Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

δεν θελω να σας απογοητευσω αλλα ζηλευουν.....ισως και ποιο πολυ απο τα μικρα γιατι καταλαβαινουν και ποιο πολυ αν και ειναι και θεμα Χαρακτηρα

αχ τριτομανουλα συγκινουμε το ονειρο μου με το καλο κοπελια

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

δεν ηταν να παω κοπελια γιατρο εχω την δευτερα μου ειπε καποια μηπως να τον επαιρνες και της ειπα δεν υπαρχει λογος. Εσεις όλες καλα; κανα νεο;

ααα συγνωμη!!!καπου διαβασα οτι θα πηγαινες γιατρο, ξερω και εγω σου ειπα να τον παρεις τηλ μετα απο τα ροζ υγρα που ειχες.Τα εχεις ακομη?Εδω ησυχια οπως βλεπεις, τιποτα νεοτερο!

BXYXp3.png

ναι τα εχω αλλα φυσικο δεν ειναι τι να του παρω να του πω για να καταλαβω η μαμα θα παει αυριο για εξεταση ο γιατρος της ξεγεναει σε δημοσιο και σε ιδιωτικο;

Γεια σας κορίτσια!!!

Καλά ε η μικρή δίνει κάτι κουτσουλιές που νομιζω θα σκιστω στα δυο!!!!

Επίσης εκανα απόπειρα ξυρισμα κάτω και κατακοπηκα!!!! Και όχι τίποτα δουλεια δεν έγινε!!!

Εσείς τι κάνετε;; Η Δήμητρα και η kirtiblue μάλλον ξεπορτισαν μετα τον γιατρό!!! Θα μας πουν μετα!!!

Σαγκρε καλώς ήρθες!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Καλά συμπεθέρα αυτή τη φορά μάλλον ο σημαδεμένος επαιξε αλλά τι να κάνουμε;;; Αφού είπα δεν πειράζει ας πάω και να με κανουν οι μαίες ενω πριν δεν ήθελα να το υποστω κι αυτο

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

κορίτσια γυρισαααααα!!! Maraki καλη προσαρμογή!!! μπραβο που τα πατε τοσο καλα και με τις 2 ζουζουνες!!! mama κι εγω εκανα αποπειρα για εκει κατω κ σημερα...και την προηγουμενη φορα κοπηκα τοσο και δεν εβλεπα από που τρεχει το αιμα κ φωναξα τον αντρα μου μηπως και ηταν τιποτα άλλο αλλα μπααααα!!! Καλα Sangre σε είχαμε σιγουρη ότι γεννησες...ειμαστε φαντασιόπληκτες τελικα!!! Λοιπον εγω κορίτσια παω γιατρο με βαζει καρδιοτοκογραφο οι συσπασεις χαλαρες μια εδώ κ μια εκει...μου κανει υπερηχο και λεει είναι χαμηλα είναι γυρισμενη καλα κ δεν είναι τυλιγμενη...παμε για φ.τ. του λεω κολπικα δεν θα με εξετασετε? μου λεει πριν την 38 εβδ δεν εξεταζω...την επομενη φορα...λεω θα μπορειτε να προσδιορισετε κατι με την κολπικη εξεταση? κ μου ειπε δεν θα σου απαντησω ότι γεννας τοτε αλλα 2-3 πραγματα θα τα δω...μην αγχωνεσαι μου λεει...εσκασα...μετα τον ρωτησα τι γνωμη εχει για την προκληση...ειπε ότι ο μονος λογος που θα με εβαζε με προκληση είναι η ηπαρηνη που κανω...ώστε να μπορω ουσιαστικα να κανω επισκληριδιο σε περιπτωση που θελω...μου ξεκαθαρισε ότι για προκληση δεν βαζει πριν τις 38,5

Εν τω μεταξύ νιώθω κάπου κάπου σαν να πιάνεται το νεύρο στο Μπούτο απο μέσα, λίγο πιο κάτω στους προσαγωγούς αν μπορείτε με αυτήν την περιγραφή να καταλάβετε τέλος πάντων....

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...