Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ε αμα κανεις διαιτα κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης που να βρει το παιδι να φαει να μεγαλωσει ασε που τα βγαζουν αρον αρον με ραντεβουν για να μην ξεχειλωσουν οποτε στις 36 βδομαδες τι περιμενεις να βγει το παιδι;

Γιατί οι διάσημες κανουν μικρά παιδιά;;; Δεν το παρατήρησα...μήπως τα βγάζουν πριν την ωρα τους;;;;

Ρε κορίτσια η νεριτ έγινε ξανά ΕΡΤ!!! Γιουχου!!!

ναι και το δντ εφυγε απο τις βρυξελες,,, θα πουμε το κεντρικο δελτιο τωρα;:tongue::D:D:D

ε νταξει ποντικια βουπουδακια! εμενα το μαγκαι μου σημερα ηθελε ζεμπεκιες πριν κοιμηθει του εβαλα εριξε τις στροφες του και πηγε νανι. Αυτα ειναι

Διαφημίσεις

Δεν νομιζω οτι έχει να κανει με το ποσο τρώει κανεις στην εγκυμοσύνη απλα τα βγάζουν οριακά!!! Τι να πω;;; Και να σας πω και την αλήθεια δεν με πολύ νοιάζει για τις κομπλεξικες

yk1yp3.png

καλε εγω σας λεω την ταιζω καλααααααααα...αδικα τετοια κοιλουμπα? πρεπει καπως να τη διακαιολογησω...λεει ο αντρας μου γιατρε εγω βγηκα 4200 μαλλον μου μοιαζει το παιδι κ ο γιατρος απαντησε ότι δεν παιζει η κληρονομικοτητα του αντρα στα κιλα αλλα της γυναικας....μα εγω του λεω γεννηθηκα κατω από 3 κιλα και γελουσε... ελα ρε μαγκακι αλανιαρικο...δωσε τις στροφες σου...

Διαφημίσεις

ευχαριστω Σαγκρε!!! καληνυχτα!!!

Δημητρα επισκληριδιο και καισαρικη!! τουλαχιστον οχι ολικη ναρκωση....τι να πω;;; ταλαιπωρια!!!

κι εγω την ταιζω καλα την δικια μου, δεν νομιζω να χει παραπονο!!!

yk1yp3.png

ναι ρε γμτ!!! να αναρρωσει γρηγορα γιατι τετοια ταλαιπωρια να μπορει τουλαχιστον να χαρει το αγορακι της!!!

κοιλιτσα ξεκοιλιτσα το 3500 το χουμε σιγουρακι!!! χαχα κρυβεται καλα η δικια μου!!! να δουμε ποσο ακριβως θα ναι το βαρος της, παντως εγω η 3600 η 3800 γεννηθηκα!!! μπαμπατσικο μωρο....

yk1yp3.png

μια χαρα θα ναι να μπορούμε να πιανουμε και κανενα μπουτακι...αντε να ξεκουραστείς κι εσυ γιατι δεν σε βλεπω να ξυπνάς το χαραμα!!! μολις χαλαρώσεις γραψε μας η στειλε μου να ενημερωσω τα κορίτσια...κι ότι χρειαστείς ειπαμε...θα είμαι σε επιφυλακή!!!! Σου ευχομαι όλα καλα αυριο.... :):)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...