Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

ζουζου ξυρισμα σου κανουν ουτως η αλλως και ειναι τοσο πεπειραμενες που ο αντρας μου μετα το εβλεπε κι ελεγε κριμα να μην μπορεις τωρα με τα λοχεια χαχαχαχ επιτα κοτζαμ παιδι θα γεννησουμε τα κοψιμα από ξυραφακι θα βλεπουμε;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

dimitra μια χαρα σε βρισκω, μπραβο ολα καλα!!!!!!!!Να δουμε την kitriblue να την κοιταξε απο κατω?

Συμπεθερα μηπως απο κουραση????????Παντως εγω νιωθω ολη την περιοχη εκει πιασμενη....σαν να εχουν μαγκωσει οι κλειδωσεις!

BXYXp3.png

mama ακολουθω τα χναρια σου....δεν με βλεπω πρι την 40 εβδ να γινεται τιποτα το κορυφαιο είναι ότι σημερα μου ειπε ειμαστε 3400kg κι αν παρουμε ολες τις εβδ την υπολογιζει γυρω στα 3700 θεε μου αναφωνησα λιγάκι...πως θα βγει από το γατακι????

Όχι είναι καποιες φορες όχι συνέχεια και είναι σαν να πιάνεται το νεύρο στιγμιαία, όχι ο μυς...

Τέλος πάντων κάτι απο την πίεση θα ναι κι αυτό, άντε να δουμε....

Δημητρα ποτε θα ξαναπας;;;

yk1yp3.png

μαμα ακριβως τα ιδια εχουμε ασε με επιασε ενα τετοιο το μεσημερι ακι κοντεψα να σωριαστω κατω. μου κοπηκαν τα ποδια

Δημητρα όλα καλα κοιτα την προκληση την κανουν αν δεν λεει να βγει μετα τις 40 εβδομαδες πιο πριν συνηθως καταληγει σε καισαρικη παντως όλα καλα μπραβο και μενα κολπικη εξεταση στις 38 μιση εβδομαδες μου κανε

Διαφημίσεις

ζουζου ξυρισμα σου κανουν ουτως η αλλως και ειναι τοσο πεπειραμενες που ο αντρας μου μετα το εβλεπε κι ελεγε κριμα να μην μπορεις τωρα με τα λοχεια χαχαχαχ επιτα κοτζαμ παιδι θα γεννησουμε τα κοψιμα από ξυραφακι θα βλεπουμε;

δεν ειναι τοσο τα κοψιματα αλλα εγω εχω κολλημα να ειμαι παντα στην τριχα!!το θελω περιποιημενο και δεν μπορω να μην ξυριζομαι ετσι κι αλλιως...αρα θα παω ξυρισμενη σιγουρα!!!!!το πολυ πολυ να μου βγαλουν τα τσιροτα...τριχα δεν θα βρουν να ξυρισουν

BXYXp3.png

Πεμπτη θα παω ξανα...και το κορυφαιο είναι ότι Πέμπτη πρωι εχω ραντεβού Παπαγεωργιου...παραπεμπτικο για Ιπποκρατειο κ απόγευμα ραντεβού γυναικολογο...κορυφαιο???τωρα το ανακαλυψα~!!! kitriblue δεν εμφανιστηκε???

Διαφημίσεις

Δήμητρα η κοπελα που ΔΟΥ μέγα στο Παπαγεωργίου;; Θυμάσαι;;; Ε λοιπον γέννησε μετα απο 24 ώρες!!!! Και μάντεψε : αφού την ταλαιπώρησαν τελικά γέννησε με καισαρική!!! Έλεος!!!

yk1yp3.png

mama ακολουθω τα χναρια σου....δεν με βλεπω πρι την 40 εβδ να γινεται τιποτα το κορυφαιο είναι ότι σημερα μου ειπε ειμαστε 3400kg κι αν παρουμε ολες τις εβδ την υπολογιζει γυρω στα 3700 θεε μου αναφωνησα λιγάκι...πως θα βγει από το γατακι????

χαχαχαχαχαχαχα....θα βγει...τι λες δεν θα βγει?εχω την απορεια τωρα ομως και θα το πω....πως γινετε οι περισσοτερες διασημες να γεννανε παιδια πολυ μικρα σε βαρος και εμεις οι θνητες να κανουμε μεγαλα παιδια???????????Μπορει να ειναι και χαζη απορεια αλλα την εχω!

BXYXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...