που δεν γενναμε αυγουστο η σεπτεμβριο!!!!

επισης εφαγα και εσκασα!!! μακαρι να ησουν κοντα να τρωγαμε παρεα!!!!

οσο για το χερι, ας μην το σκεφτομαστε καλυτερα!!!! και αφου πρεπει να γινει ας γινει!!! τι να πω;;; ελπιζω και αυριο να μην το ξαναφαω.....

σημερα στον γιατρο μου αν μου πει θα το σκεφτω μηπως και το αποφυγω......

αυριο θα παω με τον αντρα μου!!! αγωνια και αυτος που την εχει!!! του λεω εχθες αυριο μπορει να χουμε την μικρη μας!!!και αναστεναξε!!! αλλα που;;;;

δεν πειραζει θα την εχουμε το αργοτερο μεχρι την τεταρτη!!!!

yk1yp3.png

?...

Kitriblue εαν μπεις στο site του στρατου http://www.army.gr/default.php?pname=ContractDoctors&la=1

διαλλεγεις μερος και γιατρο και σου βγαζει αποτελεσματα.

Μπήκα σε αυτο αλλα ειναι για το στρατό , κ ήθελα να ρωτησω κ τον άντρα μου αν ισχύουν οι γιατροί κ για την αεροπορία το ίδιο..το ίδιο βιβλιάρια εχουμε μάλλον ε;

Πολυ καλα ρε που δεν πλήρωσες τίποτα!!! Κ εγω με τον ΕΟπυ δεν πλήρωσα τίποτα..οποτε να ευελπιστώ οτι ειναι το ίδιο κ με το αλλο ταμείο , πολυ ωραια! Ναι κ εγω έτσι νόμιζα οτι ειναι καλύτερο να γράφτει το παιδι εκει παρα στο ΙΚΑ...

Mama σου εύχομαι να βρεις κ εσυ σύντομα δουλίτσα γιατί ουτε εσυ απ οτι κατάλαβα δουλεύεις κ να ασφαλίσεις κ του χρόνου τη μπεμπουλα σου εκει :D

Παστίτσιο ε;;; Πωωωωω ρε φίλε ...εχω μήνες να φτιάξω....θα το σκεφτώ!!!!

Οςο για το χέρι...υπομονη ...εχουμε να φάμε πολυ ακόμα....:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...