Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!! Τι κάνετε;;; Ακόμα κοιμαστε όλες μάλλον....

Λοιπον νιώθω μια αγωνία αν και δεν πιστεύω οτι θα γίνει κάτι......

Θα ξαναμπω απο το νοσοκομείο για νεότερα!!! Φιλάκια!!!!

yk1yp3.png

καλημερα κοιλιτσες και μανουλες!! πρωι πρωι οπως βλεπετε, πολυ ζεστη!! καλα sangre ακομα εδω εισαι??? mama αντε λιγη υπομονη ακομα το πολυ μεχρι την τεταρτη!!! περιμενουμε νεα !!!

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!

Όπως το φαντάστηκατε ! Μετα το γιατρό ειχα μαθήματα ανώδυνου κ μετα ξεπόρτισα! ΕΕ μετα ξεράθηκα!

Λοιπον ολα καλα τα βρήκε ο γιατρός μου είπε οτι ειναι πανω απο 3 κιλά αλλα δε μου είπε ακριβώς , ειναι με το κεφάλι κάτω , εχει μπει λεκάνη όχι τελείως ομως , αλλα το κεφάλι ειναι στο πλάι...οποτε θελουμε να γυρίσει..απο χτες όλο αυτο του λεω! Γυρνά μπεμπακο μου κ γυρνά μπεμπακο μου. . Άντε να δούμε ..μου είπε άρχισε να περπατάς! Μου εκανε κ εξέταση απο κάτω , καλα με είδε ..τώρα τι να πω..αν λέει δε γινει κατι μεχρι τις 25/06 μπαίνω 3 Ιουλίου με πρόκληση. Τίποτα τίποτα θα βάλω τον άντρα μου κάτω!!!! Δε γινεται!!!

Εμενα πάντως μου είπε οτι δε θα με ξαναδεί πριν τη γεννά , δε χρειάζεται ...ειπα θελω να κλείσω ραντεβού την άλλη εβδομάδα αλλα η μαία που ειναι κ γραμματέας του μου είπε δε σου κλείνω!!! Γεννας παιδι μου , τι να έρθεις να κανεις κ να ξανά πληρώσεις..αν αισθανθείς κατι πάρε μας τηλ. Κ έρχεσαι επί τόπου...τι να πω.. Πάντως ειμαι αρκετά ήρεμη..ούτως η άλλως θα παω πάλι την άλλη εβδομάδα στα μαθήματα ανώδυνου οποτε θα με δουν εκει οι μαίες.

Sangre αλήθεια νομίζαμε οτι γέννησες! Εισαι πολυ κοντά κοπελιαααααα!

Mama καλή επιτυχία σημερα!!! Άντε 6 μερουλες οτι κ να γινει!!

Dimitra ο γιατρός σου πολυ σωστός που είπε πρόκληση μετα τις 38,5 εβδομαδες ...έτσι μας είπαν κ στα μαθήματα..

Zzouzou σε ευχαριστώ πολυ για τις πληροφορίες!!! 2-3 μήνες μετα να παίρνουν το ποσό ειναι τραγικό ρε συ...δηλαδή μεχρι τοτε τι θα κανεις...τι να πω...

Maria μου φτου φτου φτου τα παιδάκια σου! Μπράβο στην ανατροφή που εχεις δώσει!

Ααααα κοριτςια κ εγω παω ξυρισμένη!! Οςο μπορώ βέβαια... Δε μπορώ θελω εκει κάτω να ειναι οςο γινεται κοντοκουρεμένο γκαζόν !!!

Καλημερα κι απο μενα μανουλες κ φουσκωμενες μανουλες....kitriblue μια χαρα κ τα δικα σας νεα! Κι απο αλλους γιαυτρους εχω ακουσε οτι δεν σε βλεπουν απο καποιο σημειο κ μετα...μην αγχωνεσαι για τον μπεμπουλη θα γυρισει...η ανηψια μου ηταν γυρισμενη κ τυλιγμενη κ βγηκε σαν αυγουλακι σε 3 ωρες....ξερουν τι πρεπει να κανουν τα μπεμπακια μας!!!constandan εμεις δεν εχουμε ακομη αφορητη ζεστη αλλα νιωθω ενα πνιξιμο με τοση υγρασια!!mama περιμενουμε νεα σου....

Διαφημίσεις

καλημερα!!! και ναι ειμαι.....σπιτι μου!!!!

λοιπον πηγα πρωι πρωι 8 η ωρα που ξεκινουσε η εφημερια, με πηραν αμεσως για καρδιοτοκογραφο ο οποιος βγηκε καλος και δεν ειχα συσπασεις, εγω καταλαβα μονο ενα πετρωμα, αλλα το πρωι μετα τον υπνο τι συσπασεις να χω;;; τελος παντων, μετα ετσι για το καλο εφαγα και το χερι μου!!! ακους συμπεθερα;;; ε λοιπον πεστε τους αντρες σας να μην φοβουνται το σεξ.....φανταζεστε;;; ε;;;

τελος παντων παει κι αυτο, το πορισμα ειναι οτι ο τραχηλος ακομα κλειστος.....:( και μετα απο αυτο καπακι λεει ελα να μετρησουμε πιεση!!!! της λεω μετα απο αυτο θελεις να μετρησουμε πιεση;;; 16 πιεση εγω!!!!........τι περιμενε;;;

περιμενα τον γιατρο να μου πει....ο οποιος μου λεει α!!! εχεις μεγαλο μωρο!!! ε του λεω και εγω μεγαλο μικρο τι να κανουμε τωρα;;; ακους Δημητρα που λες για την κοιλια μου;;; κρυβει θησαυρους χαχα

λοιπον καθε μερα θα πηγαινω για καρδιοτοκογραφο και αν δεν γεννησω μεχρι την τεταρτη παω σε αυτο που εφημερευει και μου κανουν προκληση.....αυτα τα δικα μου......

kirtiblue μια χαρα τα νεα σου απο τον γιατρο!! καλα εκανες και πηγες και βολτιτσα μετα, το φανταστηκαμε!!!

yk1yp3.png

Κορίτσια καλημέρα, τι κάνετε;

Εγώ γύρισα εχθές από την κλινική.

Προσπάθησα να σας γράψω απο εκεί αλλά ούτε καλό ίντερνετ είχα ούτε το κινητό βοηθούσε. Τέλος πάντων.

Τι να πρωτό γράψω δεν ξέρω.

Αυτή τη στιγμή η μικρή χειρουργείται με σκοπό να της συγκολήσουν τον οισοφάγο με το στομάχι. Δύσκολο χειρουργείο αλλά προσευχόμαστε.

Ο μικρός είναι στο νοσοκομείο Χανίων, είναι μια χαρά, και από βδομάδα θα τον πάρουμε.

Δεν έχω διαβάσει τα μηνύματά σας γιατί δεν ήταν εύκολο.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

mamaaaaaaa εκανες τη βολτουλα σου πρωι πρωι και μια χαρα! μετα το χερι που εφαγες τι στο καλο?? δεν θα ξεβολευτηκε λιγάκι η μπεμπουλα??? Λιγα τα ψωμια σου φιλη...ότι και να γινει ως Τεταρτη θα την εχεις αγκαλιτσα την μικρη....αλιμονο σε εμας!!! Παντως το τικερακι σου πραγματικα είναι για φωτογραφιση...λοιπον πιες ένα καφεδακι να χαλαρώσεις και τα λεμε!

Καλημέρα κορίτσια ... Καλα mama το τικερακι σου τα σπάει , έτσι ηταν κ εμενα την πρωτη φορα το έφτασα στο φουλ ... Ζορικη η μπεμπουλα , περναει καλα εκει μεσα κ θελει να κανει την μανούλα να λιώσει απο την ανυπομονησία μεχρι να βγει ... Τωρα που θα πηγαίνεις για καρδιοτοκογραφο καθε μέρα πιστεύω θα περάσουν πιο γρηγορα οι μερες ...

Κορίτσια καλημέρα, τι κάνετε;

Εγώ γύρισα εχθές από την κλινική.

Προσπάθησα να σας γράψω απο εκεί αλλά ούτε καλό ίντερνετ είχα ούτε το κινητό βοηθούσε. Τέλος πάντων.

Τι να πρωτό γράψω δεν ξέρω.

Αυτή τη στιγμή η μικρή χειρουργείται με σκοπό να της συγκολήσουν τον οισοφάγο με το στομάχι. Δύσκολο χειρουργείο αλλά προσευχόμαστε.

Ο μικρός είναι στο νοσοκομείο Χανίων, είναι μια χαρά, και από βδομάδα θα τον πάρουμε.

Δεν έχω διαβάσει τα μηνύματά σας γιατί δεν ήταν εύκολο.

κοριτσι μας τοσες μερες αναρωτιωμασταν πως ειστε κι ευχομασταν να ειστε καλα!!! τι σας ειπαν οι γιατροι είναι κατι που συνεβη στην πορεια ολο αυτό στη μικρη ή το εντόπισαν από τη γεννηση?? προσευχομαστε κι εμεις να γινει καλα η μικρουλα σου και θα γινει... να σκέφτεσαι τα καλυτερα για το μωρακι σου...είμαι σιγουρη ότι όλα θα πανε καλα!!! Με το καλο να παρετε και τον μπεμπουλη φανταζομαι ότι εμεινε προληπτικα μεσα?

κοριτσι μας τοσες μερες αναρωτιωμασταν πως ειστε κι ευχομασταν να ειστε καλα!!! τι σας ειπαν οι γιατροι είναι κατι που συνεβη στην πορεια ολο αυτό στη μικρη ή το εντόπισαν από τη γεννηση?? προσευχομαστε κι εμεις να γινει καλα η μικρουλα σου και θα γινει... να σκέφτεσαι τα καλυτερα για το μωρακι σου...είμαι σιγουρη ότι όλα θα πανε καλα!!! Με το καλο να παρετε και τον μπεμπουλη φανταζομαι ότι εμεινε προληπτικα μεσα?

Είναι μία συγγενής ανωμαλία που συμβαίνει.

Στους υπερήχους δεν είχε φανεί κάτι. Κάποιοι λένε ότι θα έπρεπε να το είχε δει ο γιατρός κάποιοι ότι δεν φαίνεται. Δεν έχει σημασία όμως.

Να γίνει καλά μόνο. Πονάει η ψυχή μου, δεν μπορώ να είμαι με τον άντρα μου στην Αθήνα, το περνάει μόνος του, εγώ χειρουργημένη, το άλλο μωρό εδώ, σκόρπιοι όλοι.

Ο μικρός είναι μέσα γιατί φοβόμουν να τον πάρω μέχρι να τον μάθω λίγο πως να τρώει. Βγάζω γάλα και του πηγαίνω και τον ταίζω εκεί και από Δευτέρα θα τον πάρουμε. Είναι πολύ μικρούλης, 2κιλά μόνο και ούτε .

Στην αρχή τον πήγαν προληπτικά λόγω προωρότητας αλλά μετά η κλινική δεν τον δεχόταν κι έτσι έμεινε στο νοσοκομείο.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Είναι μία συγγενής ανωμαλία που συμβαίνει.

Στους υπερήχους δεν είχε φανεί κάτι. Κάποιοι λένε ότι θα έπρεπε να το είχε δει ο γιατρός κάποιοι ότι δεν φαίνεται. Δεν έχει σημασία όμως.

Να γίνει καλά μόνο. Πονάει η ψυχή μου, δεν μπορώ να είμαι με τον άντρα μου στην Αθήνα, το περνάει μόνος του, εγώ χειρουργημένη, το άλλο μωρό εδώ, σκόρπιοι όλοι.

Ο μικρός είναι μέσα γιατί φοβόμουν να τον πάρω μέχρι να τον μάθω λίγο πως να τρώει. Βγάζω γάλα και του πηγαίνω και τον ταίζω εκεί και από Δευτέρα θα τον πάρουμε. Είναι πολύ μικρούλης, 2κιλά μόνο και ούτε .

Στην αρχή τον πήγαν προληπτικά λόγω προωρότητας αλλά μετά η κλινική δεν τον δεχόταν κι έτσι έμεινε στο νοσοκομείο.

Καλημέρα και από εμένα,

Όλα καλά θα πάνε θα το δεις!!! Με το καλό να πάρεις και τα 2 μωράκια σου στο σπίτι!!!

rHkwp3.png

dwWcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...