Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

εγω φουσκωσα πριν το τεστακι κοπελια ασε με αναρωτιεμαι ποσο θα φτασει παλι την προηγουμενη εκρυβε ενα 4κιλο ζουζουνι 55 εκ. με το καλημερα σας.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σου sangreluna περαστικά! Πάντως κ εμένα η κοιλιά μου ειναι αρκετά φουσκωμένη... Τα κιλα τα ίδια διότι το στομάχι ειναι χάλια, αλλα η κοιλιά φουσκωτή!

Sangreluna θηρίο ο μικρός! Είστε μεγαλοσωμοι ο μπαμπάς κ εσύ; Γιατι αν εσύ δηλαδή δεν είσαι, πρέπει να ζοριστηκες για να τον βγάλεις...

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Christa συγγνώμη δεν ειχα διαβάσει τα μυνημα τα σου... Ευχαριστω πολυ για τις ευχές! Φέτος τα Χριστούγεννα ερχόμαστε λίγο αργά. Ερχόμαστε παραμονή πρωί πρωί. Περιμένω πως κ πως να έρθουμε! Ελπίζω κοριτσια να είχατε ενα όμορφο σαββατοκύριακο! Καλο βράδυ κ ελπίζω να τα πούμε αύριο!

καλημέρα σας κορίτισια!!

Μαμουλη σε ευχαριστώ πολύ!! έχουμε κλείσει κιόλας τα 5!! και σήμερα τον έχω άρρωστο στο σπίτι.. ψες μου έκανε εμετούς όλη νύχτα. άλλαξα 4 φορές σεντόνια! εντωμεταξύ την παρασκευή είχα τα ίδια με τον μικρό! αχ να περασει και του μεγάλου να ησυχάσω...

όσο για το φούσκωμα που λέτε. στην πρώτη μου έγινα 5 μηνών να φανεί. στην 2η φάνηκε πολύ νωρίς, πριν κάνω το τεστ όπως είπε και η sangreluna. τώρα σε αυτήν είμαι ξεφούσκωτη μέχρι την ώρα που θα φάω το μεσημέρι συνήθως και τουμπώννει πολύ! όχι εγκυμοσύνης κοιλιά περισσότερο φούσκωμα πολυφαγίας είναι!!

ακούστε να γελάσετε τι μου είπε ο μεγάλος μου την παρασκευή. σημειώστε ότι δεν ξέρει ακόμα για την εγκυμοσύνημου! μου είπε ότι θέλει να παει για ύπνο ώστε να αφήσει την μανούλα και τον μπαμπά να κάνουν αγκαλίτσες για να του κάνουν μια αδερφούλα!! ένστικτό;; δεν ξέρω.... τον ρώτησα αν κάνουμε αδελφό δεν θα το αγαπάμε? και μου λέει αδελφό έχω, έχω και ξαδέλφια αγόρια, θέλω κοριτσάκι!! γέλασα πολύ!!!! ελπίζω να μην τον απογοητεύσω...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!πως είστε σήμερα? νια μου περαστικά στα αγόρια σου.Ελπίζω να είναι καλύτερα σήμερα και να μην την κολλήσεις και εσύ την ίωση!

εγώ κορίτσια μου σήμερα σέρνομαι. νυστάζω, νιώθω αδυναμία, ανακατωσούρα όλα τα καλά. ανυπομονώ να περάσει η μέρα να πάω σπίτι μου...

Καλημέρα κορίτσια!πως είστε σήμερα? νια μου περαστικά στα αγόρια σου.Ελπίζω να είναι καλύτερα σήμερα και να μην την κολλήσεις και εσύ την ίωση!

εγώ κορίτσια μου σήμερα σέρνομαι. νυστάζω, νιώθω αδυναμία, ανακατωσούρα όλα τα καλά. ανυπομονώ να περάσει η μέρα να πάω σπίτι μου...

καλημέρα christab! κ εγώ έχω ανακατοσούρα σήμερα και δεν ξέρω αν είναι από την εγκυμοσύνη ή αν με έχουν κολλήσει τα αγόρια μου!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

καλημέρα christab! κ εγώ έχω ανακατοσούρα σήμερα και δεν ξέρω αν είναι από την εγκυμοσύνη ή αν με έχουν κολλήσει τα αγόρια μου!

ελπίζω να είναι από την εγκυμοσύνη και να μην έχεις κολλήσει τίποτα!

ελπίζω να είναι από την εγκυμοσύνη και να μην έχεις κολλήσει τίποτα!

ελπιζω!

λοιπον εχω ένα θεμα εδώ και λίγες μέρες το οποίο θέλω να μοιραστώ μαζί σας. Τους δύο μου γιους τους γέννησα φυσιολογικά με επισκληρίδιο. η επισκληρίδιος ήταν 350 ευρώ! τώρα λόγω οικονομικών σκέφτομαι διάφορα. π.χ να πάρω 2κλινο ή και 3κλινο δωμάριο και να μην κάνω επισκληρίδιο για να μου έρθει πιο φθηνά. ΟΜΩΣ ΦΟΒΑΜΑΙ...... θα αντέξω μέχρι το τέλος να μην κάνω???? τι να κάνω;;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Καλημερα κοριτσια! Νια περαστικά σας! Εγω στην πρωτη μου κορη έμεινα σε τρίκλινο δωμάτιο κ δεν ειχα κανένα προβλημα. Ίσα ίσα κάναμε παρέα με τις άλλες κοπέλες κ ηταν πολυ ευχάριστα. Κ ούτε θόρυβος με ενοχλούσε ούτε τίποτα! Ήμουν τοσο πτώμα που δεν έδινα σημασία! Τώρα για την επισκληριδιο, η γνώμη μου ειναι να μην άγχωνεσαι απο τώρα. Οταν έρθει εκείνη η ώρα μπορει για παράδειγμα να εξελιχθεί τοσο γρήγορα ο τοκετος κ να μην χρειαστείς καν επισκληριδιο. Κ αν πάλι πονάς τοσο φυσικά και θα κανεις! Εγω θα προτιμούσα να κόψη απο το δωμάτιο παρά απο την πιθανοτητα να κανω επισκληριδιο. Μην άγχωνεσαι ειναι νωρίς ακόμα.

Κ εγω κοριτσια εχω κάτι ανακατωσουρες... Με κάνουν χάλια! Κ εχει καλέσει η κορη μου η μεγάλη κ δυο φίλες τις να έρθουν να φάνε το μεσημέρι...

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια! Νια περαστικά σας! Εγω στην πρωτη μου κορη έμεινα σε τρίκλινο δωμάτιο κ δεν ειχα κανένα προβλημα. Ίσα ίσα κάναμε παρέα με τις άλλες κοπέλες κ ηταν πολυ ευχάριστα. Κ ούτε θόρυβος με ενοχλούσε ούτε τίποτα! Ήμουν τοσο πτώμα που δεν έδινα σημασία! Τώρα για την επισκληριδιο, η γνώμη μου ειναι να μην άγχωνεσαι απο τώρα. Οταν έρθει εκείνη η ώρα μπορει για παράδειγμα να εξελιχθεί τοσο γρήγορα ο τοκετος κ να μην χρειαστείς καν επισκληριδιο. Κ αν πάλι πονάς τοσο φυσικά και θα κανεις! Εγω θα προτιμούσα να κόψη απο το δωμάτιο παρά απο την πιθανοτητα να κανω επισκληριδιο. Μην άγχωνεσαι ειναι νωρίς ακόμα.

Κ εγω κοριτσια εχω κάτι ανακατωσουρες... Με κάνουν χάλια! Κ εχει καλέσει η κορη μου η μεγάλη κ δυο φίλες τις να έρθουν να φάνε το μεσημέρι...

στις κόρες σου πως γέννησες Kidenio? για το 3κλινο ειμαι σιγουρη οτι αυτό θα πάρω! για την επισκληριδιο σκέφτομαι περισσότερο..φοβαμαι

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Μόλις τελείωσα με τα φαγητά κ τις μικρές! Την πρώτη Νια την γέννησα έχοντας επισκληριδιο κατα τη διαρκεια της διαστολής. Κατα το στάδιο της εξώθησης δεν ειχα επισκληριδιο. Στη δεύτερη δεν πρόλαβα να κανω τίποτα! Οταν μπήκα μεσα στην αίθουσα τοκετού ειχα διαστολή 5. Γέννησα μεσα σε δυο ώρες. Να πω την αλήθεια πόνεσα αρκετά... Γιατι ειχα ήδη εξαντληθεί απο τους πόνους κατα τη διαστολή.

Πάντως μη φοβάσαι τίποτα! Εκείνη την ώρα το μόνο που με έμοιαζε ηταν να ειναι το μωρο καλα. Οπότε οτι μου έλεγαν το εκανα. Μόνο την τελευταία φορά που εσπρωξα για να βγει το κεφάλι, έχασα λίγο το φως μου απο τον πόνο... Αλλα μετα ήμουν μια χαρα!την πήρα στην αγκαλιά μου κ όλα τελείωσαν!

και εγώ στον πρώτο το τελευταίο μισάωρο απότι θυμάμαι πονούσα! στον δεύτερο γίναν όλα τόσο γρήγορα.. αν ήξερα ότι θα γεννούσα τόσο νωρίς ίσως και να μην έβαζα γιατί είχα τραβήξει ήδη πολλούς πόνους στο σπίτι. τι λες;; αντέχονται οι τελευταίοι πόνοι;;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Νία μου εγώ δεν έκανα επισκληρίδιο. γέννησα σχετικά γρήγορα για πρωτότοκος. η αλήθεια είναι πως όταν είπα στον γιατρό ότι δεν αντέχω τον πόνο και θέλω επισκληρίδιο η διαστολή μου είχε ήδη πάει 8 οπότε και να έκανα δεν θα με έπιανε. οι τελευταίοι πόνοι αντέχονται καλύτερα θεωρώ γιατί σε κάθε σύσπαση νιώθεις ότι θέλεις να σπρώξεις και είναι ανακουφιστικό κατά κάποιο τρόπο. να σε ρωτήσω όμως. πρέπει να έχεις κανονίσει από πριν για την επισκληρίδιο ή μπορείς και την ώρα του τοκετού?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...